evo jedna tema je novosti,i nakon što sam to napisao dogodi mi se ista stvar,posta se novi odgovor a meni ne dođe mail. tu je recimo velika količina postanja ali dogodi se i u temi u kojoj se malo priča(tu sam mislio da ima neko vremensko ograničenje pa se samo isključi). drugi su primjeri redovno: pitanja i odgovori,što mi se isto tako maloprije dogodilo di je gringo 73 postao a ja opet bez obavijesti.nadalje tu su foto kutak,Koje bi opcije mogli dodati,Pitanja članova u vezi funkcioniranja foruma itd. evo još jedan primjer,ti si odgovorio na moje pitanje i opet...sale je napisao/la:Hmm, vidim da se i Scorpyo požalio na ovu stvar.schuey je napisao/la:jedno kratko- ja radi preglednosti pregledavam postove preko maila pa tek onda ostatak novih postova na forumu,no dpgađa mi se da nakon nekog vremena ne prikazuje na mailu nove postove na određenu temu koju sam odlućio pratiti ili sam posato u njoj. to mi se nekoliko puts događalo na temi novosti no ona nije jedina. malo ju prati malo ne,pa me zanima tko bi znao što se tu događa? il ima neki limit il nekaj?
Pogledat ću malo stanje baze, ali možda su se neke obavijesti izgubile zbog preopterećenosti servera![]()
Da li se radi o nekim jako posjećenim temama (gdje se brzo skupljaju novi postovi) ili nekim temama u koje stigne par postova na dan?

hvala na odgovoru i riješenju ukoliko ga nađeš