Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Mansell
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Mercedes
Re: Michael Schumacher
Solidan peti na trecem slobodnom,,, to vrijeme je sekundu sporije od onog sa drugog treninga tako da ovo jos nije pokazatelj
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Opet brzi od Rosberga.Mansell je napisao/la:Solidan peti na trecem slobodnom,,, to vrijeme je sekundu sporije od onog sa drugog treninga tako da ovo jos nije pokazatelj

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
čini mi se da je on svoje vrijeme postavio na tvrdim gumama,ova četvorica ispred na mekim.s tim da je webber sigurno mogao brže,odustao je u sred kruga,vjerojatno neka greška a hamilton imao promet ispred sebe,za buttona ne znam.čini se da mu je bolid dobro legao,nadam se da će ovako nastavit.
- Scuderia
- Moderator
Schumacher je imao meke gume.vidc je napisao/la:čini mi se da je on svoje vrijeme postavio na tvrdim gumama,ova četvorica ispred na mekim.s tim da je webber sigurno mogao brže,odustao je u sred kruga,vjerojatno neka greška a hamilton imao promet ispred sebe,za buttona ne znam.čini se da mu je bolid dobro legao,nadam se da će ovako nastavit.

Aber Rosberg war mit den langsameren harten Reifen unterwegs. Schumacher hatte weiche Reifen.

-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Malo sam razočaran što su tako velike razlike za red bullom točnije jednim od njih
, ovo kaj je vettel sad otpelal izgleda svemirski i nekako ne vjerujem da je webber od njega sporiji velikih 7 desetinki, a ako je - što ćemo vidjeti za 2 sata, onda kapa dolje majstore.
Vraćam se na temu: schumacher opet radi dobra vremena, ali makar sam već sam sebi dosadan treba pričekati još tih 2-3 sata, jer baš sam gledal na kojim gumama je vozil u odnosu na rosberga i moglo se vidjeti da je mali vozil na mekšoj komponenti tek na samom kraju treninga onaj zadnji krug koji ih djeli te 4 desetinke, još uvjek ne vjerujem da je deda brži ali se nadam negdje u podsvijesti.

Vraćam se na temu: schumacher opet radi dobra vremena, ali makar sam već sam sebi dosadan treba pričekati još tih 2-3 sata, jer baš sam gledal na kojim gumama je vozil u odnosu na rosberga i moglo se vidjeti da je mali vozil na mekšoj komponenti tek na samom kraju treninga onaj zadnji krug koji ih djeli te 4 desetinke, još uvjek ne vjerujem da je deda brži ali se nadam negdje u podsvijesti.
Zadnja izmjena: Vleki, dana/u 08 svi 2010, 12:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- vidc
- Veteran
da,znam da je izašao na mekim gumama,ali nije popravio vrijeme.možda je imao promet,možda greška,sumnjam da bi bio sporiji s mekim gumama kad su svi ostali bili brži.Scuderia je napisao/la:Schumacher je imao meke gume.vidc je napisao/la:čini mi se da je on svoje vrijeme postavio na tvrdim gumama,ova četvorica ispred na mekim.s tim da je webber sigurno mogao brže,odustao je u sred kruga,vjerojatno neka greška a hamilton imao promet ispred sebe,za buttona ne znam.čini se da mu je bolid dobro legao,nadam se da će ovako nastavit.![]()
Aber Rosberg war mit den langsameren harten Reifen unterwegs. Schumacher hatte weiche Reifen.
-
- Test vozač
Samo taj jedan krug je odvozil na mekim gumama, onda je opet bila žuta zastava i na kraju kraj. Jednostavno nije imal vremena u odnosu na schumachera koji je u dva izlaska iz boksa vozil na mekšim/bržim gumama.vidc
da,znam da je izašao na mekim gumama,ali nije popravio vrijeme.možda je imao promet,možda greška,sumnjam da bi bio sporiji s mekim gumama kad su svi ostali bili brži
Zadnja izmjena: Vleki, dana/u 08 svi 2010, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
čekajte kvale pa cemo vidjeti je brzi od rosberga ili nije dal mu je sjel bolid u treningu svi vise manje testiraju nesvidc je napisao/la:da,znam da je izašao na mekim gumama,ali nije popravio vrijeme.možda je imao promet,možda greška,sumnjam da bi bio sporiji s mekim gumama kad su svi ostali bili brži.Scuderia je napisao/la:Schumacher je imao meke gume.vidc je napisao/la:čini mi se da je on svoje vrijeme postavio na tvrdim gumama,ova četvorica ispred na mekim.s tim da je webber sigurno mogao brže,odustao je u sred kruga,vjerojatno neka greška a hamilton imao promet ispred sebe,za buttona ne znam.čini se da mu je bolid dobro legao,nadam se da će ovako nastavit.![]()

