Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

edo je napisao/la:
Night Rider je napisao/la:
edo je napisao/la:Hamilton je mala beba za Alonsa,kad osvoji 2 naslova može mu biti samo
rava,a nakon trećeg možda i bolji,sjetite se Alonsovih fantastičnih vožnji
2005 i 2006...treba Hamiu još pure...da bih se ravnao sa Alonsom...
Hamilton ga je nadmašio u svojoj prvoj sezoni, zato ne pričaj gluposti.
EEE,pa zar još ima naivnih koji misle da su Hamilton(Britanac) I Alonso
u Britanskoj momčadi bili pod jednakim statusom???
Ja sam naivac koji misli da su imali jednak status, oba na kraju prvenstva 109 bodova, oba po 4 pobjede i oba po jedno odustajanje.
Alonsu kapa dolje, stvarno je vozačina ali još ni dan danas nemože preć preko toga da nije mogo bit bolji od Hamiltona
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Alonsu kapa dolje, stvarno je vozačina ali još ni dan danas nemože preć preko toga da nije mogo bit bolji od Hamiltona
Ziva istina. Isto tako je tocno da Hamilton nemoze samo tako zaboraviti sto je propustio (bez obzira sto govorio u javnosti). Ali ipak osoba koja je najvise izgubila je Ron Dennis. Ne samo prosle godine nego i dugorocno gledano - mislim da je on taj koji ce najteze preboljeti proslu sezonu.

Da odgovorim na jos par stvari koje su ostale neodgovorene:
Ćale od Lewisa je napisao/la:oduvjek su favorizirali Ralfa
Nebi se slozio s tobom. BMW je favorizirao Ralfa, a Williams Montoyu. A momcad je ipak bila Williams,a ne BMW. ;-)

HamilonsoMcM je napisao/la:šta bi ti napravio da si Domenicali? vidiš da se takve stvari događaju i MOMČADIMA!
ali ima jedna razlika- taj Ferrari ima Kimija/Massu koji su sportaši i odigrat će timski ako treba a neće kukat ko 2x svjetski prvak
To "momcad" je bila samo moja provokacija. Ja ne mislim da je Ferrari nista veca niti manja momcad od McLarena. Kad se samo sjetim Austrije 2002... E ono je bila sramota.
A sto se kukanja tice sam vec odgovorio. ;-)

Adriana Lima fan je napisao/la:Kako vam se da :D
I ja se nekad sam sebi cudim. :D
slika
Night Rider
Početnik
Početnik
Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes

Post Postao/la Night Rider »

edo je napisao/la:
edo je napisao/la:Hamilton je mala beba za Alonsa,kad osvoji 2 naslova može mu biti samo
Edo nam je novi "insajder". Ajde kad toliko znaš de mi reci kakav je status vozača u Ferrariju. Baš me zanima.
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Po čemu ga je on to nadmašio? Po tome što su obadvojca imali isto bodova ili po tome što Alonso ima 2 naslova a Hamilton 0?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Po tome sto je uspio spiskat 17 bodova prednosti u 2 trke od covjeka koji je uzo naslov... hihi
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Kenny je napisao/la:Po čemu ga je on to nadmašio? Po tome što su obadvojca imali isto bodova ili po tome što Alonso ima 2 naslova a Hamilton 0?
Iskreno mene bi da sam na alonsovom mjestu bilo jako sram što sam poravnat sa nekakvim rookiem koji dolazi iz niže serije. Mislim da je ta činjenica bila poražavajuća za jednok dvostrukog svjetskog prvaka koji je izravno u utrkama bopjeđivao šumija .Tko zna, šta bi bili da mu se na putu nije našao takav jedan timski kolega. Vjerojatno bi gledali novog starog svijetskog prvaka koji bi se i ove godine borio za naslov :lol:

