Pitanja članova u vezi funkcioniranja foruma

Izrazite svoje prijedloge i kritike o našoj web stranici, pitajte što vam nije jasno...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

sale je napisao/la:
schuey je napisao/la:jedno kratko- ja radi preglednosti pregledavam postove preko maila pa tek onda ostatak novih postova na forumu,no dpgađa mi se da nakon nekog vremena ne prikazuje na mailu nove postove na određenu temu koju sam odlućio pratiti ili sam posato u njoj. to mi se nekoliko puts događalo na temi novosti no ona nije jedina. malo ju prati malo ne,pa me zanima tko bi znao što se tu događa? il ima neki limit il nekaj?
Hmm, vidim da se i Scorpyo požalio na ovu stvar.

Pogledat ću malo stanje baze, ali možda su se neke obavijesti izgubile zbog preopterećenosti servera :roll:
Da li se radi o nekim jako posjećenim temama (gdje se brzo skupljaju novi postovi) ili nekim temama u koje stigne par postova na dan?
evo jedna tema je novosti,i nakon što sam to napisao dogodi mi se ista stvar,posta se novi odgovor a meni ne dođe mail. tu je recimo velika količina postanja ali dogodi se i u temi u kojoj se malo priča(tu sam mislio da ima neko vremensko ograničenje pa se samo isključi). drugi su primjeri redovno: pitanja i odgovori,što mi se isto tako maloprije dogodilo di je gringo 73 postao a ja opet bez obavijesti.nadalje tu su foto kutak,Koje bi opcije mogli dodati,Pitanja članova u vezi funkcioniranja foruma itd. evo još jedan primjer,ti si odgovorio na moje pitanje i opet... :cry: mislio sam da je čak možda problem u mogućnosti da se prati samo određen broj tema?? ionako ja ispregledam cijeli forum tako da nije od neke velike važnosti no zanima me jer se zna dogodit da mi netko odgovori a ja ništa,jer se u međuvremenu nakupi postova i taj preskočim jer vidim da je novi post al nisam ni pomislio da je odgovor na 3 stranice isprijed...

hvala na odgovoru i riješenju ukoliko ga nađeš :o
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Evo, upravo sam malo provjerio stanje baze i ispravio nekoliko grešaka. Ne mogu jamčiti da je problem riješen, ali nadam se da je.

Imam samo još jedno pitanje vezano uz ovaj problem. Da li se ovaj problem javlja samo zadnjih nekoliko dana ili već duže vrijeme?
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

sale je napisao/la:Evo, upravo sam malo provjerio stanje baze i ispravio nekoliko grešaka. Ne mogu jamčiti da je problem riješen, ali nadam se da je.

Imam samo još jedno pitanje vezano uz ovaj problem. Da li se ovaj problem javlja samo zadnjih nekoliko dana ili već duže vrijeme?
prvo da ti zahvalim na trudu! ja sam ti primjetio prije nekih (neću ti lagat)mjesec i po dana al onda sam to onak,prešo preko toga,no jednostavno me počelo živcirat i na kraju zadnjih tjedan-dva dana kao da je češče. sad dali stvarno je ili mi se čini nemogu ti realno reč upravo zbog tog jer nisam baš obraćo preveliku pažnju na početku.

p.s. ak se bude nastavilo tak ja ti pošaljem pm da te obavijestim ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Rosby
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nicu Rosberga

Post Postao/la Rosby »

Evo ja isto pohvaljujem moderatore, i sanjam kako ću ja biti jedan od njih, za kojih 100 godina! :lol:
slika
Rosby
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nicu Rosberga

Post Postao/la Rosby »

Evo imam pitanje:
Po kojim se kriterijima određuju moderatori?
slika
vulshok
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: McLaren Mercedes
Kontakt:

Post Postao/la vulshok »

Saletovom procjenom:D
With your mind power, your determination, your instict, and experience as well you can fly very high...
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

vulshok je napisao/la:Saletovom procjenom:D
Upravo tako :)
Kod biranja moderatora gledam na "radni staž" na forumu, učestalost korištenja foruma, doprinose i aktivnost na forumu i još neke stvari ;)
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

sale je napisao/la:
vulshok je napisao/la:Saletovom procjenom:D
Upravo tako :)
Kod biranja moderatora gledam na "radni staž" na forumu, učestalost korištenja foruma, doprinose i aktivnost na forumu i još neke stvari ;)
...kao npr. 20 deka kave, litra viskija, koja bombonjera i sl... :D :D :D
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

Ovo pitanje nema posve direktnu vezu s forumom ali ima veze s stranicom , pa moje pitanje glasi: gdje možemo nešto predložiti nešto u vezi s ovom stranicom ( mislim na f-hr.com) .
a drugo pitanje glasi. več sam prije jedno 2 tjedna postavil pitanje dal trebamo dozvolu za postavljanje ankete?
Unaprijed hvala.
slika
Porsche je Porsche , a sve ostalo su samo auti!
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

shrkec je napisao/la:Ovo pitanje nema posve direktnu vezu s forumom ali ima veze s stranicom , pa moje pitanje glasi: gdje možemo nešto predložiti nešto u vezi s ovom stranicom ( mislim na f-hr.com) .
a drugo pitanje glasi. več sam prije jedno 2 tjedna postavil pitanje dal trebamo dozvolu za postavljanje ankete?
Unaprijed hvala.
Hmm, odgovor na prvo pitanje ti je u opisu ovog podforuma ("Forum na kojemu možete izraziti prijedloge i kritike o našoj web stranici..."), a odgovor na drugo pitanje ti je - DA, trebaš dobiti dozvolu, odnosno ako je tvoj prijedlog dobar, onda će ti moderator ili administrator otvoriti anketu. Razlog ovakve politike sam barem 10 puta objasnio na ovom forumu (ako si ga zaboravio ili ga nisi vidio, tražilica će ti pomoći) ;)
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

dal itko podržava da se otključa tema Što trenutno svira kod vas ?
slika
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

shrkec je napisao/la:dal itko podržava da se otključa tema Što trenutno svira kod vas ?
Tema se sigurno neće ponovno otvoriti jer je zbog jako dobrog razloga zaključana. Kao što je Zweki rekao, ako te zanima što drugi slušaju, pitaj ih putem PP ;)
ice on fire

Post Postao/la ice on fire »

dal se može stavit ikak prezentacija u post?
Kimi rules
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

ice on fire je napisao/la:dal se može stavit ikak prezentacija u post?
Napravi upload na RapidShare i stavi link u post.
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
Magic Alonso
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernanda

Post Postao/la Magic Alonso »

Zasto je tema "Kladionica, tko će gdje?" u prognozama zaključana??
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
LeoZGB
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la LeoZGB »

Magic Alonso je napisao/la:Zasto je tema "Kladionica, tko će gdje?" u prognozama zaključana??
Zato što je istekao rok za klađenje i sad se čeka da se svi vozači smjeste kako bi smo vdli tko je bio naj uspješniji.
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
slika
Magic Alonso
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernanda

Post Postao/la Magic Alonso »

LeoZGB je napisao/la:
Zato što je istekao rok za klađenje i sad se čeka da se svi vozači smjeste kako bi smo vdli tko je bio naj uspješniji.
Mislim da je u početku rečeno da se zatvara tek kad svi objave postave, a izgleda da je u međuvremenu promjenjeno...ok ;) !
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
LeoZGB
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la LeoZGB »

Magic Alonso je napisao/la:
LeoZGB je napisao/la:
Mislim da je u početku rečeno da se zatvara tek kad svi objave postave, a izgleda da je u međuvremenu promjenjeno...ok ;) !
Istina tako je rečeno na početku ali kada su svi graknuli da nije fer tako (makar nisu čitali pravila u kojima je rečeno da oni koji glasaju kasnije neće dobivat bodove za već objavljene momčadi) onda je odlućeno da se može kladit do 01.12. kako se cijenjeni članovi nebi osjećali zakinutima
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

jel se zna kad bi trebao doc screensver sa bolidima iz 2007.?
McLaren u <3
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

možeš si ga i sam napravit ako ti je sila.
ak te zanima onda ti pošaljem pp.
slika
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

McLewis je napisao/la:jel se zna kad bi trebao doc screensver sa bolidima iz 2007.?
Nemamo ga u planu napraviti.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

zašto se ne ažurura siva lista tko je sve bannan? mene baš zanima tko je sve dobivao bann
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

schuey je napisao/la:zašto se ne ažurura siva lista tko je sve bannan? mene baš zanima tko je sve dobivao bann
Za privremene banove ne ažuriramo sivu listu (bila bi predugačka :D ). Ali, evo, imali smo jedan malo ozbiljniji slučaj s jednim članom koji je dodan na sivu listu.
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

schuey je napisao/la:zašto se ne ažurura siva lista tko je sve bannan? mene baš zanima tko je sve dobivao bann
U biti, nisi pravi član ako nisi bannan barem jednom. To ti je ko vatreno krštenje kod lovaca. :D
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

tex je napisao/la:zanima me kako nema jergovića i da će tek počet odgovarati kad sezona započene, samo me zanima dal će biti prvo postavljanje novih pitanja na koje će odgovarati ili će nastaviti tamo gdje je stao sa sadašnjim pitanjima?
na postavljena pitanja će odgovoriti do početka nove sezone a onda bi valjda trebalo ići sve po starom,barem sam ja tako shvatio saleta! dakle-prvo će nastaviti odgovarati!
Odgovori