Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la Toon »

vegi696 je napisao/la:Vettel proglasen sportašem njemacke
...ujedno na stranici ESPN F1 - proglašen najboljim vozačem prošle sezone od strane poznatih faca: Sir Stirling Moss (čak i on koji osvjedočeno mrzi sve njemačko - jel' tako Schuey? :)) , Sir Jackie Stewart, Sir Frank Williams, Gerard Lopez, Tonio Liuzzi i Sam Bird. Iza njega su redom: Alonso, Kubica, Hamilton, Webber i Rosberg te kao rooky of the year Kamui...
KLIK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Toon Army je napisao/la:
vegi696 je napisao/la:Vettel proglasen sportašem njemacke
...ujedno na stranici ESPN F1 - proglašen najboljim vozačem prošle sezone od strane poznatih faca: Sir Stirling Moss (čak i on koji osvjedočeno mrzi sve njemačko - jel' tako Schuey? :)) , Sir Jackie Stewart, Sir Frank Williams, Gerard Lopez, Tonio Liuzzi i Sam Bird. Iza njega su redom: Alonso, Kubica, Hamilton, Webber i Rosberg te kao rooky of the year Kamui...
KLIK

Dajem desnu ruku da nije dao glas za Njemca!!! to su laži temeljene na tome da pokaže da je drugi Švabo bolji od Schumachera,očekuj izjavu uskoro,vidjet češ. Jedino me Stewart iznenadio,ipak bi on imao malo više pameti u glavi da zna da su neku bili bolji,no ovo je prvak pa valjda zato
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

schuey je napisao/la: Dajem desnu ruku da nije dao glas za Njemca!!!
:smijeh: :smijeh: - fantastična, predobro!!!
...proglašenja ko proglašenja...prepune su ih razne stranice ovih dana - ne mogu im pobjeći...
...a kao što veliš Vettel je prvak pa valjda zato mada i ja imam jednog drugog favorita i to iz omražene momčadi...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Toon Army je napisao/la:
schuey je napisao/la: Dajem desnu ruku da nije dao glas za Njemca!!!
:smijeh: :smijeh: - fantastična, predobro!!!
...proglašenja ko proglašenja...prepune su ih razne stranice ovih dana - ne mogu im pobjeći...
...a kao što veliš Vettel je prvak pa valjda zato mada i ja imam jednog drugog favorita i to iz omražene momčadi...
šta je-je,taj drugi je najbolji bio,no isto kao i u drugim sportovima,obično je prvak naj.

Inače ovo nije prvi puta da Schumi gubi titulu naj njemca,Heidfeld ga je pretekao 2005. toliko koliko ljudi cijene nekoga kada nije na vrhu, osim ako pogine pa ili dobije oskara ili je najbolji vozač (sorry morao sam)
Zadnja izmjena: schuey, dana/u 21 pro 2010, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: ispravio sam netočnu godinu
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Obicno se ne prica o vozacu, nego o prvaku....

A kada se prica o vozacu onda je to sigurno zasluzio, kao u ovom slucaju ovaj "omrazeni"

Rijetki su prvaci o kojima se pricalo u oba konteksta, neki ih danas nazivaju legendama ;)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ne znam na kojeg omraženog mislite?
po meni nitko ove sezone nije zaslužio da se kaže da je najbolji,eventualno mogu izabrati najmanje lošeg vozača
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

vidc je napisao/la:ne znam na kojeg omraženog mislite?
po meni nitko ove sezone nije zaslužio da se kaže da je najbolji,eventualno mogu izabrati najmanje lošeg vozača
Ako covjek navija za McLaren, i ako ne misli na nekog iz RedBulla, koja mu je to omrazena momcad :?:

pomoci cu ti....mogao ih je sve nazvati konjima, doduse mozda je trebao izabrati deminutiv te rijeci :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Ferrari-BiH je napisao/la:
Ako covjek navija za McLaren, i ako ne misli na nekog iz RedBulla, koja mu je to omrazena momcad :?:

pomoci cu ti....mogao ih je sve nazvati konjima, doduse mozda je trebao izabrati deminutiv te rijeci :biggrin:
ma u biti skonto sam,samo se pravim da mi nije jasno zašto bi alonso bio bolji (u mom slučaju manje loš :) od vettela...imao je više kardinalnih grešaka od vettela.na pamet mi padaju kina,belgija,monaco,silverstone...dok vettel ima dvije-turska i belgija...ok,u nekim stvarima su ih sjebali tim ili auto,ali to nije toliko u njihovoj moći pa im ne uzimam za zlo...
najmanje grešaka je imao kubica,al opet njegov rezultat zbog lošijeg auta ga ne stavlja na vrh...
na kraju krajeva,sve je ovo samo moje mišljenje...moguće da gluposti pričam :D
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

vidc je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:

ma u biti skonto sam,samo se pravim da mi nije jasno zašto bi alonso bio bolji (u mom slučaju manje loš :) od vettela...imao je više kardinalnih grešaka od vettela.na pamet mi padaju kina,belgija,monaco,silverstone...dok vettel ima dvije-turska i belgija...ok,u nekim stvarima su ih sjebali tim ili auto,ali to nije toliko u njihovoj moći pa im ne uzimam za zlo...
najmanje grešaka je imao kubica,al opet njegov rezultat zbog lošijeg auta ga ne stavlja na vrh...
bez greške u bolidu sekundu sporijem od prvoga do zadnje trke se bori za naslov,i pitaš se po čemu????? ovo je nevjerovatna izjava
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

schuey je napisao/la: bez greške u bolidu sekundu sporijem od prvoga do zadnje trke se bori za naslov,i pitaš se po čemu????? ovo je nevjerovatna izjava
kao njegova zasluga su kvarovi vettelovog red bulla u bahreinu,australiji,koreji,španjolskoj...
da,kad tako kažeš zvuči stvarno jebeno,ali zvuči i loše kad kažeš da bi sigurno bio prvak da nije:
1.napravio veliku pogrešku u kini s jump startom
2.napravio veliku pogrešku na trećem treningu u monaku kad je trebao sigurno biti bar na postolju
3.presjekao šikanu u silverstonu i nije vratio poziciju kubici te popušio kaznu sasvim nepotrebno.
4.u belgiji napravio pogrešku i izgubio bodove
5.u kanadi vodio utrku i skoro pa može se reći pustio oba mclarena ispred sebe
6.u turskoj odvezao vrlo loše kvalifikacije-čak je i massa bio 4 mjesta ispred njega,što govori kako je loš bio na tim kvalifikacijama

svaka njemu čast,ali nije bolje vozio od vettela...imao je par odličnih utrka (singapur,brazil i italija), ali je radio dosta grešaka i po meni ne zaslužuje da ga se proglasi najboljim vozačem godine.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

vettel :

1.belgija jenson
2.turska webber
3. mađarska restart
4.njemacka start

i tako to dalo bi se jos nesto nac nije ni on tako cist :) alonso je bar u monacu sa 24 pozicije dosao do 6. sumnjam da bi klinac to napravio

sorry kolega :)
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

vidc je napisao/la:
schuey je napisao/la: bez greške u bolidu sekundu sporijem od prvoga do zadnje trke se bori za naslov,i pitaš se po čemu????? ovo je nevjerovatna izjava
kao njegova zasluga su kvarovi vettelovog red bulla u bahreinu,australiji,koreji,španjolskoj...
da,kad tako kažeš zvuči stvarno jebeno,ali zvuči i loše kad kažeš da bi sigurno bio prvak da nije:
1.napravio veliku pogrešku u kini s jump startom
2.napravio veliku pogrešku na trećem treningu u monaku kad je trebao sigurno biti bar na postolju
3.presjekao šikanu u silverstonu i nije vratio poziciju kubici te popušio kaznu sasvim nepotrebno.
4.u belgiji napravio pogrešku i izgubio bodove
5.u kanadi vodio utrku i skoro pa može se reći pustio oba mclarena ispred sebe
6.u turskoj odvezao vrlo loše kvalifikacije-čak je i massa bio 4 mjesta ispred njega,što govori kako je loš bio na tim kvalifikacijama

svaka njemu čast,ali nije bolje vozio od vettela...imao je par odličnih utrka (singapur,brazil i italija), ali je radio dosta grešaka i po meni ne zaslužuje da ga se proglasi najboljim vozačem godine.
geldaj,ja stvarno ne volim Alonsa kao osobu ali od svega što si naveo greška miu he monaco i to jedna jedina greška,za sve ostalo ili je kažnjen dok Renault i RB u gorim situacijama nije bio,ili nije imao bolid,pa stari aj se sjeti Belgije,Turske,domaće staze Masse i kako je to izgledalo,pa molim te. Sigurno da je imao greškica ali prva greška je jedna samo,uz to kaj nije pristupio autoritetom prema Massi!
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

schuey je napisao/la:
vidc je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la: Ako covjek navija za McLaren, i ako ne misli na nekog iz RedBulla, koja mu je to omrazena momcad :?:

bez greške u bolidu sekundu sporijem od prvoga do zadnje trke se bori za naslov,i pitaš se po čemu????? ovo je nevjerovatna izjava
da, borio se ......... ali samo zato sto unutar RB nije bilo timskih naredbi i jer su svi ostali timovi bili puno losiji pa niko,sem mcm, nije mogao ni prismrdeti borbi za titulu
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

kimi&pablo.u.bmw je napisao/la: da, borio se ......... ali samo zato sto unutar RB nije bilo timskih naredbi i jer su svi ostali timovi bili puno losiji pa niko,sem mcm, nije mogao ni prismrdeti borbi za titulu
Vettel je osvojio naslov jel nije bilo timskih naredbi ? Otvorit ću glasanje za najluđu izjavu 2010.!!!
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:
da, borio se ......... ali samo zato sto unutar RB nije bilo timskih naredbi i jer su svi ostali timovi bili puno losiji pa niko,sem mcm, nije mogao ni prismrdeti borbi za titulu

U RB nije bilo timskih naredbi?Možda ne onako izravnih kao što je Ferrari radio
Ali šta je bilo ono kad je Webber se na jednoj utrci (sad se ne mogu sjetiti koja utrka) počeo približavati Vettelu i onda jave Webbberu da pripazi na gume a vidjeli smo na toj istoj utrci da je Vettel sa jednim setom guma izdržao cijelu utrku točnije ušao u boks u zadnjem krugu.I ima toga još.... ;)
...put u raj nije posut ružama...
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

schuey je napisao/la:
kimi&pablo.u.bmw je napisao/la: da, borio se ......... ali samo zato sto unutar RB nije bilo timskih naredbi i jer su svi ostali timovi bili puno losiji pa niko,sem mcm, nije mogao ni prismrdeti borbi za titulu
Vettel je osvojio naslov jel nije bilo timskih naredbi ? Otvorit ću glasanje za najluđu izjavu 2010.!!!
sad ti radis ono sto zameras drugima, ne citas kako je napisano [-X
gde sam ja napisao da je vetel osvojio naslov jer nije bilo timskih naredbi?
for d rekord,vetel je zasluzeno osvojio naslov jer niko od ostalih konkurenata nije imao dobar auto kao on i manje gresaka zbog kojih su gubili bodove :biggrin:
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

schuey je napisao/la:
for d rekord,vetel je zasluzeno osvojio naslov jer niko od ostalih konkurenata nije imao dobar auto kao on i manje gresaka zbog kojih su gubili bodove :biggrin:
pod boldanim gospodine!!!
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

bojim se gospodine da ni boldano ne sadrzi ni naznaku da sam pomenuo da je vetelova titula nezasluzena ali ajmo ovako da probamo da postavimo stvari
vidc je napisao/la: ma u biti skonto sam,samo se pravim da mi nije jasno zašto bi alonso bio bolji (u mom slučaju manje loš :) od vettela...imao je više kardinalnih grešaka od vettela.na pamet mi padaju kina,belgija,monaco,silverstone...dok vettel ima dvije-turska i belgija...ok,u nekim stvarima su ih sjebali tim ili auto,ali to nije toliko u njihovoj moći pa im ne uzimam za zlo...
schuey je napisao/la:bez greške u bolidu sekundu sporijem od prvoga do zadnje trke se bori za naslov,i pitaš se po čemu????? ovo je nevjerovatna izjava
znaci za one sa jeftinijim ulaznicama, na opasku kolege vidc da mu nije jasno zasto bi alonso bio bolji od vetela kolega schuey mu replicira da je iako u autu sekundu sporijem (od rb verovatno) bori se za titulu do zadnje trke a nakon cega moja cenjena malenkost primecuje da se alonso zbilja borio za titulu do kraja ali samo iz razloga sto je bilo krljanja izmedju vozaca RB i jer ostali bolidi jednostavno nisu bili ni blizu da se umesaju za borbu za titulu (sem mcm na kratko)
nadam se da smo sad razjasnili zabunu :)
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

