Max Verstappen [#1]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- pospani gad
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Re: Max Verstappen [#33]
@Kenny
OK. Trebam biti iskren. Malo sam bio, nabrijan nekim Lewisovim izjavama o Maxu..... i onda mi je bilo krivo što ga Max nije zatvarao....
Ja sam za fair utrkivanje, i tvoj primjer Kimija i Michaela, je ono što svi priželjkujemo i u drugim duelima.... da bude pretjecanje vozača, a ne izguravanje ili sudaranje.
S tim, da sudar i slično nekada bude trkaći incident. Po meni je duel između Maxa i Lewisa, trkaći incident. Niti jedan nije htio popustiti, strast, gužva, borba... i malo Fernanda Alonsa..... i krš i lom.
Ne mogu zamisliti, kakve bi bile reakcije.... da je Max otkinuo prednje krilo na Lewisovom Mercedesu? Kada su ovako oprali Maxa..... Pogotovo Sebastian Vettel sa svojom podrškom Lewisu.......
OK. Trebam biti iskren. Malo sam bio, nabrijan nekim Lewisovim izjavama o Maxu..... i onda mi je bilo krivo što ga Max nije zatvarao....
Ja sam za fair utrkivanje, i tvoj primjer Kimija i Michaela, je ono što svi priželjkujemo i u drugim duelima.... da bude pretjecanje vozača, a ne izguravanje ili sudaranje.
S tim, da sudar i slično nekada bude trkaći incident. Po meni je duel između Maxa i Lewisa, trkaći incident. Niti jedan nije htio popustiti, strast, gužva, borba... i malo Fernanda Alonsa..... i krš i lom.
Ne mogu zamisliti, kakve bi bile reakcije.... da je Max otkinuo prednje krilo na Lewisovom Mercedesu? Kada su ovako oprali Maxa..... Pogotovo Sebastian Vettel sa svojom podrškom Lewisu.......
Zadnja izmjena: pospani gad, dana/u 12 tra 2018, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka.
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Da je nastavio ravno pokupio bi kaznu kao Rosberg u njemackoj 2016. I Vettel u silverstoneu iste godine ako se ne varam. To nije vise trkanje nego "forcing driver off the circuit"
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Gade totalno te razumijem, sigurno bi završilo kako Finac kaže, ali kad Hamilton izgura pola grida sa staze onda je to umjeće
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja - dmarijon
- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Kada si prije uspio upisati post.....?
Forcing driver off the circuit - to je više nadmudrivanje i šahovski potez. Npr. da je Lewis usporio - zakočio u Austriji 2016. Nico bi izletio, ili bi izgubio bolid. Onda ga je Lewis lupio, jer je tražio svoje pravo da skrene u zavoj, pa skrenuo u Nicu. Ili mu je pukao film, pa je lupio Nicu.
Znači, ne treba svaki - forcing driver off the circuit - biti šupački potez. Vozač može izgubiti, ako pokuša drugoga stjerati van - ovaj drugi se može izvući..... i proćo dotičnog. Krivo mi je, što sam pospan i ne nalazim pravi primjer svoga obrazloženja.
Uglavnom, što je Kenny započeo - treba težiti fair utrkivanju...... a ne STVARNOM "forcing driver off the circuit". To onda nije fair. Malo nadmudrivanja da, ali forca ne.....
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka.
- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Ovo je 100% točno. Da je sada na VN Bahraina bilo obratno - da je Lewis obilazio Maxa, na istu shemu. I da se Lewisu zbog toga probušila guma, ja mislim da bi Max dobio utrku zabrane. Sjeti se samo, kako su u drugoj F1 godini Maxa svi kritizirali.... mijenjanje pravca kod pokušaja pretjecanja i te sheme.....
Očito da Maxa pokušavaju "obuzdati"..... srećom, lik se ne da obeshrabriti..... i trebamo takve vozače, a ne kamilice i mimoze, npr. poput Bottasa..... nije mogao obići Vettela.... a Finac je imao svu prednost izdržljivijih guma.....
