Formula 1 team - HRT
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Re: Formula 1 team - HRT
Hoce li se suci drzati onih 107% ?
Ili ce ipak nastupiti sutra u utrci?
Ima li kakvih vijesti o tome?
Ili ce ipak nastupiti sutra u utrci?
Ima li kakvih vijesti o tome?
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
nadam se da nece nastupiti,samo bi smetali na stazi...
Alonsista hasta la muerte..
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
ne vidim niti jedan razlog da ih se pusti na stazu..Alonso-champ je napisao/la:nadam se da nece nastupiti,samo bi smetali na stazi...
ako se to dogodi onda ne znam zašto se uvodilo tih 107 %.
Michael is faster than you!!
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
pa proslu sezonu par puta su bili izvan 107% pa su ih pustili..nadam se da ce biti ove godine suci stroziji...
Alonsista hasta la muerte..
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
ma goni ih.. jbga, par desetinki je jako tesko nac, al sve preko sekunde je super tesko.. s jedne strane mi zao jer im trebaju utrke isto kao i drugima, al daj nemoj smetat po stazi.. makni se, nije to tako tesko..
ma ustvari.. na stranu antipatije prema odredjenom vozacu, neka im progledaju.. obzirom da su im progledali vise puta, a prva utrka je pa nek se provozaju.. inace sam protiv i mislim da je bolje imat 10 bolida koji su konkurentni medjusobno, nego vise bolida koji samo kruze i nemaju veze s utrkivanjem, al shvacam koliko je problematicno danas doc u f1, pa ukoliko imaju zelje i zele bit trkaci tim onda neka im je sa srecom i treba ih podrzavat..
ma ustvari.. na stranu antipatije prema odredjenom vozacu, neka im progledaju.. obzirom da su im progledali vise puta, a prva utrka je pa nek se provozaju.. inace sam protiv i mislim da je bolje imat 10 bolida koji su konkurentni medjusobno, nego vise bolida koji samo kruze i nemaju veze s utrkivanjem, al shvacam koliko je problematicno danas doc u f1, pa ukoliko imaju zelje i zele bit trkaci tim onda neka im je sa srecom i treba ih podrzavat..
- Cuky
- Moderator
Najbrža šikana na svijetu
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
da sam na mjestu FIA-e rekao bi im da ako se 8 ekipi složi nema problema
-
- Test vozač
da sam na mjestu FIA-e rekao bi im da ako se 8 ekipi složi nema problema
- Mika_bar
- Početnik
- Navijam za: McLaren
HRT sutra nece biti na utrci:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/98128" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno, bit ce Net Tv!
http://www.autosport.com/news/report.php/id/98128" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno, bit ce Net Tv!
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
HRT not allowed to race in Australia after failing to qualify
Dakle ništa od hrt-a sutra, kao i lani.
A Karthikeyan je izjavio da mu nije radio drs ni servo, te da bi prošli da nisu imali tih problema.
"I didn't have the DRS working and had issues with the power steering, so we could have easily been in," he told AUTOSPORT.
Kaže i da će u maleziji bit teško, ali da će od Kine nadalje biti bolji.
Dakle ništa od hrt-a sutra, kao i lani.
A Karthikeyan je izjavio da mu nije radio drs ni servo, te da bi prošli da nisu imali tih problema.
"I didn't have the DRS working and had issues with the power steering, so we could have easily been in," he told AUTOSPORT.
Kaže i da će u maleziji bit teško, ali da će od Kine nadalje biti bolji.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Odlicno, jos da se hoce pridrzavati pravila kroz cijelu sezonu... bilo bi jos bolje.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
pa i neka ih nisu pustili, samo su smetali danas na stazi.....
McLaren u <3
-
- Test vozač
ma puštali su ih zbog rezultata u FP 1,2,3
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
što je također po meni glupo. 107 % odnosi se na kvalifikacije, i ak ne ispuniš taj kriterij nemreš vozit i točka.spacedoc je napisao/la:ma puštali su ih zbog rezultata u FP 1,2,3
bez obzira zvao se ti Alonso, Schumacher, Vettel ili de la rosa, pravilo je pravilo i ima da ga se pridržava ili nek se ono makne.
Michael is faster than you!!
-
- Legenda
Bilo bi užasno da HRT sutra nastupi. Frustracije... opasne situacije... itd.
Samo da se i nastave držati pravila 107, da
Samo da se i nastave držati pravila 107, da
Samo neka se trkaju.
