Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Scuderia »

Schumy.d je napisao/la:Ozil u Realu!!??

Ako je ovo istina, bit će to nadam se još jedan dobar posao uprave. Mlad igrač, a pokazao je da je dobar.
Ako Werder ne prihvati sad ponudu Reala, onda su stvarno glupi.

Samo, ja bih radije da dođe iduće sezone za ništa.

Ovo mi je poznato prije dvije godine, samo nisu isti ljudi bili
Diego-sve je dogovoreno s Bayernom
Na kraju kifla. Sada se nudi svakom Bundesligasu.... :D

Tako da to treba uzeti s dozom rezerve, ali ako dodje, to bi bio dobar posao, jer je odlican igrac.

------
Germania Windeck 0 - 4 Bayern (Klose,Ribery,Kroos,Gomez)
Ribery bi mogao ove sezone biti kao onaj iz sezone 07. :) On + Robben + Olic+Muller+Kroos = :thumbup:
Kroos igrao na poziciji 10-tke, i odigrao je vrlo dobro. :)

Olic se nada da ce mu doktori dopustiti da opet trenira
KLIK
slika
Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: Oprosti, ali šta je to Barcelona osvojila značajnog da ima čak 5 igrača u izboru? Još Messi ajde, bio je prvi strijelac LP i Primere. Ronaldo je vukao Real u cijeloj sezoni i u tekmama u LP je pokazo više od Milita recimo u cijelom natjecanju. Uostalom, u samo 6 nastupa je zamalo bio vodeći strijelac tog natjecanja. ;) Forlan je pokazao još više pa ga svejedno nema, a recimo Rooney je tu (po meni isto nezasluženo).
OK, Milito je zabio u finalu, ali da li zbog toga mora biti najbolji igrač? Ne znači ako neka momčad nešto osvoji da ima najbolje igrače na svim pozicijama. ;)
Po meni Valdes ne zaslužuje biti u ovom izboru. Zato sam ga stavio pod upitnik.
Što je Barca osvojila? Pa očigledno ništa bitnoga - igrala je nekakvo slabo polufinale nekog tamo poluamaterskog natjecanja i osvojila minornu i nadasve slabu (možda i najslabiju u Europi) ligu. Pa znaš i sam da je to nadasve jednostavno i da će se brzo zaboraviti. Ronaldo je vukao Real? Pa s obzirom na prošlogodišnje rezultate očigledno ga je to dobro vukao (sorry na sarkazmu no nekako mi je sada tako lakše pisati)...
...a sada bez sarkazma...uvijek su se nominirali igrači poobjedničkih momčadi (kupova i liga) a tvoji "omiljeni" ipak prošle godine nisu bili u tim krugovima pa zaključak izvuci sam...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Toon Army je napisao/la: Što je Barca osvojila? Pa očigledno ništa bitnoga - igrala je nekakvo slabo polufinale nekog tamo poluamaterskog natjecanja i osvojila minornu i nadasve slabu (možda i najslabiju u Europi) ligu. Pa znaš i sam da je to nadasve jednostavno i da će se brzo zaboraviti. Ronaldo je vukao Real? Pa s obzirom na prošlogodišnje rezultate očigledno ga je to dobro vukao (sorry na sarkazmu no nekako mi je sada tako lakše pisati)...
...a sada bez sarkazma...uvijek su se nominirali igrači poobjedničkih momčadi (kupova i liga) a tvoji "omiljeni" ipak prošle godine nisu bili u tim krugovima pa zaključak izvuci sam...
Oprosti, ne moraju biti Realovci u tom krugu, samo pokušavam biti objektivan. Barcelona je osvojila prvenstvo (bila je malo bolja od Reala) i ima 5 igrača u izboru, a recimo Bayern je osvojio 3 trofeja i ima jednoga!? Zašto recimo Chelsea nema nijednog igrača nominiranog? I oni su osvojili ligu (još jaču od Primere) i FA kup. Oni pak nemaju nijednog igrača u tom izboru? Zašto nema Drogbe recimo koji je imao fantastičnu sezonu?
Sad ti vuci zaključke.

Ako ti smatraš da Barcelona mora imati 4 nominirana, onda u redu, ja smatram da se uspjesi ne moraju dobivati na nekoj staroj slavi, a koliko vidim, u praksi to tako biva. ;)

P.S.
Da si pratio malo Real lani, onda bi skužio zašto govorim da je Ronaldo vukao Real. ;) On prošle sezone nije bio ništa lošiji od Messija. A ako su Rooney i Milito bili u cijeloj sezoni bolji od njega, onda svaka čast njima i tko ih je nominirao.

EDIT:
Scud, tko zna, možda je potpisao kakav predugovor. Sumnjam da se Perez nije osigurao. :)

EDIT2:
Werder sada traži 30 milijuna za Ozila??? :shock: :ubise:
:nabijemte:, baš bih volio da im ostane još ovu sezonu pa neka ne dobiju ni centa za tog igrača. Nek se bahate.
Scuderia
Moderator
Moderator

@ Schumy.d
Ne znam, ja bi uvijek bio oprezan po tom pitanju, nikad ne znas.
Za EDIT2.

