Odlazak na F1 utrku...
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Arienrhod
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernanda Alonsa i vidca
- Kontakt:
Re: Odlazak na F1 utrku...
Hvala ljudi na savjetu,ja sam ona sestra od Adriana Lima fana. Imate li josn ekih informacija, tipa ako ste isli vlakom (tako cemo deckoi ja ici,karta je povratna 210kn
)ili nekim drugim prijevoznim sredstvom, kako doci do staze, kakav im je javni prijevoz u Budimpesti,cijene prijevoza.., gdje ste se smjestili (u gradu ili se moze smjestiti blizu staze)i koje cu cijene noćenja..? Hvala unaprijed.

- Magic Alonso
- Svjetski prvak
- Navijam za: Fernanda
Imas dva sela u blizini u kojima bi se isplatilo smjestiti, samo sto su mali smjestajni kapaciteti. Ja sam pokušala prošle godine, ali ništa, tako da smo ipak bili u gradu, i to u centru.Arienrhod je napisao/la:Hvala ljudi na savjetu,ja sam ona sestra od Adriana Lima fana. Imate li josn ekih informacija, tipa ako ste isli vlakom (tako cemo deckoi ja ici,karta je povratna 210kn)ili nekim drugim prijevoznim sredstvom, kako doci do staze, kakav im je javni prijevoz u Budimpesti,cijene prijevoza.., gdje ste se smjestili (u gradu ili se moze smjestiti blizu staze)i koje cu cijene noćenja..? Hvala unaprijed.
Cijene nocenja naravno ovise o tome gdje nocis. Preporucujem samo da što ranije bookiras jer imaju onu nezgodnu naviku jako povisiti pred sam GP vikend.

"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
- Arienrhod
- Kontakt:
Nasla sam vec smjestaj,iako je u centru, ali cijene su prihvatljive skroz (70E za dvije osobe za dvije noci)i bus za Hungaroring je cini mi se udaljen nekih 5-10 min pjesice i moze se smjestaj rezervirati preko Hrvatskoj ferijalnog i hostelskog saveza, ako nekog zanima. Bus vozi petkom, subotom i nedjeljom za vrijeme GP vikenda i besplatan je za osobe s kartom za F1 navodno.
- Magic Alonso
- Svjetski prvak
- Navijam za: Fernanda
Da, da...točno.Arienrhod je napisao/la:Nasla sam vec smjestaj,iako je u centru, ali cijene su prihvatljive skroz (70E za dvije osobe za dvije noci)i bus za Hungaroring je cini mi se udaljen nekih 5-10 min pjesice i moze se smjestaj rezervirati preko Hrvatskoj ferijalnog i hostelskog saveza, ako nekog zanima. Bus vozi petkom, subotom i nedjeljom za vrijeme GP vikenda i besplatan je za osobe s kartom za F1 navodno.

"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
- Arai
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Ajde da i ja probudim jednu odavno zamrlu temu...
Nego... Da prijeđem na stvar... Pošto se bliži VN Mađarske na Hungaroringu, točnije, do nje je ostalo manje od 2 tjedna a nitko ništa ne
spominje... Vjerojatno su već svi tamo bili, osim mene.
E, ja sam se ipak odlučio posjetiti taj GP, zato što mi je to blizu i smatram
da će mi biti jedno odlično iskustvo, i iskreno, jedva čekam tu utrku. Nekima će ona možda biti dosadna, a poprilično sam uvjeren da meni
neće... Vidio sam da su neki članovi već bili tamo i dao sam si truda te sam pročitao sve postove u ovoj temi... I nakon pročitanog štiva
mogu reći da sam naučio nešto novo i korisno. Ali, ako itko ima kakav dodatan savjet bilo bi mi drago da ga podijeli...

Nego... Da prijeđem na stvar... Pošto se bliži VN Mađarske na Hungaroringu, točnije, do nje je ostalo manje od 2 tjedna a nitko ništa ne
spominje... Vjerojatno su već svi tamo bili, osim mene.

da će mi biti jedno odlično iskustvo, i iskreno, jedva čekam tu utrku. Nekima će ona možda biti dosadna, a poprilično sam uvjeren da meni
neće... Vidio sam da su neki članovi već bili tamo i dao sam si truda te sam pročitao sve postove u ovoj temi... I nakon pročitanog štiva
mogu reći da sam naučio nešto novo i korisno. Ali, ako itko ima kakav dodatan savjet bilo bi mi drago da ga podijeli...

- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
samo uzmi aparat sa terabajtom mjesta i poslikaj sve zivo i nezivo 

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Terabajtom...Armanini je napisao/la:samo uzmi aparat sa terabajtom mjesta i poslikaj sve zivo i nezivo

- Armanini
- Svjetski prvak
ne isplati se s tako malo otic
filmic tu i tamo i ode giga za cas..

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Nemam osobito kvalitetan fotić... Imam onaj kaj sam dobio od T-Coma.Armanini je napisao/la:ne isplati se s tako malo oticfilmic tu i tamo i ode giga za cas..

47, užasno troši baterije. Ako ga uspoređujem s jednim Sony-em ovo je čisto sr*nje!

I da ne bude potpuni OT. Imam pitanje...
Gledao sam ja onu kartu s službenih stranica Hungaroringa, a odlučio sam se za General Admission. Mislim da je to za
mene najbolji izbor, nije skupo a i čini se da se možeš najbliže približit stazi. E, a sad pitanja...
Dal se ja mogu zaletit na dodjelu pehara sa General Adimssiona?
Gdje je na tom Admissionu najbolje mjesto, ako je netko već bio?

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ja sam prošle godine bio isto sa tim ulaznicama, mislim da ti je možda najbolje da se prošetaš na više mjesta, ili dođeš dosta ranije jer će na boljim mjestima biti dosta ljudi, pa nećeš moć puno vidjeti. ja sam bio na zadnjem zavoju, pored Red Bullove tribine mislim da se tako zoveArai je napisao/la: I da ne bude potpuni OT. Imam pitanje...
Gledao sam ja onu kartu s službenih stranica Hungaroringa, a odlučio sam se za General Admission. Mislim da je to za
mene najbolji izbor, nije skupo a i čini se da se možeš najbliže približit stazi. E, a sad pitanja...
Gdje je na tom Admissionu najbolje mjesto, ako je netko već bio?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Znači ja bi bio blizu tih Red Bull i Silver2 tribina...Točnije, točno između nijh. Ozačio sam dolje na slici. Lijepo uđem na 5-om ulazu i smjestim se tamo. A Icy je rekla da će nakon par krugova čak možda i pustit ljude s trave na Silver2, a ispred tih tribina je ekran...Kenny je napisao/la:Ja sam prošle godine bio isto sa tim ulaznicama, mislim da ti je možda najbolje da se prošetaš na više mjesta, ili dođeš dosta ranije jer će na boljim mjestima biti dosta ljudi, pa nećeš moć puno vidjeti. ja sam bio na zadnjem zavoju, pored Red Bullove tribine mislim da se tako zoveArai je napisao/la: I da ne bude potpuni OT. Imam pitanje...
Gdje je na tom Admissionu najbolje mjesto, ako je netko već bio?ona zadnja, mjesto je ok, ali sigurno nećeš vidjeti prestizanje neko, ako budeš tamo, a za dodjelu pehara nisam baš siguran da ćeš stići jer tamo nemaš pojma koji je sada krug i koliko ima do kraja utrke, možda stigneš ako si jako brz i ako se guraš

- Arienrhod
- Kontakt:
Jel netko nosio dalekozor, isplati li se, mozda se moze uhvatiti dodjela, ili neki ekran iz daljine, ako imas karte za GA.
- Icy
- Svjetski prvak
- Navijam za: Crvenog Baruna
E točno to što si zaokružio.Arai je napisao/la:[ http://slike.hr/slika.php?z=hungaroring0.jpg ]

Naravno da se nosi dalekozor, to je obavezna oprema.Arienrhod je napisao/la:Jel netko nosio dalekozor, isplati li se

Joooooj, blago vama, i ja bi opet išla

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Icy... Koliko prije utrke treba doći na stazu da se zauzmu neka pristojna mjesta ?
Ono...Otprilike kad si ti došla...

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Nemoj da zalutaš prije utrke u budimpešti jer to može biti jako gadno, jer možeš zakasniti na start
kao ja nego zalutaj poslje utrke isto kao ja
ako baš moraš.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Icy
- Svjetski prvak
- Navijam za: Crvenog Baruna
Ne sjećam se točno, ali bilo je poprilično rano...negdje oko 10 ako se ne varam. Pola sata nakon što smo došli je sve već bilo puno, tako da treba doći ranije. Al onda fino sjedneš i odgledaš GP2 i Porsche Supercup.Arai je napisao/la:Icy... Koliko prije utrke treba doći na stazu da se zauzmu neka pristojna mjesta ?

