Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:Zanimljivo, nitko ne komentira nastupe Dinama u zadnji par dana :|
Svaka cast Cibaliji na pobjedi danas. =D>

-Mislim da je Mamicu dosta, te da ce kroz koji dan reci ime novog trenera. :|
A što se treba komentirati? Očigledan je pad forme i motivacije kod igrača...a sad koliko je za to kriv trener a koliko mentalitet tih istih...a Mamić može promjeniti još šesnaest trenera i nikad neće dobiti ono što želi i nikad neće postati svjestan toga da je razlog u njemu koliko i u igračima i trenerima...žalosno je da neki klubovi u pedeset godina ne promjene trenera koliko klubovi HNL u dvije tri sezone...a ako će trener biti Jurčić (kao najspominjaniji) moja skepsa oko njegove "stručnosti" je beskrajna - mene ni jednom gestom, izjavom ni bilo čime nije uvjerio da se radi o čovjeku koji je pravi nogometni znalac...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Bilo je i za očekivati pobjedu Cibalije večeras. Oni se bore grčevito za 2. mjesto dok je Dinamu ostala tek formalnost da postane prvak. Cibalija igra dobar nogomet i apsolutno su zaslužili pobjedu i svaka im čast.
A Dinamo će morati pronaći pravu formu prije Europe. Ovo sada izgleda dosta loše.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Schumy.d je napisao/la:Bilo je i za očekivati pobjedu Cibalije večeras. Oni se bore grčevito za 2. mjesto dok je Dinamu ostala tek formalnost da postane prvak. Cibalija igra dobar nogomet i apsolutno su zaslužili pobjedu i svaka im čast.
A Dinamo će morati pronaći pravu formu prije Europe. Ovo sada izgleda dosta loše.
Sad ce biti ovak:Dinamo izgubi tri tekme zaredom,Hajduk pobijedi i on je prvak :biggrin:

Salim se naravno,da najveci problem Dinama je motivacija i forma koja je s proljeca nestala.Pa pojacanja kao sto su Dodo i posebno Primorac nisu materijal za Dinamo,pa losa forma Mandzukica i Sammira(koji se cudi sto ga navijaci mrze),pa nije ni cudo sto nemogu gola zabit.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Glavno da juniori koji obećavaju sjede na klupi. :roll:
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma Dinamo treba dati 5,6 milijuna za jednog napadača koji će biti POJAČANJE za Dinamo i koji bi zabijao 20-ak golova po sezoni. A treba im i za Europu pod mus.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Ma Dinamo treba dati 5,6 milijuna za jednog napadača koji će biti POJAČANJE za Dinamo i koji bi zabijao 20-ak golova po sezoni. A treba im i za Europu pod mus.
Mislim da bi glavni problem bio nagovoriti napadaća koji vrijedi taj novac da dođe igrati u našu ligu a ništa mu ne garantira da će se naigrati u Europi...mora biti ili totalno očajan i lud, ili neka "nepoznanica" u Europi a to je uvijek rizik...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Nakon dva dana oporavka evo i mene :D

Tekma me uništila....Totalna ludnica - kaos....Pao je i Dinamo....

CIBALIA ŠAMPIONE :!: :!: :!: :!: =D> :!: :!: :!:
1982 UCV 1919
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

Toon Army je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Ma Dinamo treba dati 5,6 milijuna za jednog napadača koji će biti POJAČANJE za Dinamo i koji bi zabijao 20-ak golova po sezoni. A treba im i za Europu pod mus.
Mislim da bi glavni problem bio nagovoriti napadaća koji vrijedi taj novac da dođe igrati u našu ligu a ništa mu ne garantira da će se naigrati u Europi...mora biti ili totalno očajan i lud, ili neka "nepoznanica" u Europi a to je uvijek rizik...

a novac zaboravljas?

ma nije to bas tako..

lako bi se takav igrac (govorimo hipotetski - neki mladi igracina kojem treba prilika, pun motivacije i koji ce puniti mreze) kasnije prosljedio dalje za dobru svotu, tu je mamic car tako da tu nije problem..
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la: a novac zaboravljas?

ma nije to bas tako..

