ali...IndyCar nije besplatan, barem ne uživo. Tek nakon 3-4 dana možeš pogledati reprizu utrke na Youtube kanalu, a do tad se lako dogodi da ti netko spoila rezultat i onda to više nije toliko zanimljivo za gledati (kao što ste meni napravili sa prvom utrkom jer sam bio na poslu pa nisam mogao gledati
)
Uživo IndyCar možeš gledati ako imaš recimo MaxTV pa pratiš na ArenaSport...ili ako si u britaniji na, ako se ne varam, BT Sport. Ili u SAD-u na MSNBC...
Što mi, iskreno, znači da F1 stavi snimku besplatno nakon par dana kad će mi već biti spoilano na instagramu, twitteru, facebooku, ovdje na forumu...zar da se potpuno isključim sa interneta dok ne uspijem pogledati snimku? Na žalost, to ne ide tako.
Što se WRC-a tiče, njega možete gledati potpuno besplatno. Odete na Red Bull TV na internetu i možete gledati, potpuno besplatno, stream 40-minutnog pregleda događanja na kraju svakog dana relija + oko 1h dug pregled kompletnog relija nakon što je isti gotov. Jest da malo previše udaraju (u pozitivnom smislu) po Ogieru i Fordu, al jbg. njihov su sponzor pa im oprostiš to.