Bude to tako, dođe s vremenom.Schumy.d je napisao/la:EDIT:
Pa Saleta ni nema više ovamo...![]()

Rekao sam već, ključ u bravu i adijo!

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Bude to tako, dođe s vremenom.Schumy.d je napisao/la:EDIT:
Ehlo!Schumy.d je napisao/la:Hoće bit novih smajlića??
Bilo bi već vrijeme za novitete po tom pitanju.
Znam, da trebaju paketi smajlića pa evo jedan link s kojeg se može izvući dosta toga:
LINK
Pretpostavljam već kakav će bit odgovor.
EDIT:
Smatraj da si se upravo predbilježio na gunđanje.sale je napisao/la:Sorry, promakao mi je ovaj post. Zahvali se Zwekiju koji je gunđanjem još jednom privukao moju pozornost
Nema ničeg novog od zadnjeg putadarky je napisao/la:ehm jedno pitanje
sale da li možeš u postove staviti opciju palac gore i palac dolje ? (onako kako imaju neki drugi formi)
mislim da bi sa time mogli malo smanjiti spamanje po temema, ali i vidjeti kako ljudi stvarno doživljavaju nečije postove
ja bi da se ovo napravi ako je ikako mogucedarky je napisao/la:ehm jedno pitanje
sale da li možeš u postove staviti opciju palac gore i palac dolje ? (onako kako imaju neki drugi formi)
mislim da bi sa time mogli malo smanjiti spamanje po temema, ali i vidjeti kako ljudi stvarno doživljavaju nečije postove
darky je napisao/la:sale pitanje za tebe
evo imamo svaki tjedan anketu za ocjenu utrke
da li je moguće složiti na dnu ankete uz broj glasova i prosječnu ocjenu utrke ?
Kada krene sezona, bit ce zustrijih i dinamicinijih rasprava.rose je napisao/la:Tek sam od danas član ovog foruma, i sve mi se čini nekako sporo, ne izmijena vijesti, jer to možemo svi saznati bilo gdje, već očekujem žustru i dinamičnu raspravu članova ovog foruma, koja je na žalost ovdje malo zakazala. Dolazim s portala gdje su se postovi mijenjali svake sekunde, ne želim reklamirati taj portal, ali želim potaknuti ovdj ekipu da se AKTIVNIJE UKLJUČI u rad ovog foruma. Dinamična sam i energična osoba i očekujem da to bude i ovaj forum, isto tako očekujem da moderatori i administratori budu PRVI pokretači oživljavanja ove stranice. Idemo narode, ovo može puno bolje, samo dajte sve od sebe!
ovaj forum je miran , kad se pokoljemo se pokoljemo pa poslije je mir brzo al atmosfera je tu fenomenala . Ja vise preferiram ovakav tip foruma di nema toliko puno ljudi koji pisu sve i svasta . Ovdje nas je taman , cim je neka novost na vidiku tu je odmah na forumu komentirana . Nema trollanja itd . ma zakon je F1HRrose je napisao/la:Tek sam od danas član ovog foruma, i sve mi se čini nekako sporo, ne izmijena vijesti, jer to možemo svi saznati bilo gdje, već očekujem žustru i dinamičnu raspravu članova ovog foruma, koja je na žalost ovdje malo zakazala. Dolazim s portala gdje su se postovi mijenjali svake sekunde, ne želim reklamirati taj portal, ali želim potaknuti ovdj ekipu da se AKTIVNIJE UKLJUČI u rad ovog foruma. Dinamična sam i energična osoba i očekujem da to bude i ovaj forum, isto tako očekujem da moderatori i administratori budu PRVI pokretači oživljavanja ove stranice. Idemo narode, ovo može puno bolje, samo dajte sve od sebe!
A gle... kvaliteta komentara je pala.speedy56 je napisao/la: 3) Da, dobro kolega kaže nekad je bilo više aktivnih forumaša ovdje. Član sam nekih godinu dana, ali pratim forum godinu više (pamtim i dane portala F1.hr koji je po meni, imao daleko najbolje tekstove. Sjećam se Otonovih retrovizora... Ovi njegovi retrovizori s Gp1.hr nemaju veze s time, kao da sad piše samo da se piše) i ja se sjećam da vas je početkom 2012 bilo više aktivnih.
Kad sam već spomenuo portal F1-hr... Da li negdje postoji arhiva tih kolumna?
Vidim da ste ovo riješilispeedy56 je napisao/la:1) Zašto na ovom forumu nema neka skripta (ili kako se to zove) za slike koja bi recimo sve slike cropala na neku XY rezu, a kad bi se na sliku kliknulo bi pokazala u novoj kartici u full rezi. Mislim da bi tako bile urednije i preglednije teme.
Šteta što forum ne funkcionira s Tapatalkom, odlična app, ima sve mogućnosti (i za slike) prilagođeno za mobiteleMcLewis je napisao/la:Ovdje sam od 2007. Ali hajde da prvi puta nesta predlozim... Zasto nema opcija za upload slike direktno s mobitela? Ponekad nadjem neke sjajne fotke na netu al ih jednostavno nemam vremena postavljat...
Nope, nije kompatibilna sa novim forumom.Kenny je napisao/la:Jel se može nekako stavit i stara tema?
Postoji na dnu link "Naslovnica".Kenny je napisao/la:osim izgleda fali na dnu stranice da se vraća na početnu stranicu foruma
Quick reply je dodan. Zaboravio sam na njega.Kenny je napisao/la:vidim da fali i brzi odgovor, ali to i nije toliki problem jer se dosta brzo učita za odgovor.
Znači treba mi niva dioptijasale je napisao/la:Kenny je napisao/la:Postoji na dnu link "Naslovnica".Kenny je napisao/la:osim izgleda fali na dnu stranice da se vraća na početnu stranicu foruma
.