Foto kutak
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Re: Foto kutak
Od čega su ti te crte na autu? Znam da je neko svjetlo ali od čega? A na nebu su oblaci ili si i ti malo nespretno koristio PS, kao npr. burn?
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- 47
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Svjetlo je od mobitela, LED-ica. to je bio jedan od dva pokušaja, jednom ću morati probati malo bolje.
I da, bilo je malo PS-a, ali kod mene se ne vide tragovi, glupa kalibracija monitora....možda je tvoj u krivu
Uglavnom, malo sam burnao da uklonim užasnu količinu šuma.
I da, bilo je malo PS-a, ali kod mene se ne vide tragovi, glupa kalibracija monitora....možda je tvoj u krivu
Uglavnom, malo sam burnao da uklonim užasnu količinu šuma.
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Sva sreća pa ja imam prebačaje ako mi monitor nije kalibriran, tako da se ti niš ne brini. Ali i dalje ne kužim šta je to bilo slučajno ta crta po autu ili je to trebalo biti nešto?
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- 47
- Moderator
- Kontakt:
Pa to je odsjaj od LED-ice jer sam hodao uz auto i osvjetljavao ga.
Inače, super mi je sa LED lampama, svjetlo je super, morat ću opet probati
Inače, super mi je sa LED lampama, svjetlo je super, morat ću opet probati
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Evo vam gadovi jedni.
Prva fotka ove godine u ovoj temi. Sramota!
Prva fotka ove godine u ovoj temi. Sramota!
- Scorpyo
- Rezervni vozač
- Navijam za: Dobre utrke
A di je ta fotka?
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Kaj di je? Pa tu! Kaj ne vidiš?
- Scorpyo
- Rezervni vozač
U IE9 ne, u FF da. Dobra slika.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Odlična, koliko si slika tu spojio?
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja - dmarijon
- Scorpyo
- Rezervni vozač
Kakvo spajanje, to je samo duza expozicija Kenny ;o)Kenny je napisao/la:Odlična, koliko si slika tu spojio?
- Kenny
- Legenda
Mislim ako je spojio par slika sa različitim ekspozicijamaScorpyo je napisao/la:
Kakvo spajanje, to je samo duza expozicija Kenny ;o)
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja - dmarijon
- Scorpyo
- Rezervni vozač
Ne bi on to znao ;o)
- Kenny
- Legenda
Radio je to već na nekim slikama
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Riječ je o nekih 8 različitih ekspozicija i jedno 50ak fotografija, iako sam za ovo snimanje napravio 80 i nešto fotografija.
Glavno da drugi znaju.
Glavno da drugi znaju.
- Kenny
- Legenda
Jel se ti to zajebavaš?Zweki je napisao/la:Riječ je o nekih 8 različitih ekspozicija i jedno 50ak fotografija, iako sam za ovo snimanje napravio 80 i nešto fotografija.
Glavno da drugi znaju.
- sale
- Site Admin
- Navijam za: F1
- Kontakt:
Ajme, pa kol'ko ti je trebalo vremena za ovu sliku?!Zweki je napisao/la:Riječ je o nekih 8 različitih ekspozicija i jedno 50ak fotografija, iako sam za ovo snimanje napravio 80 i nešto fotografija.
Glavno da drugi znaju.
$@Ł€: Tražite prije postanja
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Kenny je napisao/la:Jel se ti to zajebavaš?Zweki je napisao/la:Riječ je o nekih 8 različitih ekspozicija i jedno 50ak fotografija, iako sam za ovo snimanje napravio 80 i nešto fotografija.
Glavno da drugi znaju.
Ne. Nažalost obrisao sam sve fotke koje sam napravio samo za tu jednu tako da ti ne mogu pokazati (dokazati). No nisam mogao koristiti duge ekspozicije zato jer nije bio skroz mrak tako da najduže ekspozicije su bile svega 6 sec. Ponovit ću ja takvu fotku (više njih) samo na drugoj lokaciji čim mi stigne ND.
Vremenski ako sam potrošio nekih 15 min okidajući (računajući čekanje dolaska automobila itd.). A za obradu sam potrošio nekoliko sati.sale je napisao/la:Ajme, pa kol'ko ti je trebalo vremena za ovu sliku?!
- Kenny
- Legenda
ma netrebaš dokazivat, vjerujem ti
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Meni kao noobu za slike je to nepojmljivoZweki je napisao/la:Riječ je o nekih 8 različitih ekspozicija i jedno 50ak fotografija, iako sam za ovo snimanje napravio 80 i nešto fotografija.
Glavno da drugi znaju.
Puno truda
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Puno, ali nepotrebno, a razliku je moglo učiniti samo jedno stakalce i sve bi bilo puno lakše i jednostavnije.V3GI je napisao/la:Meni kao noobu za slike je to nepojmljivoZweki je napisao/la:Riječ je o nekih 8 različitih ekspozicija i jedno 50ak fotografija, iako sam za ovo snimanje napravio 80 i nešto fotografija.
Glavno da drugi znaju.
Puno truda
- red_devil
- Veteran
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
Toliko si lijen, da si morao slikati sa balkona
Šalu na stranu, slika je prva liga. Fora mi je ovaj detalj na parkingu - lijevo. Svića nestaje točno na onom rubu iza auta i asfalta
Evo jedna moja nocna od subote navecer. Slika je samo smanjena i malo sam detalje poboljsao u programu Oloneo. Slikano je sa trsatske gradine i vidi se dio Rijeke. Nisam mislio slikati nocnu, ali jbg. ostao sam na brdu vise nego sam planirao a nisam nosio stativ, nego sam slikao sa zidića
Kad bude vremena ponovit cu ovo sa stativom Ovo mi je prvo iskustvo sa nocnom fotografijom
Posto nakon obrade nisu ostali podaci, evo osnovnih (ako koga zanima): f3.5, ISO 200, WB auto, eksp. 3 sekunde, 18 mm (Nikkor 18-105 mm).
Laku noć
Šalu na stranu, slika je prva liga. Fora mi je ovaj detalj na parkingu - lijevo. Svića nestaje točno na onom rubu iza auta i asfalta
Evo jedna moja nocna od subote navecer. Slika je samo smanjena i malo sam detalje poboljsao u programu Oloneo. Slikano je sa trsatske gradine i vidi se dio Rijeke. Nisam mislio slikati nocnu, ali jbg. ostao sam na brdu vise nego sam planirao a nisam nosio stativ, nego sam slikao sa zidića
Kad bude vremena ponovit cu ovo sa stativom Ovo mi je prvo iskustvo sa nocnom fotografijom
Posto nakon obrade nisu ostali podaci, evo osnovnih (ako koga zanima): f3.5, ISO 200, WB auto, eksp. 3 sekunde, 18 mm (Nikkor 18-105 mm).
Laku noć
.
- 47
- Moderator
- Kontakt:
- Zweki
- Gerijatrija foruma
2red: pa da sam i sa bambusa fotkao kakve veze ima? Ako je kadar i prizor ok onda mogu i iz kontenera za smeće (Barem sam se ovih dana dosta valjao po podu.).
Hvala.
Hvala.
- red_devil
- Veteran
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Pa jesi ti vidio smajlića na kraju?
(neka, neka ima će 47 kaj za čistiti)
(neka, neka ima će 47 kaj za čistiti)