Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Re: Michael Schumacher
Dali su ovi iz foma jednu snimku onboarda schumachera sa telemetrijom i bolesno je kakvu tehniku vožnje ima taj čovjek!
Nadam se da je neki frik snimal pa da Vam postam na forum
Nadam se da je neki frik snimal pa da Vam postam na forum
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- ivan599
- Početnik
Di se tu snimku vidio mislima na kojem progrmu i kada, mogli bi je nac nebi trebao bit neki problem.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Da, ak neko nađe snimku nek stavi, pročito sam na par mjesta komentar vezan za tu snimku pa ak neko nađe molim da stavi da vidim o čem se radi.
Michael is faster than you!!
- kowalski
- Rezervni vozač
Zna li se koliko je bio brz u zadnjem krugu prije izlijetanja?
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
prvi sektor mu je bio sporiji od onog u prvom pokušaju.vjerojatno htio nadoknadit u drugom sektoru pa pretjeraokowalski je napisao/la:Zna li se koliko je bio brz u zadnjem krugu prije izlijetanja?
-
- Test vozač
Ovo zadnje mu nije trebalo, išel je preko limita, ali ima malu zadovoljštinu da je za malo brži od rosberga sa jako malo benge!
Ovo za snimku, trebat će se pričekati jedno vrijeme, isto tako kao i za onu snimku iz petka na treningu u barceloni, gdje se isto mogla vidjeti ta tehnika vožnje!
Ovo za snimku, trebat će se pričekati jedno vrijeme, isto tako kao i za onu snimku iz petka na treningu u barceloni, gdje se isto mogla vidjeti ta tehnika vožnje!
- gradski
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
ma toooooooooooooVleki je napisao/la:Ovo zadnje mu nije trebalo, išel je preko limita, ali ima malu zadovoljštinu da je za malo brži od rosberga sa jako malo benge!
oću vidjeti da ne cvika na 270 i da tjera preko limita
jedino tako ću mu se pokloniti
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
- Igor18
- Veteran
Dobre kvale. 5 pozicija na startu je dobar rezultat (mislim da je na čistoj strani, jel tako?).
Šteta za zadnji krug, očito je išo do same granice (nažalost i preko nje) nije bio daleko od Buttona, ne znam kakvo je vrijeme imao do izljetanja?
Al neka, bolje da je sad izletil neg da se to na utrci dogodi, nadam se da neće. Al i ovak je lijepo za vidit da ide do maximuma, srećom nije bolid oštećen, još je on nadgledo i pomagao u prenošenju bolida
Za svaki slućaj haah.
Šteta za zadnji krug, očito je išo do same granice (nažalost i preko nje) nije bio daleko od Buttona, ne znam kakvo je vrijeme imao do izljetanja?
Al neka, bolje da je sad izletil neg da se to na utrci dogodi, nadam se da neće. Al i ovak je lijepo za vidit da ide do maximuma, srećom nije bolid oštećen, još je on nadgledo i pomagao u prenošenju bolida

- kowalski
- Rezervni vozač
Jesu li ovo najbolje ovosezonske kvalifikacije za majstora? Manje od desetinke do 3. mjesta. Kako god, dobar rezultat, i dobra pozicija za trku. Treba li se nadati postolju?
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- 7Times
- Navijam za: MSC
Sve ovisi od starta!
- kowalski
- Rezervni vozač
Uz solidan start, prolazi Buttona sigurno.Igor18 je napisao/la:Dobre kvale. 5 pozicija na startu je dobar rezultat (mislim da je na čistoj strani, jel tako?).
Al neka, bolje da je sad izletil neg da se to na utrci dogodi, nadam se da neće. Al i ovak je lijepo za vidit da ide do maximuma, srećom nije bolid oštećen, još je on nadgledo i pomagao u prenošenju bolidaZa svaki slućaj haah.
- Igor18
- Veteran
Da, puno toga ovisi o startu, nadam se da će proći bez problema. Ali ne vjerujem da imaju brzinu za postolje.
Red Bull i McLaren su brži od Mercedesa.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Tko zna, mozda se netko "poljubi" (Igor18 je napisao/la:Da, puno toga ovisi o startu, nadam se da će proći bez problema. Ali ne vjerujem da imaju brzinu za postolje.

- ivan599
- Početnik
Sad jedno možda mutavo pitanje.
Dali on sutra starta na ovim gumam koje je uništio ili ce imat mogucnost uzet nove?
Dali on sutra starta na ovim gumam koje je uništio ili ce imat mogucnost uzet nove?

- 7Times
Ja mislim da idu druge gume.
Sta npr. da je pukla jedna?
Sta npr. da je pukla jedna?
- Igor18
- Veteran
Mislim da starta na onima s kojim napravi kvalifikacijsko vrijeme. Znači sa onim setom koji je vozio u 1.krugu.
A nadamo se najboljem
ima dobru poziciju, 5 i na čistoj strani što daje mogućnost da prođe recimo još jednu poziciju na startu a kasnije ko zna.
A nadamo se najboljem

-
- Test vozač
Nije to glupo pitanje, baš se na jednom stranom forumu sad prepucavaju o tome. Schumacherovi navijači kažu da će voziti na onom gumama s kojima je postigel najbrže vrijeme, a dok hejteri priželjkuju da to bude na ovima na kojima se potrl. Treba čitat ovogodišnja pravila, a meni se gade, tako da ću rađe pričekati njegovu izjavu 

- 7Times
Pa ON na ovim zadnjim gumama nije napravio nikakvo vrijeme tako da...
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Evo pravila Fia:
d) At the start of the race each car which took part in Q3 must be fitted with the tyres with which the driver set his grid time. This will only be necessary if dry-weather tyres were used to set the grid time and if dry-weather are used at the start of the race.
Any such tyres damaged during Q3 will be inspected by the FIA technical delegate who will decide, at his absolute discretion, whether any may be replaced and, if so, which tyres they should be replaced with.
d) At the start of the race each car which took part in Q3 must be fitted with the tyres with which the driver set his grid time. This will only be necessary if dry-weather tyres were used to set the grid time and if dry-weather are used at the start of the race.
Any such tyres damaged during Q3 will be inspected by the FIA technical delegate who will decide, at his absolute discretion, whether any may be replaced and, if so, which tyres they should be replaced with.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Pravilo glasi:Vleki je napisao/la:Nije to glupo pitanje, baš se na jednom stranom forumu sad prepucavaju o tome. Schumacherovi navijači kažu da će voziti na onom gumama s kojima je postigel najbrže vrijeme, a dok hejteri priželjkuju da to bude na ovima na kojima se potrl. Treba čitat ovogodišnja pravila, a meni se gade, tako da ću rađe pričekati njegovu izjavu
Ekipe Formule 1 su se složile oko novih promjena pravila kojima su vozači koji ostvare na kvalifikacijama deset najboljih pozicija prisiljeni startati na istim gumama na kojima su ostvarili svoj najbolji kvalifikacijski krug.
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 29 svi 2010, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Voziti će na onim kojima je postigao najbolje vrijeme,a to nisu ove gume s kojima je izletio
...put u raj nije posut ružama...
-
- Test vozač
Po ovome kolko se ja kužim u engleški, nastupat će na gumama na kojima je napravil najbrži krug.
- gradski
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
a čak i da su to bile ove gume sa kojima je izletio, mogao bi ih zamijeniti ukoliko dokažu FIAinom inspektoru da su oštećeneAny such tyres damaged during Q3 will be inspected by the FIA technical delegate who will decide, at his absolute discretion, whether any may be replaced and, if so, which tyres they should be replaced with.
tako bar piše gore
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Mislis da ih nije on jos dokrajcio dok je dolazio do boksagradski je napisao/la:a čak i da su to bile ove gume sa kojima je izletio, mogao bi ih zamijeniti ukoliko dokažu FIAinom inspektoru da su oštećeneAny such tyres damaged during Q3 will be inspected by the FIA technical delegate who will decide, at his absolute discretion, whether any may be replaced and, if so, which tyres they should be replaced with.
tako bar piše gore

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Opet pravila neka i za gume najbolje da ga puste na felgama
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu