Pa dobro koliko tebi traje rođendan,tri dana?F1NAC je napisao/la:hvala

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Pa dobro koliko tebi traje rođendan,tri dana?F1NAC je napisao/la:hvala
studentima je svaki dan rođendan....znam toCuky je napisao/la:traje dok ima pića
Kenny je napisao/la: a ti Toon šta onda radiš za kompom?
Toon čuva drugo dijete doma i gleda s njim Winxice, zove svakih pola sata i zahebava doktore i sestre na odjelu...a u rađaonu me ne bi natjerali ni puškama, tenkovima i topovima....F1NAC je napisao/la:A Toon nije te valjda zena potjerala iz rađaone haha. Eto nam ga i Toon Jr
Nek je sa srećom toonToon je napisao/la:Kenny je napisao/la: a ti Toon šta onda radiš za kompom?Toon čuva drugo dijete doma i gleda s njim Winxice, zove svakih pola sata i zahebava doktore i sestre na odjelu...a u rađaonu me ne bi natjerali ni puškama, tenkovima i topovima....F1NAC je napisao/la:A Toon nije te valjda zena potjerala iz rađaone haha. Eto nam ga i Toon Jr
Ma muško...ne mogu ja dva puta pogriješiti...Kenny je napisao/la:I Toon jel dečko, ili curica?
McLaren ima navijaca vise!! Lajkam!! A tebi cestitaaam!Toon je napisao/la:Ma muško...ne mogu ja dva puta pogriješiti...Kenny je napisao/la:I Toon jel dečko, ili curica?...ma samo da je zdravo ''be mi se za sve ostalo...ali ipak je muško od 4kg i 51cm...
Nemoj biti tako siguran, ovo ti je recimo moja prva F1 majcaMcLewis je napisao/la:McLaren ima navijaca vise!! Lajkam!! A tebi cestitaaam!Toon je napisao/la:Ma muško...ne mogu ja dva puta pogriješiti...Kenny je napisao/la:I Toon jel dečko, ili curica?...ma samo da je zdravo ''be mi se za sve ostalo...ali ipak je muško od 4kg i 51cm...