- vidc
- Veteran
onda sam ja nešto pogrešno vidio.činilo mi se da je schumacher postavio vrijeme na tvrđim.poslije toga mclareni i red bull izlaze na mekšim i popravljaju svoja vremena.pretkraj schumacher izlazi ali taj krug mu je bio sporiji od onog prošlog.ne znam,vjerojatno nisam vidio dobro,loša kvaliteta streaminga valjda.uglavnom,prvi sekto mercedes gubi jako puno, 9-10km/h su sporiji od mclarena.ako na kvalifikacija i budu ispred, ta prednost je i više nego dovoljna za preticanje...još kad im uđu u slipstream bit će im lak plijen....možda promijene nešto do kvalifikacija da podignu malo taj top speedVleki je napisao/la:Samo taj jedan krug je odvozil na mekim gumama, onda je opet bila žuta zastava i na kraju kraj. Jednostavno nije imal vremena u odnosu na schumachera koji je u dva izlaska iz boksa vozil na mekšim/bržim gumama.vidc
da,znam da je izašao na mekim gumama,ali nije popravio vrijeme.možda je imao promet,možda greška,sumnjam da bi bio sporiji s mekim gumama kad su svi ostali bili brži
- Scuderia
- Moderator
Gazda sesti, brzi od Rosberga....
Vremena Gazde i Rosberga
Q1: 1:22,528 (MS) 1:22,419 ( Rosberg)
Q2: 1:21,557 (MS) 1:21,867 ( Rosberg)
Q3: 1:21,294 (MS) 1:21,408 (Rosberg)
Prvi puta bolji u kvalifikacijama od Rosberga.
Vremena Gazde i Rosberga
Q1: 1:22,528 (MS) 1:22,419 ( Rosberg)
Q2: 1:21,557 (MS) 1:21,867 ( Rosberg)
Q3: 1:21,294 (MS) 1:21,408 (Rosberg)
Prvi puta bolji u kvalifikacijama od Rosberga.

-
- Test vozač
Sad sam tek siguran da je deda brži od maloga
, bar na ovoj stazi. Treba priznati da oni problemi sa set up-om su ostavili traga na rosbergu.
Ali ovaj zaostatak za red bullom je nevjerojatan i ipak nedostižan, sa kojeg god kuta se gleda...ah

Ali ovaj zaostatak za red bullom je nevjerojatan i ipak nedostižan, sa kojeg god kuta se gleda...ah
- Scuderia
- Moderator
Ako se ne varam, ovo je njegov najbolji plasman u kvalifikacijama...Vleki je napisao/la:Sad sam tek siguran da je deda brži od maloga, bar na ovoj stazi. Treba priznati da oni problemi sa set up-om su ostavili traga na rosbergu.

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
- 7Times
- Navijam za: MSC
GAZDA odlican!!!!
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
HAHA sad je i šesti odličan?7Times je napisao/la:GAZDA odlican!!!!
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
da...naprosto je fascinirao.....7Times je napisao/la:GAZDA odlican!!!!
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Dobil je Rosberga, cijeli vikend je brži. To je odlično. Dalje se teško moglo. Neznam jel napravio kakvu grešku ili je ovo maximim sta je mogo izvuć.
Sve u svemu, dobro. Ide na bolje.
Sve u svemu, dobro. Ide na bolje.
Michael is faster than you!!
-
- Test vozač
Ha, ha,ha, baš mi je drago da vas vascinira.
Schumacher je zadovoljan držanjem bolida i kaže da su ove kvalifikacije danas bile maximum, osjeća da bolid može usmjeriti tamo gdje želi, drugim riječima nema više podupravljanja i to je ono čemu se večina nas nadala.
EDIT: Pozdrav i tebi FerrariF1
Schumacher je zadovoljan držanjem bolida i kaže da su ove kvalifikacije danas bile maximum, osjeća da bolid može usmjeriti tamo gdje želi, drugim riječima nema više podupravljanja i to je ono čemu se večina nas nadala.

EDIT: Pozdrav i tebi FerrariF1

Zadnja izmjena: Vleki, dana/u 08 svi 2010, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Svaka cast za Gazdu ,a inace dugo pratim forum f1 i tek sam se sad reg.
Srdacan pozdrav svim clanovima
Srdacan pozdrav svim clanovima
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
-
- Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma
da je schumaher predzadnji vikali bi GAZDA ODLIČAN..bio je solidan i vjerujem da je mogao izvući više iz bolida..rosberga ne računam jer mu je cijeli vikend bolid smeće
-
- Test vozač
Da, ali samo u slučaju da je rosberg onda taj koji je zadnjiBigBoss je napisao/la:da je schumaher predzadnji vikali bi GAZDA ODLIČAN..bio je solidan i vjerujem da je mogao izvući više iz bolida..rosberga ne računam jer mu je cijeli vikend bolid smeće

- Igor18
- Veteran
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
Kaže da je ovo maximum koji su mogli postići danas!
Kaže da je ovo maximum koji su mogli postići danas!
-
- Test vozač
Michael se nada kiši - skroz na kraju teksta: http://www.bild.de/BILD/sport/motorspor ... sberg.html" onclick="window.open(this.href);return false;
„Wir hoffen auf Regen...“ = "Nadamo se kiši"
„Wir hoffen auf Regen...“ = "Nadamo se kiši"
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
- Igor18
- Veteran
a vidili smo danas kak ko ide, RB ide neuhvatljivo, mclaren je nešto brži od mercedesa i tu negdje s ferrarijem...
Bit ce to užasno dosadna utrka bez kiše, još ak 1.zavoj prođu svi vodeći čitavi utrka je praktički riješena.
Bit ce to užasno dosadna utrka bez kiše, još ak 1.zavoj prođu svi vodeći čitavi utrka je praktički riješena.