A sad na bivšeg rookia malo! Meni je on super brz vozač i jedino mi još fali ono što i Schumacher i Alonso i ako hočete Raikkonen(iz doba mclarena) imaju. Konstantno brzi krugovi u utrci. Možda se varam ali imam dojam da je tu malo tanji i da najbolje od sebe daje u kvalifikacijama. Nemojte me krivo svatiti on je super brz u utrci, ali po meni ta mu finesa ipak još malo fali za navedenom trojkom. Pozdrav :bye:
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

edo je napisao/la:
Night Rider je napisao/la: Hamilton ga je nadmašio u svojoj prvoj sezoni, zato ne pričaj gluposti.
Edo nam je novi "insajder". Ajde kad toliko znaš de mi reci kakav je status vozača u Ferrariju. Baš me zanima.
Nemora Edo biti nikakav ''insajder'' nego samo razmišlja i logički zaključuje
vidili smo kakav status ima Kovalainen samo što se on ne buni :D
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Neka mi netko iole inteligentan objasni( meni kao laiku ). Zašto bi se trebalo odustati od potpore vozaču koji vodi debelo u prvenstvu, na korist gunđala koji zaostaje bodovno. Dajte molim vas. :idea:
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
HamilonsoMcM
Početnik
Početnik

Post Postao/la HamilonsoMcM »

Icy je napisao/la:
Ja sam sigurna da su u Ferrariju na početku sezone sve postavili na svoje mjesto. To što Kimi ove godine na stazi izgleda puno lošije nego prošle, i što je još važnije- puno lošije od Masse, je druga stvar, i najpametnije što u Ferrariju mogu napraviti je da se okrenu Massi. Nitko nije rekao da su Massi trebali zabraniti borbu (kao što nisu ni Hamiltonu prošle godine), ali bolja strategija ide onom vozaču za kojeg su se (javno ili ne) opredijelili.

Nadalje, Massa definitvno nije rookie ove sezone. Prošla sezona mu je bila idealna prilika za osvojit naslov, samo ju je prokockao (zbog eksplozije motora u Monzi).

A paralela između Masse ove godine i Hamiltona prošle (u odnosu na njihove momčadske kolege) ti nikako ne stoji, jer Alonso prošle godine niti na jednoj utrci nije vozio tako loše kao što to radi Kimi zadnjih nekoliko.
zašto onda nisi sigurna da su i u McLarenu postavili isto tako stvari na početku prošle sezone pa se to malo okrenulo kasnije isto ko što se sad okreće u Ferrariju?
možda nisam dovoljno jasno objasnio rookie- mislio sam na to što ga čeka do kraja ove sezone, znači zadnjih par utrka kad je rasplet sezone, kad je svaka tisućinka važna, kad imaš priliku postat prvak pa raste pritisak...
prošle sezone se na kraju pokazao ipak vodonoša zadnjih par utrka i zato sam reko rookie! a to da mu je prošle sezone bila idealna prilika za osvojit naslov- pa šta mu je tek onda ova?!?! ipak je prošle sezone mogo do naslova samo ako ostala trojica ne voze zadnje 3 utrke

a sad Kimi, ne bih baš reko da vozi tak strašno loše, ne radi baš neke velike greške, al opet ne vozi ni predobro, reko bi prosjek neki! A i Alonsu (i svima ostalima) se to znalo dogodit prošle godine na pokojoj trci- npr. prosječna Francuska pa greška u Japanu, uglavnom imo je i on "svijetlih trenutaka"
...a i možda je momčad počela sabotirat Kimija, znam jednog vozača koji bi potegnuo tu priču da je na Kimijevom mjestu
...::: // Hamilton United \\ :::...
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Sad se kao Ferrarijevci bune kakav je status imao Alonso i kakav status ima Kova u odnosu na Lewisa!?Znaci Lewis je prošle sezone bio dobar samo zbog toga jer je momčad stajala iza njega?Pa dajte se sjetite kako je Alo prošao Lewisa u Australiji ili zašto Lewis nije smio napasti Alonsa u Monacu?

P.S: kakav je ono status imao Barrichello protiv Miške??
.........da se prisjetimo.......

gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Dani je napisao/la:Neka mi netko iole inteligentan objasni( meni kao laiku ). Zašto bi se trebalo odustati od potpore vozaču koji vodi debelo u prvenstvu, na korist gunđala koji zaostaje bodovno. Dajte molim vas. :idea:
O tom pitanju bi se već dalo komentirati u topicu Da li je F1 momčadski ili individualni sport? ;)
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

King iCool je napisao/la:Sad se kao Ferrarijevci bune kakav je status imao Alonso i kakav status ima Kova u odnosu na Lewisa!?Znaci Lewis je prošle sezone bio dobar samo zbog toga jer je momčad stajala iza njega?Pa dajte se sjetite kako je Alo prošao Lewisa u Australiji ili zašto Lewis nije smio napasti Alonsa u Monacu?

