Formula 1 na regionalnim TV kanalima!

Rasprave o događajima (ne)izravno vezanim uz Formulu 1

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
limach
Ja sam: Vozač
Navijam za: Williams i Nico Rosberg

Re: Formula 1 na regionalnim TV kanalima!

Post Postao/la limach »

Odlicni prijenosi,necemo gledati na lapsuse Dijakovica,popravice se s vremenom,uglavnom svaka cast Netu i ostalim lokalnim postajama,drago mi je da se opet moze gledati kod nas,ono malo reklama tijekom prijenosa nema utjecaja,syamo neka nastave tako,sve pohvale na njihov racun.
slika

Adrian Newey vrati se!!!!
Kamui
Navijam za: Mclaren

Post Postao/la Kamui »

nek jos zaposle blazicka da hoda po boksevima :D
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Još nsiam imao priliku gledati, ali vidjet ću sutra kvale malo.

Što je meni zanimljivo da Jergović radi sa dvojcem (Dijaković i Milić Jakovlić) koji je radio na F1 racng magazinu nakon što je Jergović otišao. I znamo da je bilo nekakvih tenzija, al očito se i to riješilo!
Još jednom svaka čast Kreator mediji i lokalcima. Šamarčina HRT-u, i to još trogodišnja!!
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Da, definitivno svaka čast lokalcima i ogromna pljuska hrt-u.
Prvo sam gledao na kanalu ri, al slika je bila užas, kao da gledam na nekon streamu, onda sam prebacio na net tv, a tamo savršena. :D E sad nzm zašto je to tako al baš čudno, šta ne bi trebali svi istu sliku prenosit?
Inača svaka čast za prijenos svih treninga, kvalifikacija, utrka, još ne viđeno u hr. I to potpisano na 3 godine. =D> Još da dođu pameti pa da pokušaju dovest Blaža, pa to bi bio pravi raj za f1 fanove u hr. Zbilja se nadam da će se ovaj Dijaković s vremenom popravit jer je zbilja na granici podnošljivosti....
slika
arkaj
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la arkaj »

Eto izgleda da TV jadran neće platiti 20 000 Eura za sezonu. Pa to je za poludit
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

V3GI je napisao/la:
The Greatest je napisao/la:Jergović - odličan. Lik je fakat enciklopedija formule. Svašta novo možeš čuti od njega.

Dijaković ne zaslužuje da bude na TV-u komentator.A da ne govorim da mu je iza svake riječi uskličnik (!). Dobro jutro i laku noć. HAHAHAHAHAHA

Zaposlit' Blaža ili Novaka sa Jergovićem.
Ma ti ne zasluzujes gledati prijenos..... #-o
Tolko kukanja "neka sam sliku puste ni ne treba komentator" i vec ste poceli takav smo mi narod valjda, NIKAD po volji :roll:
Ko te pitao šta, čovječe? Šta ti znaš šta ja zaslužujem...

Prijenos dobar. Jergović odličan. Dijaković koma živa.
Avanti FER, Avanti!!!
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

arkaj je napisao/la:Eto izgleda da TV jadran neće platiti 20 000 Eura za sezonu. Pa to je za poludit
Pa kako su onda prenosili 2. trening?!
slika
dmj
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la dmj »

Kod svih uključenih u prijenose ovo je bilo uskakanje u program iz faze neizvjesnosti hoće li ma čega uopće biti i intenzivnog pregovaranja na svim stranama u produkciju u roku od praktički nekoliko sati. Slobodno kritizirajte, čitamo i pratimo, ali u prva dva vikenda nemojte očekivati čuda, trebati će vremena za uhodavanje i slaganje ekipe. Za početak je bitno da imamo F1, a kasnije ćemo nastojati postaviti sve više standarde!
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

dmj je napisao/la:Kod svih uključenih u prijenose ovo je bilo uskakanje u program iz faze neizvjesnosti hoće li ma čega uopće biti i intenzivnog pregovaranja na svim stranama u produkciju u roku od praktički nekoliko sati. Slobodno kritizirajte, čitamo i pratimo, ali u prva dva vikenda nemojte očekivati čuda, trebati će vremena za uhodavanje i slaganje ekipe. Za početak je bitno da imamo F1, a kasnije ćemo nastojati postaviti sve više standarde!
i treba biti samokritičan jer to znači da uvijek stremiš ka boljem i to vam želim.

nadam se da je i to što je slika čista samo na NET tv-u, a na ostalima je mutna=ne vide se baš vremena, samo stvar "prvih mačića"

isto se nadam da će se još koje televizije priključiti (ekonomičnost+pokrivenost)

ugl puno uspjeha i što više dobronamjernih i što manje zlonamjernih kritika vam želim
zarakf1
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la zarakf1 »

ljudi ovo je malo offtopic ali ima li tko snimke dvaju slobodnih treninga-naravno s našim komentatorima jer sam bil u školi pa nisam stigel pogledat :D
vuk

Post Postao/la vuk »

arkaj je napisao/la:Eto izgleda da TV jadran neće platiti 20 000 Eura za sezonu. Pa to je za poludit
Najsportskiji grad na svitu pa neće prenositi F1. Di je sada gradonačelnik našeg velog mista da malo odriši kesu i pokaže da je za ljude kako se prizentaje, ajde Kerume rješi tu siću za nas obične smrtnike barem da imamo igara kad nema kruha! [-X
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

vuk je napisao/la:
Najsportskiji grad na svitu pa neće prenositi F1. Di je sada gradonačelnik našeg velog mista da malo odriši kesu i pokaže da je za ljude kako se prizentaje, ajde Kerume rješi tu siću za nas obične smrtnike barem da imamo igara kad nema kruha! [-X
Ja sam gledao 2. trening na TV Jadranu, ne znam kako ti nisi... :roll:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GiUhi3Ob ... r_embedded[/youtube]
slika
vuk

Post Postao/la vuk »

TO , BRAVO za Tv Jadran, povlačim prijašnji post, sorry mr. gradonačelnik!!!!!
Yuji_Ide
Navijam za: Mclaren

Post Postao/la Yuji_Ide »

Što se tiče prijenosa, kao što je već rečeno svaka čast, iznenađen sam i malim brojem reklama nadam se da će tako biti i u buduće iako znam da je to veći dio prihoda kreator mediji koji su se jako potrudili da nam omoguće gledanje jednog od najgledanijih sportskih događaja na svijetu. Jergović vrhunski Dijaković će se s vremenom popraviti, sada smo mirni tri godine, jedva čekam emisiju prije utrke pa da se dojam oko F1 u RH kompletira.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Još da je voditeljica te emisije uoči utrke zgodna :D neću joj zamjerit eventualne greške :D
Michael is faster than you!!
limach
Navijam za: Williams i Nico Rosberg

Post Postao/la limach »

Teško bi se onda na trku fokusirao :D .
slika

Adrian Newey vrati se!!!!
zaggy
Navijam za: Jenson Button

Post Postao/la zaggy »

Igor18 je napisao/la:Još da je voditeljica te emisije uoči utrke zgodna :D neću joj zamjerit eventualne greške :D
Ana Tenžera

slika
slika

barem takva je izjava Štetnera
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

nije čudo kaj se nema za prijenos f1

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kako ... 46219.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

jos i da blazicko dođe na lokalce komentirat i digne onu napetost :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

zaggy je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:Još da je voditeljica te emisije uoči utrke zgodna :D neću joj zamjerit eventualne greške :D
Ana Tenžera

http://www.index.hr/images2/AnaTenzera- ... -300px.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://dalje.com/slike/slike_3/r1/g2008 ... 8115_3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=SxD1fdJt7xo" onclick="window.open(this.href);return false;

barem takva je izjava Štetnera
Zaljubil sam se :biggrin:
Kog briga oće znat jel ono u McLarenu Hamilton ili Mika Hakknen il jel se kaže Liuzzi ili Luizzi :D
Michael is faster than you!!
shtr
Navijam za: F1

Post Postao/la shtr »

http://www.evarazdin.hr/lokalne-televiz ... bez-vtv-a/" onclick="window.open(this.href);return false;
berni
Navijam za: Michael Schumacher

Post Postao/la berni »

dmj je napisao/la:Kod svih uključenih u prijenose ovo je bilo uskakanje u program iz faze neizvjesnosti hoće li ma čega uopće biti i intenzivnog pregovaranja na svim stranama u produkciju u roku od praktički nekoliko sati. Slobodno kritizirajte, čitamo i pratimo, ali u prva dva vikenda nemojte očekivati čuda, trebati će vremena za uhodavanje i slaganje ekipe. Za početak je bitno da imamo F1, a kasnije ćemo nastojati postaviti sve više standarde!
Ovo što je već napravljeno, je velika stvar... sve ostalo je bonus... puno sreće... ;) =D>
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

berni je napisao/la:
Ovo što je već napravljeno, je velika stvar... sve ostalo je bonus... puno sreće... ;) =D>
Ma da, sama pomisao da imamo SVE slobodne treninge, UŽIVO, na našem jeziku...to nisam zamišljao ni u bližoj budućnosti, a kamoli sadašnjosti. Sve ove stvarčice na koje neki imaju prigovore, potpuno su bezazlena stvar. Sve u svemu, super stvar za prave (i one krive ;)) ljubitelje formule 1. =D>
slika
jere
Navijam za: Alonso

Post Postao/la jere »

Napokon potvrđeno:

http://www.index.hr/sport/clanak/eksklu ... 46133.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Za Split i okolicu će prenosit TV jadran! Potvrđeno od strane sportskog urednika televizije!
berni
Navijam za: Michael Schumacher

Post Postao/la berni »

jere je napisao/la:Napokon potvrđeno:

http://www.index.hr/sport/clanak/eksklu ... 46133.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Za Split i okolicu će prenosit TV jadran! Potvrđeno od strane sportskog urednika televizije!
Već su ujutro prenosili drugi trening... ;)
Zaključano