Formula 1 na regionalnim TV kanalima!

Rasprave o događajima (ne)izravno vezanim uz Formulu 1

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
Morgan Freeman
Ja sam: Vozač
Navijam za: Mercedes

Re: Formula 1 na kraju sezone odlazi s HTV-a

Post Postao/la Morgan Freeman »

Ma j**** vam m**** Hrtovsku, pa ovo je nečuveno. Još mogu dobit tu F1 tako jeftino i sad odustaju, ma nema šanse da više plaćam pretplatu s druge strane neće mi biti toliko žao ako Blažičko otiđe tamo kamo i F1.
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Ovo je nevjerovatno kako ih samo nije sram za f1 nemaju novaca a dobije punk ku*ac novaca od pretplata !!
Sad kad malo razmislim volio bi da sad uzme rtl ili nova pa da vide koliki je interes....
slika
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Molio bih vas samo da malo smirite strasti u komentarima! ;)

Ja neću komentirati dok ne pročitam članak. Zanima me dal će Blaž išta reći na hrt forumu
slika
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Evo i 24 sata javlja isto uz malu nadopunu

http://www.24sata.hr/f1/jos-manje-sport ... don-206215" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Velika nagrada Prisavlja

Jedino se nadam da neće Arena sport uzet prijenos, nemam taj program na bnetu :(
Iskreno navijam za RTL ili Novu tv!
Jedino je pitanje dal imaju novaca za otkupit prijenos, i interes naravno. Makar za interes nebi trebali brinuti jer bi dobili jako puno gledatelja.

EDIT: Odgovor sa foruma Nova TV
Nova TV nema u planu prikazivanje Formule 1.
Michael is faster than you!!
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Neka smanje pretplatu. Ne zanimaju me plodovi zemlje i Barbierijeva kuhinja.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Hmm, prvo sam htio napisati jedan od onih "seljačkih" postova punih psoviki (naravno cenzuriranih) al to jednostavno nema smisla. To nebi vratilo F1 na HRT. Moj komentar na ovo je da sam najblaže rečeno razočaran. F1 pratim od 1998. Tada sam imao 6 godina i počeo sam pratiti uz tatu i djeda iako mi tada ama baš ništa nije bilo jasno...od tada sam za Ferrari jer su mi se prvi svidjeli zbog boje bolida...no da ne duljim previše...znači ja 13 godina F1 gledam, 13 godina sa našim komentatorima (mislim da je Blažičko bio tad kad sam počeo pratit, ispravite me ako griješim) i sad mi odjednom kažu da zbog smanjenog proračuna, smanjenog vremena za reklame za pune 3 minute?! i potrebe za još većim brojem sapunica koje ionako nitko osim starih bakica koje usput malo zaspu ili pletu nešto ne gleda...I sad čovjeku dođe da se zapita di odlazi onih 80kn koje moji roditelji (jer još uvijek sa njima živim) svakog mjeseca uplaćuju..iskreno ne želim ni počet razmišljat o tome...
Sad ostaje pitanje di ću gledat F1. Nova rekla da nemaju namjeru, čeka se što ima RTL reć na to...ako bude ArenaSport onda ništa od toga jer MaxTV nemam upravo zbog ovih 80kn pretplate jer jednostavno ne možemo si priuštit još jednu pretplatu mjesečno. Satelit da i ne govorim, to već neko vrijeme ne pratim...i šta mi ostaje?? Nadati se da će se naći neka dobra duša koja će po mogućnosti engleske prijenose (BBC) uploadati, pa sa oko tjedan dana zakašnjenja gledati utrku sa koje već rezultate znam. Samo opet, tu nema draži, nema iščekivanja da se vidi što će se dogoditi kad se već zna što se dogodilo. F1 napokon nakon niza godina ušla u malo napetije razdoblje u kojem više ekipa ima realne šanse za naslov, a u tim ekipama voze po dvoje vozača koji oboje imaju šanse za naslov...i baš sada u to vrijeme, u kojem se još na to dodalo da se Ferrari nakon nekoliko prevrtljivih sezona opet vraća sve jači i jači, kada dolazi puno mladih vozača željnih dokazivanja, kada se moj nekadašnji idol M. Schumacher vraća u svojoj 2. sezoni nakon mirovine u kojoj bi uz dobar auto mogao opet biti moćan ja F1 ne mogu gledat...

Izgleda da ću morat i ja počet gledat sapunice, da već uzalud ne ostajem bez tih 80kn. Nogometa ionako skoro pa nema više, osim HNL-a i pola Lige prvaka. Skijanje ne pratim, tenis ne pratim, atletika mi je dosadna...dakle ništa za mene opet...

Evo ovo je bio malo više subjektivan post, al jbg. morao sam napisat što mislim.

btw, jel moguće kako oslobodit se od pretplate??
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Ovo je super. Sada će napokon i F1 populacija upoznati Šeherzadu i Onura.
U nas u BiH će vjerovatno ostati F1 na BHT1 što je prihvatljivo nakon što se na daljinskom pritisne MUTE dugme.
Možda uleti i SportKlub (ja mislim da je to kod vas u RH ta Arena).
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

cule nemoj placat pretplatu kad ti dojdu računi :p
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

damjan.cule je napisao/la:Hmm, prvo sam htio napisati jedan od onih "seljačkih" postova punih psoviki (naravno cenzuriranih) al to jednostavno nema smisla. To nebi vratilo F1 na HRT. Moj komentar na ovo je da sam najblaže rečeno razočaran. F1 pratim od 1998. Tada sam imao 6 godina i počeo sam pratiti uz tatu i djeda iako mi tada ama baš ništa nije bilo jasno...od tada sam za Ferrari jer su mi se prvi svidjeli zbog boje bolida...no da ne duljim previše...znači ja 13 godina F1 gledam, 13 godina sa našim komentatorima (mislim da je Blažičko bio tad kad sam počeo pratit, ispravite me ako griješim) i sad mi odjednom kažu da zbog smanjenog proračuna, smanjenog vremena za reklame za pune 3 minute?! i potrebe za još većim brojem sapunica koje ionako nitko osim starih bakica koje usput malo zaspu ili pletu nešto ne gleda...I sad čovjeku dođe da se zapita di odlazi onih 80kn koje moji roditelji (jer još uvijek sa njima živim) svakog mjeseca uplaćuju..iskreno ne želim ni počet razmišljat o tome...
Sad ostaje pitanje di ću gledat F1. Nova rekla da nemaju namjeru, čeka se što ima RTL reć na to...ako bude ArenaSport onda ništa od toga jer MaxTV nemam upravo zbog ovih 80kn pretplate jer jednostavno ne možemo si priuštit još jednu pretplatu mjesečno. Satelit da i ne govorim, to već neko vrijeme ne pratim...i šta mi ostaje?? Nadati se da će se naći neka dobra duša koja će po mogućnosti engleske prijenose (BBC) uploadati, pa sa oko tjedan dana zakašnjenja gledati utrku sa koje već rezultate znam. Samo opet, tu nema draži, nema iščekivanja da se vidi što će se dogoditi kad se već zna što se dogodilo. F1 napokon nakon niza godina ušla u malo napetije razdoblje u kojem više ekipa ima realne šanse za naslov, a u tim ekipama voze po dvoje vozača koji oboje imaju šanse za naslov...i baš sada u to vrijeme, u kojem se još na to dodalo da se Ferrari nakon nekoliko prevrtljivih sezona opet vraća sve jači i jači, kada dolazi puno mladih vozača željnih dokazivanja, kada se moj nekadašnji idol M. Schumacher vraća u svojoj 2. sezoni nakon mirovine u kojoj bi uz dobar auto mogao opet biti moćan ja F1 ne mogu gledat...
ovo kao da sam ja pisao, pratim od '97 kad ja ja također imao 6 godina :)
imam situaciju gotovo identičnu tvojoj i riječ razočaranje je jednostavno preblaga da opišem ovaj osjećaj koji me sad prati :(
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

nego kamo da sad gledam imam satelitsku samo je treba u pogon stavit ako radi jos ?
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Sad jedva čekam kad na taj isti HRT koji "nema novaca" uleti još neka turska serija, ili možda neku španjolsku ubace iako one više nisu IN i naravno novu sapunicu Jelene Veljače, koju će preplatiti za jedno 3 puta.
Kaže gospodin Kovačević mi imamo obavezu pratiti hrvatske sportaše.. pa kaj to oni prate?
OK skijanje i Ivicu Kostelića prate, tu se ne može prigovoriti. Ali osim toga kog još prete. Blanku tu i tamo ubace kad jači miting dijamantne lige i to nerjetko daju snimku.
Tenisače pa ne znam kad su zadnji put popratili ako ne računamo ZG indors i Umag. Veslače, i ove manje sportove i sportaše koji imaju uspjeha, medalja, naslova i slično ne sjećam se da su popratili. Oni dečki izveslaju naslov prvaka, bude prilog od 10 sekundi na vijestima i to je to. Pa kad već imaju obvezu praćenja našik sportaša pa zašto ih onda ne prate. Kaj nisu npr.prenosili tu finalnu veslačku utrku??!
Samo se*u, mutikaše lopovske.
**** TV!!
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 17 sij 2011, 12:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Razlog: Bez politike, molim lijepo + malo pripazi na rjecnik
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

ma lopovi su jos kad vidim onog kovacevica kako sere eee bas da ga vidim uzivo bi ga pitao zasto su ukinuli ... sigurno bi neš 409 izmeljo..
slika
3niti McLaren
Navijam za: McLaren
Kontakt:

STOP F1 NA HTV-u, A?!

Post Postao/la 3niti McLaren »

Evo danas sam primio sa ovog foruma obavjest sa da sam se nedavno registrirao, a ništa od komentara na forumu.. pa eto idem čitati novine i saznam da je smanjen budžet sportskog programa HTV-a sa 120 na 59 milijuna kuna stoga da će ove sezone FORMULA 1 BITI IZOSTAVLJENA IZ PRIJENOSA HTV-a! MOLIM!? Ogorčen sam, cijele praznike jedva čekamo taj 'OKTANSKI CIRKUS' i žalimo što ne traje i u tom razdoblju pa se mi zaljubljenici u brzine povremeno prisjetimo F1 s isprobavanjem sličnog s vlastitim vozilima, ili manje riskantno i jeftinije pregledavamo neke snimke protekle sezone, primjerice još uvijek vrtim sudar Webera i Vettela i još uvije mi se oboje čine krivim, ali kad uzmeš u obzir natjecateljski duh F1 vozača onda nije nijedan... a mi nećemo ove sezone imati niti malo prijenosa, da li će biti snimki ili, da li neće?! Opet nije to to! Imam sina od koji je lani s dvije godine već znao prepozant bolida McLarena (dobro on bi ga zvao 'Mekalen') pa bolid Red Bulla, Renaulta i Ferraria... Tako da je ta FORMULA 1 i već urasla u familiju, u našoj je tradiciji nedjeljnog ručka začinjenog s FORMULOM 1! Mislim da ako nešto zasluži prijenos na HTV-u onda je to Formula 1, da li će prijenos otkupiti neka druga televizija, ako bude tako onda će nam uvelike faliti Mladen Jergović, Ivan Blažičko i Neven Novak ako i oni ne dođu nama pred ekrane u paketu s prijenosom... Možda upravo oni, u biti Ivan Blažičko sa svojim iskustvom u svim sportovima, a posebice F1 mogu utjecat na ovu odluku HTV-a, ima li još nade za prijenosom...? Ecclestone daj nam prijenos besplatno, mi ćemo tebi vratiti Slavicu :-). Bez obzira.. tužno!

Pozdrav od Gabrić Daria velikog zaljubljenika u F1 već 18 godina.
dacho65
Navijam za: posto Kimi ode-neznam

Post Postao/la dacho65 »

Pratim F1 na domaćoj televiziji od 1984, a od 1986 pa do danas mogu reći da se sjećam svake sezone. Unazad 7-8 godina mogu gledati F1 na raznim stranim kanalima (BBC, RTL, SKY Germany, ....) ali uvijek sam utrke gledao na HTV-u prvenstveno zbog Blažička i mogu reći da sam razočaran ovakvom odlukom HTV-a. Kad se samo sjetim komentatora iz bivše Jugoslavije, ajde Slavko Cvitković se ipak malo izdvajao, Blažičko je to sve podignuo na višu razinu, svaka čast Matinu Brundle-u i BBC-u, ali utrke sam zadnjih sezona ipak gledao na HTV-u. Tužno je to, kako kad je Eurosport izgubio prava za MotoGP i prave komentatore Toby Mody i Ryder.
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

klima je napisao/la:
One and only je napisao/la:Ovo je super. Sada će napokon i F1 populacija upoznati Šeherzadu i Onura.
U nas u BiH će vjerovatno ostati F1 na BHT1 što je prihvatljivo nakon što se na daljinskom pritisne MUTE dugme.
Možda uleti i SportKlub (ja mislim da je to kod vas u RH ta Arena).

Sportklub i Arena apsolutno nikakve veze nemaju, cak sta vise konkurentske su kuce.
Maj bed..
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Cuky
Moderator
Moderator

Re: STOP F1 NA HTV-u, A?!

Post Postao/la Cuky »

3niti McLaren je napisao/la:Evo danas sam primio sa ovog foruma obavjest sa da sam se nedavno registrirao, a ništa od komentara na forumu.. pa eto idem čitati novine i saznam da je smanjen budžet sportskog programa HTV-a sa 120 na 59 milijuna kuna stoga da će ove sezone FORMULA 1 BITI IZOSTAVLJENA IZ PRIJENOSA HTV-a! MOLIM!? Ogorčen sam, cijele praznike jedva čekamo taj 'OKTANSKI CIRKUS' i žalimo što ne traje i u tom razdoblju pa se mi zaljubljenici u brzine povremeno prisjetimo F1 s isprobavanjem sličnog s vlastitim vozilima, ili manje riskantno i jeftinije pregledavamo neke snimke protekle sezone, primjerice još uvijek vrtim sudar Webera i Vettela i još uvije mi se oboje čine krivim, ali kad uzmeš u obzir natjecateljski duh F1 vozača onda nije nijedan... a mi nećemo ove sezone imati niti malo prijenosa, da li će biti snimki ili, da li neće?! Opet nije to to! Imam sina od koji je lani s dvije godine već znao prepozant bolida McLarena (dobro on bi ga zvao 'Mekalen') pa bolid Red Bulla, Renaulta i Ferraria... Tako da je ta FORMULA 1 i već urasla u familiju, u našoj je tradiciji nedjeljnog ručka začinjenog s FORMULOM 1! Mislim da ako nešto zasluži prijenos na HTV-u onda je to Formula 1, da li će prijenos otkupiti neka druga televizija, ako bude tako onda će nam uvelike faliti Mladen Jergović, Ivan Blažičko i Neven Novak ako i oni ne dođu nama pred ekrane u paketu s prijenosom... Možda upravo oni, u biti Ivan Blažičko sa svojim iskustvom u svim sportovima, a posebice F1 mogu utjecat na ovu odluku HTV-a, ima li još nade za prijenosom...? Ecclestone daj nam prijenos besplatno, mi ćemo tebi vratiti Slavicu :-). Bez obzira.. tužno!

Pozdrav od Gabrić Daria velikog zaljubljenika u F1 već 18 godina.

Ako smijem da se ja nadovežem još malo. Dakle ovo što si rekao da je F1 urasla u familiju...kod mene smo prije pratili ja i djed, dok je tata ponekad. A sad već i mama i sestra koje sport zanima kao mene sapunice znaju ko di vozi, znaju neka jednostavnija pravila, već i shvaćaju kad se o nečem priča u prijenosu, a ako i ne tu smo ja i tata da pojasnimo...
I onda dolazimo do Blažička kojeg si spomenuo. Po meni na HRT-u nema trenutno boljeg komentatora od njega. On svaki sportski događaj koji komentira komentira sa srcem. Pa gledo sam jučer skijanje kad je ivica pobijedio...tako atmosferu podignut može rijetko koji komemtator. Istina ima i on svojih gafova, ali koji komentator nema. Uostalom nitko nije savršen. Kod njega je također odlično što on ima nekakvo znanje o F1, očito se i informira prije GP vikenda tako da zajedno sa Novakom i Jergovićem može nama to malo pojasniti. Uglavnom, ovo je jedna velika sramota za HRT jer iako imaju popust(a ne može se svatko pohvaliti da ima popust kod Bernija) oni opet plaču da je preskupo...živi bili pa vidjeli, al bojim se da ovom odlukom HRT-a prestaje moje aktivno praćenje F1, ustajanje ujutro za gledar kvalifikacije ili start, pa i kampiranje pred TV-om da nebi slučajno netko drugi počeo gledat nešto drugo u vrijeme utrke...a izgleda da će se sada sve svesti na gldanje slikica na formula1.com i na čitanje raznih izvještaja te pokoji isječak na youtube...šteta...

slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Šteta što više neće F1 biti na HRT. :(
Moraću gledat F1 pomoću streama ili eventualno satelitske. ;)
Evo jedan sajt gdje ja pogledam treninge, kvalifikacije i utrke kad nisam u mogućnosti da uživo pogledam ili nekad pogledam ponovo ako se nešto dobro desilo ili je pobjedio Ferrari. :biggrin:
Sajt je ruski ali sve snimke su BBC, tako da se dosta toga može čuti od komentatora. ;)
Link
Zadnja izmjena: F2004_the_best_ever, dana/u 17 sij 2011, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

Money and politics! It's that simple!
slika
hrcfaca (Lewis Hamilton)
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la hrcfaca (Lewis Hamilton) »

Bitno da su oni sad kupili nekakvu indijsku seriju hrt me sve više razočarava i ko če im gledati gimnastiku i košarku s onim glupim cvitkovičem koji nezna više koji igrač ima loptu!!!!
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
3niti McLaren
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la 3niti McLaren »

hrcfaca (Lewis Hamilton) je napisao/la:Bitno da su oni sad kupili nekakvu indijsku seriju hrt me sve više razočarava i ko če im gledati gimnastiku i košarku s onim glupim cvitkovičem koji nezna više koji igrač ima loptu!!!!
Ako misliš na Slavka Cvitkovića čovjek je zakon, zna znanje, starosjedioc je u košarci i ima pregršt iskustva... A to što je naša košarka u banani to nemože oživjeti niti bolid F1 da prođe preko terena! Ok može!
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Navodno još nije ništa definitivno (ali čisto sumnjam da će se nešto spektakularno promijeniti)
"FIA nam još ništa nije ponudila niti smo s njima razgovarali o tome, ali odluka još nije konačna. Umjesto Formule 1, za istu cijenu u 2011. godini prenosit ćemo čak pet svjetskih prvenstava (gimnastiku, plivanje, vaterpolo, skijanje, rukomet) i jedno europsko (Eurobasket u Litvi)", dodao je Kovačević i potvrdio kako neće biti nikakvih promjena što se tiče prijenosa kvalifikacijskih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije i HNL-a.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

a čuj možemo jedino nekakvu online peticiju tu na forumu pokrenut ili nešto tako...da ipak pokažemo da ima interesa za F1...

slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

damjan.cule je napisao/la:a čuj možemo jedino nekakvu online peticiju tu na forumu pokrenut ili nešto tako...da ipak pokažemo da ima interesa za F1...
ma nema kaj peticija... znaju oni da ima interesa, prava za prijenose dobivaju po povlaštenim uvijetima al očito nije u njihovim interesima prenosit formulu.
pa htjeli su je oni skinut i prošle sezone, kad još nije bilo tog zakona o minutaži reklama, smanjnju buđeta itd. al se blaž nekako uspio izborit, al sad ni blaž nebu mogo pomoći

EDIT: Ne trebamo Hloverku, kad imamo Jadranku
Možda i Jaca ima svoje prste u ovom :lol:
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Recimo, s Novom TV podijelili smo Ligu prvaka, ona radi utorkom, a mi srijedom
Zar to nisu mogli napravit i sa F1 da jednu trku prenose oni, a F1 neko drugi?
Igor18 je napisao/la:Navodno još nije ništa definitivno (ali čisto sumnjam da će se nešto spektakularno promijeniti)
"FIA nam još ništa nije ponudila niti smo s njima razgovarali o tome, ali odluka još nije konačna. Umjesto Formule 1, za istu cijenu u 2011. godini prenosit ćemo čak pet svjetskih prvenstava (gimnastiku, plivanje, vaterpolo, skijanje, rukomet) i jedno europsko (Eurobasket u Litvi)", dodao je Kovačević i potvrdio kako neće biti nikakvih promjena što se tiče prijenosa kvalifikacijskih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije i HNL-a.
Oni čekaju da se Bernie javi HRT-u? a baš nisam siguran da je gimnastika, plivanje, vaterpolo i skojanje (otkako neskija Janica) praćenije od F1 u Hrvatskoj

EDIT: imamo borca za pravdu na drugom domaćem F1 sajtu koji će se izboriti za naša prava :smijeh:
Zadnja izmjena: Kenny, dana/u 17 sij 2011, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Zaključano