P.S: kakav je ono status imao Barrichello protiv Miške??
.........da se prisjetimo.......
Rubens protiv Schumija nije bio jednako kao Irvine protiv Schumija. Irvine je u ugovoru imao striktno da je broj 2 dok je Rubens imao nekaj slično McLarenu,kao ko prvi do zavoja njegova utrka,što je njega ljutilo jer je uvijek bio Schumi bolji i brži no kad bi rubens u rijetkim situacijama bio prvi tražili su od njega da ga propusti u ime osiguravanja bodovne prednosti i titule prvaka... nije velika ali je razlika,još je nepoznato kakav Heikki ima ugovor ali poprilično je jasno da je broj 2 radi toga jer je Hami odmako previše ;) možda na početku nije imao takav točan status ali sad si ga je sam pretvorio i mora vozit za tim
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Lucky je napisao/la:
Navedi mi ta tri razloga po kojima je Alonso bio sabotiran u zadnje tri utrke ili da spomenemo određene mailove po stoti put za koje se zna odakle su došli i tko je tu ustvari sabotiran.Ako sam dobro pratio u Fujiju se sam zabio u zid ili mu je i tu bolid sabotiran?U Kini je završio drugi i očito su ga sabotirali,a u Brazilu treći(koja sabotaža moj bože).A vjerovatno su ga sabotirali i u Monzi,hmmm.Da su ga htjeli sabotirati,a danas je sve moguće bez obzira što se i plače,a FIA mora paziti na boks McLarena,mogli su to napraviti.Cijenim Alonsa kao vozača,ali kao čovjeka ne(od prošle sezone i ne zato što je bio u borbi sa Hamiltonom,jer da je bio i neki drugi vozač mislio bih isto)i svoje mišljenje o njemu sam promjenio baš zbog takvog načina.''Joj meni je ravropravan rookie,a ja sam dvostruki svjetski prvak''.E pa čovječe dokaži se kad je teško i ne krivi druge za svoje vožnje nego pokaži da si bolji.
Sam si je iskopao jamu za nogu iz McLarena i ne tražite razloge u nekom drugom.Prihvatite činjenicu da je prošle godine imao vrhunskog vozača u momčadi koji mu nije htio biti vodonoša i danas se pokazuje da je to napravio s razlogom.
@lucky, ćale i svi ostali istomišljenici

vidim da su se strasti prilično uzburkale, ne namjeravam dalje rasplamsavati raspravu i natezanja, ja sam ovdje već prilično opširno pisao kako ja vidim tu cijelu situaciju, ako nekoga interesira evo link http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?t= ... start=1520.

ja na stvari pokušavam gledati sa svih aspekata i trudim se povući neku realnu i objektivnu paralelu, vjerujte nisam opterećen navijaštvom i pristranošću pojedincu ili momčadi, nakon senne mi je ionako sve postalo prilično trivijalno, a ovaj pravac kamo f1 putuje mi se nimalo ne sviđa...

lewis je samo predvodnik jednog novog vala i definitivno čovjek kakvog je bernie samo mogao poželjeti, ali za sve one koji vole čitati između redaka vrlo je jasno da je sve to tek puka farsa i glumatanje.......najbolji primjer je ovo sranje sa spa-om, sve, ali baš SVE se podređuje profitu i maksimalnoj iskoristivosti marketinškog potencijala, a to je dragi moji običan blještavi celofan....
f1 champs

Post Postao/la f1 champs »

sunseeker je napisao/la:
Lucky je napisao/la:
Navedi mi ta tri razloga po kojima je Alonso bio sabotiran u zadnje tri utrke ili da spomenemo određene mailove po stoti put za koje se zna odakle su došli i tko je tu ustvari sabotiran.Ako sam dobro pratio u Fujiju se sam zabio u zid ili mu je i tu bolid sabotiran?U Kini je završio drugi i očito su ga sabotirali,a u Brazilu treći(koja sabotaža moj bože).A vjerovatno su ga sabotirali i u Monzi,hmmm.Da su ga htjeli sabotirati,a danas je sve moguće bez obzira što se i plače,a FIA mora paziti na boks McLarena,mogli su to napraviti.Cijenim Alonsa kao vozača,ali kao čovjeka ne(od prošle sezone i ne zato što je bio u borbi sa Hamiltonom,jer da je bio i neki drugi vozač mislio bih isto)i svoje mišljenje o njemu sam promjenio baš zbog takvog načina.''Joj meni je ravropravan rookie,a ja sam dvostruki svjetski prvak''.E pa čovječe dokaži se kad je teško i ne krivi druge za svoje vožnje nego pokaži da si bolji.
Sam si je iskopao jamu za nogu iz McLarena i ne tražite razloge u nekom drugom.Prihvatite činjenicu da je prošle godine imao vrhunskog vozača u momčadi koji mu nije htio biti vodonoša i danas se pokazuje da je to napravio s razlogom.
@lucky, ćale i svi ostali istomišljenici

