zasto vise prolaza? s 5 kamera recimo mogu imat 5 kadrova iste stvari i ako negdje faila ubace onboard recimo i cijelina ostaje..
sto se tice rallya u usa.. da.. al rallycross i rally nemaju bas nista zajednicko..
vozio je ken bas rally u americi i bio x puta prvak (nes ti konkurencije

..
a sto se tice robota.. mislim da je u wrcu dosta drukcije.. navijaci su vezani uz vozace, i bas je nakon odlaska loeba pao i interes gledatelja.. jer navijas za voaca jer vozac vozi solo.. nema trkanja da ce netko bit bolji ili losiji racer, nego sve ostane na - moj je vozac brzi od tvog..
meni je osobno bilo super zanimljivo za gledat wrc posljednjih godina i sa starim nacinom gdje drugi dan startaju kontra, pa gledat kako robot skida i do 2 minute zaostatka iz prvog dana kad je cistio put prvi..
sad je malo drukcije jer ce dobar vozac + dobar auto rasturat "puno" lakse.. sto je i pokazao ogier..
al sljedece godine bi trebalo sve lec na svoje mjesto.. neuville je opasan, novih auta, pa mozda krene nekako..
a i cuj.. zapravo je i draz wrca sto je nekako - za one koji vole.. za gledatelje u sumama i planinama, za one ludjake u finskoj svedskoj na -20 koji poprate 3 dana..
nije wrc takvo natjecanje gdje su zvijezde, pa da ce 30% gledatelja gledat zbog alonsa il lewisa..