Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chaotic
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi Raikkonen

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

Iskreno, ne bi imao ništa protiv toga da se Kimi vrati u McLaren. Po meni, njegove vožnje u Ferrariju nisu ni sjena onih iz vremena kada je vozio za McLaren (ukupno gledajući, naravno da ima izuzetaka), unatoč tome što je u Ferrariju osvojio naslov.
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

reću ću vam nešto,dok je vozio Schumacher Ferrari,svi smo mi bili ujedinjeni navijači,"za jedno",otkad je on otišao,ekipa se raspala pola-pola što naravno i mora biti kad imate dva odlična vozača odnosno kad nema timskih odredbi,ja bi baš volio da odu i Kimi i Massa pa da vidimo koliko će vas "pravih Ferrarijevaca" ostati jer ja to očito nisam kako vi kažete,nisam mogao zamisliti Ferrari bez Schumija,ipak svidio mi se Kimi i tako sad nemogu zamisliti Ferrari bez Kimija,ali trećega neće biti,i ZBOG TOGA više neću biti navijač Ferrarija ako dođe Alonso
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

a čemu uopće ove diskusije ako još ništa nije odlučeno??Niti kimi još odlazi niti alonso dolazi. :? :?
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

tvojnov2 je napisao/la:a čemu uopće ove diskusije ako još ništa nije odlučeno??Niti kimi još odlazi niti alonso dolazi. :? :?
Kimi odlazi... :cry: Vrlo je vjerojatno, 98%...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

luka_kimi je napisao/la:Još jednom pročitaj moj post...Jer izgleda da niti ti ne čitaš postove kako spada.Ti navijaš isključivo za Ferrari, dok ja uz njega navijam i za Kimija.I meni je jednako stalo do oboje.Nepojmljivo mi je da bi ljudi u Ferrariju napravili nešto tako, potjerali momka koji se stvarno trudi i ide do kraja, barem ove sezone...I krivo mi je zbog toga jako.
Čitam ja kolega ono šta me zanima i tvoje sam postove pročitao, bez brige. ;)

Ovo si ti napisao:
luka kimi je napisao/la:Kolega, prvo, ne nazivaj me Kimijevcem jer navijam za Ferrari jednako kao što navijam za njega
A ovo sam ja napisao:
Schumy.d je napisao/la:Kužim tvoje razmišljanje koje ipak ne može biti objektivno jer navijaš za Kimija isto kao i za Ferrari.
Meni to izgleda na isto... ;)
Raikkonengirl
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Kimi Raikkonena

Post Postao/la Raikkonengirl »

a zasto vi si donosite svoje zaključke......bolje je da svi pricekamo i vidimo kaj ce stvarno bit.....
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Vidi se da je kimi vrlo iskusan i odličan vozač i imo je gadna iskustva i borbu dok je došao do ovog i do svoje prve titule prvaka i to upravo u ferr al očito u ferr neki ljudi nisu normalni i rađe bi uzeli rossia(talijan) koji je u životu 3 puta sjeo u bolid nego zadržat (finca) svj. prvaka. Mislim da će se sad kad ode kimi ferr načekat do svj pobjede jer konkurencija je prejaka i samo nijanse a to su sad vozači koji čine razliku od najboljih bolida napravit još brži. Ne zaboravimo da Ferrari već dugo čini mi se od polovice sezone ne ulaže u razvoj a kimi drži priključak s najboljima.
slika
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

MIslim da je ovo maximum sa ovom kantom od bolida vidi se po Fisicu.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ćale od Lewisa je napisao/la:Vidi se da je kimi vrlo iskusan i odličan vozač i imo je gadna iskustva i borbu dok je došao do ovog i do svoje prve titule prvaka i to upravo u ferr al očito u ferr neki ljudi nisu normalni i rađe bi uzeli rossia(talijan) koji je u životu 3 puta sjeo u bolid nego zadržat (finca) svj. prvaka.
Ovo ti ne stoji niti malo ;)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ćale od Lewisa je napisao/la:Mislim da će se sad kad ode kimi ferr načekat do svj pobjede jer konkurencija je prejaka i samo nijanse a to su sad vozači koji čine razliku od najboljih bolida napravit još brži.
Ovaj dio mi je pak najsmješniji! :lol: :lol: #-o
Da, Kimi je stvarno stalno pobjeđivao... :roll:
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

