Šifra kimi.

Moj nick Smaw.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Jbg, nema nikog...luka_kimi je napisao/la:ajde svi koji su raspoloženi za partiju bele, neka budu u 23h u prvoj sobi za sve igrače (gdje se ne upisuje rejting).
Šifra kimi.
Moj nick Smaw.
Šteta... Možemo nekakav turnir možda dogovorit? Vidite, toga se nisam niti sjetio dosad. Dosta je da se skupi osmero "strastvenih", oforme se četiri ekipe, i svako sa svakim. Jedan dvoboj činile bi tri dobivene partije... Kakav natjecateljski duh, a?Schumy.d je napisao/la:Jbg, nema nikog...luka_kimi je napisao/la:ajde svi koji su raspoloženi za partiju bele, neka budu u 23h u prvoj sobi za sve igrače (gdje se ne upisuje rejting).
Šifra kimi.
Moj nick Smaw.
beeeeeeeeeelj već bio prijedlog ali propaoluka_kimi je napisao/la:Šteta... Možemo nekakav turnir možda dogovorit? Vidite, toga se nisam niti sjetio dosad. Dosta je da se skupi osmero "strastvenih", oforme se četiri ekipe, i svako sa svakim. Jedan dvoboj činile bi tri dobivene partije... Kakav natjecateljski duh, a?Schumy.d je napisao/la:Jbg, nema nikog...luka_kimi je napisao/la:ajde svi koji su raspoloženi za partiju bele, neka budu u 23h u prvoj sobi za sve igrače (gdje se ne upisuje rejting).
Šifra kimi.
Moj nick Smaw.![]()
![]()
Svaki dan navečer, jedan dvoboj.Da ne igramo jednu večer sve.
aaaaa kaj? pa znaš kraj,spasi svijet,spasi otmičare i strpa ih u zatvor,ona treba hakla po kompu i pomogne mu,bude malo krvav i to je to hahahahahahhahSchumy.d je napisao/la:Ajde, Chuck i ja bismo vas mogli pobijediti.
Samo ne mogu u 23h jer ipak moram pogledati Jacka Bauera u 22:35...
Neeeee... ovo su nove epizode 24.schuey je napisao/la: aaaaa kaj? pa znaš kraj,spasi svijet,spasi otmičare i strpa ih u zatvor,ona treba hakla po kompu i pomogne mu,bude malo krvav i to je to hahahahahahhah
kaj se mene tiče,23:15 ako lux dođeti dosta to?
p.s.nemoj se prepast kada izgubiš i to
nit ne znam di je,a di si bio prošle godine kad je bio na bundeku???????????Scuderia je napisao/la:Hoce li tko ici na koncert 19.11 ZP-a?
..... jer cu ja svakako ici .![]()
Pa ono, mozda da upoznam nekog tu s foruma.
Bio sam ja, ne boj se ti....schuey je napisao/la: nit ne znam di je,a di si bio prošle godine kad je bio na bundeku???????????
schumy višda mi se kolega ne javlja,ma nišod tog
Može,ali samo prije ili posle Jack Bauera a čini mi se da večeras počinje iza 23Schumy.d je napisao/la:Ajde, Chuck i ja bismo vas mogli pobijediti.
Samo ne mogu u 23h jer ipak moram pogledati Jacka Bauera u 22:35...
Šujo, evo igram ja s tobom. Sad sam se popravio i sve više i više pobjeđujem. Da vidimo kako ćemo proć.schuey je napisao/la:nit ne znam di je,a di si bio prošle godine kad je bio na bundeku???????????Scuderia je napisao/la:Hoce li tko ici na koncert 19.11 ZP-a?
može odmah?luka_kimi je napisao/la:Šujo, evo igram ja s tobom. Sad sam se popravio i sve više i više pobjeđujem. Da vidimo kako ćemo proć.schuey je napisao/la:nit ne znam di je,a di si bio prošle godine kad je bio na bundeku???????????Scuderia je napisao/la:Hoce li tko ici na koncert 19.11 ZP-a?
Ja sam slobodan cijelu veče, vi recite kad može.
e iskrsnulo mi sinoć nekaj,nisam mogao upće doć,jebga,ajd danas tko može postajte tuluka_kimi je napisao/la:Čekam vas u deraoni 5.Šifra gore.
Ne igram u deraoni...luka_kimi je napisao/la:Čekam vas u deraoni 5.![]()
ajooooooooj pa sad već vidim izlikečim si rekao da možeš,odmah masovno bojkotiranje od strane ostalih da igraju protiv nas hahahahhahahaahahahalux007 je napisao/la:Danas bi mogo oko 21:30 sam doma pa imam vremena sve do jutra
hahahahahahaschuey je napisao/la:ajooooooooj pa sad već vidim izlikečim si rekao da možeš,odmah masovno bojkotiranje od strane ostalih da igraju protiv nas hahahahhahahaahahahalux007 je napisao/la:Danas bi mogo oko 21:30 sam doma pa imam vremena sve do jutra
a navikli smo hahhahahah ipak imamo najbolji skor ikada,uvijek neke isprike hhahaahlux007 je napisao/la:hahahahahahaschuey je napisao/la:ajooooooooj pa sad već vidim izlikečim si rekao da možeš,odmah masovno bojkotiranje od strane ostalih da igraju protiv nas hahahahhahahaahahahalux007 je napisao/la:Danas bi mogo oko 21:30 sam doma pa imam vremena sve do jutra
sad ce bit da im je nesto iskrsnulo nestalo struje i to tako xD
hahahha ačuj,u strahu sulux007 je napisao/la:Imo si ti pravo