hehe ja posle pf3 u supersportu uplatil 10kn na Grosjean kojef je bil 15Scuderia je napisao/la:Haha,lijepo se drustvo skupilo na 11-13 mjestu.
Cini se da je sve spemno da Grosjean pobjedi.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
hehe ja posle pf3 u supersportu uplatil 10kn na Grosjean kojef je bil 15Scuderia je napisao/la:Haha,lijepo se drustvo skupilo na 11-13 mjestu.
Cini se da je sve spemno da Grosjean pobjedi.
Misliš zatvoren . Cijele krugove je vrtio sa zatvorenim DRSomCuky je napisao/la:Webberu je DRS ostao otvoren i nije imao gripa u zavojima, a to je posljedica problema sa hidraulikom (DRS je upravljan hidraulikom). Rekli na Sky-u da bolid u garaži stoji sa otvorenim DRS-om, makar bi u tom trenutku trebao biti zatvoren
kako sad to? Pa Vettel je u Monaku krenuo 10. pa je napredovao koliko? Mogu birati gume, bolje posložiti strategiju...bodovi, moguće podij, a uz malo sreće i SC u pravom trenutku može se i do pobjedeChuck Norris je napisao/la:gotovo uništeni izgledi za velik rezultat
Zašto smiješno? Je Ferrari puno zaostao?? Daj malo sagledaj činjenice prije nego se počneš smijat...Alonso-champ je napisao/la:A jos prije 10 dana Domenicali najavljuje PP...smiješno..
kako je krenulo.... jos minuta i eto pare.elder je napisao/la:
hehe ja posle pf3 u supersportu uplatil 10kn na Grosjean kojef je bil 15
Ma sve u 3pm nemam srece, ali ovaj krug vettela je nemoguc. Nije ga bilo nigdje, u q2 su svi bili tu a vidlo se da su svi bili na granici. Od kud je doslo tih +0.4 neznam ali to je vise od 10 duljina auta. Ovo je sumljivo neke i nemojte ni reci da je to samo radi toga jer je on prejeben vozac i sve nema teorije jednostavno nema.Scuderia je napisao/la:kako je krenulo.... jos minuta i eto pare.elder je napisao/la:
edit.
ipak nista
Magic Pirelli mogućeelder je napisao/la:Ma sve u 3pm nemam srece, ali ovaj krug vettela je nemoguc. Nije ga bilo nigdje, u q2 su svi bili tu a vidlo se da su svi bili na granici. Od kud je doslo tih +0.4 neznam ali to je vise od 10 duljina auta. Ovo je sumljivo neke i nemojte ni reci da je to samo radi toga jer je on prejeben vozac i sve nema teorije jednostavno nema.Scuderia je napisao/la:kako je krenulo.... jos minuta i eto pare.elder je napisao/la:
edit.
ipak nista
vidjeo si da su mu u Q3 razmontirali cjeli bolid i koliko tri minute prije kraja izlazi i fenomenalan krug....kako??elder je napisao/la:Ma sve u 3pm nemam srece, ali ovaj krug vettela je nemoguc. Nije ga bilo nigdje, u q2 su svi bili tu a vidlo se da su svi bili na granici. Od kud je doslo tih +0.4 neznam ali to je vise od 10 duljina auta. Ovo je sumljivo neke i nemojte ni reci da je to samo radi toga jer je on prejeben vozac i sve nema teorije jednostavno nema.Scuderia je napisao/la:kako je krenulo.... jos minuta i eto pare.elder je napisao/la:
edit.
ipak nista
Da, se jedne strane imaš pravo, ali opet ne smije ni Bernard pretjerat i bit preočit, da u 20 utrka pobjedi 20 vozačaCuky je napisao/la:zna se da neće biti Vettel ili Hamilton...pa nije Bernie lud da sad prekida niz različitih pobjednika
Bila je odlična. Ja se nažalost nemogu pohvalit da sam pogledao svaku utrku, a za Calada se moram složit da je odličan vozač, on i Bottas su mi se prošle sezone u GP3 svidili, a čini mi se dobar u GP2 i Nasr. Za Calada mi se činilo dok nije izašo SC da žele mjenjat i prednje i stražnje gume, pa im zato treba velika prednostK1M1 je napisao/la:Da, super utrka je bila, 3 SC-a, čak je i dosta pretjecanja bilo. Šteta za Calada, čini se kao najbolji vozač tamo, prva sezona i već se bori za naslov i jedini je koji me baš impresionirao ove sezone zasad (moram se pohvalit da sam sve utrke gledao).. Šteta što su mu ovi u ekipi panjevi pa ga nisu pozvali u boks prije kad su svi išli, to je već mislim treći put ove sezone da ga su ga shebali..
Nadam se da će ovako dobra i kaotična utrka bit i sutra, u f1.
Iako mu je bilo dozvoljeno (od strane sudaca) da bude u trci danas, ipak neće nastupit zbog crijevne infekcije. Nema tih pampersica koje bi izdržale tolike G sile.Forza je napisao/la:@5LiveF1
Just spoken to the team who confirm that @realTimoGlock is with the doctor and won't take part in Qualy, will decide later about tomorrow
u*ro se momak od tako jake konkurencijegringo73 je napisao/la:Iako mu je bilo dozvoljeno (od strane sudaca) da bude u trci danas, ipak neće nastupit zbog crijevne infekcije. Nema tih pampersica koje bi izdržale tolike G sile.Forza je napisao/la:@5LiveF1
Just spoken to the team who confirm that @realTimoGlock is with the doctor and won't take part in Qualy, will decide later about tomorrow