Prijenos utrka[Stream,kritike na prijenos]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: komentatori
Ja baš nisam nešto primjetio ni da neven mrzi hamiltona,osim što je pogriješio u onom slučaju sa sutilom al tu su se zezali da ga je prošle god raikkonen kao svjetski prvak izbacio pa su sad pomislili da je ham kao svjetski prvak ga izbacio.Mislim da nije nikakve zle namjere bilo u tom,čak je neven njegovo i poslije webberovo pretjecanje pohvalio kao najbolje na utrci
...put u raj nije posut ružama...
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
meni je krivo što često nema vremena za presicu! ali ne, morali su skratit emisliju, Nora Fora je počinjala, a nemoš to propustit!
jeez! i radije bi slušao presicu nego stufio f1! a ništ, budem čitao transkript
a možda keexx nabaci snimku!
jeez! i radije bi slušao presicu nego stufio f1! a ništ, budem čitao transkript
a možda keexx nabaci snimku!
-
- Navijam za: McLaren
Pa neke stvari no Novak ne moze porec Mislim zasto Blazicku reakcija nije bila dali ga je Ham a znamo da nije ni Ham njegov favorit.Chuck Norris je napisao/la:Ja baš nisam nešto primjetio ni da neven mrzi hamiltona,osim što je pogriješio u onom slučaju sa sutilom al tu su se zezali da ga je prošle god raikkonen kao svjetski prvak izbacio pa su sad pomislili da je ham kao svjetski prvak ga izbacio.Mislim da nije nikakve zle namjere bilo u tom,čak je neven njegovo i poslije webberovo pretjecanje pohvalio kao najbolje na utrci
E da Blazicko je Ivica? Novak je reko na kraju Ivan....
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Iskreno,ja te ništa nisam razumio.Kad već nekog citiraš onda poradi malo na zarezima,točkama i na smislu rečenice da bi te se moglo razumijet.Dennis lover je napisao/la:Pa neke stvari no Novak ne moze porec Mislim zasto Blazicku reakcija nije bila dali ga je Ham a znamo da nije ni Ham njegov favorit.Chuck Norris je napisao/la:Ja baš nisam nešto primjetio ni da neven mrzi hamiltona,osim što je pogriješio u onom slučaju sa sutilom al tu su se zezali da ga je prošle god raikkonen kao svjetski prvak izbacio pa su sad pomislili da je ham kao svjetski prvak ga izbacio.Mislim da nije nikakve zle namjere bilo u tom,čak je neven njegovo i poslije webberovo pretjecanje pohvalio kao najbolje na utrci
E da Blazicko je Ivica? Novak je reko na kraju Ivan....
...put u raj nije posut ružama...
- lux007
- Rezervni vozač
- Navijam za: Ferrari
samo su se sjetili monte carla
ja mislim da je to novak rekao iz šale, tu nije bilo nikakve zle namjere
ja mislim da je to novak rekao iz šale, tu nije bilo nikakve zle namjere
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
-
Da sala a prica koda ga srcani ceka iza ugla...
-
Re: Prijenos utrka na Internetu
Zna li tko enku stranicu da mogu gledat brzinu pojedinacnih krugova vozaca tokom trke. Ne live-timing nego da sad vidim krugove u Sepangu npr. Od 1- do zadnjeg.
- lux007
- Rezervni vozač
http://www.formula1.com/results/season/ ... _laps.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo
evo
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Walter je napisao/la:Šta rekoše komentatori koliko je porasla gledanost u svijetu i u HR?
U Hrvatskoj je 50% posto gledatelja u Nedelju ujutro gledalo Malezijski GP. Znači, od svih koji su gledali TV u Hrvatskoj, 50%
ih je gledalo trku!
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
da, to je strašan rezultat!! napokon neki rezultati od toga strašnog 'povečavanja napetosti i zanimljivosti'
- Dero
- Profesionalni vozač
Re: Lewis Hamilton
Ne vjerujem koliko ljudi odmah mogu optuzivati nas komentatorski dvojac kad nesto spomenu vezano uz neke vozače..Srebrena strjela je napisao/la:Ja sam u biti zadovoljan,kako je moglo biti dobro je.Vidi se napredak,to me veseli.Hami je vozio kako i treba,agresivno,na limitu.Pa to i jeste bit trke,zar ne?
Nego mene nesto drugo nervira i to strasno.To su blazicko i novak. Pazi Sutil se slupao a oni u glas "da ga nije Hamilton udario".Alo ljudi pratite malo trku samo lupate pa sta bude.
Zbog toga sam odlucio,al definitivno da ubuduce gledam prenos na Njem. RTL.Za njih znas,oni navijaju za svabe i to je to.