Schumy.d je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:Mislim da će se sad kad ode kimi ferr načekat do svj pobjede jer konkurencija je prejaka i samo nijanse a to su sad vozači koji čine razliku od najboljih bolida napravit još brži.
ajde još malo boldaj i podcrtavaj male djeliće tekstova,očito ti za to samo ovaj forum i služi,jesi ti novinar ili što?ako toliko mrziš Kimija,načekaj se još koju utrku pa ćeš gledat svog Alonsa u Ferrariju....
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Schumy.d je napisao/la:
Ali voliš svog vozaca pravi Ferrarista nema šta uz takve prijatelje Ferrariju neprijatelji ni netrebaju. #-o
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Schumy.d je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:Vidi se da je kimi vrlo iskusan i odličan vozač i imo je gadna iskustva i borbu dok je došao do ovog i do svoje prve titule prvaka i to upravo u ferr al očito u ferr neki ljudi nisu normalni i rađe bi uzeli rossia(talijan) koji je u životu 3 puta sjeo u bolid nego zadržat (finca) svj. prvaka.
Ovo ti ne stoji niti malo ;)
želiš reći da čovjek nije propatio godine u nepouzdanom McL-nu, sjeti se samo onih odustajanja i kvarljivog bolida pa čak i pucanja zadnjeg spojlera iz čistog mira dok je lovio Schumia za prvo mjesto, pa pucanje ovjesa zbog guma koje su morale izdržat cijelu utrku itd...pa čak i Mika je rekao u jednom intervjuu da je plakao kad je gledao na TV-u koji mu se pehovi događaju. 2003 samo za 2 boda mu je Schumi uzeo naslov. On je iskusan i spreman na sve, što je najbitnije on je prošao davno ono što bismo nazvali 'pucanje' kod borbe za naslov, kao što je to predprošle godine prošao i Hamilton te poklonio naslov kimi-u (jer je puko pod pritiskom) kao što je to ove godine radi Button a iskusni barichelo koristi svaki i najmanji bod da ga ulovi a neke mladiće to još čeka (vettel, kubica itd... ako dođu u situaciju da se budu borili). Kimi je pokazo u borbama na stazi da je konstantan da može vozit brze krugove bez greške i pod pritiskom.
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Schumy.d je napisao/la:
nisi me razumio, pod svj pobjede mislio sam reć naslov vozača, Vidjet ćemo sljedeće godine dolaskom alonsa dali će odmah do naslova(zato kažem načekat jer godine prolaze dolaze novi bolidi nova pravila i svako se grebe za dobrog vozača, teško je očekivat da će se i najveći tako lako vratit u samu borbu za vrh ko što smo navikli gledat McL/Ferr pogotovo s ograničenim budžetom što je prava stvar niko u razvoju neće pobjeć daleko). 2010. će 2007 bit daleko vidit ćemo dali će Massa ili 2. Ferrariev vozač uzet naslov. Osim toga ja se ne želim tu s tobom pregovarat jer vidim da voliš nabijat postove pa makar ako ništa stavit 3 točkice ili smajlića
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

mmilo42 je napisao/la: Ali voliš svog vozaca pravi Ferrarista nema šta uz takve prijatelje Ferrariju neprijatelji ni netrebaju. #-o
Lik, presmješan si.
Ja sam samo rekao jednu činjenicu, a to je da Kimi Raikkonen u Ferrariju NIJE IMAO više pobjeda od Felipea Masse. ;)
Ja volim Kimija kao vozača, ali samo sam iznesao činjenicu. I odnosila se na komentar od Ćalea.

