One and only je napisao/la:Opet ja s pitanjem

:
Čitam da je Fernando Alonso FIA-i dostavio dokaze koji se spominju zadnjih dana. Da li je moguće da je Fernando ucjenjivao momčad tim dokazima da bi ga gurali za prvaka na uštrb Hamiltona, a kad ovi nisu htjeli da je došao FIA-i s tim?
Ili je možda čisto iz pakosti da vrati McLarenu milo za drago (ne tvrdim ja da ima šta prebaciti McLarenu, ali Fernando očito misli) te dokaze dao FIA-i. Novak i Blažićko rekoše da će Max abolirati sve koji surađuju. Pod time se vjerovatno mislilo da će Alonso izvući svoje prkno bez obzira na njegovu ulogu u svemu tome. Momčad za sljedeću sezonu bi bez problema našao sigurno. AKo možete malo da se osvrnete na ove tvrdnje ako pretpostavimo da su tačne.
Unaprijed zahvaljujem.
Ono što nije rečeno (uz to da će FIA blagonaklono gledati na vozače koji surađuju) je da je FIA jednako tako rekla da će vozači koji neće surađivati, a kasnije se pokaže da su prikrivali za slučaj relevantne činjenice, ˝snositi ozbiljne posljedice˝. Ova je prijetnja prilično skandalozna, budući da si FIA prišiva ulogu sudskog tijela koje može i zna tako obrađivati važne svjedoke. Ali, van domašaja javnosti. Ovo što je vrlo javno napravila FIA (čitaj, Mosley) neskrivena je prijetnja i stavlja i Alonsa i de la Rosu pred svršen čin, i u situaciju u kojoj ne mogu pobijediti. Pogotovo, Alonso.
Inače, mislim da su tvrdnje da bi Alonso namjerno inscenirao cijelu stvar da bi naudio McLarenu vrlo zlonamjerne i daleko od mogućeg, ako ništa drugo a ono zato jer Alonso više od svega želi biti svjetski prvak ove godine, specijalno ove godine. Pilenje grane na kojoj sjedi tome ne bi baš pripomoglo. Ali, ja, za razliku od mnogih drugih, i inače mislim da Alonso jednostavno ne bi učinio tako nešto, na osnovu onog što znam o njemu.
Unaprijed molim da mi sada ne pokušavate dokazati kako je Alonso ovakav i onakav, jer je napravio ono u Mađarskoj.
Ja na ovom podforumu javno iznosim svoje mišljenje, a ako želite raspravljati je li Alonso ovakav ili onakav, molim da za to iskoristite neko drugo mjesto.