Navodno je Inter ponudio Werderu 30 milijuna, Ozil ne zeli u Italiju ( pametno) pa sada Werder od Madrida trazi isto toliko. Malo se kockaju, no vidjet cemo kako ce to sve ici. Ne bih se cudio da Alfos kaze, da Ozil ima predugovor s Bayernom, i onda bi u Madridu trebali ponuditi jos novaca.....

Sto se tice liste za najboljeg nogometasa...tu fali Olic, Muller. Ne znam , zasto ih nema. :?

Ovako Bayern krece u sezonu

Butt-Contento,Badstuber,v.Buyten,Lahm , Bastian, Van Bommel, Muller, Robben, Ribery,Olic.

Sad, kako je Robben ozlijedjen, Muller preuzima tu ulogu, Kroos igra 10-ku, a u napadu se bore Klose/Gomez, dok ne dodje Olic.

Bayern je potrosio 0 € u ovom prijelaznom roku.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Pa ne znam baš da je Inter ponudio 30 milja za njega. Pogotovo jer se zna da oni baš nisu tako rastrošni, a i malo bi glupo bilo davati 30 milijuna za igrača kojem iduće sezone istječe ugovor. :?

Mesut Ozil i službeno postao novi igrač Reala!!!

nice... :)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: Oprosti, ne moraju biti Realovci u tom krugu, samo pokušavam biti objektivan. Barcelona je osvojila prvenstvo (bila je malo bolja od Reala) i ima 5 igrača u izboru, a recimo Bayern je osvojio 3 trofeja i ima jednoga!? Zašto recimo Chelsea nema nijednog igrača nominiranog? I oni su osvojili ligu (još jaču od Primere) i FA kup. Oni pak nemaju nijednog igrača u tom izboru? Zašto nema Drogbe recimo koji je imao fantastičnu sezonu?
Sad ti vuci zaključke.
Ako ti smatraš da Barcelona mora imati 4 nominirana, onda u redu, ja smatram da se uspjesi ne moraju dobivati na nekoj staroj slavi, a koliko vidim, u praksi to tako biva. ;)
P.S.
Da si pratio malo Real lani, onda bi skužio zašto govorim da je Ronaldo vukao Real. ;) On prošle sezone nije bio ništa lošiji od Messija. A ako su Rooney i Milito bili u cijeloj sezoni bolji od njega, onda svaka čast njima i tko ih je nominirao.
Ja sam se sa tobom složio da lista nije sigurno najobjektivnija jer nedostaju prije svega Bayernovi igrači (ili igrač) no uvijek ću izraziti neslaganje sa tvojim ipak navijačkim stavom o Ronaldu...tj. da njega nisi spomenuo sa čuđenjem kako nije nominiran vjerojatno ti ne bih niti replicirao na post i tvoje mišljenje...u svakom većem klubu ima jedan igrač koji, kako ti veliš, vuče taj svoj klub no jedino mjerilo su veličina rezultata koji je ostvario sa tim svojim klubom...u ovoj sezoni Ronaldo nije osvojio ništa čak dapače klub za koji je igrao bi vjerojatno želio zauvijek izbrisati proteklu sezonu iz misli svih svojih simpatizera...a što se tiće Roneya obrati malo pažnju na to da je on jedini igrač iz svoje lige koji je nominiran i sad da li je i to o.k.? - ne simpatiziram baš ja ni Real ni Barcu no po meni je realnije za proteklu sezonu nominirati igrača Barce a ne Reala, kao i igrača Intera ispred bilo kojeg drugog igrača...a Ronaldo tj. njegov klub neka se dokaže u slijedećoj sezoni i siguran sam da im tada nominacija neće nedostajati - ni njemu ni još nekima u klubu... :bye:
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la: Ja sam se sa tobom složio da lista nije sigurno najobjektivnija jer nedostaju prije svega Bayernovi igrači (ili igrač) no uvijek ću izraziti neslaganje sa tvojim ipak navijačkim stavom o Ronaldu...tj. da njega nisi spomenuo sa čuđenjem kako nije nominiran vjerojatno ti ne bih niti replicirao na post i tvoje mišljenje...u svakom većem klubu ima jedan igrač koji, kako ti veliš, vuče taj svoj klub no jedino mjerilo su veličina rezultata koji je ostvario sa tim svojim klubom...u ovoj sezoni Ronaldo nije osvojio ništa čak dapače klub za koji je igrao bi vjerojatno želio zauvijek izbrisati proteklu sezonu iz misli svih svojih simpatizera...a što se tiće Roneya obrati malo pažnju na to da je on jedini igrač iz svoje lige koji je nominiran i sad da li je i to o.k.? - ne simpatiziram baš ja ni Real ni Barcu no po meni je realnije za proteklu sezonu nominirati igrača Barce a ne Reala, kao i igrača Intera ispred bilo kojeg drugog igrača...a Ronaldo tj. njegov klub neka se dokaže u slijedećoj sezoni i siguran sam da im tada nominacija neće nedostajati - ni njemu ni još nekima u klubu... :bye:
Ma nema problema, svatko ima svoje mišljenje.
Ja samo stojim kod toga da je Ronaldo pokazao više i od Rooneya i od Milita u prošloj sezoni. ;)
A ako se gleda najbolji nogometaš, onda se to treba uzeti u obzir, a ne samo činjenica čija je momčad nešto osvojila. :doubt:
Ne mora to biti Ronaldo, može i Drogba, Olić... ima ih još, samo navodim kao primjer.

