haha, nebude svirat ce engleska himnaMcLewis je napisao/la:slusam sad himne na tekmi Italija - Spanjolska.... uffff, sve me plasi da nebude takva kombinacija i danas nakon utrke....

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
haha, nebude svirat ce engleska himnaMcLewis je napisao/la:slusam sad himne na tekmi Italija - Spanjolska.... uffff, sve me plasi da nebude takva kombinacija i danas nakon utrke....
Maldonado got a 5 place grid penalty for gearbox change after his wreck in Quali. Starts 22nd.
Da,to je i meni palo na pamet tijekom intoniranja himni.U svakom slučaju bilo bi lijepo da tako bude naravno uz pobjedu HrvatskeVuksa_KC je napisao/la:Himne koje trenutno sviraju u Poljskoj, svirat će danas i u Kanadi
Kakva trka ima u Poljskoj?Vuksa_KC je napisao/la:Himne koje trenutno sviraju u Poljskoj, svirat će danas i u Kanadi
ma utrka zagrijavanja F1 vozača....Kenny je napisao/la:Kakva trka ima u Poljskoj?Vuksa_KC je napisao/la:Himne koje trenutno sviraju u Poljskoj, svirat će danas i u Kanadi
aha to, ja sam valjda među rjetkima koji neznaju da se tamo igraMcLewis je napisao/la:ma utrka zagrijavanja F1 vozača....Kenny je napisao/la:Kakva trka ima u Poljskoj?Vuksa_KC je napisao/la:Himne koje trenutno sviraju u Poljskoj, svirat će danas i u Kanadi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa mislim da svaki ali bas svaki covjek zna da se u Poljskoj i Ukraini igra EP u nogometu....
Talijanska i Španjolska...Kenny je napisao/la: aha to, ja sam valjda među rjetkima koji neznaju da se tamo igrajebiga nepratim to niti me ni malo zanima, nego koje su to himne svirale?
dmarijon je napisao/la:kenny...
nego, kaže renata: Hamilton!