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Vettelova podrška Lewisu, barem po svim izjavama koje sam gledao/čitao, odnosila se na izjavu da je Max "dickhead" i kasnije maltretiranje novinara sa pitanjima o tome. Nije se, barem po onome što sam vidio/čitao, Vettel uopće doticao njihove borbe na stazipospani gad je napisao/la: ↑12 tra 2018, 21:24Ne mogu zamisliti, kakve bi bile reakcije.... da je Max otkinuo prednje krilo na Lewisovom Mercedesu? Kada su ovako oprali Maxa..... Pogotovo Sebastian Vettel sa svojom podrškom Lewisu.......
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Tocno cuky.Cuky je napisao/la: ↑12 tra 2018, 21:58Vettelova podrška Lewisu, barem po svim izjavama koje sam gledao/čitao, odnosila se na izjavu da je Max "dickhead" i kasnije maltretiranje novinara sa pitanjima o tome. Nije se, barem po onome što sam vidio/čitao, Vettel uopće doticao njihove borbe na stazipospani gad je napisao/la: ↑12 tra 2018, 21:24Ne mogu zamisliti, kakve bi bile reakcije.... da je Max otkinuo prednje krilo na Lewisovom Mercedesu? Kada su ovako oprali Maxa..... Pogotovo Sebastian Vettel sa svojom podrškom Lewisu.......
Meni je fascinantno kak ljudi uspiju izokrenuti nesto poprilicno jasno, snjimljeno i moze se pogledati u bilo kojem trenutku.
I like to race, not to do laps alone.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Zato mu nemakneš vozaču koji te pokušava izgurat sa staze, nego dopustiš da se zabije u tebe, obojca izletite, te on popuši kaznu za iduću utrku, pogotovo ako se boriš s njim za prvenstvo, pazi sad da Rosberg nije dao Hamiltonu da ga izgura svaki put sa staze, nego da je osto na stazi i pustio Hamiltona da se svaki put zabije u njega Hamilton nebi osvojio ni jedno prvenstvo u tom Mercedesupospani gad je napisao/la: ↑12 tra 2018, 21:33
Uglavnom, što je Kenny započeo - treba težiti fair utrkivanju...... a ne STVARNOM "forcing driver off the circuit". To onda nije fair. Malo nadmudrivanja da, ali forca ne.....
Max za razliku od Hamiltona nikog negura sa staze, a o Hamiltonu se nikad nepričapospani gad je napisao/la: ↑12 tra 2018, 21:38 Ovo je 100% točno. Da je sada na VN Bahraina bilo obratno - da je Lewis obilazio Maxa, na istu shemu. I da se Lewisu zbog toga probušila guma, ja mislim da bi Max dobio utrku zabrane. Sjeti se samo, kako su u drugoj F1 godini Maxa svi kritizirali.... mijenjanje pravca kod pokušaja pretjecanja i te sheme.....
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja - dmarijon
- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Evo jedne zgodne novine na F1 YT kanalu, 360 kamera.
U prvoj epizodi: Max VS HAM
U prvoj epizodi: Max VS HAM
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Lol, evo sad kažu iz Red Bulla da nije nikakav motor kriv za razbijanje u kvalama, već obična greška mladog Maxa. Doduše, oni to nisu nazvali driver-error nego ''foot oscilation'', ali svima je jasno o čem se radi
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Odgledao sam kvalifikacije, ali nemam vremena to komentirati.... osim što mogu kratko reći..... dobre su.zonelsk je napisao/la: ↑12 tra 2018, 22:17Tocno cuky.Cuky je napisao/la: ↑12 tra 2018, 21:58Vettelova podrška Lewisu, barem po svim izjavama koje sam gledao/čitao, odnosila se na izjavu da je Max "dickhead" i kasnije maltretiranje novinara sa pitanjima o tome. Nije se, barem po onome što sam vidio/čitao, Vettel uopće doticao njihove borbe na stazipospani gad je napisao/la: ↑12 tra 2018, 21:24Ne mogu zamisliti, kakve bi bile reakcije.... da je Max otkinuo prednje krilo na Lewisovom Mercedesu? Kada su ovako oprali Maxa..... Pogotovo Sebastian Vettel sa svojom podrškom Lewisu.......
Meni je fascinantno kak ljudi uspiju izokrenuti nesto poprilicno jasno, snjimljeno i moze se pogledati u bilo kojem trenutku.
