Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Bernardinac
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Kimi Raikkonen
Bilo mi je žao kad se pisalo da Kimi odlazi voziti u WRC. Iako sam Alonsov navijač nekako sam se rastužio kad sam pročitao Kimijevu (emotivnu) izjavu o odlasku iz Ferrarija. Sjajan je vozač i posebnog karaktera. Naravno da želim da Alonso osvoji naslov sljedeće godine, a da ga ne osvoji, onda bih želio da to uradi Kimi. Želim mu još puno godina u F1, pobjeda i sjajnih poteza. Sretno Kimi gdje god da si 

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Kimi je mozda govorio da mu je u Ferrariju "kao kod kuce", ali svi mi znamo da to nije ni sjena Kimija iz McLarena.
Ako opet bude onaj stari, ni Lewisu nece bit lako.
Ako opet bude onaj stari, ni Lewisu nece bit lako.
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Ljudi nemojte tugovat mislim da će Kimi biti stretniji u MCM u , pokazat će više nego do sada ... talijani mu očito nisu " sjeli " ! nije on takav temperament , a ni bolid mu nije nikad skroz " lega " ... tako ekipa bez brige !
... Forza Massa ...
-
- Profesionalni vozač
...dok McLaren zna kako napravit bolid za Kimija.Ferrari4ever je napisao/la:Ljudi nemojte tugovat mislim da će Kimi biti stretniji u MCM u , pokazat će više nego do sada ... talijani mu očito nisu " sjeli " ! nije on takav temperament , a ni bolid mu nije nikad skroz " lega " ... tako ekipa bez brige !

- Nives_esdm
- Navijam za: Fernando Alonso
- Icy
- Svjetski prvak
- Navijam za: Crvenog Baruna
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
a mozda i ne odlazi?!?!?!
"For the moment, I haven't decided what I want to do next, whether I want to continue racing or not. I had a contract for next year, but now I don't, so that changes things. So maybe I race, maybe I do not."
He said switching to the World Rally Championship was a possibility.
"Yes, there's a chance to do that, but there's as much of a chance that I continue in Formula 1. I will decide before the start of next year for sure! If I do decide to stay in Formula 1, I wouldn't go to any of the small teams, where I would not have the chance to fight for the championship.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Ma... vozice on sledece sezone u McLarenu.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
imam neki filing da nebu vozio, nadam se da je loš filing, stvarno se nadam inače ne vidim za kog bu navijao, možda mali senna, al bez kimija UŽAS
I will decide at some point - before the start of next year."
pa ko če ga čekat da se on odluči
nema niš od toga, nažalost
Raikkonen hinted that an agreement with McLaren is possible, but also alluded to his burgeoning passion for rallying. "There is a chance, but there is a chance to do Formula One,” he said. “I don't know what will happen.
I will decide at some point - before the start of next year."
pa ko če ga čekat da se on odluči

nema niš od toga, nažalost

Zadnja izmjena: Icy, dana/u 01 lis 2009, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: postovi u nizu
Razlog: postovi u nizu
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Mislim da su ga u Ferrariju nepravedno potjerali.Ali nema veze,nadam se da neće otići ih F1 jer onda neću imat za koga navijat.
UH,što bi bilo lipo da dogodine u McLaren Mercedesu osvoji naslov.Niko sretniji od mene!!
UH,što bi bilo lipo da dogodine u McLaren Mercedesu osvoji naslov.Niko sretniji od mene!!
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Sve najbolje Kimiju u novoj momčadi!!
Ako to bude McM, onda će oni imati najbolju vozačku postavu po vozačima i bit će borbe.
Ako to bude McM, onda će oni imati najbolju vozačku postavu po vozačima i bit će borbe.

- mmilo42
- Početnik
Mene je srah da ne kaže zbogom onda sam pravo gotov i bez tima i bez vozaca.
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
i ja istommilo42 je napisao/la:Mene je srah da ne kaže zbogom onda sam pravo gotov i bez tima i bez vozaca.

ajmo peticiju pisat

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
-
- Navijam za: Ferrari pa sta bude
Ma već vidim.
Kimi odlazi u Rally na godinu dana sa Fiatom.
Nakon toga se vraća u Ferrari umjesto Masse.
Kimi odlazi u Rally na godinu dana sa Fiatom.
Nakon toga se vraća u Ferrari umjesto Masse.
Evo ga ,zvoniiii. Bijeli jelen!
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
nikako nisam htio da kimi ode u mcm, ali ako bude tako, bit ce to odlicno za f1.. a kimi nazalost ionako nije bio svim srcem za ferrari sto je vjerujem jedan od glavnih razloga zasto su ga makli..
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Stari prdonja, uvijek elegantni predsjednik je pokusao objasniti, zasto Kimi ne vozi za njih 2010.
KLIK
KLIK

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
pokusao je kljucna rec jer meni nije jasno ovo - kakve veze imaju emocije sa razmenom informacija??? zar je bitno za podesavanje bolida da li je on (kimi) veseo ili tuzan? da li ga muce hemoroidi??? bzvzScuderia je napisao/la:Stari prdonja, uvijek elegantni predsjednik je pokusao objasniti, zasto Kimi ne vozi za njih 2010.
KLIK

@Scuderia - 'stari prdonja' FTW!!!"U pitanju je osobnost. Kimi je takav tip osobe koji pokazuje malo emocija, sve ostavlja unutar sebe," rekao je di Montezemolo za Gazzettu dello Dport.
"Takve stvari nisu od pomoći u razmjeni informacija unutar momčadi. U svakom slučaju, ja sam zahvalan Raikkonenu jer je on osvojio naslov prvaka kojeg nećemo zaboraviti."