vidim da su se strasti prilično uzburkale, ne namjeravam dalje rasplamsavati raspravu i natezanja, ja sam ovdje već prilično opširno pisao kako ja vidim tu cijelu situaciju, ako nekoga interesira evo link http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?t= ... start=1520.

ja na stvari pokušavam gledati sa svih aspekata i trudim se povući neku realnu i objektivnu paralelu, vjerujte nisam opterećen navijaštvom i pristranošću pojedincu ili momčadi, nakon senne mi je ionako sve postalo prilično trivijalno, a ovaj pravac kamo f1 putuje mi se nimalo ne sviđa...

lewis je samo predvodnik jednog novog vala i definitivno čovjek kakvog je bernie samo mogao poželjeti, ali za sve one koji vole čitati između redaka vrlo je jasno da je sve to tek puka farsa i glumatanje.......najbolji primjer je ovo sranje sa spa-om, sve, ali baš SVE se podređuje profitu i maksimalnoj iskoristivosti marketinškog potencijala, a to je dragi moji običan blještavi celofan....
Slažem se s tobom, tu prošlogodišnju situacuju sa Alonsom i Mclarenom se treba gledati iz šire perspektive i tek češ onda imati pravu sliku stvari.
Vidim da neki članovi ovog foruma ne sagledavaju kompletnu situaciju nego samo uzimaju neke "dijelove priče" pa onda situacija nije objektivna.
A ovo što govoriš o Berniu i kako se ide samo za zaradom podkrepljuje i ova izjava http://www.autosport.hr/content/view/8788/381/ ,njemu bi zbog zarade itekako odgovaralo da Lewis bude prvak(da se razmijemo nemem ništa protiv da Lewis bude prvak ako to zaslužuje) ali mu to ne daje za pravo da pljuje po Alonsu i Kimiju.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ako već govorimo o marketinškoj potrebi za novim prvakom( po mogućnosti mladom ), kaj tada reći za Alonsa 2005. i 2006. ? Nakon godina dominacije Ferrarija i Šumija i odlazaka sponzora zbog neuzbudljivih sezona, javila se puno veća potreba za novim prvakom koji će pobjediti osovinu Ferrari-Šumi-Brawn nego što je potrebna promjena sada. :idea: A svaku situaciju možeš gledati iz perspektiva koliko ti želiš, samo je pitanje koju ti želiš i prihvačaš. :!:

slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Dani je napisao/la:Ako već govorimo o marketinškoj potrebi za novim prvakom( po mogućnosti mladom ), kaj tada reći za Alonsa 2005. i 2006. ? Nakon godina dominacije Ferrarija i Šumija i odlazaka sponzora zbog neuzbudljivih sezona, javila se puno veća potreba za novim prvakom koji će pobjediti osovinu Ferrari-Šumi-Brawn nego što je potrebna promjena sada. :idea: A svaku situaciju možeš gledati iz perspektiva koliko ti želiš, samo je pitanje koju ti želiš i prihvačaš. :!:
naravno, ali ako je situacija koju prihvačaš isključivo ona jedina iz koje je i gledaš, onda opet sve nema smisla......
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Dani je napisao/la:Ako već govorimo o marketinškoj potrebi za novim prvakom( po mogućnosti mladom ), kaj tada reći za Alonsa 2005. i 2006. ? Nakon godina dominacije Ferrarija i Šumija i odlazaka sponzora zbog neuzbudljivih sezona, javila se puno veća potreba za novim prvakom koji će pobjediti osovinu Ferrari-Šumi-Brawn nego što je potrebna promjena sada. :idea: A svaku situaciju možeš gledati iz perspektiva koliko ti želiš, samo je pitanje koju ti želiš i prihvačaš. :!:
marketinški ni alonso ni kimi ni massa i kubica skup sa svojim svim menađerima nisu zanimljivi kao jedan Lewis Hamilton,jednako kako Hamilton nije ni upola zanimljiv kao ŽSchumi no sigurno će bit. Što se tiče Schumija on je bio najzanimljiviji jer nije imao dostojnog protivnika niti zanimljivog,on je imao sam svoju eru dok sa njegovim odlaskom dolazi mladi dečko o kojem se puno pričalo,odlično vozi,prvi je crnac,ma marketinški neprikosnovljen tako da....
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