Ovako. Ja ne kužim tebe i Cuky-ija. Lewis je u afektu, ( ili čemu već ) rekao dickhead.... govoreći o Maxovom potezu. I Seb ga brani zbog te izjave...... ali Lewisova ishitrena izjava je vezana za njegovu i Maxovu borbu na stazi.
Nije Lewis izjavio da je dickhead Putin ili Trump.... nego za Maxa Verstaappena.....
Razumijem, da Seb nije direktno komentirao Max - Lewis fight na stazi..... ali ovdje se govori o Maxu i Lewisu, a ne o Putinu ili Trumpu ( možda nije dobar primjer za usporedbu, ali ovaj dvojac mi pada na pamet, rano ujutro ).
Ne razumijem, kako ti Cuky možete isključivati fight Max - Lewis sa staze.... i fokusirati se na Sebovo branjenje Lewisa zbog "psovanja"!? To je povezano..... i Seb se nije izjasnio..... tko je kriv ili prav u vezi događaja na stazi. Ali sve je povezano; direktno ili indirektno.
- Cuky
- Moderator
Jednostavno: novinarovo pitanje se nije odnosilo na borbu na stazi nego na ono što je Lewis rekao nakon utrke. Seb u svom odgovoru nigdje nije spomenuo borbu Lewisa i Maxa nego je odgovorio novinaru da kao i bilo koji drugi profesionalni sportaši kad su puni adrenalina možda kažu stvari koje nisu lijepe i ne treba od toga raditi dramu i pumpat naslovnice.
Ne kužim kako ti uspiješ u pitanje koje nema veze sa borbom nego izjavom, te u odgovor koji nema veze sa borbom na stazi nego izjavom i pitanjem u vezi te izjave ubaciti ovo sa staze.
Ne kužim kako ti uspiješ u pitanje koje nema veze sa borbom nego izjavom, te u odgovor koji nema veze sa borbom na stazi nego izjavom i pitanjem u vezi te izjave ubaciti ovo sa staze.
- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Da. Nico je "mekši" i u takvim mnogobrojnim duelima sa Lewisom, redovito je popuštao..... gotovo uvijek, tamo negdje do famozne VN Austrije 2016. - a i tu jer pokazao koliko nije vozač tog kalibra, da igra prljavo.Kenny je napisao/la: ↑12 tra 2018, 22:33Zato mu nemakneš vozaču koji te pokušava izgurat sa staze, nego dopustiš da se zabije u tebe, obojca izletite, te on popuši kaznu za iduću utrku, pogotovo ako se boriš s njim za prvenstvo, pazi sad da Rosberg nije dao Hamiltonu da ga izgura svaki put sa staze, nego da je osto na stazi i pustio Hamiltona da se svaki put zabije u njega Hamilton nebi osvojio ni jedno prvenstvo u tom Mercedesupospani gad je napisao/la: ↑12 tra 2018, 21:33
Ali Max nije Nico, i tu će biti još fighta, i sa Lewisom, sa Sebom, sa svima..... Max ne popušta.
Da. Lewis je sada, nakon nove titule stekao još veći F1 status. Taj status mu i pripada, pa mu se i više gleda kroz prste - ipak je stvorio neki respect o sebi i za sebe. Onaj tvoj primjer Kimija i Michaela je odličan primjer fair F1 borbe na stazi. Odmah se sjetim i čuvenog dvoboja Arnoux / Villeneuve, itd.,.......Kenny je napisao/la: ↑12 tra 2018, 22:33Max za razliku od Hamiltona nikog negura sa staze, a o Hamiltonu se nikad nepričapospani gad je napisao/la: ↑12 tra 2018, 21:38 Ovo je 100% točno. Da je sada na VN Bahraina bilo obratno - da je Lewis obilazio Maxa, na istu shemu. I da se Lewisu zbog toga probušila guma, ja mislim da bi Max dobio utrku zabrane. Sjeti se samo, kako su u drugoj F1 godini Maxa svi kritizirali.... mijenjanje pravca kod pokušaja pretjecanja i te sheme.....
