Utrke 2016 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: VN Abu Dhabbija - Yas Marina, 25.-27. studenog 2016.
Kako Rosberg može doći do naslova u Abu Dhabiju:
- Ako Hamilton pobjedi Rosberg ne smije biti lošiji od 3.
- Ako je Hamilton 2. Rosberg mora biti barem 6.
- Ako je Hamilton 3. Rosberg mora biti barem 8.
- Ako je Hamilton 4. Rosberg mora biti barem 10.
- Ako je Hamilton 5. Rosberg je prvak bez obzira kako završi
- Ako Hamilton pobjedi Rosberg ne smije biti lošiji od 3.
- Ako je Hamilton 2. Rosberg mora biti barem 6.
- Ako je Hamilton 3. Rosberg mora biti barem 8.
- Ako je Hamilton 4. Rosberg mora biti barem 10.
- Ako je Hamilton 5. Rosberg je prvak bez obzira kako završi
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”
-
- Legenda
Najmlakije odlučivanje o naslovu na zadnjoj utrci u povijesti F1.
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
a tako se mislilo i 2008. kad je Hamilton sve praktički imao u džepu...pa je na kraju naslov spasio u zadnjem zavoju zadnjeg kruga
-
- Legenda
Ma ne bi se složio. To je bila borba dve različite u kultne momčadi. Vjerovalo se d aće hamilton skoro sigurno pa se zakompliciralo, ali to je drugo
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
pa može se i sad zakomplicirati...zamisli da nakon zadnjih bokseva Lewis bude 1., a između njega i Rosberga 2 RB-a ili jedan RB i jedan Ferrari...pa Rosbergova jurnjava do kraja utrke za tim 3. mjestom koje mu nosi naslov...
-
- Legenda
MA da, nisi me ubrao. Može se zakomplicirati, ali to će i dalje (meni) biti mlako. Jer je to u mercedesu, takvom kakvom je, i to jednom timu, a ne borba kultnog ferrarija i kultnog mclarena.
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ne znam kaj se tu može zakomplicirat. Mercedes ima tolku prednost da doslovno jedino što može spriječit naslov Rosberga je kvar, i to neki žešći. Brijem da bi i bez ERS-a uspio bit na postolju koliko su naprijed.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ma vraga. Možda 2014 al ove godine bi ga i McLarenom obišao da ostane bez ERS-a. Pitanje je samo hoće li Hamiltona posrati kao 2008 jer drukčije nema kako doć do naslova bar na uzimajući u obzir s kakvim mašinerijama baratajuSlash je napisao/la:Ne znam kaj se tu može zakomplicirat. Mercedes ima tolku prednost da doslovno jedino što može spriječit naslov Rosberga je kvar, i to neki žešći. Brijem da bi i bez ERS-a uspio bit na postolju koliko su naprijed.
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Rosbergu (i svima nama) su u igri dvije mogućnosti - naslov ili kvar
Da se radi o nekoj zanimljivijoj stazi (tipa Interlagos) na kojoj bi se održala zadnja utrka, onda bismo već mogli o nečemu trećemu govoriti, ali na ovome teško...
Da se radi o nekoj zanimljivijoj stazi (tipa Interlagos) na kojoj bi se održala zadnja utrka, onda bismo već mogli o nečemu trećemu govoriti, ali na ovome teško...
-
- Legenda
A možda poletni Verstapen odluči prvaka
Samo neka se trkaju.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Samo ovo može spriječiti Nicu da bude prvak ove godine.Slash je napisao/la:Ne znam kaj se tu može zakomplicirat. Mercedes ima tolku prednost da doslovno jedino što može spriječit naslov Rosberga je kvar, i to neki žešći. Brijem da bi i bez ERS-a uspio bit na postolju koliko su naprijed.
Možda je Lewis, ovih dana obišao vidovitog Milana ili nekoga ženskoga te struke?
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka.
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...vjerojatno neki ovdje (prepoznat će se ti "neki" sami) najviše nade polažu upravo u to a ne u kvarove i ostale čarolije...no nekako sam skeptičan oko ovoga - dečec je mlad, drzak, hrabar i lud ALI do sada nije pokazao da je i blesav i glup...jedan takav potez gdje bi on "odlučio" o naslovu može poprilično sjebati njegovu karijeru...nekako kroz povijest F1 nikada budući veliki vozači i prvaci nisu "uništavali" naslove tada trenutnim rivalima...ovo se odnosi na ne/namjerne kontakte, sudare i podmukle poteze, ne na čistu brzinu i trenutnu inspiraciju...dmarijon je napisao/la:A možda poletni Verstapen odluči prvaka
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- marcus
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ma od Malezije je jasno da jedino Rosbergov DNF omogućuje Lewisu naslov. Takva je F1 ovih godina. Optimistično Lewisu dajem 10% šanse za 4. naslov (ove godine).
Ako je Rosberg "preživio" sudare sa Ferrarijima u Maleziji i Maxom u Meksiku te "odlične" strateške poteze Red Bulla u Brazilu onda zaista ne znam što bi ga moglo spriječiti ovaj vikend. Preiskusan je da zajebe, da ne spominjemo kako ga sreća mazi ove godine. Vjerojatno je i Toto nazvao mame, tate, žene, dečke, djecu, ujake, agente svih vozača na gridu i "objasnio" kako stvari stoje.
