Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Merc je brz Ferrari nijespeedy56 je napisao/la:A baš i nema smisla sad voziti, kvale i utrka će biti po noći pa podatci s ovim temp baš i ne znače nešto
Merc je isto u boksu cijelo vrijeme
I evo ih opet vani.Cuky je napisao/la:Mercedesovi vozači više ni neće voziti danas. Hamilton je čak napustio garažu, Rosberg bulji u monitore. Isto Kravitz kaže da kod Masse nema nikakvog kvara nego da su odlučili da će samo jednu kratku vožnju od par krugova napraviti i to je to.
prekasno, prekasnoHead of Engine Operations at Ferrari says they're currently using 70-80% of PU potential. Expecting to reach 100% in the next 2 months.
Vjerovatno. Gledajuć sad speed trap s fp3 i ako maknemo lotusa iz tablice posto su zesca banana, zadnjih 6 timova na speed trapu su pogonjeni s Ferrarijevim PU. Zalosno. U podrucju di smo trebali bit najbolji mi smo u banani.dmarijon je napisao/la:Zamišljam, ali jednostavno ne mogu zamisliti da se u bilo čemu poklope stvari tako da - Ferrari ima sreće.
Dobro, sjećam se 2007. i raikkonena, ali to je ... valjda jednom i nikad više
Ja sam vidio na Kimijovom onboardu da je koristio...ili grijesim??F2004_the_best_ever je napisao/la:Izgleda da je Alonso u Q3 imao problema sa PU.
Zna li ko je li Ferrari koristio 8 brzinu u Bahreinu.