f1 champs je napisao/la: Slažem se s tobom, tu prošlogodišnju situacuju sa Alonsom i Mclarenom se treba gledati iz šire perspektive i tek češ onda imati pravu sliku stvari.
Vidim da neki članovi ovog foruma ne sagledavaju kompletnu situaciju nego samo uzimaju neke "dijelove priče" pa onda situacija nije objektivna.
A ovo što govoriš o Berniu i kako se ide samo za zaradom podkrepljuje i ova izjava http://www.autosport.hr/content/view/8788/381/ ,njemu bi zbog zarade itekako odgovaralo da Lewis bude prvak(da se razmijemo nemem ništa protiv da Lewis bude prvak ako to zaslužuje) ali mu to ne daje za pravo da pljuje po Alonsu i Kimiju.
pa da, to je upravo to.....sve treba biti ružičasto, uvijek kad su kamere u blizini smješak na licu, pozeri........i naravno da berniju ruši imiđ jedan alkoholičar koji okolo po paddocku gura novinare i ruši malu djecu.......i k tome je još svjetski prvak........marketing,promidžba,prodaj muda pod bubrege, zaradi što više, budi društveno prihvatljiv, idol masama........sve je to samo daj zgrni što više para.........

i što je najgore, NAJGORE je to što se od vozača sve to očekuje i onda jedan prdonja max mosley napravi sranje stoljeća, zbog kojeg bi u nekim državama odgovarao pred sudom i zakonom, i nanese takvu štetu imiđu f1 i ostane živ, netaknut od bilokoga, taj je u redu, veli bernie, zato što je valjda i sam takav............

lova,taština,moć,politika - sve je to danas na prvom mjestu u f1, i sve je to zapakirano, ili se bar silno trudi, zapakirati u jedan blještavi proizvod i od ljudi izvući što više para da famozni "l,t,m,p" ciklus ne stane..........
jad i bijeda........i zato sam već više put arekao, onih sat i pol na stazi još uvijek ne mogu režirati i kontrolirati iako bi vrlo rado htjeli, eh da f1 se svela na tih sat i pol, nadam se da će BAR na tome i ostati
Tommy
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tommy »

sunseeker je napisao/la:
f1 champs je napisao/la: Slažem se s tobom, tu prošlogodišnju situacuju sa Alonsom i Mclarenom se treba gledati iz šire perspektive i tek češ onda imati pravu sliku stvari.
pa da, to je upravo to.....sve treba biti ružičasto, uvijek kad su kamere u blizini smješak na licu, pozeri........i naravno da berniju ruši imiđ jedan alkoholičar koji okolo po paddocku gura novinare i ruši malu djecu.......i k tome je još svjetski prvak........marketing,promidžba,prodaj muda pod bubrege, zaradi što više, budi društveno prihvatljiv, idol masama........sve je to samo daj zgrni što više para.........

i što je najgore, NAJGORE je to što se od vozača sve to očekuje i onda jedan prdonja max mosley napravi sranje stoljeća, zbog kojeg bi u nekim državama odgovarao pred sudom i zakonom, i nanese takvu štetu imiđu f1 i ostane živ, netaknut od bilokoga, taj je u redu, veli bernie, zato što je valjda i sam takav............

lova,taština,moć,politika - sve je to danas na prvom mjestu u f1, i sve je to zapakirano, ili se bar silno trudi, zapakirati u jedan blještavi proizvod i od ljudi izvući što više para da famozni "l,t,m,p" ciklus ne stane..........
jad i bijeda........i zato sam već više put arekao, onih sat i pol na stazi još uvijek ne mogu režirati i kontrolirati iako bi vrlo rado htjeli, eh da f1 se svela na tih sat i pol, nadam se da će BAR na tome i ostati
Kimi nije gurnuo djete, nego njegova luda mater, pogledaj bolje video, a Max Mosley nebi odgovarao pred sudom u niti jednoj normalnoj zemlji, zato i nije, sto on radi u krevetu je njegova osobna stvar, osim ako ti pod nekim ne mislis na odredene muslimanske zemlje sa svojim zakonima o preljubu (a ni sumljam da bi i tamo zavrsio na sudu). I kakvo je on konkretno sranje napravio, valjda covik ima pravo na svoj zivot, sranje je napravio onaj tko je usao u njegovu privatnost.