A kad smo već kod toga, samo da te uputim da je Massa osvojio i više bodova od Kimija. A on je "drugi vozač" trebao biti... :?
Ćale od Lewisa je napisao/la: želiš reći da čovjek nije propatio godine u nepouzdanom McL-nu, sjeti se samo onih odustajanja i kvarljivog bolida pa čak i pucanja zadnjeg spojlera iz čistog mira dok je lovio Schumia za prvo mjesto, pa pucanje ovjesa zbog guma koje su morale izdržat cijelu utrku itd...pa čak i Mika je rekao u jednom intervjuu da je plakao kad je gledao na TV-u koji mu se pehovi događaju. 2003 samo za 2 boda mu je Schumi uzeo naslov. On je iskusan i spreman na sve, što je najbitnije on je prošao davno ono što bismo nazvali 'pucanje' kod borbe za naslov, kao što je to predprošle godine prošao i Hamilton te poklonio naslov kimi-u (jer je puko pod pritiskom) kao što je to ove godine radi Button a iskusni barichelo koristi svaki i najmanji bod da ga ulovi a neke mladiće to još čeka (vettel, kubica itd... ako dođu u situaciju da se budu borili). Kimi je pokazo u borbama na stazi da je konstantan da može vozit brze krugove bez greške i pod pritiskom.
Malo sam krivo citirao tvoj post.
Slažem se u potpunosti s prvim dijelom o pehovima Kimija u Mcl i sa ovim tvojim drugim postom. Jedino se ne slažem sa onim dijelom o Rossiju. ;)
Ćale od Lewisa je napisao/la: nisi me razumio, pod svj pobjede mislio sam reć naslov vozača, Vidjet ćemo sljedeće godine dolaskom alonsa dali će odmah do naslova(zato kažem načekat jer godine prolaze dolaze novi bolidi nova pravila i svako se grebe za dobrog vozača, teško je očekivat da će se i najveći tako lako vratit u samu borbu za vrh ko što smo navikli gledat McL/Ferr pogotovo s ograničenim budžetom što je prava stvar niko u razvoju neće pobjeć daleko). 2010. će 2007 bit daleko vidit ćemo dali će Massa ili 2. Ferrariev vozač uzet naslov. Osim toga ja se ne želim tu s tobom pregovarat jer vidim da voliš nabijat postove pa makar ako ništa stavit 3 točkice ili smajlića
Ja te ne kužim...
Kako si ti siguran da će Ferrari dugo čekati naslov? Očito imaš neke informacije. A ti si sigurno prije ove sezone znao da će Brawn i Jenson uzeti titulu?? Vjerujem da si i za njih mislio da će dugo čekati na naslov. ;)
I kako znaš da Mclaren neće dugo čekati na titulu ako Kimi dođe tamo?
luka_kimi
Moderator
Moderator

Evo kolega Schumy.d jedan post koji se odnosi na tebe.Napisat ću ga najobjektivnije što mogu, pa mi ti reci slažeš li se sa mnom.

Kimi Raikkonen nije opravdao očekivanja u Ferrariju.To je činjenica.Ali govoriti da je podbacio nije istina.To je također činjenica.
U njegovih 48 utrka gledali smo ga 27 puta na postolju kako otvara šampanjac.Više od polovice utrka.Nije loše, ali niti idealno.

Krivo mi je što Kimi odlazi iz Ferrarija, ali i to bih progutao da nije nekih drugih stvari.Stvari koje me muče, peku i bole.To je dovođenje Fernanda Alonsa.Navijaš za Ferrari i svejedno ti je tko vozi, važno ti je da se pobjeduje.Kako navijam za Ferrari za njega želim samo najbolje.A to nije Fernando Alonso.Zašto?Čovjek je ljigavac.Najbolji je vozač na gridu, ali ne sa takvom razlikom kakvu vi naglašavate kao onom koja će preporoditi Ferrari.

