ima sve za izgubiti..Ali kako nema puno za izgubiti
Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Cuky
- Moderator
Re: Sebastian Vettel
Pa jednu utrku da kiksa opet je više od dvije čiste pobjede u prednosti. To po meni nije veliki gubitak. Proba jednu utrku kad mu se dogodi da nije na vrhu, pa ako neide neide, ostane mu preko 50 bodova prednosti i do kraja sezone kontrolira. Jednu utrku mu nebi Bog ništa napravio da nas malo uvjeri da se zna utrkivat, a ne samo krugove nizat
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak
moras shvatit da se ne utrkuje on zbog tebe i mene, vec zbog milijuna 

- ostoja
- Navijam za: McLaren
VVetel je pobijeđivao,i preticao i dok je vozio slabije bolide.Sve ovo što vi pričate protiv njega,pretežno Hamiltonovi navijači-to je zbog tog što je on prošao sve vozačke instance i borio se za svoje mijesto pod suncem a ne kao Hamilton ubačen odmah u najbolji bolid.Vetel je jedan kompletan vozač,i kamo sreće da on i Buton zajedno voze kod nas.damjan.cule je napisao/la:Pa po tome se onda dolazi do zaključka da se Vettel ne snalazi i ne umije ništa napraviti u tim situacijama. A to je ono o čem pričamo cijelo vrijeme, samo svatko to izražava na drukčiji način.
Vidim ja da većina ovdje priželjkuje i priziva grečke Vetela.Imao ih je i on do sada,nije da nije ali je on za razliku od drugih učio na svojim greškama i nadam se da će i od sada kao i do sad nastaviti ovako pametno da vozi i da će osvojit prvenstvo -naravno zasluženo.On se dokazao mnogo puta do sada i da se ne boji preticati,i da zna preticati i nema se on šta više dokazivat.Njegov cilj je da uzme prvenstvo-i ja mu to od srca želim,mada bih više volio da to bude Buton.I nije njegov bolid više najbrži,mešu najbržim jeste ali ni Hamilton ni Alonso ne voze ništa lošije bolide,doduše zavisi od staze.Pa neka ga stignu i prestignu,to je njihov problem a ne Vetelov.damjan.cule je napisao/la:Armanini je napisao/la:hehe damjan pa ne igraju se oni neznam cega (malo mi je kasno za neku suvislu paralelu)..
previse je milijunceka u igri da ce si vozac priustit gustiranje na stazi
shvaćam što hoćeš reći, ali ja to nisam zamislio kao guštiranje. Vettel je imao i još uvijek ima super brz bolid. Neka iskoristi kad mu se dogode malo "lošije" kvale kao u Njemačkoj da malo "trenira" pretjecanja. Nema sumnje da je on dobar vozač, da zna odvoziti brzo kad je najpotrebnije i da zna kontrolirati. Ali kako nema puno za izgubiti neka proba malo i riskirati kad zapne iza nekog a ne samo čekati bokseve. jednog dana RB će možda biti 2. ili 3. po brzini, pa kad se bude trebalo probijat biti će izgubljen. Ne strašno izgubljen, ali nakon sada već 2 sezone sa najbržim bolidom na gridu malo je u tome segmentu "zahrđao"
Naravno, to je samo moje osobno, subjektivno mišljenje.
Zadnja izmjena: gringo73, dana/u 29 srp 2011, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: postovi u nizu
Razlog: postovi u nizu