Ja sam rekao, po meni Sneijder treba dobiti tu nagradu jer je pokazao najviše od svih nominiranih u prošloj sezoni.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:
Ja sam rekao, po meni Sneijder treba dobiti tu nagradu jer je pokazao najviše od svih nominiranih u prošloj sezoni.
...vjerojatno će tako i biti...to bi i bilo najrealnije...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ozil potpisao na 6 godina za 15 milijuna eura.
Stvarno dobar posao, nadam se da će mu odgovarati Primera.

Uh, sad gledam sastav, sve mlada generacija. :thumbup:
Samo Carvalho i Dudek preko 30. Prosjek godina 24,5 :)

EDIT:
Real - Standard L. 1:1 (strijelac V.d.V)

Ja sam mislio da Dinamo ima najlošiju obranu, sve dok nisam danas vidio Tottenhamovu. #-o :roll:
Očajni su.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Bas mi je zao bilo Young Boysa.Trebali su dobit minimalno dva razlika,a Tottenham se skrumpao i proci ce dalje.Nezasluzeno,ali sta je tu je.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bibi je napisao/la:Bas mi je zao bilo Young Boysa.Trebali su dobit minimalno dva razlika,a Tottenham se skrumpao i proci ce dalje.Nezasluzeno,ali sta je tu je.
Meni nije jer bih više htio gledati Modrića, Ćorluku i Kranjčara u LP nego neke tamo švicarce.
GO TOTTENHAM!! :D
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ma znam i meni bi bilo draze naravno :D
Samo "ono lako cemo" i takvi pristupi kod utakmica mi se tlak dize (i zahebali su me na kladi ) :D
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Cilj Real Madrida jest do kraja prijelaznog roka dovesti dvojicu od trojice navedenih napadača: Edin Džeko, Didier Drogba, Zlatan Ibrahimović. Teško da će ijedan doći. Iako bi Drogbin dolazak bio prvorazredna senzacija i fantastično pojačanje za bijele. :-k
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Iako nisam ljubitelj Džeke, moram priznati da je stvarno u dobroj formi i jedan od najboljih napadača trenutno na svijetu. Bilo bi ga zanimljivo vidjeti u Realu pod Mourinhovim vodstvom. Samo je cijena problem.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Pa kao ce vec dovoditi nekoga onda neka dovede Džeku. Ne, nije zato sto je Bosanac, nego zato sto je najmladji od ove trojice, a trenutno je u boljoj formi od Ibrahimovica (kojeg btw. ne podnosim) a Drogba je vec star (32 god ako se ne varam).
Mislim da su otprilike isti novci u igri za svu trojicu, Drogu nece pustiti ispod 40-ak miliona, Ibrahimovica za mozda i vise, a Džeko bi se mogao kupiti za 40 mil.

Treba jedan klasicni napadac, Benzema spava jos uvijek, Higuain nije bas toliko "klasican".

Kako navode, do 31.8. bi se trebalo znati sve (u Džekinom slucaju). pa vidjet cemo.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Hercules : Real Madrid 1-3
Strijelci: Benzema (2), Di Maria

Ove sezone ćemo gledati Partizan u Ligi Prvaka!!
Izbacili Anderlecht na penale.

Ovi iz Anderlechta stvarno ne znaju pucati, 3 penala su otišla visoko iznad gola...
Scuderia
Moderator
Moderator

Sampdoria 3-2 Werder (produzeci)

3 njem. kluba u LP sto je dobro.

Ovako, jadni su, da jadniji ne mogu biti.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Prijateljska:
Real M - Penarol 2:0

Strijelci: Di Maria, V.d.Vaart
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Manchester United
Valencia
Rangers
Bursaspor

nije losa grupa,bice borbe za 2. mjesto izmedju Valencie i Rangersa.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

Bit će dobra A grupa s Interom,Tottenhamom,Werderom i Twenteom
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scud, kako Bayern prošao protiv donedavnog drugoligaša?? :D

Vidim, Hrvati vode kolo u Bundesligi, sva sreća pa ih nema u Primeri :biggrin: :lol:
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Tko ima maxtv može gledati utakmicu Mallorca Real na areni.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Dani je napisao/la:Tko ima maxtv može gledati utakmicu Mallorca Real na areni.
Fino je krenulo... :(
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

A jbg, nije htjela lopta u gol...
Scuderia
Moderator
Moderator