Kakva glupost...Chuck Norris je napisao/la:Mourinho frankenstein nogometne igre
Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Schumy.d
- Legenda

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Strani nogomet
- GERMAN
- Početnik

- Navijam za: Rosberg
hahaha ja ne vjerujem BOLESNOSchumy.d je napisao/la:Kakva glupost...Chuck Norris je napisao/la:Mourinho frankenstein nogometne igre
-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Real-Zaragoza 2-3
Titula je praktično osigurana
,teoretski još 4 boda fale.Nadam se je Pep večeras ubacio rezervni sastav i da se odmaraju za utorka
Titula je praktično osigurana
...put u raj nije posut ružama...
- K1M1
- HNL kladionica majstor

- Navijam za: Kimi i Frijns
Mourinho nije 9 godina izgubio na domaćem terenu, a sad 3 puta u mjesec dana.
Nisam gledao utakmicu pa nzm, možda su opet sudci krivi, ko će ga znat?
Nisam gledao utakmicu pa nzm, možda su opet sudci krivi, ko će ga znat?

-
Chuck Norris
- Veteran

I Barcelona izgubila 2-1,ali nema veze najbitnije da se spreme za uzvratnu utakmicu
Prednost je ostala ista velikih 8 bodova i najvjerovatnije nedostižnih u preostala 4.kola
Prednost je ostala ista velikih 8 bodova i najvjerovatnije nedostižnih u preostala 4.kola
- luka_kimi
- Moderator

- Navijam za: Kimi
Gledao sam utakmicu, Barceloni je poništen čist gol za 1:2. Šteta zbog njih, ali barem malo su spušteni na zemlju. Ne bi bilo dobro da dobiju previše samopouzdanja uoči uzvrata. Nastojat ću, barem ja, tu utakmicu gledat u kontekstu same tekme, a ne polufinala LP i uzvrata dvoboja u kojem Real praktički nema šanse. Nadam se da barem možemo do minimalne pobjede ili do remija sa puno golova. 

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
- Spretni Pajkan
- Početnik

- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Ma nek svi ovi milijarderi idu u 3 p.m...čekan ja Borussiu Dortmund u Ligi Prvaka,da malo zapapri ovim najbogatijim facama. 
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Schumy.d
- Legenda

Dobro, šta ti još uvijek misliš da Real može to stignuti?Chuck Norris je napisao/la: Prednost je ostala ista velikih 8 bodova i najvjerovatnije nedostižnih u preostala 4.kola
Pa ja sam odustao od Almerije još...
-
Chuck Norris
- Veteran

Sad ne vjerujem više,ali nije sporski slaviti dok nije gotovoSchumy.d je napisao/la:Dobro, šta ti još uvijek misliš da Real može to stignuti?Chuck Norris je napisao/la: Prednost je ostala ista velikih 8 bodova i najvjerovatnije nedostižnih u preostala 4.kola![]()
Pa ja sam odustao od Almerije još...
Rano si se predao,vjerovatno si shvatio koliko je Barca jaka
- luka_kimi
- Moderator

Shvatio je koliko je sudačka ogranizacija jaka.Chuck Norris je napisao/la:Sad ne vjerujem više,ali nije sporski slaviti dok nije gotovoSchumy.d je napisao/la:Dobro, šta ti još uvijek misliš da Real može to stignuti?Chuck Norris je napisao/la: Prednost je ostala ista velikih 8 bodova i najvjerovatnije nedostižnih u preostala 4.kola![]()
Pa ja sam odustao od Almerije još...![]()

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
-
Chuck Norris
- Veteran

Zaboravio sam kako se zvao onaj sudac što im je na Camp Nou dao 5 komada,podsjeti me

- luka_kimi
- Moderator

Na ovakve provokacije ne odgovaram.Chuck Norris je napisao/la:Zaboravio sam kako se zvao onaj sudac što im je na Camp Nou dao 5 komada,podsjeti me![]()

- Schumy.d
- Legenda

Ne, nego je Real imao puno teži raspored i smatrao sam da će tu još negdje kiksati.Chuck Norris je napisao/la: Sad ne vjerujem više,ali nije sporski slaviti dok nije gotovo![]()
Ali, za razliku od prošle godine, ova je puno uspješnija za klub tako da možemo bit relativno zadovoljni.
- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
Pozdrav kolegi Toonu, danas su njegovi dobro prošli u Liverpoolu ( moram priznati da mi ono nije za penal ). Liverpool je dobio 3:0 golovima Maxija, Kuyta ( 11m ) i Suareza.
link
link
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
...a ne preostaje mi drugo nego čestitati na nezasluženoj pobjediDani je napisao/la:Pozdrav kolegi Toonu, danas su njegovi dobro prošli u Liverpoolu ( moram priznati da mi ono nije za penal ). Liverpool je dobio 3:0 golovima Maxija, Kuyta ( 11m ) i Suareza.
link
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Schumy.d
- Legenda

