ne znam jel me se ko sjeća, prija par godina dok sam još bio jako mlad ih zelen sam bio jako aktivan član ovog foruma pogotovo na Download i zabave sekciji gdje sam mnoge noći proveo igrajući Trackmaniju i Rfactor sa kolegama koje nažalost nikad nisam ugrabio priliku upoznati uživo
Život me odnio u jednom drugom smjeru od tada, no evo me opet natrag sa jednom ludom idejom
Naime zanima me da li bi itko bio zainteresiran za organiziranje prvenstva Hrvatske/utrke u automobilima na stazi u Grobniku gdje bi po mogućnosti našli sponzore, naplaćivali participaciju i oglasili se po medijima o organiziranju događaja možda i organizirali nekakav fund raiser ili twitch streaming s nekakvim đinama minđama i featursima plus druženje u nekoj lokalnoj sredini tako da po mogućnosti bude nekakav sveukupni event
Događaj bi za mene bio isključivo zbog uživancije no eto možda postoji mogućnost da se razvij u nešto više, zašto ne?
Lijep pozdrav svima još jednom
Ideja je tek u povojima tako da me u svakom slučaju zanimaju me vaša mišljenja, kritike i savjeti
hrvatskabloodymary out