No super da nekome radi, meni je koma i sigurno neću putem moba na forum.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Da se malo nadovežem na ovu temu. Napravio sam online test foruma za mobitele i rezultat je čak 83% uspješan.Dr. DJ je napisao/la:Vjerovao ti meni ili ne rijec je o LG-u...
rade mi cak i linkovi za youtube koje takodjer mogu gledati...brzina kao sto sam rekao odlicna...
nije sad da je sve to skupa nesto extra...i naravno da je preko laptopa neusporedivo bolje i preglednije...kada nisam kuci odlicno posluzi...i nebi bilo lose ako postoji mogucnost da se jos poradi na tom segmentu...
spacedoc je napisao/la:ja bi da se stave pohvale i protu pohvale za korisnike a nijhov broj i razlika da pišu isod broja postova
Ako imas potrebu otvori sam temulimach je napisao/la:Po pitanju prijedloga,evo ja bi predlozio da se uvede topic Najlosiji vozaci kroz povijest F1,vjerujem da bi naslo puno odgovora na tu temu,nadam se da ce Admin prihvatiti prijedlog?
What he saidV3GI je napisao/la:Ako imas potrebu otvori sam temulimach je napisao/la:Po pitanju prijedloga,evo ja bi predlozio da se uvede topic Najlosiji vozaci kroz povijest F1,vjerujem da bi naslo puno odgovora na tu temu,nadam se da ce Admin prihvatiti prijedlog?
Šuti! Barem je jednobojno i u normalnoj veličiniF1NAC je napisao/la:a koja fora je tebi pisat ovak boldano ?
Vidjet ću što se da učinitidarky je napisao/la:kako stalno imamo flame rat koji na kraju preraste u spam rat da li je moguće uvesti na forum
prst gore i prst dole za ocjenjivanje postova?
znači ako mi se neki post ne sviđa, samo prst dolje, i nema potrebe za spamanjem i lako se vidi koliko se ljudi slaže ili ne sa takvim postom.
ČudnoZweki je napisao/la:Na novom skinu fale rangovi "Profesionalni vozač", "Legenda" itd.
sale je napisao/la:Vidjet ću što se da učinitidarky je napisao/la:kako stalno imamo flame rat koji na kraju preraste u spam rat da li je moguće uvesti na forum
znači ako mi se neki post ne sviđa, samo prst dolje, i nema potrebe za spamanjem i lako se vidi koliko se ljudi slaže ili ne sa takvim postom.
Da, bilo bi korisno, ali nažalost nisam uspio pronaći gotovo, kvalitetno riješenje za ovaj forum.Caldor je napisao/la:sale je napisao/la:Vidjet ću što se da učinitidarky je napisao/la:kako stalno imamo flame rat koji na kraju preraste u spam rat da li je moguće uvesti na forum
Sale jesi li uspio nešto po pitanju ovog? Koristilo bi stvarno