Treba ovo zapamtiti, sigurno ce biti potrebe za citaom na kraju sezoneSchumy.d je napisao/la:Volim ovakve izjave... pogotovo prije sezone.F2004_the_best_ever je napisao/la:Berger poručuju nešto u stilu Dantea Aligijerija:"Vi koji ulazite ( u novu sezonu F1), ostavite svaku nadu ( da će te osvojit naslov, on je rezervisan za Red Bull)" .No chance for Newey’s rivals, says Berger
Formula 1 team - Oracle Red Bull Racing [RB18]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Red Bull Racing
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Morgan Freeman
- Navijam za: Mercedes
Pa evo nakon što sam pročitao evo reći ću svoje mišljene o Red Bullu. Kao prvo imali su puno sreće kad su 2004. za samo jedan dolar kupili jednu ajde respektabilnu ekipu Jaguara prijašnjega Stewarda nakon toga su 4 sezone redali rezultate kao i taj Jaguar nakon čega je došla velika promjena pravila 2009.-e koja je njima donijela najviše dobra jer kao prvo tu inaju največeg genija za aerodinamiku( Neweya) na čemu se danas uglavnom bazira brzina bolida no s druge strane oni su nakon svega ipak mala ekipa koja se ne može mjeriti po resursima i logistici sa Ferrarijem, Mclarenom , Mercedesom tako da nevjerujem da mogu biti dugo na vrhu, siguran sam da 2011-e neće slijedit njihov ubrzan pad ali također ne vjerujem da će biti najbolji. A što se itče općenito te organizacije RB, ona mi se uopće ne sviša jer taj Dieter misli da može doći u Salzburg klub sa velikom poviješću , promjenit njihovo ime, grb, dresove i sve i na kraju da će ga netko voljet zbog toga? A takvu je sličnu stvar napravio i u New Yorku s njihovim klubom, za mene ja taj Rb definitvno najnesimpatičnija ekipa danas.
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Stewart, po Jackie Stewartu.Morgan Freeman je napisao/la:Pa evo nakon što sam pročitao evo reći ću svoje mišljene o Red Bullu. Kao prvo imali su puno sreće kad su 2004. za samo jedan dolar kupili jednu ajde respektabilnu ekipu Jaguara prijašnjega Stewarda
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.
- Morgan Freeman
- Navijam za: Mercedes
Znam, krivo slovo sam samo stavio. Sjećam se ja njih, imali su jedan od najljepših bolida na gridu a ni Jaguar kasnije nije bio loš.Dani je napisao/la:Stewart, po Jackie Stewartu.Morgan Freeman je napisao/la:Pa evo nakon što sam pročitao evo reći ću svoje mišljene o Red Bullu. Kao prvo imali su puno sreće kad su 2004. za samo jedan dolar kupili jednu ajde respektabilnu ekipu Jaguara prijašnjega Stewarda
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ako se ne varam taj Stewart je imao neki ludi Fordov V-10 koji je nekim revolucionarnim riješenjima bio uvjerljivo najlakši motor na gridu. I livery mu je bio najjači.Morgan Freeman je napisao/la:Znam, krivo slovo sam samo stavio. Sjećam se ja njih, imali su jedan od najljepših bolida na gridu a ni Jaguar kasnije nije bio loš.Dani je napisao/la:Stewart, po Jackie Stewartu.Morgan Freeman je napisao/la:Pa evo nakon što sam pročitao evo reći ću svoje mišljene o Red Bullu. Kao prvo imali su puno sreće kad su 2004. za samo jedan dolar kupili jednu ajde respektabilnu ekipu Jaguara prijašnjega Stewarda
Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu
- Dani
- Legenda
Mislim da je to ovaj motor iz 1999. Fora je nekakva bila sa izvedenim ispuhom. Ta ekipa je navodno kasnije prešla u BMW.
Ovaj zetec r je mislim iz Bennetona.
Ovaj zetec r je mislim iz Bennetona.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/ ... bLsJSuw%3D" onclick="window.open(this.href);return false;
Novi bik. Ista caka na zadnjem krilu kao kod Reanulta
Novi bik. Ista caka na zadnjem krilu kao kod Reanulta
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
ček, šta nije shark-fin zabranjen po novome. zasad svi koji su predstavili bolid, nisu ga imali.
- gringo73
Nije zabranjen, samo nije dozvoljeno spajanje sa zadnjim krilom. Kod njih ima dosta prostora... http://adamcooperf1.files.wordpress.com ... g_0053.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;K1M1 je napisao/la:ček, šta nije shark-fin zabranjen po novome. zasad svi koji su predstavili bolid, nisu ga imali.
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Opet genije nesto smislio...nadam se da nece biti ucinkovitogringo73 je napisao/la:Nije zabranjen, samo nije dozvoljeno spajanje sa zadnjim krilom. Kod njih ima dosta prostora... http://adamcooperf1.files.wordpress.com ... g_0053.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;K1M1 je napisao/la:ček, šta nije shark-fin zabranjen po novome. zasad svi koji su predstavili bolid, nisu ga imali.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Dani
- Legenda
Zašto ima onda bridgestone gume? Daj gringo nemoj zezat ekipu.
- gringo73
Dani je napisao/la:Zašto ima onda bridgestone gume? Daj gringo nemoj zezat ekipu.
Sorry, krivi unos (nisam ni gledao one studijske slike)...ovaj link je fotka sa staze, klikni na nju http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/ ... bLsJSuw%3D" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dani
- Legenda
Nema problema.
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
gledajući novi bolid,mislim da će opet biti najbrži,ali mislim da će imati jednako,možda i više problema s pouzdanošću...toliko je kompaktno napravljen da mi nije jasno gdje mu sve stane...izgleda kompaktnije i manje od prošlogodišnjeg,a ovaj u sebi ima KERS...imam osjećaj da će zbog toga imat problema s zagrijavanjem
- F1NAC
- Moderator
opet neka zvjerska prednja krila mislim da ce opet bit isto ko prije (nadam se da se varam!)
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Nema stražnjeg kraja!
http://i.imgur.com/qFPsW.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ove godine su svi nekako jako uski sa zadnjim krajem!
http://i.imgur.com/qFPsW.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ove godine su svi nekako jako uski sa zadnjim krajem!
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Opet newey ima neke svoje ideje posebna nadam se da ce ih to usporiti ne ubrazati .
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Pa po vremenima ubrzalo ih je malo
Vettel is back in the pits. So far, the world champion is only 22 laps down. Red Bull tried today a new exhaust that blows into the diffuser. In this case, however, occasionally to heat problems. Yesterday, the exhaust gases were still blown onto the roof diffuser.
- kowalski
- Rezervni vozač
Red Bull at “a higher level” – Rinland
http://www.f1fanatic.co.uk/2011/02/03/r ... l-rinland/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.f1fanatic.co.uk/2011/02/03/r ... l-rinland/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- F1NAC
- Moderator
Helmut Marko: Da se danas vozi prva utrka, RB7 bi sve druge prestigao za cijeli krug
samo cekam pocetak sad
samo cekam pocetak sad
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Jao, kako bih sad volio da rb doživi totalni debakl, onak negdje sredinu poretka. Ove izjave su smješne i neutemeljene ni na čemu. Gospodine Helmut pričekajte utrku u bahrainu i ako ostvarite dvostruku pobjedu, onda se kur*iteF1NAC je napisao/la:Helmut Marko: Da se danas vozi prva utrka, RB7 bi sve druge prestigao za cijeli krug
samo cekam pocetak sad
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
ma netreba njega puno doživljavat, dok netko od vjerodostojnijih ljudi iz RB ne izađe s takvim izjavama , po meni 4 ili čak 5 momčadi trenutno imaju jednake šanse
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Legenda
A nisam baš siguran. Ima mahera koji kuže puno toga u postavkama i td,. na treninzima kod drugih bolida (možda u momčadima baš to i rade). Ne bi to volio, ali moguće da je u pravu. Ne jer sam protiv red bulla, nego radi neizvjesnosti
Samo neka se trkaju.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Kaj je s onim da bu RB oderal sve za krug? Kolko ja vidim, crveni ih deru za sekundu
Michael is faster than you!!
- Dani
- Legenda
Daj se smiri. Tako je bilo i prošle godine na testiranjima, pa smo vidjeli kaj je na kraju bilo i tko je koliko bio brz.