Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
monza
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la monza »

47 je napisao/la:ma tko se ne spušta? Muamert, apsolutno si u pravu!
da je Massa odvozio onakvu utrku, razapeli bi ga. Pljuje se po njemu za najmanju grešku, gospodin savršeni kad napravi nekoliko velikih grešaka, da ne spominjem zalijetanje u Alonsa, svi mudro šute!

I ono mahanje! WTF! ja bi mu lijepo dignuo srednjaka, pa makar i ogromnu kaznu dobio!
Lijepo se razvija taj Hamilton... :roll:
I ja tako mislim, Hamilton da je pravi bio bi svjetski prvak a ne bi pravio onake gluposti lani na zadnjim utrkama. A danas...
Mislim da bi gospodi iz MCM - a bilo najpametnije Alonsa na koljenima moliti da se vrati...
F1-Champ
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari-MSC

Post Postao/la F1-Champ »

monza je napisao/la:
schuey je napisao/la:ja bum još samo jednu stvar napisao pa možda neki shvate zašto se pljuje po massi a po hamiltonu(kao) ne. massa je danas sustigao hamiltona po broju pobjeda u karijeri!!!!!!!!! molim lijepo ovo je čovjekova 7. sezona, 3. u Ferrariju,dal se tu još šta treba dodat?mislim da to sve govori!!!!(i nemojte sad o tome kako je hami odmah uletio u dobru formulu,massa je već 2i po godine u dobroj formuli). točka
Je to je istina, samo je i istina da Massa nije mogao pobjeđivati do lani. Zna se zašto. Znači otkada su konkurentni imaju jednako pobjeda. S tim da je ona Kimijeva pobjeda lani na Interlagosu trebala Biti Massina. Iako sam ja uvijek za Kimija...
tako je massa je vozio s schumiem u timu do prosle sezone i znalo se ko je tu bog i batina....da je hamilton vozio u ferrariu 2006 i prije u sauberu ko massa nebi on skupio ni te dvije pobjede koja je massa 2006 skupio ;)
ja ne tvdim da je massa bolji vozac od lewisa....daleko od toga, ali isto tako tvdnje da je hamilton bolji vozac od kimia i alonsa smatram smjesnima....a i vidi se zasto....jednostavno nemoze vozac od 19 gp bizti bolji od onog sa preko 100 a oba su supertalentirana...masa je bar u jednoj stvari bolji od hamiltona, danas je dohvatio pobjedu koja nije s pola dok hamiltonu to jos uvijek nije uspjelo :lol:
slikaslika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

nina je napisao/la:
ramonche je napisao/la:a šta je bilo s onim njegovim mahanjima? jel to objasnio..
Nije, samo eto da je razočaran zbog tima i to.. i da će dalje uzdignute glave u nove pobjede i sve kako već inače ide, optimistično..
Mahanje vam mogu i ja objasnit:

1.) Nije bio svjestan svoje pozicije u odnosu na ove ''luzerske'' bolide.
2.) i puno vjerojatnije: pokazao je zdravu dozu arogancije koju ima svaki bolji vozač Formule 1.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
brz i zestok
Početnik
Početnik
Kontakt:

Post Postao/la brz i zestok »

Hamilton nema iskustva jer ono je bila isključivo njegova pogreška!!!
Mislim da je htel vratit Alonsu za prošlu sezonu ali je više sjebal sebe!!!
Vettel pobjednik Monze 2008.!
slika
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Jel ima netko snimku tog mahanja? Nisam najbolje vidio.
.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Keith je napisao/la:
nina je napisao/la:
ramonche je napisao/la:a šta je bilo s onim njegovim mahanjima? jel to objasnio..
Nije, samo eto da je razočaran zbog tima i to.. i da će dalje uzdignute glave u nove pobjede i sve kako već inače ide, optimistično..
Mahanje vam mogu i ja objasnit:

1.) Nije bio svjestan svoje pozicije u odnosu na ove ''luzerske'' bolide.
2.) i puno vjerojatnije: pokazao je zdravu dozu arogancije koju ima svaki bolji vozač Formule 1.
čuj ovo moga si nešto bolje smislit, a što je mislija da je prvi :smijeh:
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

monza je napisao/la:
schuey je napisao/la:ja bum još samo jednu stvar napisao pa možda neki shvate zašto se pljuje po massi a po hamiltonu(kao) ne. massa je danas sustigao hamiltona po broju pobjeda u karijeri!!!!!!!!! molim lijepo ovo je čovjekova 7. sezona, 3. u Ferrariju,dal se tu još šta treba dodat?mislim da to sve govori!!!!(i nemojte sad o tome kako je hami odmah uletio u dobru formulu,massa je već 2i po godine u dobroj formuli). točka
Je to je istina, samo je i istina da Massa nije mogao pobjeđivati do lani. Zna se zašto. Znači otkada su konkurentni imaju jednako pobjeda. S tim da je ona Kimijeva pobjeda lani na Interlagosu trebala Biti Massina. Iako sam ja uvijek za Kimija...
pa nije baš,2006. je imao 2 pobjede,prošle godine 3 i do sada 1,tak da je mogo pobjeđivat...
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
MeT
Kontakt:

Post Postao/la MeT »

monza je napisao/la: Mislim da bi gospodi iz MCM - a bilo najpametnije Alonsa na koljenima moliti da se vrati...
sta, nakon jedne utrke di je napravio pogresku odma treba pljuvat po njemu da nema pojma? decko, aj malo sredi zivce. ne pljujem po nikom, svako vozi kako zna, svakom se dogodi pogreska.

tvojom analogijom, ja bi sad trebo na osnovu prve dvije utrke zakljucit da je massa supak i da nema pojma o formuli i da bi mu bilo riskantno dat volan yuga u ruke? ne. svako ima pravo na pogreske. ako se to redovito dogadja (sutil, sato i ostala ekipa) onda se moze pricati o kvaliteti vozaca. naravno, ako je uzrok pogreske ljudska greska a ne umiranje motora il mjenjaca ili neka slicna situacija...

nemoj prelako sudit, hoces i ti ko jedan clan gamer foruma reci da je ono prosle sezone bila pocetnicka sreca? cijele sezone? daj, molim te...

sto se tice alonsa, tu (da oprostite na izrazu) placipicku nemogu smislit nakon prosle sezone i afere sa ferrarijem, blokiranja hamiltona u boksu i niza sumnjivih situacija u utrkama tak da.... osim toga, pokazuje ove sezone koliko je stvarno dobar :roll:
artificial intelligence is nothing compared to natural stupidity
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

Post Postao/la Andrinho_F1 »

MeT je napisao/la:
monza je napisao/la: Mislim da bi gospodi iz MCM - a bilo najpametnije Alonsa na koljenima moliti da se vrati...
sta, nakon jedne utrke di je napravio pogresku odma treba pljuvat po njemu da nema pojma? decko, aj malo sredi zivce. ne pljujem po nikom, svako vozi kako zna, svakom se dogodi pogreska.

tvojom analogijom, ja bi sad trebo na osnovu prve dvije utrke zakljucit da je massa supak i da nema pojma o formuli i da bi mu bilo riskantno dat volan yuga u ruke? ne. svako ima pravo na pogreske. ako se to redovito dogadja (sutil, sato i ostala ekipa) onda se moze pricati o kvaliteti vozaca. naravno, ako je uzrok pogreske ljudska greska a ne umiranje motora il mjenjaca ili neka slicna situacija...

nemoj prelako sudit, hoces i ti ko jedan clan gamer foruma reci da je ono prosle sezone bila pocetnicka sreca? cijele sezone? daj, molim te...

sto se tice alonsa, tu (da oprostite na izrazu) placipicku nemogu smislit nakon prosle sezone i afere sa ferrarijem, blokiranja hamiltona u boksu i niza sumnjivih situacija u utrkama tak da.... osim toga, pokazuje ove sezone koliko je stvarno dobar :roll:
koliko ga mi mrzili, prezirali i sta sve ne nitko nemoze reci da fernando alonso nije vrhunski vozac. on i kimi su danas defintivno dva najveca vozaca na gridu. covjek ima onu "lamu" od bolida i steta sto ce mu ova sezona otici u zaborav jer nije u mogućnosti nista napraviti. a uspoređivati hamiltona u mercedesu i alonsa u renaultu je priglupo. a sto se tice hamiltona, danas je bio ocajan. katastrofa start, u utrci je pravio niz gresaka, a sto se tice mahanja ocito je da se poceo druziti sa ronom dennisom.
BMW Sauber_F1 Team
nina

Post Postao/la nina »

... i toliko o tome

"It was a very poor performance and I sort of let the team down today," the Briton added.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

BTW, vidim da se Lewis ispričao cijelom svom timu na lošoj utrci. A isprika Alonsu što mu je skoro zajahao na glavu? I polomio mu zadnje krilo i možda još nešto i tako uzeo priliku za bodić-dva? ;)
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

muamert je napisao/la:Gdje su sad ovdje postovi, Hamilton je papak, ne zna voziti, nije dovoljno dobar za McLaren...bilo bi fer prema navijacima Masse da bude barem jedan takav post.

Pozdrav
Dovoljno je pogledat bodovnu tabelu.
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

p@rtibrejker je napisao/la:BTW, vidim da se Lewis ispričao cijelom svom timu na lošoj utrci. A isprika Alonsu što mu je skoro zajahao na glavu? I polomio mu zadnje krilo i možda još nešto i tako uzeo priliku za bodić-dva? ;)
haha, mislim da previše očekuješ :D

i btw, nisam ja mislio da bi sad trebali svi napasti Hamiltona kak je balavac koji nema pojma i šta ti ja znam. Ali stoji da bi Massu napali da je napravio onakve greške!
U maleziji je vozio dobro, samo jednu grešku imao, koja ga je nažalost stajala pobjede! i još je ta greška navodno uključivala i neku greškicu s bolidom ili što već, znači neije bila isključivo njegova!
Ali, ovo je tema o Hamiltonu, pa se ispričavam na upadu :D
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

edo je napisao/la:
ramonche je napisao/la:Hamilton još mora puno mlijeka popit da bi se o njemu govorilo kao ''pravom'' vozaču formule 1. dobar je on, ali ne toliko dobar. još je on zelen.( a to je pokazao danas...zelenko)
o tome ja govorim,niko nije rekao da je bolji od hamia,ali šta bezveze govorite,pa mislite da je hami vozio sauber da bi pobjeđivao...hamijevci
budite ponizni do GP ESPANA... :lol:
Ko sto je Massa.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

nina je napisao/la:Joj, malo je Hami razočaran, jer je ka zeznija tim...al ovo mi je dobro "Then I had the incident with Fernando. I was behind him, and I moved to the right, and he moved to the right and that was it - a racing incident I guess."
E šta je teško priznat grešku..a braco imamo mi kamere, vidi se znaš...
Točno, triba još tu vrimena, al ne sviđa mi se his way...

Reko je trkaci incident. To i je objasnjenje :roll:
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

monza je napisao/la:
da je Massa odvozio onakvu utrku, razapeli bi ga. Pljuje se po njemu za najmanju grešku, gospodin savršeni kad napravi nekoliko velikih grešaka, da ne spominjem zalijetanje u Alonsa, svi mudro šute!

I ono mahanje! WTF! ja bi mu lijepo dignuo srednjaka, pa makar i ogromnu kaznu dobio!
I ja tako mislim, Hamilton da je pravi bio bi svjetski prvak a ne bi pravio onake gluposti lani na zadnjim utrkama. A danas...
Mislim da bi gospodi iz MCM - a bilo najpametnije Alonsa na koljenima moliti da se vrati...
Pa jel ti kuzis zasto nijedan novak nije osvojio titulu? Zbog neiskustva. Isto tako i Hamilton je bio tada neiskusan. Jel Hamilton pritisnuo limitator na pocetku ili koji k? Pogresna brzina?
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

F1-Champ je napisao/la:
monza je napisao/la:

tako je massa je vozio s schumiem u timu do prosle sezone i znalo se ko je tu bog i batina....da je hamilton vozio u ferrariu 2006 i prije u sauberu ko massa nebi on skupio ni te dvije pobjede koja je massa 2006 skupio
;)
ja ne tvdim da je massa bolji vozac od lewisa....daleko od toga, ali isto tako tvdnje da je hamilton bolji vozac od kimia i alonsa smatram smjesnima....a i vidi se zasto....jednostavno nemoze vozac od 19 gp bizti bolji od onog sa preko 100 a oba su supertalentirana...masa je bar u jednoj stvari bolji od hamiltona, danas je dohvatio pobjedu koja nije s pola dok hamiltonu to jos uvijek nije uspjelo :lol:
A ti znas.......... :roll: Hamilton je danas svakako bio amterial za pobjedu ali je sve sjebao onom pogreskom na startu. Kolko je brz bolid imao pokazao je i Kovalainen :evil: u krivom dijelu trke :evil:
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Napravio je katastrofalno greušku na startu, onda se zabio u Alonsa... Čak mi je i taj sudar lakše oprostiv mego ono na startu. A mahanje...kao kad netko (još ako je žensko) na semaforu ne krene onaj tren kad se upalilo zeleno a vi nad*kani i normalno da dođe reakciju. Ne doživljavam je ni kao bahatost ili...ne znam kako su to sve nazivali, više kao izlijev (ne proljev:-)) nervoze. A sad kad gledam unazad; imao je udes u Nurnbergringu prije trke, i u trci nije baš dobro funkcionirao, slična stvar se ponovila ovdje. Ovo ne spominjem kao opravdanje nego kao možebitni njegov hendikep...
Kao što je Haug rekao: dan za zaboravit!
Zadnja izmjena: gringo73, dana/u 06 tra 2008, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Andrinho_F1 je napisao/la:
MeT je napisao/la:

koliko ga mi mrzili, prezirali i sta sve ne nitko nemoze reci da fernando alonso nije vrhunski vozac. on i kimi su danas defintivno dva najveca vozaca na gridu. covjek ima onu "lamu" od bolida i steta sto ce mu ova sezona otici u zaborav jer nije u mogućnosti nista napraviti. a uspoređivati hamiltona u mercedesu i alonsa u renaultu je priglupo. a sto se tice hamiltona, danas je bio ocajan. katastrofa start, u utrci je pravio niz gresaka, a sto se tice mahanja ocito je da se poceo druziti sa ronom dennisom.
Ma pocetku je sve sjebo ali poslje toga?
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

p@rtibrejker je napisao/la:BTW, vidim da se Lewis ispričao cijelom svom timu na lošoj utrci. A isprika Alonsu što mu je skoro zajahao na glavu? I polomio mu zadnje krilo i možda još nešto i tako uzeo priliku za bodić-dva? ;)
A zas Alonso nije tada ubrzao?Jasno se vidi da nije pritisnuo gas do daske. Ja ne kazem da je alonso sam kriv nego je trkaci incident.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Adriana Lima fan je napisao/la:
A zas Alonso nije tada ubrzao?Jasno se vidi da nije pritisnuo gas do daske. Ja ne kazem da je alonso sam kriv nego je trkaci incident.
alonso nikako nije kriv,on je ubrzavao ali hami je bio puno puno brži. a nije alonso kriv što ne može renault brže
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
~IsR~Lux
Početnik
Početnik
Navijam za: V8

Post Postao/la ~IsR~Lux »

monza je napisao/la:

47,to ti je tako kad vozač prije nego što počne griješit vozi predobro, pa dok počne griješit ljudi mu opraštaju jel znaju da to nije pravi on,a massa na početku sezone je izletio isto tako i nadrugoj utrci,a hamilton je bio 2. i 5.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

schuey je napisao/la:
alonso nikako nije kriv,on je ubrzavao ali hami je bio puno puno brži. a nije alonso kriv što ne može renault brže
Gledaj on nemoze imati tolko vecu brzinu. Uostalom Renault ima veci top speed od McLarena. Vjerojatno je Alonso pogrijesio i proklizao te izgubio grip i nije mogao dovoljno ubrzat.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

Adriana Lima fan je napisao/la:A zas Alonso nije tada ubrzao?Jasno se vidi da nije pritisnuo gas do daske. Ja ne kazem da je alonso sam kriv nego je trkaci incident.
Da, trebao je pritisnuti onaj botun na volanu koji dodaje nitro u smjesu goriva, ali počen Lewisovim iskustvom nije ga pritisnuo jer se bojao da će promašiti. :roll:

Pogledaj malo vijesti po netu, Pat Symonds je na ove glasine odmah predočio ispis telemetrije Alonsovog bolida gdje se lijepo vidi da je Alonso držao "gas do daske"...
- Oviedon Ihmisohjus -
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

Adriana Lima fan je napisao/la:Gledaj on nemoze imati tolko vecu brzinu. Uostalom Renault ima veci top speed od McLarena. Vjerojatno je Alonso pogrijesio i proklizao te izgubio grip i nije mogao dovoljno ubrzat.
Mislim da ovo nema veze sa top speedom jer nije ravnina u pitanju već splet zavoja, a ako Renault ima problem sa balansom (što ima) i problem sa zagrijavanjem guma u prvom krugu (što ima) - o da, McLaren može biti ovoliko brži. Ali McLaren ima i onu pedalu koja se zove KOČNICA ako je već noga priljepljena na gasu, a ne znam kakav refleks treba F1 vozač imat da skuži da se približava većom brzinom vozaču ispred i trzne volanom... A Lewis niti je trznuo, niti je usporio, direkt u Alonsa...

slika

Ako se Alonso mogao ispričati Speedu (?) za ono u kvalama onda se radi ovog zaokruženog na slici kao i komadu krila koji fali između slova N i A mogao i Lewis? :)
- Oviedon Ihmisohjus -
Odgovori