Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Domi
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Re: Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
ja ću također probat, al treba i smoć snage u 9 krenut prema Trgu bodrit naše generale
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
ionako sutra imam školu popodne pa i moram se probuditi oko 7, tako da neće biti problem pogledati trening
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ma nebude se problem probutiti i u 4 sata ujutro da pogledam prvi treningCenturion je napisao/la:ionako sutra imam školu popodne pa i moram se probuditi oko 7, tako da neće biti problem pogledati trening
Darkness rises when silence dies
- Centurion
- Test vozač
ahh ipak imam školu, nemogu doći kao zombi u školu na tjelesnielder je napisao/la:Ma nebude se problem probutiti i u 4 sata ujutro da pogledam prvi treningCenturion je napisao/la:ionako sutra imam školu popodne pa i moram se probuditi oko 7, tako da neće biti problem pogledati trening
a jesu komentatori već u 4 ujutro tamo ili tek na 2. dolaze?
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Centurion je napisao/la:ahh ipak imam školu, nemogu doći kao zombi u školu na tjelesnielder je napisao/la:Ma nebude se problem probutiti i u 4 sata ujutro da pogledam prvi treningCenturion je napisao/la:ionako sutra imam školu popodne pa i moram se probuditi oko 7, tako da neće biti problem pogledati trening
a jesu komentatori već u 4 ujutro tamo ili tek na 2. dolaze?
neces slusat luizzija i algveršvarija bar
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- limach
- Navijam za: Williams i Nico Rosberg
Dijaković: Di Resta mladi Englez????
- Mika_bar
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Jučer moj prijatelj slavi što je postao otac po drugi put, nakon sina dobio kćerkicu, i naravno ekipa se razbila i zaružila. Ja oko 4 dolazim doma i onako "razbijen", sjetim se: pa jebote lokalci prenose treninge! I palim TV sjedam u fotelju i do 5 i nešto sitno (više nisam izdržo) gledam trening i mislim se je.ote da mi je netko rekao prije par mjeseci da ću na KanalRi u petak ujutro gledati sloboni trening F1, rekao bi mu neka se ide lječit!
zato nemojte pljuvat po ekipi koja prenosi, s vremenom će se neki nedostaci uklonit, greške ispravit, performanse podignut na zadovoljavajuću razinu, a kao što sam već napisao u jednom postu prije, pa to nema nigdje na svijetu, da nekoliko lokalnih Tv kuća izravno prenosi jedan od najvećih, najgledanijih i najspektakularnijih svjetskih sportova kao što je Formula1! Zato MJ, GD, AT, Kreator i sva ekipa koja stoji iza toga, "svaka vam dala" i samo tako nastavite, a Luici i Algeršvari će se brzo probavit!
PS: a ako nekom ne valja, neka ne gleda, ima sva sila streamova na netu, pa neka sluša šta oće!
zato nemojte pljuvat po ekipi koja prenosi, s vremenom će se neki nedostaci uklonit, greške ispravit, performanse podignut na zadovoljavajuću razinu, a kao što sam već napisao u jednom postu prije, pa to nema nigdje na svijetu, da nekoliko lokalnih Tv kuća izravno prenosi jedan od najvećih, najgledanijih i najspektakularnijih svjetskih sportova kao što je Formula1! Zato MJ, GD, AT, Kreator i sva ekipa koja stoji iza toga, "svaka vam dala" i samo tako nastavite, a Luici i Algeršvari će se brzo probavit!
PS: a ako nekom ne valja, neka ne gleda, ima sva sila streamova na netu, pa neka sluša šta oće!
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- Centurion
- Test vozač
pitanjce, dali se čita Algeršuari ili Algersuari zato što je prije na HRT-u uvijek izgovarano Algersuari a sada i Jergović i Dijaković čitaju Algeršuari
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UrAhzMvY ... re=related[/youtube]
u prvim sekundama ti je kako izgovaraju britanci
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Centurion
- Test vozač
FALA , nisam mogao naći, tražio sam i ja, znači da je Blažićko bio u krivuF1NAC je napisao/la:[http://www.youtube.com/watch?v=UrAhzMvY ... re=related]
- igor7007
- Navijam za: M. Schumacher + Ferrari
Pitanje, a možda i prijedlog za lokalce. Ne vidim na tv rasporedu NeT-a snimku/reprizu slobodnih treninga. Znači, toga nema?
Možda bi se to moglo staviti, što ja znam, u popodnevnim satima (govorim o slučajevima kada su vikendi s treninzima/utrkom ovako rano ujutro)
Možda bi se to moglo staviti, što ja znam, u popodnevnim satima (govorim o slučajevima kada su vikendi s treninzima/utrkom ovako rano ujutro)
Michael Schumacher i Ferrari u srcu
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Pa da, to i Sport1 zna radit. Pogotovo što ovim lokalnim (mislim na TV Jadran jer njega gledam) i nije neka gužva što se programa tiče, dobro bi došlo za popunjavanje programske rupe. Mene je jutros neugodno iznenadio prekid prijenosa (TV JAdran) par sekundi prije isteka vremena 1. treninga. Znači svi koji su ušli u zadnji krug ili su već bili...rezultat nepoznat.igor7007 je napisao/la:Pitanje, a možda i prijedlog za lokalce. Ne vidim na tv rasporedu NeT-a snimku/reprizu slobodnih treninga. Znači, toga nema?
