Sarkazam ili misliš ozbiljno?Maestro je napisao/la:fankiđoe je napisao/la:Ne leži mi baš ova izjava... Bar ne ove godine od Alonsovog fana.Alonso-champ je napisao/la:ma dobar je on,al samo kad ima stvarno dobar auto.
Po čemu je to Kimi bio lošiji od Alonsa ove godine ako se uzme u obzir da ni ferrari ni renault nisu bili dobri bolidi?
Čak i ako se uzme u obzir da je renault imao puno lošiji bolid od ferrarija ove godine odmah se sjetim kako se često priča (po forumu) o tome kako Alonso daje nevjerojatan doprinos u razvoju bolida (pogotovo u usporedbi s Kimijem), gdje je nestao taj doprinos ove godine!?
Inače, nemam ama baš ništa protiv Alonsa, ali mislim da se po Kimiju ipak previše olako pljuje.
Slažem se sa ovom (crvenom) izjavom. Ipak je on jedan od NAJBOLJIH današnjih vozača. Ipak toliko hakanja nije u redu.
Gledam ove starije malo video zapise, iz 2007., i kad ih vidim, suze mi krenu...Teško mi pada ovo natezanje, još kad se prisjetiš ovakvih prekrasnih trenutaka, sve te primi neka sjeta...
Nisam bio regan tada na forumu, al htio bih reći:Felipe kralju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hvala ti, hvala, hvala, pravi si čovjek, pravi vozač i timski igrač...Želim ti da osvojiš naslov prvaka, jer ga stvarno zaslužuješ!Hvala!