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Aha, a sad je karakter važan?Užas, ako Kimi ode nakon ovoga...Majko moja...

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- garx
- Početnik
najbitnija stvar u ovome trenutku je da kimi ne ode iz F1...
a nakon onih vijesti jucer i danas, kako razmislja o odlasku, ova vijest ipak podize raspolozenje svim navijacima kimija:
Kimijev menadzer potvrdio je da je nekoliko timova zainteresirano za njega, a Mclaren je jedan od timova...
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 2831.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
a nakon onih vijesti jucer i danas, kako razmislja o odlasku, ova vijest ipak podize raspolozenje svim navijacima kimija:
Kimijev menadzer potvrdio je da je nekoliko timova zainteresirano za njega, a Mclaren je jedan od timova...
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 2831.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
- mmilo42
- Početnik
Samo da se to rješi što prije nervozan sam ko pas.garx je napisao/la:najbitnija stvar u ovome trenutku je da kimi ne ode iz F1...

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
kimi je svoje rekao što se tiče f1.gdje god da ode,ne očekujem neke posebne rezultate.nakon 2007.čovjek više nema motiva,postao je svjetski prvak,ostvario je cilj
- racer@work
- Navijam za: Kubica
Kimijev intervju za finske novine, preveden na engleski:
http://www.ts.fi/f1/uutiset/78251.htmlHeikki Kulta's personal interview with Kimi:
What are you feelings?
- Pretty OK - probably better now than during the thursdays in the previous races. At least you don't have to speculate with anybody about me driving at Ferrari.
Did you feel like in a loose noose the last weeks? (Too tired to translate that any better!!)
- I guess that was the case with the press. But after the outcome, I ended up with a feeling like I did OK in this whole matter. I wasn't left with anything to complain about.
When did you find out that Fernando Alonso was coming to take your place already next season?
- Not very long ago. I would probably have been allowed to drive next year, had I necessarily wanted. But there isn't much reason in doing that, if somebody for some reason wants something else.
There was no point for me to remain fighting someone. I was compensated and they got what they wanted. We both got what we wanted.
Do you feel pressure to end your F1-career right here?
- No pressure at all. I can now make a new contract with anyone I like, if I want. If I didn't want to drive in F1, I wouldn't have made the contract with Ferrari either.
Your main target is to be in a winning team in the future also?
- Exactly. I want make a contract if I can't get in a car with which you can win and drive for the championship. I won't drive for some amateur teams. There aren't many choicec that can offer me the kind of car I want.
Is it McLaren then?
- There aren't even many teams that have vacant seats. McLaren is one such choice. I was there for five years and know most of the people. Lets see what happens. It depends on many things.
I'm not in any kind of hurry, but some teams are waiting for a reply at some point.
Do you now feel empty after all this public beating?
- They way I feel hasn't changed really at all. Probably after this the same reporters will start to ask about the next contract.
How about your three years at Ferrari then? In the first you won the championship, in the second you were still leading after Turkey. This year the results came only in late summer?
- The championship year went well and I won regularly. Last season too started well, but then there were a few races that I should've won, but didn't. Then all of a sudden we just changed parts in the car, and that was not a good thing. It took a long time before we got back to the right things. Then it was already too late for me.
Has the Ferrari car then been even once like you've wanted?
- It's been good now too. It's nice to drive, and it behaves like I want it to. But we're just too slow.
How about Räikkönen's ideal car then - should it be oversteery, i.e. precise in the front?
- A oversteery car is never fast. Just like when it understeers. You can never get it one-hundred-and-ten.
At McLaren the front goes always sharply - just like Räikkönen wishes?
- It's true that it's a different car to Ferrari. Mostly the car is good to me, but then there were different tyres, when I drove at McLaren. The tyres have affected the matter much.
How would it feel to drive as Lewis Hamilton's teammate?
- That wouldn't be the deciding matter. But there are many things that I habe to look into.
What kind of strengthening is Alonso for Ferrari?
- Let's see what he'll be up to then.
What kind of relationship with Ferrari will you leave with?
- Good. I have nothing to do with this matter. It has no effect how I've driven or what I've done here. This decision wasn't dependant on the whole matter. It's easy to know, what solved it. Money gets you anything.
I'm not sad. I'm not crying. This possibility was always there. It's not the first time someone's contract is broken, and it's not the end of the world.
For how many years would you like to continue in F1?
- That depends on many thins. I have nothing planned. Let's see what happens.
All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
a poenta tvog posta je da si zabrinut za njegovo zdravlje ili ..........???The Greatest je napisao/la:Kimi se prilično nezdravo hrani. Ždere kolu i sendviče.
[ http://www.imagesforme.com/upload/23eeb850.jpg ]
- darky
- Profesionalni vozač
ne nego razlog otkaza iz ferarija
da je jeo špagete onda bi bio pododban, ovako nije....

da je jeo špagete onda bi bio pododban, ovako nije....