haha.wolfman je napisao/la:ali sainz jr. je novi vanzemaljac,potvrdio M.J.

očekivao bi da netko tko se tolko hvali svojim iskustvom i znanjem o f1 ipak zna da se rezultati testiranja ne mogu gledat tako doslovno...
kako ne shvaća da su neki ganjali vremena, neki samo testirali nove dijelove, neki išli s puno goriva, neki s malo, neki radili na setupu....po ovom njegovom tekstu izgleda su svi vozači samo ganjali vremena i to im je bio jedini cilj...
pa sam sainz je rekao da ne zna kolko je brzo isao ni na kojim su ostali bili programima http://www.autosport.com/news/report.php/id/108857" onclick="window.open(this.href);return false; ovo je vjerojatno bila simulicija kvala, dok većina vozača to uopce nije radila...
mislim, možda čak i je to bilo neko super vrijeme i naznaka velikog talenta, al to nikako ne možemo sa sigurnošću znat, dok je mladenu to odmah činjenica, nema nikakve sumnje, on bi klinca od 18 god odmah izravno stavio u red bull.

nema šanse da sainz vozi već sljedece sezone u STR, pa tek 18 god ima, još se on mora dokazat u nižim serijama, tek je 9. trenutno u gp3, ako na tom mjestu završi sezonu nek bude sretan ako uopce ostane u rb-ovom programu...pospani gad je napisao/la: Imam feeling, da će za 2014. u STR, voziti Sainz junior. Pitanje je, da li će Jean Eric Vergne, dobiti još godinu dana šanse?
tako je, slažem se s ovim. Ako ikoga uzmu u toro rosso onda ce to bit Da Costa...Kenny je napisao/la:Po meni im najgluplje može biti da Sainzu daju priliku da vozi F1, osim ako im se zbog marketinga to jako dobro isplati, on do sada nema baš nikakve dobre rezultate, dok im Da Costa ima do sada odlične rezultate i trebali bi prije njemu da daju priliku
ne mogu, jer su magnussen i vandoorne u mclarenovom programu mladih vozača, a calado u force indiji.Kenny je napisao/la:a ako baš nežele njega mogu uzet Magnussena, Vandoorna, Calada...

je, da costa je u zadnjem vikendu u barceloni obje dobio, i sorensen isto sada na a1 ringu... al ja sam govorio za potupno savršen vikend, dakle: pole u obje utrke, pobjede u obje utrke i fastest lap u obje.Kenny je napisao/la:K1M1: zar nije i Da Costa prošlu sezonu završio na nekoj utrci da je u obje utrke pobjedio?