lako bi se takav igrac (govorimo hipotetski - neki mladi igracina kojem treba prilika, pun motivacije i koji ce puniti mreze) kasnije prosljedio dalje za dobru svotu, tu je mamic car tako da tu nije problem..
Lako za novac, tog barem ima. ;)
Samo ga treba dati.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

yep, tu se negdje skriva istina tog problema.. jedno je potpisivat nekakve ugovore, drugo je iskesirat pozamasnu sumu, a bez da mamic moze kupit dusu tog igraca..
rFactor F1 HR server Info
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Armanini je napisao/la: lako bi se takav igrac (govorimo hipotetski - neki mladi igracina kojem treba prilika, pun motivacije i koji ce puniti mreze) kasnije prosljedio dalje za dobru svotu, tu je mamic car tako da tu nije problem..
Hipotetski i realno je svaka mlada igračina već nekom od "velikih" klubova i jedino što bi mogao je dobiti ga eventualno na posudbu (što i nije loše)...možeš dovesti jedino "velikog talenta" od 16-17 godina za kojega ti nitko ne garantira u što će se razviti...više sam sklon ulaganjima novaca u kvalitetan rad sa mladima i obučavanje stručnjaka (kojih mi nemamo) za taj rad te takvom dobijanju nogometaša a ne đilkoša! Ono što nama fali je, prvenstveno, vrhunski rad s mladima a ne "tatinim sinovima"...
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Dr. DJ »

Toon Army je napisao/la:
Armanini je napisao/la: lako bi se takav igrac (govorimo hipotetski - neki mladi igracina kojem treba prilika, pun motivacije i koji ce puniti mreze) kasnije prosljedio dalje za dobru svotu, tu je mamic car tako da tu nije problem..
Hipotetski i realno je svaka mlada igračina već nekom od "velikih" klubova i jedino što bi mogao je dobiti ga eventualno na posudbu (što i nije loše)...možeš dovesti jedino "velikog talenta" od 16-17 godina za kojega ti nitko ne garantira u što će se razviti...više sam sklon ulaganjima novaca u kvalitetan rad sa mladima i obučavanje stručnjaka (kojih mi nemamo) za taj rad te takvom dobijanju nogometaša a ne đilkoša! Ono što nama fali je, prvenstveno, vrhunski rad s mladima a ne "tatinim sinovima"...

Primjer isplativog rada s mladim i domaćim dečkima - HNK Cibalia =D>
1982 UCV 1919
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dr. DJ je napisao/la: Primjer isplativog rada s mladim i domaćim dečkima - HNK Cibalia =D>
Uz dužno poštovanje, ali Dinamo je bolji u tome. ;)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:
Dr. DJ je napisao/la: Primjer isplativog rada s mladim i domaćim dečkima - HNK Cibalia =D>
U svakom našem klubu se nađe talenata no nažalost Cibalia kao i većina klubova egzistira prodajom istih i prije nego "naprave nešto" za klub...tužna bitka za preživljavanje...i što je najžalosnije većina njih ode u neke "prosjećne" klubove u Europi i tamo se uklope u prosjek...jedino vanserijski talenti naprave karijere vrijedne respekta...ne sporim ja ničiju omladinsku školu no čini mi se da previše "talenata" nestaje zbog nestručnog rada ili zbog prve poluprilike za nekakav bolji ugovorčić nego u HNL-u...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la: U svakom našem klubu se nađe talenata no nažalost Cibalia kao i većina klubova egzistira prodajom istih i prije nego "naprave nešto" za klub...tužna bitka za preživljavanje...i što je najžalosnije većina njih ode u neke "prosjećne" klubove u Europi i tamo se uklope u prosjek...jedino vanserijski talenti naprave karijere vrijedne respekta...ne sporim ja ničiju omladinsku školu no čini mi se da previše "talenata" nestaje zbog nestručnog rada ili zbog prve poluprilike za nekakav bolji ugovorčić nego u HNL-u...
Mislim da bi svaki igrač trebao težiti da najprije iz "prosječnih" klubova ipak ode u Dinamo ili Hajduk koji su kvalitetom iznad ostalih, a igraju u Europi (Dinamo) na 2,3 godine.

Stigne se u Europu sa 25 godina, ne mora svaki igrač sa 20 već otići u ligu petice. Malo će njih uspjeti.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: Mislim da bi svaki igrač trebao težiti da najprije iz "prosječnih" klubova ipak ode u Dinamo ili Hajduk koji su kvalitetom iznad ostalih, a igraju u Europi (Dinamo) na 2,3 godine.