schuey je napisao/la:
Kolko sam ja skuzio da je kolega napisao da se alonso borio s vettelom do zadnjega samo zato jer u red bullu nije bilo timskih naredbi. Da je bilo vec bi se prije znao prvak.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:bojim se gospodine da ni boldano ne sadrzi ni naznaku da sam pomenuo da je vetelova titula nezasluzena ali ajmo ovako da probamo da postavimo stvari
vidc je napisao/la: ma u biti skonto sam,samo se pravim da mi nije jasno zašto bi alonso bio bolji (u mom slučaju manje loš :) od vettela...imao je više kardinalnih grešaka od vettela.na pamet mi padaju kina,belgija,monaco,silverstone...dok vettel ima dvije-turska i belgija...ok,u nekim stvarima su ih sjebali tim ili auto,ali to nije toliko u njihovoj moći pa im ne uzimam za zlo...
schuey je napisao/la:bez greške u bolidu sekundu sporijem od prvoga do zadnje trke se bori za naslov,i pitaš se po čemu????? ovo je nevjerovatna izjava
znaci za one sa jeftinijim ulaznicama, na opasku kolege vidc da mu nije jasno zasto bi alonso bio bolji od vetela kolega schuey mu replicira da je iako u autu sekundu sporijem (od rb verovatno) bori se za titulu do zadnje trke a nakon cega moja cenjena malenkost primecuje da se alonso zbilja borio za titulu do kraja ali samo iz razloga sto je bilo krljanja izmedju vozaca RB i jer ostali bolidi jednostavno nisu bili ni blizu da se umesaju za borbu za titulu (sem mcm na kratko)
nadam se da smo sad razjasnili zabunu :)
pa da "krkljanje" da Vettel bude bolji,nemože se reći da ga nisu puštali odčeš od krila,do testova pa nadalje,ko je ulazio i kada u boks itd. I da,to i je jedini razlog i baš zato je najbolje odvoženo (uz Kubicu po meni) koji su izvukli max kaj se moglo iz situacije koju su imali ;) i to je to,niš više nisam htio reć nego ovo
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Mansell je napisao/la: Kolko sam ja skuzio da je kolega napisao da se alonso borio s vettelom do zadnjega samo zato jer u red bullu nije bilo timskih naredbi. Da je bilo vec bi se prije znao prvak.
upravo tako,zato je i bilo borbe do zadnje trke i to sa teorijski 4 kandidata!!!
da se rb jasno i glasno izjasnio koga ce forsirati za titulu (u datom trenutku sampionata) prvak bi se znao barem 3 trke pre kraja ako ne i pre ali, po mom misljenju, znali su da imaju auto koji je predominantan i zato su odigrali igru koju su odigrali
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

schuey je napisao/la: pa da "krkljanje" da Vettel bude bolji,nemože se reći da ga nisu puštali odčeš od krila,do testova pa nadalje,ko je ulazio i kada u boks itd. I da,to i je jedini razlog i baš zato je najbolje odvoženo (uz Kubicu po meni) koji su izvukli max kaj se moglo iz situacije koju su imali ;) i to je to,niš više nisam htio reć nego ovo
toga jeste bilo ali to su sve kvarni potezi 'u rukavicama' od strane rb ali je srecom weber i dalje ostao na visini zadatka pa smo imali zanimljivu borbu za titulu do zadnje trke
da se razumemo, ja se slazem da je alonso izvukao max iz ovogodisnjeg auta kao i kimi onomad sa onom kantom (a sto se potvrdjuje slabijim masinim rezultatima) ali to bi svejedno bilo nedovoljno za borbu za titulu da je rb isao na zicer i u nekom trenutku u sampionatu jasno dao naredbu ko mora osvojiti titulu a toga,koliko se ja secam,nije bilo

u svakom slucaju drago mi je da smo se na kraju slozili i da smo u sustini svi isto mislili ali se drugacije izrazili =D>
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Mansell je napisao/la: Kolko sam ja skuzio da je kolega napisao da se alonso borio s vettelom do zadnjega samo zato jer u red bullu nije bilo timskih naredbi. Da je bilo vec bi se prije znao prvak.
upravo tako,zato je i bilo borbe do zadnje trke i to sa teorijski 4 kandidata!!!
da se rb jasno i glasno izjasnio koga ce forsirati za titulu (u datom trenutku sampionata) prvak bi se znao barem 3 trke pre kraja ako ne i pre ali, po mom misljenju, znali su da imaju auto koji je predominantan i zato su odigrali igru koju su odigrali
Možemo i ovako postaviti stvari:da su u Ferrariu od 1. utrke odlučili se za Alonsa kao 1. vozača(jer sjetimo se par utrka na početku sezone kad je zapeo iza Masse) onda bi Alonso 3 utrke prije kraja osigurao titulu.Ali ov ,uostalom kao i tvoje,već spada u sferu šbbkbb
...put u raj nije posut ružama...
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Michael is faster than you!!
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

'Vettel će preći u Ferrari dok je Alonso tamo samo ako je glup!'
http://www.gol.hr/clanak/rubrika/automo ... -glup.html" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Odgovori