Evo malo meni dobrih:
1.)
Zavladala glad u šumi i stigla jedva nekako humanitarna pomoć. Sve životinje stoje u redu i čekaju da prime paket, jedino krene vuk preko reda.
Kad neko iz reda:
"Kud ćeš ti preko reda"?
Vuk se okrene i veli: "Ko je to reko?", a ono svi u redu šute, nitko se ne javlja. Kad nakon nekog vremena ide i medo preko reda, a opet neko iz reda
"Kud ces ti preko reda"?
Medo se okrene i veli: "Ko je to reko?", a ono opet svi u redu sute, nitko se ne javlja. Ide sad lav preko reda kad opet neko: " E, kud ćeš ti preko reda"?
Okrene se lav i veli: "Ko je to rek'o?", a ono opet svi šute. Kad počeo padati mrak i ono dolazi zeko zadnji na red, a ono ostalo samo gajba piva i veli mu ovaj što je djelio:
"Jebi ga zeko, uzmi ako očes više ništa nemam sve sam podjelio". Uzme zeko pive i ode u svoju rupu, kad nakon sat vremena iz rupe se začuje:
"ŠTA KO JE REKO, KO JE REKO..... ZEKO JE REKO!!!"
2.)
Idu slon i mrav pustinjom.
SLON: "Uh, kako sam žedan samo..."
MRAV: "Ne brini ništa, imam ja čuturicu!"
3.)
Slavi medo rođendan i pozove sve životinje na zabavu.Ali prije je rekao da tko ne donese dobar poklon dobit će pimpekom po leđima.
I sad mu dolaze životinje na rođendan,prvi je došao vuk:
Medo:Što si mi donio?
Vuk:Televizor!
Medo:Ulazi!
Druga dolazi lisica:
Medo:Šta si mi donjela?
Lisica:dvd player!
Medo:Ulazi!
Medo jos jednom upozori da tko ne donese dobar poklon dobit će pimpekom po leđima.Dolazi zec:
Medo:Sto si mi donio?
Zec: Šaku šljiva!
Medo: Štaaa? ... i izvadi pimpek i počne tući zeku po leđima, a zeko se počne smijati kao luđak.
Medo: Šta se smiješ, šta je smiješno?
Zeko: Ma ništa, eno vidi, dolazi ti jež i nosi ribizl!
4.)
Puši orao joint na vrhu planine, popuši, baci se dolje i digne se u zrak 2 metra prije nego što je udario o pod, i kaže:"Kako sam cool.."..
Dođe 2. orao i pita ga šta radi, a ovaj odgovri:"Pušim joint, bacim se i govorim si kako sam cool"
I pita ga drugi može i on, i ovaj mu da joint i tako njig 2 puše, popuše, i bace se... Dignu se metar od poda i kažu:"Kako smo cool.."...
Dođe medo i pita šta rade, oni mu objasne, i pita ih medo može li i on, i oni mu daju joint i dime njih trojica.... Popuše, bace se i lete..
I sad medo njih pita dok lete šta sad da napravi, a oni odgovore da raširiš krila i poletiš...
A kaže njima medo da on nema krila, a kažu orlovi:"MEDO, KAKO SI TI COOL..."
5.)
Napio se zeko i hodajući po šumi upadne u potok. Prolazili medo i lija te se sagnuli da će mu pomoć kad će zeko: "ODJEBITE VI KOPNENE ŽIVOTINJE!!!"