A trece, sto ti uopce konkretno zelis reci? Osim sto patis za nekakvim drugacijim vremenima? Sto ocekujes danas osim bljestavog celofana, takav je svijet, F1 je proizvod i treba ga sto bolje prodati.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Tommy je napisao/la:
Kimi nije gurnuo djete, nego njegova luda mater, pogledaj bolje video, a Max Mosley nebi odgovarao pred sudom u niti jednoj normalnoj zemlji, zato i nije, sto on radi u krevetu je njegova osobna stvar, osim ako ti pod nekim ne mislis na odredene muslimanske zemlje sa svojim zakonima o preljubu (a ni sumljam da bi i tamo zavrsio na sudu). I kakvo je on konkretno sranje napravio, valjda covik ima pravo na svoj zivot, sranje je napravio onaj tko je usao u njegovu privatnost.

A trece, sto ti uopce konkretno zelis reci? Osim sto patis za nekakvim drugacijim vremenima? Sto ocekujes danas osim bljestavog celofana, takav je svijet, F1 je proizvod i treba ga sto bolje prodati.
uopće ne patim za apsolutno nikakvim vremenima, samo konstatiram evidentno, meni se to ne sviđa, ali u meni nema nikakve nostalgije, živi se u sadašnjosti i za budućnost, a ne prošlost.........ali zato treba uputiti na loše strane da bi ta budućnost eventalno ispala bolja.....

vidi se da si neki zatucani lik, sve shvaćaš doslovno, ovo s kimijem je bila paradigma, rekao sam već, treba čitati između redaka.....i ne shvaćati sve doslovno

a što se mosleya tiče, ništa nisi shvatio, što da ti kažem? pročitaj još jednom
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Vidim iz ovih postova da ima puno onih koji ne vole Hamiltona ili im je antipatičan ili ga mrze...ali ima i onih smiješnih koji su izgleda koliko sam ja skužio ljubomorni i krivo im što je mali iz samog starta sjeo u takav bolid i počeo rezultate stvarat, pa smišljate koje kakve postove, uvodite u sve i insajdere i outsajedere i uspoređujete sa svim i svačim... jbg, 'za dobrim konjem prašina se diže' što drugo reć.
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Ljudima smeta sto je covjek odmah sjeo u pravi bolid :roll: Pa ako je prava kvaliteta, a je onda zasluzuje bit u tom bolidu da je prije toga samo sjedio u pelenama i nista drugo radio.......
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

nikoga lewis ne smeta, dapače hvala Bogu što je u f1

jedino koga nešto smeta ste vi koji ne možete prihvatiti da netko ima drugačije poglede.....

meni ne smeta što ti voliš hamiltona, a tebi smeta što ga je ne volim, i tko je tu onda blesav?
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Vidim iz ovih postova da ima puno onih koji ne vole Hamiltona ili im je antipatičan ili ga mrze...ali ima i onih smiješnih koji su izgleda koliko sam ja skužio ljubomorni i krivo im što je mali iz samog starta sjeo u takav bolid i počeo rezultate stvarat, pa smišljate koje kakve postove, uvodite u sve i insajdere i outsajedere i uspoređujete sa svim i svačim... jbg, 'za dobrim konjem prašina se diže' što drugo reć.
Tako to mora biti! ;)
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

sunseeker je napisao/la:nikoga lewis ne smeta, dapače hvala Bogu što je u f1

jedino koga nešto smeta ste vi koji ne možete prihvatiti da netko ima drugačije poglede.....

meni ne smeta što ti voliš hamiltona, a tebi smeta što ga je ne volim, i tko je tu onda blesav?
Jednako kao što tebi smeta što ja ne volim Alonsa, a simpatiziram Hamiltona. :idea:

slika
Odgovori