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Još jedno pitanje za sve koji su bili u Mađarskoj... Ako ja sad tamo kupim ulaznicu (kartu), dal ja mogu s njom na stazu ulazit više puta
ili je to ograničeno na samo jedan ulazak i izlazak ? Pitam zato jer se to bilo spominjalo...
ili je to ograničeno na samo jedan ulazak i izlazak ? Pitam zato jer se to bilo spominjalo...

- Arienrhod
- Kontakt:
Procitala sam na prethodnim stranicama da mozes izlaziti koliko te volja.Arai je napisao/la:Još jedno pitanje za sve koji su bili u Mađarskoj... Ako ja sad tamo kupim ulaznicu (kartu), dal ja mogu s njom na stazu ulazit više puta
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Ja sam danas uplatio put u Monzu, idem sa Auto klubom, bio sam lani s njima u Spa i bilo je odlićno. Nadam se da će biti i ove godine (zapravo znam).

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- ivanpetka
- Početnik
- Navijam za: Massu
joj blago tebi.... A koliko to sve skupa košta? Mislim put, karta itd. ?130R je napisao/la:Ja sam danas uplatio put u Monzu, idem sa Auto klubom, bio sam lani s njima u Spa i bilo je odlićno. Nadam se da će biti i ove godine (zapravo znam).
AA! Ljuti umak je ljut!!
- 130R
- Svjetski prvak
Previše.ivanpetka je napisao/la:joj blago tebi.... A koliko to sve skupa košta? Mislim put, karta itd. ?130R je napisao/la:Ja sam danas uplatio put u Monzu, idem sa Auto klubom, bio sam lani s njima u Spa i bilo je odlićno. Nadam se da će biti i ove godine (zapravo znam).

- ivanpetka
- Početnik
- Navijam za: Massu
130R je napisao/la:Previše.ivanpetka je napisao/la:joj blago tebi.... A koliko to sve skupa košta? Mislim put, karta itd. ?130R je napisao/la:Ja sam danas uplatio put u Monzu, idem sa Auto klubom, bio sam lani s njima u Spa i bilo je odlićno. Nadam se da će biti i ove godine (zapravo znam).2500kn sve skupa (put, smještaj, karta za subotu i nedjelju). Lani sam dobio besplatno, bilo je dobro, i potrudio sam se ostaviti nešto novca za ovu godinu. Preporučujem svima koji imaju mogučnosti neka idu u Spa, prelijepo je i da se ne vozi F1, ali kad vidite uživo bolide na Eau Rogueu to je nešto posebno. Jedino što su tamo karte skupe, 160 eura najjeftinija, ali mlađi od 16 imaju pola cjene. A u Monzi su karte 100 eura (dobro, nije ni to jeftino), ali svi plačaju isto.
Uff. Da to sam i mislio. Ali budući da jesam mlađi od 16

AA! Ljuti umak je ljut!!
-
- Mlada nada
Ja bi rado htio otić u Monzu, ali teško jer je užasno skupo tamo, a staza u Mađarskoj mi se uopće ne sviđa.
- 130R
- Svjetski prvak
Uživo ti to nije bitno, kad čuješ zvuk bolida i vidiš kako prolaze zavojima nije te briga kakva je staza. Bolje ići u Mađarsku nego nikamo.Lorenzo cro je napisao/la:Ja bi rado htio otić u Monzu, ali teško jer je užasno skupo tamo, a staza u Mađarskoj mi se uopće ne sviđa.

EDIT:
Ako možeš idi na Spa, iako u Monzi još nisam bio, teško da može biti bolje od Spa, najviše zbog Eau Roguea koji je uživo nešto posebno, a i sam okoliš staze je prekrasan tako da se tamo uvijek dobro osiječaš. Jedino što ti je tamo skuplje, i put do tamo i karte. Ali ako možeš birati biraj Spa.michael_fan je napisao/la:hvala na informacijama...ja bi tija ici na jednu utrku u europi dok schumacher vozi monza ili spa sta preporucujes?hehe

- Krscho
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1HR TMNF Team
Ja počinjem skupljat pare za odlazak na Monzu 2010, nema veze kolko košta smjestit cu se kod prvog zavoja ili parabolice.
Spa je Spa, ali za nas Ferrariste je Monza nešto posebno.....
Spa je Spa, ali za nas Ferrariste je Monza nešto posebno.....