-
- Test vozač
ma to je pravilo da nema pokretnih šikana a ne da netko tko ima brzinu zbog kvara/greške/pijanstva ne bude unutar 107 posto problem je jedino kaj jače ekipe ne voze na 100 posto u Q1 pa se provuku i pokretne šikane
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Zar se negleda vrjeme iz q3? Meni nema smisla ni da se najbrže pusti ako nisu odvezli trkuspacedoc je napisao/la:ma to je pravilo da nema pokretnih šikana a ne da netko tko ima brzinu zbog kvara/greške/pijanstva ne bude unutar 107 posto problem je jedino kaj jače ekipe ne voze na 100 posto u Q1 pa se provuku i pokretne šikane
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja - dmarijon
- Cuky
- Moderator
gleda se vrijeme iz Q1 jer je to jedini do kvalifikacija u kojem nastupaju sva 24 bolida
- Cuky
- Moderator
jedna zanimljiva usporedba:
Marussija je pred kraj utrke postavila slijedeća najbolja vremena (dakle bez DRS-a)
Timo Glock 1:34.25
Charles Pic 1:35.011
U kvalifikacijama je HRT također bez DRS-a (zbog problema sa hidraulikom na bolidu) te bez serva (također zbog problema sa hidraulikom) imala najbolje vrijeme 1.33.5
Iako se utrka i kvale ne mogu direktno usporediti, po ovome HRT nije toliko slabiji od Marussije
Marussija je pred kraj utrke postavila slijedeća najbolja vremena (dakle bez DRS-a)
U kvalifikacijama je HRT također bez DRS-a (zbog problema sa hidraulikom na bolidu) te bez serva (također zbog problema sa hidraulikom) imala najbolje vrijeme 1.33.5
Iako se utrka i kvale ne mogu direktno usporediti, po ovome HRT nije toliko slabiji od Marussije
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Gledam vremena kvalifikacija i trke...oko 4 sekunde je prosječna razlika. Pretpostavka; sumnjam da bi išli ispod 1:36.damjan.cule je napisao/la:jedna zanimljiva usporedba:
Čitam da je Perez sala izjavio da im je budućnost sigurna nekoliko sljedećih trka, ali ako ostanu izvan 107% tada više neće biti...
Prošle godine im je falilo 1.7 sek da uđu s jednim bolidom u 107%, a ove 1.2. Ali zato su ušli u Maleziju sa sekundom "lufta". Nadam se da će se i ove godine kvalificirat za trku, da vidimo di su u odnosu na Marussiju.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
U Maleziji bi im trebalo biti još teže:gringo73 je napisao/la:Gledam vremena kvalifikacija i trke...oko 4 sekunde je prosječna razlika. Pretpostavka; sumnjam da bi išli ispod 1:36.damjan.cule je napisao/la:jedna zanimljiva usporedba:
Čitam da je Perez sala izjavio da im je budućnost sigurna nekoliko sljedećih trka, ali ako ostanu izvan 107% tada više neće biti...
Prošle godine im je falilo 1.7 sek da uđu s jednim bolidom u 107%, a ove 1.2. Ali zato su ušli u Maleziju sa sekundom "lufta". Nadam se da će se i ove godine kvalificirat za trku, da vidimo di su u odnosu na Marussiju.
http://www.autosport.hr/iz-svijeta/form ... australiji" onclick="window.open(this.href);return false;
Mene čudi, što je nakon tolikih najava i događanja oko crash testa, u odnosu na Marussiu ( stekao sam dojam da su oni slabije pripremljeni od Hispanie ), Marussia barem korak i više ispred u odnosu na HRT. Tako da su mi Španjolci sada već vrlo upitni, oko njihovog potencijalnog utrkivanja u Maleziji. Ako išta naprave, to će tek biti za VN Kine. Ako.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka.
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
- Cuky
- Moderator
HRT navodno u Barcelonu donosi neka poboljšanja koja uključuju:
-lakša šasija
-novo prednje i zadnje krilo
-nove bočne stranice
-kompaktniji i lakši ispuh
Uz to navodno će u Barceloni biti predstavljena dva nova sponzora od kojih bi jedan trebao biti "major beverage manufacturer from Spain"
-lakša šasija
-novo prednje i zadnje krilo
-nove bočne stranice
-kompaktniji i lakši ispuh
Uz to navodno će u Barceloni biti predstavljena dva nova sponzora od kojih bi jedan trebao biti "major beverage manufacturer from Spain"
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
BBC Sport "javlja" da je dosadašnji zapolenik i injiženjer Toni Cuquerella promoviran na novu dužnost - Tehnički direktor...u samom HRT je od 2009. godine...na ovom mjestu su prije njega bili Geoff Willis (prešao u Mercedes) i do drugog mjeseca ove godine Jacky Eeckelaert belgijanac koji ih je napustio poput štakora koji napušta brod koji će potonuti (malo pjesničke slobode)...tek treba vidjeti da li će ova rošada donijeti koji tračak sunca u HRT...BBC LINK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
KERS unlikely for HRT in 2012:
HRT’s team boss has confirmed that installing KERS is an unlikely goal for the cash strapped and struggling Spanish team during the course of this season.
Luis Perez Sala said the new F112 was designed to accommodate the energy-recovery technology, but qualifying comfortably within the 107 per cent rule is a better target for now.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
I Hispania ima program za razvoj mladih vozača:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/98597" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma Qing Hua
F1 je sada pravo gotova, stigao Rus, a stiže Kinez. A možda i hrpa Kineza.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/98597" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma Qing Hua
F1 je sada pravo gotova, stigao Rus, a stiže Kinez. A možda i hrpa Kineza.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka.