Formula 1 na regionalnim TV kanalima!

Rasprave o događajima (ne)izravno vezanim uz Formulu 1

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
Igor18
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Re: Formula na kraju sezone odlazi s HTV-a

Post Postao/la Igor18 »

King iCool je napisao/la:
McLewis je napisao/la:ja bi voli da rtl prenosi f1 jer bi im vjerojatno uvijek kolege sa njemackog rtl-a davali jako korisne informacije....
I vjerojatno bi prijenos bio direktno sa staze a ne sa komentarima iz Zagreba.
ne mora značit da bi bilo išta bolje nego šta je sada na hrt-u... bez obzira kaj se kuća koja prenosi zove RTL
Michael is faster than you!!
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Na RTL-u bi bile tijekom prijenosa svakih 5-10 minuta reklame.. ko je u podrucju prijema ORF-a toplo bi mu preporučio da prebaci na taj kanal. Kompletni prijenos trke bez ijedne reklame, prijenos kvala isto tako i 2. i 3. slobodni trening ak se ne varam. Ja imam rezervnu opciju gledanja na sky sportu 2 (bivsi premiere) ali potreban je CS. F1 prenosi i slovenski POP TV, a isto tako i njemacki RTL na Astri (nekodirano), ali sa reklamama.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

McLewis je napisao/la:ja bi voli da rtl prenosi f1 jer bi im vjerojatno uvijek kolege sa njemackog rtl-a davali jako korisne informacije....
Filijala RTL Hrvatska je zasebna i oni još nikada u svojih ja mislim 6 godina sada nisu bili na pozitivnoj 0,zar misliš da bi dali milijone da šalju novinare na staze? da ne spominjem da imaju jednog novinara,dakle,cijela ekipa+ novinari+passevi+dvostruki trošak za kompaniju RTL i eto ti,njima neisplativo u svakom slučaju,ono malo što Premiershipa prenose plate sukomentatora i to najgoreg mogućeg poslje Štimca (po meni) i rade iz ZG,dok naš Blaž je u doba nerecesije i znao na neke trke otići,tako da definitivno je po meni da neće.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

schuey je napisao/la:
Filijala RTL Hrvatska je zasebna i oni još nikada u svojih ja mislim 6 godina sada nisu bili na pozitivnoj 0,zar misliš da bi dali milijone da šalju novinare na staze? da ne spominjem da imaju jednog novinara,dakle,cijela ekipa+ novinari+passevi+dvostruki trošak za kompaniju RTL i eto ti,njima neisplativo u svakom slučaju,ono malo što Premiershipa prenose plate sukomentatora i to najgoreg mogućeg poslje Štimca (po meni) i rade iz ZG,dok naš Blaž je u doba nerecesije i znao na neke trke otići,tako da definitivno je po meni da neće.
meni bi bilo dovoljno samo da prevode sta svabe govore na stazi... a puno toga kazu, i puno toga ispitaju pšrije utrke...
McLaren u <3
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ma švabe govore samo o svojim vozačima a ostali su tu samo usput...i jedan komentator im je katastrofa, onaj Heiko.
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Mislim si ja RTL 1 , RTL 2, RTL +
valjda ce se naci smjesta ako Htv ne bude prenosio f1
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

vegi696 je napisao/la:Mislim si ja RTL 1 , RTL 2, RTL +
Pa sad kad su njemački RTL2 jednostavmo zamjenili sa našim RTL2 :evil: i sat1 sa doma tv, netko će se valjda naći da prenosi F1. Važno da na svakom programu ima puk qurac španjolskih i mexičkih serija. #-o
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

vegi696 je napisao/la:Mislim si ja RTL 1 , RTL 2, RTL +
Pa sad kad su njemački RTL2 jednostavmo zamjenili sa našim RTL2 :evil: i sat1 sa doma tv, netko će se valjda naći da prenosi F1. Važno da na svakom programu ima puk qurac španjolskih i mexičkih serija. #-o
to više nije in, sad su turske, sljedeca je CSI ISTANBUL hahahahahaha
jel ima kakvih novosti oce bit na hrt-u ili ne??????
McLaren u <3
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

da kolega king.u pravu si.kud god okreneš ili meksikanci ili španjolci ili argentinci ili pak naši napadaju sa tim sapunicama.ja stvarno ne znam kuda to ide.nema smisla.ako ne bude formule 1 na HR televiziji onda nek stvarno sve ide u klinac.ne trebaju mi ni nijemci niti talijani za prijenos formule 1.hoču da imamo hrvatske komentatore i HR jezik da uživamo u onom što redovito plačamo.a ako toga ne bude sram nas i stid bilo što smo dopustili da na urade.
zar sam se zato borio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

senamozart je napisao/la:da kolega king.u pravu si.kud god okreneš ili meksikanci ili španjolci ili argentinci ili pak naši napadaju sa tim sapunicama.ja stvarno ne znam kuda to ide.nema smisla.ako ne bude formule 1 na HR televiziji onda nek stvarno sve ide u klinac.ne trebaju mi ni nijemci niti talijani za prijenos formule 1.hoču da imamo hrvatske komentatore i HR jezik da uživamo u onom što redovito plačamo.a ako toga ne bude sram nas i stid bilo što smo dopustili da na urade.
zar sam se zato borio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To ćeš morati pitati onu aždaju H.N.-S. :biggrin:
Ko pita ljude, glavno da se trži i isto to sprema u džepove. :?
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
alien_ri
Navijam za: MSC

Re: Formula 1 na kraju sezone odlazi s HTV-a

Post Postao/la alien_ri »

Znaci za ovu sezonu cemo se morati snalaziti na RTL-u RAI-u...
Mislim da je vrijeme da si narucim MAXTV :D
M.Schumacher:
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

ja cu pak mislim svaku utrku gledat sa zakasnjenjem, al barem bbc prijenos odlicne kvalitete i 4 sata uzivanja sa njihovim pre i post naklapanjima i svakojakim sitnicama..
rFactor F1 HR server Info
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

jel se prijenos sa BBC-a može gledati online?
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Igor18 je napisao/la:jel se prijenos sa BBC-a može gledati online?
Pa gledali smo ga cjelu sezonu ;) samo kavlitetu možeš odmislit... ja sam imao još ORF1 v 2010 prenosili su i prenosili su i treninze ;) Ave godine če na BBC biti još bolje jer je novi komentatorski dvojac Culthard - Brundle :D
slikaslikaslika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

alien_ri je napisao/la:Znaci za ovu sezonu cemo se morati snalaziti na RTL-u RAI-u...
Što se tiče MAXtv-a ( skoro zadovoljni četverogodišnji korisnik tog grupnjaka od TV-a ), RAI uno obavezno pred utrku prekida puštanje programa ( kodira ili što već - samo pred utrku ). A za njemački RTL, da ga imaš za gledati, trebaš platiti dodatni paket, a ne imati samo osnovni. Hoću reći - nema puno sreće od MAXtv-a.

Valja se uhvatiti nekog dobrog i koliko toliko mogućeg streama - po mogućnosti BBC-ijev, i to tako da se može gledati na britanskom jeziku, a ne nečiji kupljeni prijenos, npr. portugalski, njemački i slično.....hm.... jel' puno tražim? :biggrin:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

za sve koji imaju probleme...sky germany od ove godine daje F1 u HD. Nekakav izraz "true 'native' High Definition" - predpostavljam da se to misli na našem hrvatskom na Full HD. Čini mi se da je cijena nekakvih 350-400 kn mjesećno za sky pakete ("prava sitnica") i to još vjerojatno za njemački jezik koji mi je razumljiv ko i flamanski...
...no načulo se nešto da se sve to kod sposobnih pirata da za "siću" riješiti :jezik: pa možda bi valjalo i o tome razmisliti...

SKY GERMANY
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Jel njemački eurosport prenosi ? :?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

pospani gad je napisao/la:
alien_ri je napisao/la:Znaci za ovu sezonu cemo se morati snalaziti na RTL-u RAI-u...
Što se tiče MAXtv-a ( skoro zadovoljni četverogodišnji korisnik tog grupnjaka od TV-a ), RAI uno obavezno pred utrku prekida puštanje programa ( kodira ili što već - samo pred utrku ). A za njemački RTL, da ga imaš za gledati, trebaš platiti dodatni paket, a ne imati samo osnovni. Hoću reći - nema puno sreće od MAXtv-a.
nije da reklamiram ali OptiTV u osnovnom paketu daje i RAI i RTL i još 70-ak programa, nema Arenasporta (to će valjda biti ekskluziva za MaxTV) dodatni paket je samo HBO i Cinemax. Neznam kakvo je stanje s B-netom ali koliko sam čuo u osnovnom paketu je samo 30-tak programa, iskon ima 50-tak programa bez RTL-a ali s RAI1.

Još da dodam da sam prelaskom na Optimu za razliku od T-com uštedio 40% na računima a pritom sam dobio i flat i TV. Prije me je samo telefon i "ograničen" internet došlo više.

Naravno nije sve tako ni svijetlo ne mogu gledat BigBrother, Farmu i ostale derivate 24h/dan :biggrin: , vjerovatno neće biti ni arenasporta (što me previše niti ne zanima osim ako oni budu jedini prenosili F1 na "domaćem" jeziku) i nema MiniTV-a ili OrlandoKidsa što je manjak ako imate djecu.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

ja sam po isteku "kazne" t-coma :D prešao na bnet. Osnovni paket ne nudi neki izbor kanala ali za par kuna više i uzimanje proširenog dobije se skoro duplo više kanala, ja sam uzeo još i sportski i prezadovoljan sam. Da kucnem o drvo nikakvih problema nemam, telefon, telka, flat internet sve radi savršeno. Slika odlična a računi manji nego sa t-comom. Još k tome, za gledanje telke nije potrebno paliti modem pa čekati 10 minuta da se televizija učita kao na adslu.
Kaj se tiće formule, njemački RTl koji je u ponudi na bnetu prenosi (nema nikakve cenzure),imaju neku uvodnu emisiju prije utrke koja počinje mislim oko sat vremena prije , i nakon utrke još cca pola sata.. Jedino kaj ja ne znam švabski al prikrati mi vrijeme do utrke, gledam kaj se događa, ko je prošao s kim i zašto :D
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

Igor18 je napisao/la:Kaj se tiće formule, njemački RTl koji je u ponudi na bnetu prenosi (nema nikakve cenzure),imaju neku uvodnu emisiju prije utrke koja počinje mislim oko sat vremena prije , i nakon utrke još cca pola sata.. Jedino kaj ja ne znam švabski al prikrati mi vrijeme do utrke, gledam kaj se događa, ko je prošao s kim i zašto :D
i nažalost reklama do bola, mislite da HRT reže utrke reklamama a ono oni su malo dijete prema RTLu
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

ma sto se tice reklama hrt je tu bio zakon.. vise kratkih reklama i nista se ne propusti..

al ipak ne moze se nadmasit bbc bez reklama :)
rFactor F1 HR server Info
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

potvrđen Full HD prijenos za predstojeću sezonu od strane FOM - pa ko ima mogučnost neka uživa...
FULL HD
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

homersimpson je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:Kaj se tiće formule, njemački RTl koji je u ponudi na bnetu prenosi (nema nikakve cenzure),imaju neku uvodnu emisiju prije utrke koja počinje mislim oko sat vremena prije , i nakon utrke još cca pola sata.. Jedino kaj ja ne znam švabski al prikrati mi vrijeme do utrke, gledam kaj se događa, ko je prošao s kim i zašto :D
i nažalost reklama do bola, mislite da HRT reže utrke reklamama a ono oni su malo dijete prema RTLu
a ne znam, ja šta sam pratio nešto na rtl-u i nisam primjetio ništa strašno kaj se tiće reklama. :?
Čisto normalno, iskreno očekivao sam da će biti gomila reklama u trajanju čitavog kruga i ugodno sam se iznenadio.
Njemački RTL je komercijalna televizija jel tako? A čudit se komercijalnoj televiziji na reklamama nema smisla, one taj prijenos plaćaju tim reklamama, ja se čudim HRT u kaj reže prijenose reklamama jer taj prijenos nisu kupili od tog kaj puste ožujsko pivo, onog "VIP romea i juliju" itd.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

stiglo je po svemu sudeći konačno rješenje i odluka : F1 odlazi s HTV-a

nakon ovakve za mene šokantne odluke, prvi put nakon gotovo 13 godina koliko se sjećam da pratim F1 neću imat prilike gledati prijenos sporta kojeg neopisivo volim, uz to košarke je također ostalo samo u tragovima, jednostavno ostao sam bez komentara :(
Budući da nemam niti satelitsku niti internet televiziju, ova odluka mi pada jako, jako teško..
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Zaključano