Tolike su afere oko njega, toliko ima mrlja na svojoj karijeri, da ja jednostavno u svojoj najdražoj ekipi ne želim takvog vozača.I zato se toliko opirem.Svi govorite kako je Nelsinho govno, jer je, da bi u cijeloj priči osigurao sebe, prihvatio imunitet i cinkao sve, iako je bio glavni akter.Nije li Alonso 2007. u aferi Stepneygate napravio potpuno istu stvar?On se uz De la Rosu spominjao kao jedan od glavnijih aktera u cijeloj priči.Kad su počela prva priznanja, Alonso PRIHVAĆA imunitet i cinka svoju ekipu.I onda se čudi kako to da ekipa navlači za Lewisa.Zaslužio je to za ono što je tada napravio.I neka mu.Dajem glavu ako je govorio istinu i u ovom slučau o Singapuru.Ali nema veze.Ali opet ono što ne mogu progutati, da govori da je njegova pobjeda zaslužena.Ma dajte.Što bi Felipe mogao reći onda?Svi znamo kakav je Felipe Massa.On se neće dati tako lako, grist će i boriti se.Nadam se biti i brži od Alonsa.Što nam govori da se neće ponašati kao i u McLarenu?Nikad, ali nikad mu neću zaboravit onu Mađarsku.Da je Lewis napravio ne znam što, nije njegova stvar da on ide kažnjavati Lewisa za ono što je napravio.

Ferrariju treba vozač kakav je bio Michael Schumacher.Mislim na karakter.Čovjek koji bi, ako treba i umro za Ferrari!Fernando Alonso to nikad ne bi napravio.I ne mogu gledati vozača za kojeg znam, da ako će biti neko sranje u ekipi, on neće biti uz Ferrari.

Možda sam ovaj post napisao opet subjektivno u nekim djelovima, i žao mi je zbog toga, ali kad me ponese, kad se sjetim svih ovih stvari, obuzme me takva tuga.Tužan sam.Isto kao i kad je Schumi odlazio.Slažem se sa postom kolege kimi#1, trećega, poslije Michaela i Kimija neće biti.I nikad za Alonsa neću navijati.Nikad neću podupirati njegovu šasiju da pobjedi.Predomislio sam se i dalje ću anvijati za Ferrari.Ne mogu drugačija.To je isto kao da prestanem navijat za Dinamo i počnem za Hajduk.To ne mogu napravit.Niti neću.

Koristit ću izraz kolege Ricxpe-Navijačka zaslijpljenost?Maybe...Možda ovo što govorim nema smisla, ali to je moje mišljenje.

Znam da će me sada ovi Alonso fanovi napadati, pljuvati me, secirati moj post vrlo vjerojatno, ali sve što sam ja napisao su činjenice i neka moja razmišljanja o nekim ljudima.Isprika zbog dugog posta.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Schumy.d je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la: Ali voliš svog vozaca pravi Ferrarista nema šta uz takve prijatelje Ferrariju neprijatelji ni netrebaju. #-o
Lik, presmješan si.
Ja sam samo rekao jednu činjenicu, a to je da Kimi Raikkonen u Ferrariju NIJE IMAO više pobjeda od Felipea Masse. ;)
Ja volim Kimija kao vozača, ali samo sam iznesao činjenicu. I odnosila se na komentar od Ćalea.

A kad smo već kod toga, samo da te uputim da je Massa osvojio i više bodova od Kimija. A on je "drugi vozač" trebao biti... :?