Max je vrlo, vrlo sposoban. I brz. Željan pobjeda i svega. Ne želim ga opravdavati, ali biti će toga kod njega još.... grubih i riskatnih poteza.... on je na neki način, još uvijek na putu afirmacije. Ako to sve "prođe" i "preživi"..... u što ( za sada ) nisam siguran.... mogao bi biti višestruki F1 svjetski prvak. O tom - potom.
- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Idem promijeniti zimske gume, u ljetne gume..... pa odgovorim na ovo......Cuky je napisao/la: ↑14 tra 2018, 09:45 Jednostavno: novinarovo pitanje se nije odnosilo na borbu na stazi nego na ono što je Lewis rekao nakon utrke. Seb u svom odgovoru nigdje nije spomenuo borbu Lewisa i Maxa nego je odgovorio novinaru da kao i bilo koji drugi profesionalni sportaši kad su puni adrenalina možda kažu stvari koje nisu lijepe i ne treba od toga raditi dramu i pumpat naslovnice.
- Cuky
- Moderator
mislim da nikad nisam dobio originalniju najavu odgovora
- zonelsk
- Veteran
Mislim da bi trebao dobro pogledati Vettelov odgovor na pitanje i provjeriti sto je rekao čovjek i na sto se to sto je rekao odnosilo. Necu te sigurno uvjeravati u nesto sto mozes vidjeti i sam protumaciti.pospani gad je napisao/la: ↑14 tra 2018, 09:39Odgledao sam kvalifikacije, ali nemam vremena to komentirati.... osim što mogu kratko reći..... dobre su.
Ovako. Ja ne kužim tebe i Cuky-ija. Lewis je u afektu, ( ili čemu već ) rekao dickhead.... govoreći o Maxovom potezu. I Seb ga brani zbog te izjave...... ali Lewisova ishitrena izjava je vezana za njegovu i Maxovu borbu na stazi.
Nije Lewis izjavio da je dickhead Putin ili Trump.... nego za Maxa Verstaappena.....
Razumijem, da Seb nije direktno komentirao Max - Lewis fight na stazi..... ali ovdje se govori o Maxu i Lewisu, a ne o Putinu ili Trumpu ( možda nije dobar primjer za usporedbu, ali ovaj dvojac mi pada na pamet, rano ujutro ).
Ne razumijem, kako ti Cuky možete isključivati fight Max - Lewis sa staze.... i fokusirati se na Sebovo branjenje Lewisa zbog "psovanja"!? To je povezano..... i Seb se nije izjasnio..... tko je kriv ili prav u vezi događaja na stazi. Ali sve je povezano; direktno ili indirektno.
- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Cuky je napisao/la: ↑14 tra 2018, 09:45 Jednostavno: novinarovo pitanje se nije odnosilo na borbu na stazi nego na ono što je Lewis rekao nakon utrke. Seb u svom odgovoru nigdje nije spomenuo borbu Lewisa i Maxa nego je odgovorio novinaru da kao i bilo koji drugi profesionalni sportaši kad su puni adrenalina možda kažu stvari koje nisu lijepe i ne treba od toga raditi dramu i pumpat naslovnice.
OK. Moje isprike kolegama zonelsk i Cuky...... moj previd. Po sjećanju sam komentirao Vettelovu obranu Lewisa, jer, ako ne lažem, čitao sam nekakav članak u vezi toga, a nisam gledao You Tube:zonelsk je napisao/la: ↑14 tra 2018, 11:41Mislim da bi trebao dobro pogledati Vettelov odgovor na pitanje i provjeriti sto je rekao čovjek i na sto se to sto je rekao odnosilo. Necu te sigurno uvjeravati u nesto sto mozes vidjeti i sam protumaciti.pospani gad je napisao/la: ↑14 tra 2018, 09:39Odgledao sam kvalifikacije, ali nemam vremena to komentirati.... osim što mogu kratko reći..... dobre su.
https://www.dailystar.co.uk/sport/motor ... n-GP-video
Moja brzopletost; napamet sam komentirao Vettela. Iako, sve je vezano za fight Max - Lewis..... ali Seb je rekao da ne zna, što se točno dogodilo na stazi - sasvim korektno / pametno od njega.... i ogradio se od slučaja Max - Lewis.
