sutra sam tu skoro oko 9

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
vjerujem, ja isto imam nešto malo rodbine na tom potezu kladuša-bužim pa su rekli da nije bilo problema. Znači i ti si tu na sigurnomHaris KTM je napisao/la: A sto se tice prosvjeda, pa kod mene ih nije bilo jer sam iz Cazina na granici sa HR, ali recimo u Bihacu koji je od mene 30 km ujedno i sjediste jednog od kantona BiH je bilo nemira, paljenja auta, razbijanja zgrade vlade, pa i razbijanje objekata koji su u privatnom vlasnistvu clanova trenutne vlade kantona. To nije ono na sta sam ponosan, ali ako je to cijena promjena onda neka je materijalna steta napravljena, jer ako bude bolje lako se vrati stanje ili napravi chak bolje. U nas je drzava u banani, dok mi hocemo promjene i hocemo da se ukinu podjele aka kantoni, da bude jedna BiH, u RS narod je previse ponosan ili zele ispasti veliki Srbi i nema veze sto je gore stanje nego u federaciji, sto ce i oni sutra ili vec jesu gladni, bitno je ne slijediti primjer Federacije. Vec neke promjene se desavaju, sporo ali nije uzalud, teko da ce biti nesto revolucionarno no barem nije ko u Ukraini, imali smo jedan rat, niko normalan to ne zeli.
Daj nemoj zezat, kad budes dolazio u taj kraj javi mi se da odemo na piće, cevape ili janjetinu ak nisi vegetarijanacĆale od Lewisa je napisao/la: vjerujem, ja isto imam nešto malo rodbine na tom potezu kladuša-bužim pa su rekli da nije bilo problema. Znači i ti si tu na sigurnom![]()
A nismo ni mi u boljoj poziciji, 400t nezaposlenih i još raste tako da bi se moglo očekivat nešto slično kao u Bih i ukrajini kod nas isto kroz 5 godina. Ovim tempom gospodarstvo će za 10godina propast, samo što smo mi ponosan i pasivan narod...prilagodit ćemo se plivat u govnima prije nego zapalit sve.
nisam vegetarijanac i sve navedeno mi pašeHaris KTM je napisao/la:
Daj nemoj zezat, kad budes dolazio u taj kraj javi mi se da odemo na piće, cevape ili janjetinu ak nisi vegetarijanac![]()