Ima još jedna cinjenica da je Kimi prvak svijeta a Massa nije triba stati na balun smiriti doživljaj tebi paše Alonso
meni ne paše i to je to.
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la: Kimi Raikkonen nije opravdao očekivanja u Ferrariju.To je činjenica.
Napokon! Pa ovo ja vama tumačim od početka ove rasprave, ali vi to očito niste pročitali??
Ja sam kao prvo rekao da bih OSTAVIO Kimija i Massu još jednu sezonu, a vi počeli pisati da ja navijam za Alonsa, da mrzim Kimija i takve nebuloze... #-o :lol: Ovaj drugi dio je mmilo izmislio samo da se ima s nekim prepirati. Izvlači mi riječi iz konteksta i pretvara ih u ono šta njemu paše... :?
luka_kimi je napisao/la:Kako navijam za Ferrari za njega želim samo najbolje.A to nije Fernando Alonso.Zašto?Čovjek je ljigavac.Najbolji je vozač na gridu, ali ne sa takvom razlikom kakvu vi naglašavate kao onom koja će preporoditi Ferrari.
Pročitaj ovaj dio još jednom. ;)
U ovom boldanom i je stvar. Puno ljudi smatra da je Schumacher bio ljigavac, da je Montoya bio ljigavac, da je Hakinen bio ljigavac ali reć da ovi vozači nisu bili dobri je apsurd. ;)
Btw, ja smatram da Ferrari i nije potrebno preporoditi kako vi to kažete. Ova sezona je bila puna novotarija i vide se iznenađenja poput "loših" Mclarena i Ferrarija i odličnih Brawna i Red Bulla. Nema on šta preporoditi Ferrari, nego jednostavno pobjeđivati i osvajati što više bodova može (koliko mu to bolid dopusti). A u tome je najbolji, moraš priznati. ;)
luka_kimi je napisao/la:Fernando Alonso to nikad ne bi napravio.I ne mogu gledati vozača za kojeg znam, da ako će biti neko sranje u ekipi, on neće biti uz Ferrari.
Ovo je samo tvoje nagađanje, to ne možeš znati. ;)
kimi#1 je napisao/la: ajde još malo boldaj i podcrtavaj male djeliće tekstova,očito ti za to samo ovaj forum i služi,jesi ti novinar ili što?
Kolega, vidim da ne znaš, ali ovo moje podcrtavanje i boldanje je ispravno citiranje za razliku od tvojega u kojima navodiš citate od 2 ili 3 člana. ;)
Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 26 ruj 2009, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

@luka-kimi

Iz tvojih postova rekao bi da se dobro poznaješ sa Alonsom pa znaš sve o njemu,jeste možda kućni prijatelji???

A kolega Schumy ti je najbolje odgovorio a i sam si napisao da Kimi nije opravdao očekivanja, i da ga mjenja najbolji vozač na gridu pa mi je onda smiješno što se uopće žališ.Kažeš u svom postu Alonso ne bi umro za Ferrari,pa eto Kimi bi,boli Kimia briga za Ferrari.
I plus toga stalno mjenjaš mišljenje,neću pa hoću navijat za ferrari,il navijam čas za Kimia čas za Ferrari.Pa daj odluči se za koga ćeš navijat ako Kimi ne bude u Ferrariu,za Kimia il za Ferrari.
...put u raj nije posut ružama...
luka_kimi
Moderator
Moderator

Chuck Norris je napisao/la:@luka-kimi

Iz tvojih postova rekao bi da se dobro poznaješ sa Alonsom pa znaš sve o njemu,jeste možda kućni prijatelji???

A kolega Schumy ti je najbolje odgovorio a i sam si napisao da Kimi nije opravdao očekivanja, i da ga mjenja najbolji vozač na gridu pa mi je onda smiješno što se uopće žališ.Kažeš u svom postu Alonso ne bi umro za Ferrari,pa eto Kimi bi,boli Kimia briga za Ferrari.
I plus toga stalno mjenjaš mišljenje,neću pa hoću navijat za ferrari,il navijam čas za Kimia čas za Ferrari.Pa daj odluči se za koga ćeš navijat ako Kimi ne bude u Ferrariu,za Kimia il za Ferrari.
Jednostavno-za Massu i Kimija.
slika
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Chuck Norris je napisao/la:@luka-kimi

Kakav si ti sa Alonsom, ti znaš da ce on biti bolji od Kimija, oce li on biti prvak sa Ferrarijem pojedinacno i konstruktorski a što ako nebude što cemo onda plakati za Kimijem.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

mmilo42 je napisao/la: Kakav si ti sa Alonsom, ti znaš da ce on biti bolji od Kimija, oce li on biti prvak sa Ferrarijem pojedinacno i konstruktorski a što ako nebude što cemo onda plakati za Kimijem.
Lagani OT :D

Ja nisam rekao da poznajem Alonsa kakva je on osoba,niti sam igdje tvrdio da će bit dogodine prvak,a tvoji postovi su toliko djetinjasti(iako kažeš da si stariji)da mi je s tobom bezvezno raspravljati.
Ovdje neki potječu rat između Kimijevih i Alonsovih navijača,a kod mene nećete uspjeti,jer meni su ta oba vozača draga i za mene najbolja 2 vozača današnjice,i već sam prije govorio da bih volio viditi Kimia i Alonsa u istoj momčadi.Ne kužim zašto ste ogorčeni odlaskom Kimia iz Ferraria ako ste njegovi navijači navijat ćete za njega gdje god on bude vozio kao što ja navijam za Alonsa iako bude vozio u Ferrariu koji mi nije pri vrhu omiljenih momčadi

A što se tiče Kimia ako već ide iz Ferraria volio bih da ode u Mclaren
...put u raj nije posut ružama...
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

The Greatest je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:Vidi se da je kimi vrlo iskusan i odličan vozač i imo je gadna iskustva i borbu dok je došao do ovog i do svoje prve titule prvaka i to upravo u ferr al očito u ferr neki ljudi nisu normalni i rađe bi uzeli rossia(talijan) koji je u životu 3 puta sjeo u bolid nego zadržat (finca) svj. prvaka. Mislim da će se sad kad ode kimi ferr načekat do svj pobjede jer konkurencija je prejaka i samo nijanse a to su sad vozači koji čine razliku od najboljih bolida napravit još brži. Ne zaboravimo da Ferrari već dugo čini mi se od polovice sezone ne ulaže u razvoj a kimi drži priključak s najboljima.

Potpuno se slažem ali objasni ti to "strucnjacima" sa foruma. =P~
Ja mislim da "stručnjacima" sa ovog foruma ne treba ništa objašnjavat'. Takvima ko teb' treba štošta objasnit'. Ne vidiš dalje od Finca ništa. Ovakvi ljudi kao Schumy su legende ovog foruma a ti se nađeš raspravljat' sa njim zato što piše istinu u svojim postovima.
Forumi i postoje da bi se raspravljalo, kad bi svi mislili isto nebi bilo zanimljivo.
Ja mislim da nicim nisam uvrijedio kolegu Schumya ako jesam moje iskreno žaljenje to mi nije bila namjera. [-X
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Chuck Norris je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la: Kakav si ti sa Alonsom, ti znaš da ce on biti bolji od Kimija, oce li on biti prvak sa Ferrarijem pojedinacno i konstruktorski a što ako nebude što cemo onda plakati za Kimijem.
Lagani OT :D

Ja nisam rekao da poznajem Alonsa kakva je on osoba,niti sam igdje tvrdio da će bit dogodine prvak,a tvoji postovi su toliko djetinjasti(iako kažeš da si stariji)da mi je s tobom bezvezno raspravljati.
Ovdje neki potječu rat između Kimijevih i Alonsovih navijača,a kod mene nećete uspjeti,jer meni su ta oba vozača draga i za mene najbolja 2 vozača današnjice,i već sam prije govorio da bih volio viditi Kimia i Alonsa u istoj momčadi.Ne kužim zašto ste ogorčeni odlaskom Kimia iz Ferraria ako ste njegovi navijači navijat ćete za njega gdje god on bude vozio kao što ja navijam za Alonsa iako bude vozio u Ferrariu koji mi nije pri vrhu omiljenih momčadi

A što se tiče Kimia ako već ide iz Ferraria volio bih da ode u Mclaren
Ja bi volio da Kimi ostane u Ferrariju jer dugo godina sam navijac Ferrarija i ovo mi je idealna kombinacija.
Nije lako netko je vec rekao navijati za Hajduk pa odjednom za Dinamo.
Ti si navijac Alonsa i najbolje bi me razumio kad bi bilo obrnuto- da Alonso odlazi iz ekipe za koju navijaš godinama
vjerovatno u ekipu naljucih suparnika. Eto zato moji komentari imaju žuci više nego obicno. #-o
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

jedna stvar je sasvim sigurna, ne bude li alonso dao što ferrari od njega očekuje čeka ga ista sudbina kao i finca
Odgovori