Sve u svemu, nije mi jasno, zašto je Vettel branio Hamiltona? Zbog grižnje savjesti od VN Azerbajdžana? ..... ....hm, tko će ga znati..... ne znam, da li bi Lewis branio Seba u sličnoj situaciji?
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Nije niš posebno branio nek je (po mom mišljenju) općenito govoril za ta shanja iz kojih novinari traže senzacionalističke naslovepospani gad je napisao/la: ↑14 tra 2018, 18:35 Sve u svemu, nije mi jasno, zašto je Vettel branio Hamiltona? Zbog grižnje savjesti od VN Azerbajdžana? ..... ....hm, tko će ga znati..... ne znam, da li bi Lewis branio Seba u sličnoj situaciji?
Da je Ericsson ili bilo ko drugi kraj njega sjedil, mislim da bi opet to rekao
A doduše...ima i on svoju povijesti toga
- F1NAC
- Moderator
Branio ga je zato vjerovatno jer su mu novinari dop*... sa glupim pricama. A i racer je. Podsjeca me na onu scenu iz filma "Rush" kad je Hunt prebio onog novinara koji je postavljao Laudi glupa pitanjapospani gad je napisao/la: ↑14 tra 2018, 18:35Cuky je napisao/la: ↑14 tra 2018, 09:45 Jednostavno: novinarovo pitanje se nije odnosilo na borbu na stazi nego na ono što je Lewis rekao nakon utrke. Seb u svom odgovoru nigdje nije spomenuo borbu Lewisa i Maxa nego je odgovorio novinaru da kao i bilo koji drugi profesionalni sportaši kad su puni adrenalina možda kažu stvari koje nisu lijepe i ne treba od toga raditi dramu i pumpat naslovnice.
OK. Moje isprike kolegama zonelsk i Cuky...... moj previd. Po sjećanju sam komentirao Vettelovu obranu Lewisa, jer, ako ne lažem, čitao sam nekakav članak u vezi toga, a nisam gledao You Tube:zonelsk je napisao/la: ↑14 tra 2018, 11:41Mislim da bi trebao dobro pogledati Vettelov odgovor na pitanje i provjeriti sto je rekao čovjek i na sto se to sto je rekao odnosilo. Necu te sigurno uvjeravati u nesto sto mozes vidjeti i sam protumaciti.pospani gad je napisao/la: ↑14 tra 2018, 09:39
Odgledao sam kvalifikacije, ali nemam vremena to komentirati.... osim što mogu kratko reći..... dobre su.
https://www.dailystar.co.uk/sport/motor ... n-GP-video
Moja brzopletost; napamet sam komentirao Vettela. Iako, sve je vezano za fight Max - Lewis..... ali Seb je rekao da ne zna, što se točno dogodilo na stazi - sasvim korektno / pametno od njega.... i ogradio se od slučaja Max - Lewis.
Sve u svemu, nije mi jasno, zašto je Vettel branio Hamiltona? Zbog grižnje savjesti od VN Azerbajdžana? ..... ....hm, tko će ga znati..... ne znam, da li bi Lewis branio Seba u sličnoj situaciji?
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- zonelsk
- Veteran
I zato kaj su to radili njemu. Recimo kad je nazvao nekoga krastavcem( neda mi se traziti a ne sjećam se točno koga)
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Karthikeyana ;D
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Sjećam se, ja..... bilo je to na VN Malezije. Samo nisam siguran, je li mu Narain zasmetao na kvalifikacijama ili na utrci - pred zadnji zavoj. Godina je...... hm..... 2011. ili 2012.-a.?
Narain je postao krastavac...... a Seba su dugo prali zbog toga...... novinari.
Narain je postao krastavac...... a Seba su dugo prali zbog toga...... novinari.
- Cuky
- Moderator
Vettel ga je prelazio za cijeli krug, mislio je da je Narain usporio više nego što zapravo jest i prešao mu preko prednjeg krila, a sebi probio gumu
- vidc
- Veteran
Sjecam se rasprave oko tog. Ukratko,.indijac je skrenuo i vettelu probusio gumu i zaradio kompliment
- Cuky
- Moderator
ja sam i dalje mišljenja da je Vettel krivo procijenio situaciju... al to smo izraspravljali prije 6 godina i ne ma potrebe da krenemo opet