-
Chuck Norris
- Veteran

Zašto odmah misliš na drugu rasu
Mi kao djeca smo kad se naljutimo znali reći majmune a nije bilo nikog druge rase
Ali da mi je najantipatičniji igrač Barce to je istina,i ako je to zaista rekao neka ga kazne sa par utakmica
Ali kako je ova Marca pristrana i bori se za "pravdu" volio bih znati šta su pisali kad je Pepe divljao i udarao igrače Getafea ili kad je Ramos udarao Barcine igrače
- Schumy.d
- Legenda

-
Chuck Norris
- Veteran

O moj Bože na što spade ovaj Real,ne znam ili je smiješnije ili žalosnijeReal je od Uefe zatražio, piše AS, da se za uzvrat u polufinalu Lige prvaka suspendiraju šestorica Barceloninh igrača.
"Kraljevski klub" sada traži da se dvjema utakmicama zabrane nastupa kazne Dani Alves, Sergio Busquets i Pedro zbog nesportskog ponašanja, a da se jedna utakmica suspenzije dodijeli Javieru Mascheranu, Seydouu Keiti i Victoru Valdesu zbog sudjelovanja u nekoliko prepirki.
UEFA-ina Disciplinska komisija sastat će se danas (ponedjeljak) u Nyonu i za očekivati je da odluku donesu prije utakmice na Camp Nou.
Inače, Real je od UEFA zatražio i da se kazni Barcelonin trener Josep Guardiola jer je, smatraju, ponašanje njegovih igrača bilo instruirano od njegove strane.
Još ne prestaju plakati
- Schumy.d
- Legenda

To sve je samo reakcija na Barcine prijetnje.Chuck Norris je napisao/la: O moj Bože na što spade ovaj Real,ne znam ili je smiješnije ili žalosnije
Još ne prestaju plakati
Zub za zub.
-
Chuck Norris
- Veteran

Na koje prijetnje?Ne znam na šta misliš?
BTW trebali su poslati također da se i Adebayor kazni za udaranje,kao i Arbeloa za udaranje ispred svlačionice,Di Maria zbog simuliranja,Marcelo zbog gaženja.....
BTW trebali su poslati također da se i Adebayor kazni za udaranje,kao i Arbeloa za udaranje ispred svlačionice,Di Maria zbog simuliranja,Marcelo zbog gaženja.....
- Schumy.d
- Legenda

Ničega od ovog nebi bilo da čelni ljudi iz Barcelone nisu najavili tužbu protiv Mourinha.Chuck Norris je napisao/la:Na koje prijetnje?Ne znam na šta misliš?
A ovako, moraju s nečim uzvratiti.
-
Chuck Norris
- Veteran

Mourinho će svakako dobiti kaznu od UEFE bilo da ga Barcelona tuži ili ne.Mislim da ovo nema nikakve veze s tom tužbom,Mourinho je javno prozvao Barcu kao instituciju,UEFU kao instituciju i cijelu sudačku organizaciju i naišao je na osudu velikog djela javnog mnijenja između ostalih i bivšeg predsjednika Reala,zatim Gusa Hiddinka...
Nadam se da će u Barceloni biti dovoljno pametni da ne nasjedaju na ovako niske i jadne udarce nego da se koncentriraju na utakmicu i na terenu im pokažu koliko su bolji
Nadam se da će u Barceloni biti dovoljno pametni da ne nasjedaju na ovako niske i jadne udarce nego da se koncentriraju na utakmicu i na terenu im pokažu koliko su bolji
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Mislim da ipak ja....
Bayern je ponudio 14M€,ovi odbili + jos su daleko od dogovora.

- Schumy.d
- Legenda

Barca nije nasjela na niski udarac nego ga je zadao njezin predsjednik koji je prvi najavio tužbu.Chuck Norris je napisao/la: Nadam se da će u Barceloni biti dovoljno pametni da ne nasjedaju na ovako niske i jadne udarce nego da se koncentriraju na utakmicu i na terenu im pokažu koliko su bolji
P.S.
Nevjerojatno, sudac u Barceloni je De Bleckere.
Zanimljivo kako Proencu izbjegavaju, njega su stavili da sudi u Manchesteru...
@Scud:
Pročitaj izjave u članku.
U Bayernu ga žele, ali neće forsirati sa cijenom jer mu ističe ugovor.