E pa da pratiš što ljudi govore skužio bi da su baš par minuta prije komentirali zadnju utrku kad je sutil bio blizu bodova u monzi i Kimi se slupo u njega par krugova prije kraja... novinarski Blažicko je zakljucio i povezao da ga je tada aktualni svjetski prvak Kimi spijecio u uzimanju prvih bodova za FI. Na gp Kina u trenutnoj situaciji iza Sutila nalazio se aktualni svjetski prvak Hamilton pa se logično zakljucilo da impulzivno kaže "Pa nije valjda opet aktualni svjetski prvak presudio jadnom Sutilu".
Znamo da neven više favorizira ferrari, mladen Mcm i hamiltona, blaz buttona/alonsa... Ali bokte barem ih je zanimljivo slusati a ne da srozamo komentiranje na pracenje meča u šahu.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
@ Dero
Bilo je to u Monte Carlu, a ne u Monzi. Raikkonen je izgubil bolid poslije tunela na kočenju... i zabio se u jadnog Sutila.
On je tada bio na 4. mjestu!
To ti je ovo ovdje: http://www.youtube.com/watch?v=JeuBmQMhrvc" onclick="window.open(this.href);return false;
Lagani OT, ali netko mora i to.
Bilo je to u Monte Carlu, a ne u Monzi. Raikkonen je izgubil bolid poslije tunela na kočenju... i zabio se u jadnog Sutila.
On je tada bio na 4. mjestu!
To ti je ovo ovdje: http://www.youtube.com/watch?v=JeuBmQMhrvc" onclick="window.open(this.href);return false;
Lagani OT, ali netko mora i to.
-
Ne to...... Krugove jednog vozaca iz krug u krug......
- *hOrNy DeViL*
- Navijam za: Nikoga
meni je jednio bilo glupo kako su frajeri lupetali o tome kako je Vettel prešao Buttona ono prvi put i da bi bilo fora vidjet to sa magnetoskopa a to je u biti Webber iz boksa uletio ispred Barichella. I onda su kasnije rekli kako je Button vratio poziciju (koju nije niti izgubio!!!!) od Vettlea i da to nismo vidjeli isto... kasnije je bila naravno situacija kada je Vettel zapravo prešao Buttona al ono ranije komentatorska greška... tada su očito bili malo uspavani pa propustili par detalja al dobro nebum im uzeo za zlo
How about I eat you, fucker?
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Evo tu u trećem stupcu "race lap analysis".Dennis lover je napisao/la:Ne to...... Krugove jednog vozaca iz krug u krug......
-
Se mogu birati trke ili samo ove zavrsene zednje?
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Imaš svega potraži malo.Dennis lover je napisao/la:Se mogu birati trke ili samo ove zavrsene zednje?
-
JA nemogu nac nikako starije trke. Ajd samo objasni u par poteza ako znas....
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Evo link za 2. trening, ako netko želi gledati. (trenutno prikazuju 1.)
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Danas sam na Sport Klubu gledao Indy car. Oni kojima se Blažićko i Novak ne sviđaju trebaju viditi ono. Lik ne zna imena vozača , pa ih onda krivo pročita, kad se nešto dogodi treba mu pola sata da skuži, pretjecanja komentira mrtvo hladno bez ikakvog uzbuđenja. Uglavnom užas. Nakraju spomene nešto Coutharda i krivo mu kaže ime.
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
joj da najvise me nervira kad neko od komentatora krene nesto da govori i onda stane jedno 30 sekundi
Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- ~IsR~Lux
- Početnik
- Navijam za: V8
najbolje mi je bilo ono kad je novak došo:uuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!kad je hamilton bio u boksu,misio je da mu nisu zadnji kotač stavili...haha
-
- Navijam za: Nikoga
haha... nego, ozbiljno. komentatori su OK, puno su napredovali s godinama... sjećam se kad sam bio klinac ranih 90ih pa to si mogao pratit samo da se smiješ komentarima! Ja sam tad kao klinac mogao smislenije komentirati, ako ne zrelije a ono s puno manje gafova... ovo sad je san snova u usporedbi
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Nisam znal kam da točno stavim ovaj podatak, ali pošto je u ovoj temi već bilo riječi o tome, odlučil sam se da postam ovdje.
Naime, Ecclestone veli da se je porast gledanosti utrka povećao 3 PUTA s obzirom na prošlu godinu!!!
Meni je to jako, jako velik porast. Da mi je samo znati kolko para je Bernie pokupio...
Više o ovom: KLIK
Naime, Ecclestone veli da se je porast gledanosti utrka povećao 3 PUTA s obzirom na prošlu godinu!!!
Meni je to jako, jako velik porast. Da mi je samo znati kolko para je Bernie pokupio...
Više o ovom: KLIK