Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Alonso
Re: Formula 1 team-McLaren
Da, uvjetna kazna je gotovo najbolji mogući scenarij za okončavanje ove sage, iako sam ja i dalje uvjerenja da 1 bod nije bio toga vrijedan, dva fantastična operativca nepovratno su izgubljena za ovaj sport, a jednom fantastičnom vozaču (svjetskom prvaku, ipak!) je bespotrebno narušen ugled, da je čovjek pomišljao na odustajanje od onoga za čega živi...
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Ova smiješna kazna je vjerojatno zbog očuvanja bankovnih računa "nekih" staraca. Pritisak sponzora je donio rezultate. Sretan sam zbog ostanka u "cirkusu" omiljene momčadi no moram priznati da se "krivac" ovaj put izvukao bez kazne (ko da mu sudilo u RH!). Idemo dalje!
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Senna
- Veteran
- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
Iskreno očekivao sam da se neće dogodit ništa i da će proć bez kazne
ovo je onako kompromisno riješenje, nije ni loše ni dobro, u svakom slučaju dovoljno da hodaju po jajcima 12 mjeseci 

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Senna je napisao/la: u svakom slučaju dovoljno da hodaju po jajcima 12 mjeseci

Ovi mi komentari fale!

Kazna je ajd...OK, ali mogla je bit malo i strožija.
Samo, nedaj Bože da se ovo dogodilo Ferrariju i da su oni dobili ovakvu kaznu, mogu si mislit onda komentara na 18 stranica...

- Vuksa_KC
- Veteran
Da da da, pred kraj bi se došlo do zaključka i da je Montezemolo donesel kilu pršuta narezanog pod 45 i svi se pogostili i sve prešlo super.Schumy.d je napisao/la:Senna je napisao/la: u svakom slučaju dovoljno da hodaju po jajcima 12 mjeseci![]()
![]()
![]()
Ovi mi komentari fale!![]()
Kazna je ajd...OK, ali mogla je bit malo i strožija.
Samo, nedaj Bože da se ovo dogodilo Ferrariju i da su oni dobili ovakvu kaznu, mogu si mislit onda komentara na 18 stranica...
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
sad kad se prašina konačno slegla možemo vaditi neke zaključke.......i moji dojmovi su ovakvigringo73 je napisao/la:Dogodilo se ono što je sunseeker rekao, a to se, u stvari, i očekivalo. Pismo isprike i današnje svjedočenje su bili akt poniznosti koji je imao cilj omekšati situaciju. Druga stvar koja je pogodovala ovako blagoj "kazni" je sigurno činjenica da Ron više nije tu, i to je vjerojatno odigralo veliku ulogu u Maxovom pristupu. I onda, tu je postojao pritisak Mercedesa povlačenjem koji sigurno nije bio zanemariv. I još uvijek sam uvjerenja da je Ron otišao jer je znao da će time "spasiti" momčad od teške kazne, a i nije dopustio da Max još jednom doživi satisfakciju nad njegovim kažnjavanjem. Mislim da Ronovim odlaskom polako izlazimo s Maxove "crne liste", i sumnjam da će dalje biti onakvih tenzija na relaciji FIA (Max) - McLaren. Tako da ne podržavam priče tipa "budemo li dobri, naći će nam nešto da nas kazne", a i nadam se da Mosley neće ostati na čelu FIA-e. Iskreno se nadam!
prvo, jedino i najbitnije ronu dennisu skidam kapu, čovjek je apsolutno pokazao da mu je tim na prvom mjestu ispred svega, čak i osobnog ponosa....a to nisu svi u stanju.....
vi znate da sam posljednje dvije godine ( od one farse 2007. ) bio izrazito strog prema dennisu, nisam propuštao priliku da ne kritiziram stvari koje je radio, naravno i dalje stojim iza svega što sam napisao, ali isto tako sada moram odati priznanje čovjeku koji je (bio) uz enza, colina i franka najvažnija figura u povijesti f1.
svaka čast bruceu, ali ime mclaren proslavio je upravo ron dennis, svojim besprijekornim zalaganjem i trudom. žao mi je što je takav čovjek morao otići pod takvim okolnostima, on to definitivno nije zaslužio, pogotovo ne zbog probisvjeta maxa mosleya, ljudskog izroda........ ali ron je to učinio, zbog momčadi mclaren......i u tome je njegova veličina.
naravno, cijela priča je pomno dogovorena u vrhu momčadi, martin je svoju ulogu odigarao besprijekorno i uspijeli su! drago mi je da su uspijeli jer su ovime samo pokazali koliko je max mosley jadna, jadna osoba.........ne max, ovime nisi još jednom za kraj naguzio rona, ovime je mclaren naguzio tebe, jako, najjače!
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Odlično si ovo sažeo i pogodio tj. napisao bit svih ovih sranja!sunseeker je napisao/la: sad kad se prašina konačno slegla možemo vaditi neke zaključke.......i moji dojmovi su ovakvi
prvo, jedino i najbitnije ronu dennisu skidam kapu, čovjek je apsolutno pokazao da mu je tim na prvom mjestu ispred svega, čak i osobnog ponosa....a to nisu svi u stanju.....
svaka čast bruceu, ali ime mclaren proslavio je upravo ron dennis, svojim besprijekornim zalaganjem i trudom. žao mi je što je takav čovjek morao otići pod takvim okolnostima, on to definitivno nije zaslužio, pogotovo ne zbog probisvjeta maxa mosleya, ljudskog izroda........ ali ron je to učinio, zbog momčadi mclaren......i u tome je njegova veličina.
naravno, cijela priča je pomno dogovorena u vrhu momčadi, martin je svoju ulogu odigarao besprijekorno i uspijeli su! drago mi je da su uspijeli jer su ovime samo pokazali koliko je max mosley jadna, jadna osoba.........ne max, ovime nisi još jednom za kraj naguzio rona, ovime je mclaren naguzio tebe, jako, najjače!

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Na ovom LINKU možete pogledati kak izgleda McLarenov KERS, vidi se KERS kontrolna jedinica,
generator i baterije. Sve to skupa teži nevjerojatnih 25 kg!!
generator i baterije. Sve to skupa teži nevjerojatnih 25 kg!!

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Kazna je ok.Taman toliko da se pika da je kaznjen,a da niko nije strasno ostecen.Dobro za F1 i za navijace,naravno..
Eto,ako se McLaren odlaskom Denisa rijesio FIA-e sa vrata,mislim da ce se sada udarati po Ferrari-ju.Bernie i Montezzemolo u posljednjih pola godine su u jako losim odnosima sto bi se sada moglo odraziti na Ferrari,jer ipak je taj tandem Mosley-Bernie politicki spreman na sve,pa o bilo kome da se radi.Akos e obistine ove stvari koje govorim,mislim da ce to biti prava bruka za F1,jer ce ispasti da se u posljednje 4 godine kaznjavaju i zele na taj nacin istjerati iz F1 najveci timovi ovog sporta,McLaren i Ferrari..
Eto,ako se McLaren odlaskom Denisa rijesio FIA-e sa vrata,mislim da ce se sada udarati po Ferrari-ju.Bernie i Montezzemolo u posljednjih pola godine su u jako losim odnosima sto bi se sada moglo odraziti na Ferrari,jer ipak je taj tandem Mosley-Bernie politicki spreman na sve,pa o bilo kome da se radi.Akos e obistine ove stvari koje govorim,mislim da ce to biti prava bruka za F1,jer ce ispasti da se u posljednje 4 godine kaznjavaju i zele na taj nacin istjerati iz F1 najveci timovi ovog sporta,McLaren i Ferrari..
FORZA FERRARI!!!
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Ono sto sam napisao u prethodnom postu,je danas napisano na vodecim F1 tabloidima (Autosport)..
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... je-vijesti
http://www.autosport.com/news/report.php/id/74969
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... je-vijesti
http://www.autosport.com/news/report.php/id/74969
FORZA FERRARI!!!
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Odlično smo prošli na sudu, a sad u nove pobjede!!
MP4-24 je definitivno među top 4 bolida na gridu, o konkretnom mjestu ne bih...

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Čini mi se da će se to stanje uskoro promijeniti. Vidjet ćemo...MP4don je napisao/la:Odlično smo prošli na sudu, a sad u nove pobjede!!

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Da... znam.sunseeker je napisao/la:da....u nazad......Arai je napisao/la:Čini mi se da će se to stanje uskoro promijeniti. Vidjet ćemo...MP4don je napisao/la:Odlično smo prošli na sudu, a sad u nove pobjede!!
Evo šta Hamilton veli o tome.
Lewis Hamilton, McLaren
2008 Qualifying - 5th, 2008 Race - 3rd
"The schedule for the first four races was very tough for everyone, so going back to Europe almost feels like a fresh start. After such a positive performance in Bahrain, we're fully aware that the characteristics of the Barcelona track won't suit our car so well. In addition, we won't have the bigger upgrades of some of the other teams as we already introduced several new parts during the opening flyaways, so it will be interesting to see where we sit in the order. Nevertheless, the engineers are optimistic that our new diffuser and front wing will once again help us to make progress towards the front of the grid."

- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Mi zanamo da naše stvari funkcioniraju na stazi i u utrci što znači da smo u golemoj prednosti pred onima koji na sljedeću utrku dolaze sa novim preradama... mi smo sad u momentumu i rade se manja poboljšanja u znanom smjeru... što znači da ne bi trebali biti loši na SPA!!!sunseeker je napisao/la:da....u nazad......Arai je napisao/la:Čini mi se da će se to stanje uskoro promijeniti. Vidjet ćemo...MP4don je napisao/la:Odlično smo prošli na sudu, a sad u nove pobjede!!
...::: // Hamilton United \\ :::...
LOL
LOL
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Asimetrični usisi zraka za španjolski GP ??

Gledao sam malo slike iz prijašnjih GP-ova. McLaren ima asimetričnu šasiju od početka sezone, ali ipak...

Gledao sam malo slike iz prijašnjih GP-ova. McLaren ima asimetričnu šasiju od početka sezone, ali ipak...

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Ne vidim šta je drugačije od prethodnih utrka? Ako misliš na zaokruženi dio, taj usis za hlađenje KERS-a imaju još od predsezonskih testiranja.Arai je napisao/la:Asimetrični usisi zraka za španjolski GP ??![]()
http://slike.hr/slika.php?z=airintake0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT U izvješću F1-live s prvog treninga, piše i ovo: McLaren are pushing hard in the development race as witnessed this morning as a large brown box of components arrived as Lewis Hamilton and Heikki Kovalainen were circulating on track.

-
KAo sto sam ocekivao sustigli su nas ostali. Dobro nismo ovako losi ali smo losiji od prosle trke.
- Dero
- Profesionalni vozač
Čekaj barem sutrašnje kvale da vidis tko je gdje, po prvim treninzima se nemože ništa zakljuciti jer skoro svi testiraju nove djelove i postavke pa tako i McmDennis lover je napisao/la:KAo sto sam ocekivao sustigli su nas ostali. Dobro nismo ovako losi ali smo losiji od prosle trke.
-
MA ocekujem da ce mo bit oko 11 mjesta.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Vjerujem da će Lewis ući u Q3.Dennis lover je napisao/la:MA ocekujem da ce mo bit oko 11 mjesta.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Sve u svemu nismo mi bas toliko losi vidjece te da cemo se kvalifikovati u Q3 mada ce nam to biti vrhunac.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Znate šta mi je zanimljivo?
Nakon jučerašnjih treninga Lewis je rekao da nije osjetio neko poboljšanje na bolidu:“We're still a long way away and I didn't feel any improvement. I think it's going to be hard work to get into Q3 tomorrow. , a Heikki veli da je: "I'm really happy with the progress we made. The new parts we have on the car obviously seem to work: I think we've improved the technical package since Bahrain but we need to wait until tomorrow to compare our pace with our rivals'."
Nakon jučerašnjih treninga Lewis je rekao da nije osjetio neko poboljšanje na bolidu:“We're still a long way away and I didn't feel any improvement. I think it's going to be hard work to get into Q3 tomorrow. , a Heikki veli da je: "I'm really happy with the progress we made. The new parts we have on the car obviously seem to work: I think we've improved the technical package since Bahrain but we need to wait until tomorrow to compare our pace with our rivals'."
-
Pa logicno. Kova je bio blizu Hamitlona jucer ali danas su mozda malo proradile Hamove postavke ali opet nedovoljno. Mislim da smo daleko losiji nego u Bahreinu.
I da evo Kova je zadovoljan
Katastrofa vozac.
I da evo Kova je zadovoljan

-
A mozda je HAm mogao biti bolji do 11 mjesta da dođe ali objektivno u q3 nije mogao s ovim bolidom. Trenutno smo 9 ekipa po meni. Buemi bi imao bolje vrijeme da nije izaso sa staze. A Bpurdeais je bolji od Kove za 3 desetinke. Druga stvar je race pace po meni Hamilton moze doc do 9-10 mjesta u trci.
- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Staza nam ne ogovara i to je to, i jos plus da imamo los boli i ova staza pokazuje sve lose osobine bolida, donjela je do ovakve pozicije, po meni i ovo je sasvim ok mozda je moglo bolje ali to su za 1 ili 2 mjesta maksimum.