Stigne se u Europu sa 25 godina, ne mora svaki igrač sa 20 već otići u ligu petice. Malo će njih uspjeti.
Smanjiti ligu i koncentrirati "kvalitetu" na desetak klubova i ne nužno samo na dinamo i hajduk kako bismo dobili kompetitivnije i kvalitetnije natjecanje je ideja koja mi se čini prihvatljivija...do sada smo imali "kupnju" ova dva kluba i što smo dobili? Nezanimljiva prvenstva te "slabljenje" svih onih klubova koji su bili "stabilni" prvoligaši...ispadanja iz europskih natjecanja u ranim fazama (predkolima - izuzetak Dinamo)...znam ja da bi ti sve što vrijedi u dinamo kao vjeran i (recimo :) ) realan navijač no takva politika kupnje "samo da se oslabi drugi klub" nije nam baš donijela neke zapažane rezultate van naših granica što zbog nedostatka jakih utakmica a što zbog "kvalitetnih" igrača i politika našeg "divnog i sposobnog" vodstva HNL-a...slažem se da "prerano" mnogi igrači odlaze no pitanje je zašto?! Egzistencija nažalost...jer naši klubovi ne mogu u većini slučajeva zadovojiti ni osnovne egzistencijalne potrebe svojih igrača i ljudi a kamoli im pružiti "nekakvu budućnost" jer njihove "karijere" nisu vjećne...
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Dr. DJ »

Schumy.d je napisao/la:

Eh o tome bi se i dalo razgovarati...CIbalijina cijela ekipa je iz tkzv. Vinkovačkog bunara...A Dinamova :?: :!: Digod koji igrač iz njihovog omladinskog pogona...A i većinu ih brzo pokopaju nakon dvije tri oscilacije što je karakteristično za svakog mladog igrača...A što se tiće njihove omladinske škole....Da je dobra - NIJE....Vjeruj mi...Znam kakva je situacija...Previše mjesta u ekipi je kupljeno...Mislim na juinorsku i kadetsku ekipu...A kamoli u ovim još mlađim selekcijama...Ali nekažem da nema kvalitetnih igrača...Jer sam igrao sa njima...Pa i sa nekim današnjim prvotimcima...ALi mnogi od njih koji nemaju nekoga iza leđa, nakon juniorskog staža ili propadnu ( pa odu u drugu, treću HNL) ili se ipak uspiju spasiti (pa odu u 2 Njemačku ili pak Austrijsku ligu) ...Zašto kažem da je to spas...Spas je u tome što su primanja mnogo bolja...Rad sa igračima također...Uvjeti da nepričamo...Sve u svemu danas većina mladih igrača gleda kako če samo otići odavdje...Nemoraju to biti neke bog zna kakve lige...No u bilo kojoj drugoj ligi na zapadu uvjeti su mnogo mnogo bolji nego kod nas u prvoj...Možda neke i nisu kvalitetnije od naše prve no uvjeti definitivno jesu...A to im je ipak najbitnije za razvoj...
1982 UCV 1919
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dr. DJ je napisao/la: Eh o tome bi se i dalo razgovarati...CIbalijina cijela ekipa je iz tkzv. Vinkovačkog bunara...A Dinamova :?: :!: Digod koji igrač iz njihovog omladinskog pogona...A i većinu ih brzo pokopaju nakon dvije tri oscilacije što je karakteristično za svakog mladog igrača...A što se tiće njihove omladinske škole....Da je dobra - NIJE....Vjeruj mi...Znam kakva je situacija...Previše mjesta u ekipi je kupljeno...Mislim na juinorsku i kadetsku ekipu...A kamoli u ovim još mlađim selekcijama...Ali nekažem da nema kvalitetnih igrača...Jer sam igrao sa njima...Pa i sa nekim današnjim prvotimcima...ALi mnogi od njih koji nemaju nekoga iza leđa, nakon juniorskog staža ili propadnu ( pa odu u drugu, treću HNL) ili se ipak uspiju spasiti (pa odu u 2 Njemačku ili pak Austrijsku ligu) ...Zašto kažem da je to spas...Spas je u tome što su primanja mnogo bolja...Rad sa igračima također...Uvjeti da nepričamo...Sve u svemu danas većina mladih igrača gleda kako če samo otići odavdje...Nemoraju to biti neke bog zna kakve lige...No u bilo kojoj drugoj ligi na zapadu uvjeti su mnogo mnogo bolji nego kod nas u prvoj...Možda neke i nisu kvalitetnije od naše prve no uvjeti definitivno jesu...A to im je ipak najbitnije za razvoj...
Pardon, ali govoriti za školu koja ja "proizvela" Lovrena, Badelja, Tomečaka, Barbarića, Vrsaljka, Antolića i pola Lokomotivine momčadi da nije dobra je smiješno. ;)

Svaka čast Cibaliji na njezinim igrama, ali Badelj već sada vrijedi minimalno 5 milijuna, Tomečak će biti igračina, Lovren je već u Lyonu, Barbarić dobro napreduje, Vrsaljko nada Dinama u sljedećim godinama... Po meni je to ipak bolje nego Cibalijino.
A koga je to Cibalija izvukla. Jedino vrijedno spomena je golman Antolović i Bagarić. ;)
Baš ne vidim nešto puno Cibalijinih juniora u sastavu. :?
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Dr. DJ »

A znaš li ti koliko je Lovrena i Tomečaka propalo radi njihove škole? A i oni če biti sezonu dvije tu i to je to...Opet če se kupovati stranci...I iskusni igrači za Europu...Mlade tjerati i prodavati...Opet se neće dati prilika tim mladima...Ja nekažem da su oni loši...Loša je politika kluba!

Nevidiš juniore? O tome ti i pričam...90 % ekipe Cibalije je poteklo iz Vinkovačkog bunara...Dakle prošli su juniorske sasatve ovdje...Ne negdje u Brazilu...Oslanjamo se na njih kao što bi i Dinamo trebao na svoje a ne kupovati nove Južnoamerikance ili 35-ogodišnjake za Europu...Dinmo če ući u Europu kada bude probrao mlade igrače i dao im 2-3 godine da igraju bez pritisaka bez prodaje samo nadogradnjom...I prije če snjima uči nego sa "zvijezdama"...
1982 UCV 1919
Schumy.d
Legenda
Legenda

U Dinamu je konkurencija puno jača nego u Cibaliji, a po meni Barbarić, Tomečak, Badelj, Vrsaljko i Antolić dobivaju poprilično dobru minutažu. A Dinamovi mladi igrači čine 70% Lokomotive koja je prvoligaš.

Gdje su svi ti silni juniori?? :?
slika
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Dr. DJ »

Schumy.d je napisao/la:U Dinamu je konkurencija puno jača nego u Cibaliji, a po meni Barbarić, Tomečak, Badelj, Vrsaljko i Antolić dobivaju poprilično dobru minutažu. A Dinamovi mladi igrači čine 70% Lokomotive koja je prvoligaš.

Gdje su svi ti silni juniori?? :?
[ http://www.imagesforme.com/upload/9e148 ... 3637323238 ]

Ovo sve gdje su upitnici su Cibalini juniori također...A pogledaj ostatak...Osim BiH-a igrača sve ostalo su igrači kao što sam rekao Vinkovačkog bazena...

A da malo pogledamo odakle su potekli Dinamovi igrači #-o
1982 UCV 1919
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Dr. DJ »

Svaka čast Antoloviću na interesu velikih klubova =D> no kao Ultras se nadam da če sa nama biti barem još sezonu-dvije [-o<

http://www.index.hr/sport/clanak/liverp ... 88731.aspx
1982 UCV 1919
Schumy.d
Legenda
Legenda

Za par godina bi mogli imati 2 ponajbolja golmana - Delača i Antolovića, samo ako nastave svoj razvoj u dobrom smjeru.
Chuck Norris je napisao/la: Za ovakve predstave trebalo bi uvesti oduzimanje po najmanje 3 boda za oba tima :biggrin:
Šta je najgore, ovo nije ništa novo... #-o
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ako sam uspio primijetiti, samo 14 udaraca su nogometasi Dinama i Hajduka uputili u 92 minute. :shock: Ne znam sta da kazem. Samo mi pada napamet oni komentari komentatora na Novoj TV kada su igrali Lyon-Bayern o tome, kako je tekma losa.... ovo je onda katastrofa. :|

Enivej, da ne ispadnem ne pristojan, cestitke Dinamu i njegovim navijacima na osvojenom naslovu.
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Scuderia je napisao/la:Ako sam uspio primijetiti, samo 14 udaraca su nogometasi Dinama i Hajduka uputili u 92 minute. :shock: Ne znam sta da kazem. Samo mi pada napamet oni komentari komentatora na Novoj TV kada su igrali Lyon-Bayern o tome, kako je tekma losa.... ovo je onda katastrofa. :|

Enivej, da ne ispadnem ne pristojan, cestitke Dinamu i njegovim navijacima na osvojenom naslovu.
A jakog mi naslova. Treba biti maksimalno kritičan. Treba reći da Dinamo nije pobjedio već tri utakmice. I povrh svega treba reći, da je Dinamo ove godine bio prvak zato što u ligi ne postoji nitko dovoljno jak za borbu za naslov prvaka. Surova stvarnost. :doubt:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Odgovori