Ako je Rosberg "preživio" sudare sa Ferrarijima u Maleziji i Maxom u Meksiku te "odlične" strateške poteze Red Bulla u Brazilu onda zaista ne znam što bi ga moglo spriječiti ovaj vikend. Preiskusan je da zajebe, da ne spominjemo kako ga sreća mazi ove godine. Vjerojatno je i Toto nazvao mame, tate, žene, dečke, djecu, ujake, agente svih vozača na gridu i "objasnio" kako stvari stoje.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
- Toon
- Veteran
...na prvu baš optimistično no ima neko uporište...ovo je trka u kojoj Rosberg može samo izgubiti tako da je (trebao bi biti) sav pritisak isključivo na njemu...badava mu svi psiholozi i psihijatri ako sam ne može izbaciti iz glave glas gremlina koji mu govori "prvak si samo ne smiješ nešto gadno zajebati" ili "sve će biti u redu ako ne napraviš grešku" - pa sad ti nemoj napraviti grešku...Hamilton je s druge strane svjestan da je titulu izgubio ranije i da sada ne može izgubiti ništa nego samo dobiti pa će vjerojatno tako i odvoziti (kulerski i najbolje što može i zna)...marcus je napisao/la: Optimistično Lewisu dajem 10% šanse za 4. naslov (ove godine).
...cijelo sam vrijeme u dilemi oko toga kakvu trku "želim" - kvar, izljetanje pa povratak i probijanje, sudar, probušenu gumu, međusobni sudar ili najvjerojatniju procesiju prve dvojice...gledajući cijelu sezonu mislim da je Rosberg "više" zaslužio titulu...gledajući posljednjih par utrka možda i Hamilton - a ništa "presuditi" ću nakon posljednje trke...uživajmo...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- F1NAC
- Moderator
- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Kao što je napisao jedan lik, na jednom mjestu, a ja se s time slažem i to ću ovdje ponoviti:
Od početka slobodnih treninga, pa do zadnjeg kruga utrke ( kako je nekad Ayrton znao reći - dok se ne pređe ciljna crta ), sve je moguće - osim kiše.
Od početka slobodnih treninga, pa do zadnjeg kruga utrke ( kako je nekad Ayrton znao reći - dok se ne pređe ciljna crta ), sve je moguće - osim kiše.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka.
- F1NAC
- Moderator
Celis... bezveze uzima hulkenbergu vrijeme.
- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Točno. Gledajući Sergijevo vrijeme i sudeći prema prvom slobodnjaku Force India bi trebala biti hebeno dobra ovdi, kod Arapa - konkurencija Ferrariju za sutrašnje kvalifikacije.F1NAC je napisao/la:Celis... bezveze uzima hulkenbergu vrijeme.
- F1NAC
- Moderator
Na temelju cega bi FI treba bit prijetnja Ferrariju? Ferrari je danas vozio samo soft (FP1) dok je Perez bio na ultrasoftu i supersoftu. Nije da je bajna situacija ali nebi smio bit problem jos kad otvore malo motor.pospani gad je napisao/la:Točno. Gledajući Sergijevo vrijeme i sudeći prema prvom slobodnjaku Force India bi trebala biti hebeno dobra ovdi, kod Arapa - konkurencija Ferrariju za sutrašnje kvalifikacije.F1NAC je napisao/la:Celis... bezveze uzima hulkenbergu vrijeme.
EDIT:
Rezultati FP3. Mislim da ovaj vikend ću preskočit Sky stream jer ovo je za rigat. Anti-Rosberg klima 200%
-
- Legenda
Ljuto, konkurencija je blizu. Vidjet ćemo kraj kvala, ali za sada ovo ne ide Rosbergu u prilogu.
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
Pitali Laudu sto misli o Lewisevoj izjavi vezano za knjigu koju je spominjao da ce napisat i da se tamo moze procitati misljenje vezano za promjenu mehanicata i on je onda izjavio da ce toto i on takoder onda napisat knjigu pa da vide Hamiltonovo misljenje
EDIT:
1.5 sekundi brze vrijeme nego prošle.
EDIT:
1.5 sekundi brze vrijeme nego prošle.
-
- Legenda
sve se poreda kako treba - merc bull ferr
booooring
booooring
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
Hamilton (srebrni) zatvorio Rosberga(sivi). A opet Rosberg malo premašio parkirno mjesto
u Abu Dhabiju voze na desnoj strani i čini mi se volan je na lijevoj
EDIT:
jedna zanimljivost:
Sutra se titula odlučuje između dva vozača u ultradominantnom bolidu i razlika je 12 bodova i u GP2 i u F1
u Abu Dhabiju voze na desnoj strani i čini mi se volan je na lijevoj
EDIT:
jedna zanimljivost:
Sutra se titula odlučuje između dva vozača u ultradominantnom bolidu i razlika je 12 bodova i u GP2 i u F1
- Toon
- Veteran
Lewis Hamilton - ostvaruje plasman NE koeficijent 6,00,
Nico Rosberg - ostvaruje plasman NE koeficijent 6,00,
safety car - DA, koeficijent 1,80
- ukupan tečaj 64,8 - na ulog 50kn dobitak 2.744,95 a na 100kn 5.549,90
...start i "slučajan" sudar prve dvojce te njihovo odustajanje, takav mi je plan i za to ču sutra drukati...čak mislim da ovo nije baš nerealan slijed događaja...treba tata nešto novaca za nadolazeće blagdane...
Nico Rosberg - ostvaruje plasman NE koeficijent 6,00,
safety car - DA, koeficijent 1,80
- ukupan tečaj 64,8 - na ulog 50kn dobitak 2.744,95 a na 100kn 5.549,90
...start i "slučajan" sudar prve dvojce te njihovo odustajanje, takav mi je plan i za to ču sutra drukati...čak mislim da ovo nije baš nerealan slijed događaja...treba tata nešto novaca za nadolazeće blagdane...