Formula 1 team - Oracle Red Bull Racing [RB18]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- ostoja
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Formula 1 team - Red Bull Racing
Cestitam sampionima,samop bi mi bilo draze da je naslov uzeo Weber,ali je pao pod pritiskom ovaj vikend definitivno.
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Hmmmmm, ajmo zapalit malo vatru
Zanimljivo je kako je RB srao na propuštanje Alonsa i timske odredbe ali sve je OK kada Jaime Alguersuari, iz sestrinske momčadi propusti Webbera xD. Očito se dečko branio i onda je dobio odredbu da ga propusti
Zanimljivo je kako je RB srao na propuštanje Alonsa i timske odredbe ali sve je OK kada Jaime Alguersuari, iz sestrinske momčadi propusti Webbera xD. Očito se dečko branio i onda je dobio odredbu da ga propusti
Zadnja izmjena: Dero, dana/u 14 stu 2010, 16:24, ukupno mijenjano 2 puta.
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
webber je izgubio dobrih par sekundi iza ALG koje su se pokazala presudnima da i on prestigne alonsa, zato bolje ne pisat postove zbog frustracije tvojim miljenikom
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Dero
- Profesionalni vozač
Nije ovo uopce zbog frustracije, mene samo zanimaju komentari. Da je nastavio braniti poziciju izgubio bi Webber puno više, pa vidjeli smo kako je teško preticat na staziDomi je napisao/la:webber je izgubio dobrih par sekundi iza ALG koje su se pokazala presudnima da i on prestigne alonsa, zato bolje ne pisat postove zbog frustracije tvojim miljenikom
( nije za usporedbu ali Massa je na kraju zavrsio iza JA)
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
Nije ovo uopce zbog frustracije, mene samo zanimaju komentari. Da je nastavio braniti poziciju izgubio bi Webber puno više, pa vidjeli smo kako je teško preticat na stazi
( nije za usporedbu ali Massa je na kraju zavrsio iza JA)[/quote]
ionako bi Alonso zapeo iza ovih tako da
( nije za usporedbu ali Massa je na kraju zavrsio iza JA)[/quote]
ionako bi Alonso zapeo iza ovih tako da
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Cestitke na OBA naslova,
Newey RuleZ
Newey RuleZ
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Dvostruki naslov je potpuno zasluzen od strane Red Bulla,ali trebali su to puno prije osigurat
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja - dmarijon
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Koji pravi potez da su se mark i seb zamijenili u brazilu "veselo" bi se proveli
Pustili vozace da se takmiče i sve osvojili svaka cast
Pustili vozace da se takmiče i sve osvojili svaka cast
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Ovi iz RedBulla
"Some teams might save a championship-winning engine for the museum – but we like to see pistons embedded in the garage wall…"
Možda neki ne vole Helmuta ali gazda Red Bulla je nešto sasvim drugo:
"He will be a world champion a few times more," said Austrian billionaire Mateschitz on Austrian television ORG, "provided he is sitting in the right car. "We will do our best to give that car to him," he added.
"If we are not able to, we will have to let him go somewhere where he can be champion again," said Mateschitz.
"Some teams might save a championship-winning engine for the museum – but we like to see pistons embedded in the garage wall…"
Možda neki ne vole Helmuta ali gazda Red Bulla je nešto sasvim drugo:
"He will be a world champion a few times more," said Austrian billionaire Mateschitz on Austrian television ORG, "provided he is sitting in the right car. "We will do our best to give that car to him," he added.
"If we are not able to, we will have to let him go somewhere where he can be champion again," said Mateschitz.
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
http://www.autosport.com/news/report.php/id/88343" onclick="window.open(this.href);return false;
newey se opet žali na renaultov motor.koje preseravanje.ja nigdje nisam vidio da taj motor ima manje snage od mercedesa i ferrarija.interesantno je da o tom pričaju red bullovci a ljudi iz renaulta šute.
newey se opet žali na renaultov motor.koje preseravanje.ja nigdje nisam vidio da taj motor ima manje snage od mercedesa i ferrarija.interesantno je da o tom pričaju red bullovci a ljudi iz renaulta šute.
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
S malim zakašnjenjem čestitke Red Bull-u na osvojenoj dvostrukoj kruni
1982 UCV 1919
- darky
- Profesionalni vozač
a baš bi se smijao da ovim iz renaulta prekipi i da im otkažu motor i da taj motor daju willimasu, a onda nek RB leti sa coswortomvidc je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/88343
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Slazem se, malo pretjeruju, taj motor im je omogucio titulu, bez obzira na genijalnost Adriana i njegovog bolida. Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi se snasli u Cosworthu lol.
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Red Bull's £5.5m Championship bill
Nije ni čudo, da su bili tako motivirani za osvajanje naslova
Nije ni čudo, da su bili tako motivirani za osvajanje naslova
Zadnja izmjena: Forza, dana/u 17 stu 2010, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
U moru različitih proglašenja najboljih na kraju godine ESPN F1 je uz vozače proglasio i timove godine. Očekivano na prvom mjestu je Red Bull, slijede Mcl, Ferrari, Renault, Mercedes i Force India. Kao najbolja nova momčad Lotus.
KLIK
KLIK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Toon
- Veteran
Red Bull potvrdio da će sa novim bolidom nastupati na prvom testiranju. Inače na kraju teksta je i informacija gdje se potvrđuje da osim Mclarena sa starim bolidom će se na prvom testiranju pojaviti i Force India, Virgin Racing i HRT.
KLIK
KLIK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Red Bull je napustio svoju strategiju testiranje bolida koju je primjenjivao prošle godine kada se nisu pojavili na prvom testu sa novim bolidom, razlog su Pirellijeve gume, RB6 nisu dobro odgovarale, mada to ne znači da neće odgovarati novom bolidu. Očigledno da su u Red Bull-u odlučili da iskoriste maksimalno sva 4 testa da bi što bolje upoznali Pirellijeve gume. U Red Bullu nisu smjeli da riskiraju da imaju malo odveženih km na Pirellijevim gumama, recimo da su propustili prvi test sa novim bolidom a na druga 2 testa bude padala kiša a to se često dešavalo na prošlim predsezonskim testiranjima, Red Bull bi se mogao naći u problemu. A što se tiče dodatnog vremena za razvoj u zračnom tunelu koje bi se dobilo propuštanjem prvog testa mislim da ono nije krucijalno, ekipe unapređuju bolid sa svakim novim testom, tako da je i sam Tombazis izjavio da će novi bolid koji bude startovao u Bahreinu dosta razlikovati od bolida koji se bude pojavio na prvom testu u Valenciji.Toon Army je napisao/la:Red Bull potvrdio da će sa novim bolidom nastupati na prvom testiranju. Inače na kraju teksta je i informacija gdje se potvrđuje da osim Mclarena sa starim bolidom će se na prvom testiranju pojaviti i Force India, Virgin Racing i HRT.
KLIK
- Toon
- Veteran
Stupio sam u kontakt s njima i prenio im tvoja, po meni, dobra razmišljanja i evo što su odgovoriliF2004_the_best_ever je napisao/la: Red Bull je napustio svoju strategiju testiranje bolida koju je primjenjivao prošle godine kada se nisu pojavili na prvom testu sa novim bolidom, razlog su Pirellijeve gume, RB6 nisu dobro odgovarale, mada to ne znači da neće odgovarati novom bolidu. Očigledno da su u Red Bull-u odlučili da iskoriste maksimalno sva 4 testa da bi što bolje upoznali Pirellijeve gume. U Red Bullu nisu smjeli da riskiraju da imaju malo odveženih km na Pirellijevim gumama, recimo da su propustili prvi test sa novim bolidom a na druga 2 testa bude padala kiša a to se često dešavalo na prošlim predsezonskim testiranjima, Red Bull bi se mogao naći u problemu. A što se tiče dodatnog vremena za razvoj u zračnom tunelu koje bi se dobilo propuštanjem prvog testa mislim da ono nije krucijalno, ekipe unapređuju bolid sa svakim novim testom, tako da je i sam Tombazis izjavio da će novi bolid koji bude startovao u Bahreinu dosta razlikovati od bolida koji se bude pojavio na prvom testu u Valenciji.
ODGOVOR
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Mislim da je to dobra odluka jer sad imaju nepoznanicu koliko gume mogu izdržati njihov način iskorištavanja. Nekako se nameće utisak da su bili najbrži prošle sezone jer su pronašli način maksimalno opteretiti , tada poznate zadnje, gume i na taj način izvući najviše od njih.
Sa Pirelliem je bio problem jer konstrukcija nije mogla izdržati ono što im je RB6 mogao priuštiti ... sad više nema DDD-a pa treba pronaći neki novi limit.
Sa Pirelliem je bio problem jer konstrukcija nije mogla izdržati ono što im je RB6 mogao priuštiti ... sad više nema DDD-a pa treba pronaći neki novi limit.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Red Bull će predstaviti bolid 01.02. u Valenci
Red Bull confirms RB7 launch date
Red Bull confirms RB7 launch date
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Berger poručuju nešto u stilu Dantea Aligijerija:"Vi koji ulazite ( u novu sezonu F1), ostavite svaku nadu ( da će te osvojit naslov, on je rezervisan za Red Bull)" .No chance for Newey’s rivals, says Berger
- Schumy.d
- Legenda
Volim ovakve izjave... pogotovo prije sezone.F2004_the_best_ever je napisao/la:Berger poručuju nešto u stilu Dantea Aligijerija:"Vi koji ulazite ( u novu sezonu F1), ostavite svaku nadu ( da će te osvojit naslov, on je rezervisan za Red Bull)" .No chance for Newey’s rivals, says Berger