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
E pa onda doticna gospoda ne cita dobro... Slab im je spanski, mora se priznati...Centurion je napisao/la:pitanjce, dali se čita Algeršuari ili Algersuari zato što je prije na HRT-u uvijek izgovarano Algersuari a sada i Jergović i Dijaković čitaju Algeršuari
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- -ferrari-F1-
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
ja se probudio u 4 ujutro, a na sbtv-u nije bilo prijenosa
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- homersimpson
- Početnik
Isto kao što MSC-a zovu Majkl, Mikele, Mišel i Mihael pa ti budi pametan -- bitno je kako ga zovu njegovi sudržavljani a ne reporter iz sasvim druge državeCenturion je napisao/la:FALA , nisam mogao naći, tražio sam i ja, znači da je Blažićko bio u krivuF1NAC je napisao/la:[http://www.youtube.com/watch?v=UrAhzMvY ... re=related]
- elder
- Svjetski prvak
Ma progutas i liucija i alguer šuarija, al me nervira da inose jedne te iste podatke. Svaki sloboni trening se ponavljaju. Ista prica isto odstojanje. Tak da se nadam popravku u to smislu a ne ko kak izgovara ime.
-
- Legenda
Ajde ljudi, prije dva tjedna nismo znali da li ćemo gledati trke na hrvatskom, a danas gledamo puno više nego svih ovih godina. A smetaju nam strašno detalji...
Samo neka se trkaju.
- Mickey
- Navijam za: male momchadi
Meni Mladen uopće ne smeta što puno PUNO priča . Dapače, lik se kuži u F1 i zbilja ga je zanimljivo slušati.
-
- Navijam za: MS i 46
slazem se..dmarijon je napisao/la:Ajde ljudi, prije dva tjedna nismo znali da li ćemo gledati trke na hrvatskom, a danas gledamo puno više nego svih ovih godina. A smetaju nam strašno detalji...
istina je da je ona teta u studiu teska zbunjola ali nije ona ni bitna..
hrpa ovih komentara me strasno podsjeća na proćelave, debele frajere sa pivom na šanku koji bi po njihovoj priči bili 100x bolji od bilo kojeg sportasa kojeg u tom trenutku gledaju na TV..
-
- Navijam za: Nikoga
nov sam na forumu čisto iz razloga da dam potporu kreator grupi jer im dobar feedback od gledatelja sigurno puno znači. kvalitetniji od tete u studiju i dijakovića će možda doć s vremenom ali i njima potpora. tehnički sve pet.
neven novak bi bio idealan za s jergovićem. bio je montreal lani kad su njih 2 komentirali sami jer je blažićko bio u jar-u i to je bio melem za uši. ako ne postoji razlog zašto se neven ne može uključiti u projekt, onda neka se potrude dovuć ga
al najbitnije da imamo formule i svaka čast
neven novak bi bio idealan za s jergovićem. bio je montreal lani kad su njih 2 komentirali sami jer je blažićko bio u jar-u i to je bio melem za uši. ako ne postoji razlog zašto se neven ne može uključiti u projekt, onda neka se potrude dovuć ga
al najbitnije da imamo formule i svaka čast
- elder
- Svjetski prvak
Nemojte krivo ovi svi shvacati svi smo mi jako zahvalni svima koji su omogucili da mozemo gledati formulu 1 u hrvatskoj. Ali isto tako svaka kritika je dobro dosla da se vidi u kojem smislu se neke stvari mogu popraviti i unaprediti. Zato ak neko nesto napise kaj misli da nije uredu, to ne zaci da je nezahvalnik odmah. Svi ovi komentari pohvale i kritike idu samo u prilog prema kojem se voditelji mogu ravnati.
- Rimmer
- Navijam za: Ferrari i Kubicu
Opet je Sl. Brod izvisio.
Nema kvala SBTV -.-'
Nema kvala SBTV -.-'
- Ferarist
- Navijam za: Alonso i Ferrari
Sramota, kad su već kupili tv prava ne kužim zašto ne prenose ni treninge ni kvale. Ostaje nam da se tješimo što imamo bar prijenos utrke.Rimmer je napisao/la:Opet je Sl. Brod izvisio.
Nema kvala SBTV -.-'
AVANTI FERRARI, AVANTI!!!!!
- indy500
- Navijam za: Kubica i Schumacher
- Kontakt:
Pa očito da su onda kupili prava samo za utrku, ako ostalo ne prenose.
Negdje sam to i pročitao, možda čak i na ovom forumu da oni prenose samo utrku
- -ferrari-F1-
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
da, prenose samo utrkuindy500 je napisao/la:Pa očito da su onda kupili prava samo za utrku, ako ostalo ne prenose.
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)