Cuky je napisao/la: 18 sij 2024, 22:55
Pitanje imam, ako je netko slučajno još aktivan tu...
Ima li tko od vas iskustva sa odlaskom na WRC? Planiramo cura i ja ove godine ići kad budu kod nas na mali odmor pa me zanima kako to točno funkcionira nakon što kupim ulaznicu i na dan se pojavim tamo.
Pa bio sam prije 2 godine... Prvu godinu sam dobio koronu dan prije WRC-a.
Nisam kupovao kartu. Karte ti vrijede samo za fan zone, ali koliko sam čuo, to se ne isplati.
Po meni je možda zanimljivo uzeti kartu za velesajam na kojem možeš doći blizu garaža i vidjeti to sve kako funkcionira. Iako, nisam bio ni tu.
Išao sam gledati 2 brzinca, jedan poslije drugog. Prvi je bio u šumi, išao kroz neku kaljužu od puta jer je kiša padala 3 dana prije, dobro da HGSS nije morao po nas.
Drugi brzinac sam gledao u Novigradu na Dobri. Bio sam na ravnici kod mosta i dobro je jer imaš blizu parking, a i dobro se vidi. Ima dosta ravnice, pa zavoj, most i uspon do lakat zavoja kod dvorca...
Dobra pozicija je i ispod autoputa.
Uglavnom, bez karte možeš gdje želiš uz stazu. Samo moraš krenuti dosta ranije da si zauzmeš dobro mjesto i da imaš za sve vremena.
Uzmi si jelo, piće, suhu odjeću ako bude kiša, možda neki tronožac da lijepo možeš sjesti dok ih čekaš.
Planiram i ove godine ići pa pitaj ako trebaš neku konkretnu informaciju.