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Vettel:ostoja je napisao/la:VVetel je pobijeđivao,i preticao i dok je vozio slabije bolide.Sve ovo što vi pričate protiv njega,pretežno Hamiltonovi navijači-to je zbog tog što je on prošao sve vozačke instance i borio se za svoje mijesto pod suncem a ne kao Hamilton ubačen odmah u najbolji bolid.Vetel je jedan kompletan vozač,i kamo sreće da on i Buton zajedno voze kod nas.damjan.cule je napisao/la:Pa po tome se onda dolazi do zaključka da se Vettel ne snalazi i ne umije ništa napraviti u tim situacijama. A to je ono o čem pričamo cijelo vrijeme, samo svatko to izražava na drukčiji način.
2001 - Naslov europskog i njemačkog prvenstva u kartingu
2003 - Drugo mjesto u formuli BMW ADAC
2004 - naslov u formuli BMW ADAC
2005 - Peti u Formuli 3 euro serija
2006 - Počeo voziti u Formula 3 word seriji
2007 - Toro Rosso
2008 - Prva puna sezona u Formuli 1
2009 - Red Bull
2010 - Osvojil naslov u formuli 1 (Red Bull)
Hamilton:
Karting
2002 - Prelazi iz kratinga u formulu Renault, zavrsava treci u svojoj prvoj sezoni
2003 - Naslov u Formuli Renault (10 pobjeda, 9 najbrzih krugova, 11 pol pozicija)
2004 - Prelazi u Formulu 3 zavrsava peti
2005 - Naslov Formula 3 (15 pobjeda, 10 najbrzih krugova, 13 pol pozicija)
2006 - Osvaja naslov u GP2 i prelazi u mclaren
2007 - Prva sezona u mclarenu zavrsava drugi
2008 - Osvaja naslov u formul 1 (mclaren)
2009/2010 - Formula 1 mclaren
Pa mi sad obajsni po kojim faktorima ostavrujes svoje tvrdnje
Darkness rises when silence dies
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Daj elder šta se uopće trudiš...lik je troll.
-
- Navijam za: RedBull Ferrari Schumi
da baš on je trollKing iCool je napisao/la:Daj elder šta se uopće trudiš...lik je troll.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Nisam o Vettelu pričal...RedBull&Ferrari je napisao/la:da baš on je trollKing iCool je napisao/la:Daj elder šta se uopće trudiš...lik je troll., a 90% postova na vettelovoj strani je o hamiltonu, pa dajte ljudi imate hamiltonovu stranicu pišite tamo, jebote šta stvarno na koju god stranicu dođemo moramo čitati o hamiltonu, onda nek maknu sve strane i ostave samo hamiltonovu pa pišite dan i noć... mislim ovo je već postalo bolesno ali doslovno... moderatori molim vas da malo reda uvedete, nisam dugo tu ali i ovih par tjedana mi je dosta da vidim da gdje god pišu hamiltonovci na kraju je tema tog posta hamilton, a ne vozač/tim na čijoj stranici se piše...
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
U mojem postu koji je isel iskljucivo ostoji sam stavil usporedbu vettelove i hamiltove karijere jer me interesira od kud on vuce svoje zaključke. A ako samo pogledas ja nisam nis lose napisal o vettlu samo usporedba.RedBull&Ferrari je napisao/la:da baš on je trollKing iCool je napisao/la:Daj elder šta se uopće trudiš...lik je troll., a 90% postova na vettelovoj strani je o hamiltonu, pa dajte ljudi imate hamiltonovu stranicu pišite tamo, jebote šta stvarno na koju god stranicu dođemo moramo čitati o hamiltonu, onda nek maknu sve strane i ostave samo hamiltonovu pa pišite dan i noć... mislim ovo je već postalo bolesno ali doslovno... moderatori molim vas da malo reda uvedete, nisam dugo tu ali i ovih par tjedana mi je dosta da vidim da gdje god pišu hamiltonovci na kraju je tema tog posta hamilton, a ne vozač/tim na čijoj stranici se piše...
Darkness rises when silence dies
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Elder pogledaj da ga je pol foruma ignoriralo, a valjda je to s razlogom.
Ja mislim da je nepotrebno radit neku razliku između Alonsa, Vettela, Kubice i Hamiltona, jer su to trenutno 4 najbrža vozača, svako od njih je pobjeđivo u nižim serijama, svi osim Kubice su pobjedili i u F1. Vidili smo 2007 kad su Kimi, Alonso i Hamilton imali podjednke bolide da su se ravnoprvno borili, a vjerujem da bi isto tako bilo da su u toj situaciji ta 4 vozača koja sam naveo. Normalno je da svako od njih ima neke dobre strane i mane, neko će si brže prilagodit bolid neko sporije, neko će više riskirat, pa nekad osvojit koji bod više, nekad koji bod manje, a to isto vrjedi i za onog koji neriskira jer je možda sa riskirnjem mogo bit bolji u trci
Ja mislim da je nepotrebno radit neku razliku između Alonsa, Vettela, Kubice i Hamiltona, jer su to trenutno 4 najbrža vozača, svako od njih je pobjeđivo u nižim serijama, svi osim Kubice su pobjedili i u F1. Vidili smo 2007 kad su Kimi, Alonso i Hamilton imali podjednke bolide da su se ravnoprvno borili, a vjerujem da bi isto tako bilo da su u toj situaciji ta 4 vozača koja sam naveo. Normalno je da svako od njih ima neke dobre strane i mane, neko će si brže prilagodit bolid neko sporije, neko će više riskirat, pa nekad osvojit koji bod više, nekad koji bod manje, a to isto vrjedi i za onog koji neriskira jer je možda sa riskirnjem mogo bit bolji u trci

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
Pa pobijedio je Kubica u Kanadi 2008.Kenny je napisao/la:Elder pogledaj da ga je pol foruma ignoriralo, a valjda je to s razlogom.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Mislio sam da nije osvojio prvenstvo

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona

šta mi tu to imamo? hahahaha
- ostoja
Ovaj je forum pun ljudi koji svoje frustracije liječe vrijeđanjem drugih ljudi.Došli ste na ovaj dio i vrijeđate svijetskog prvaka.Koji je svoju titulu zaslužio samostalno,nije guran ni od koga niti favorizovan,koji je i preticao a znao i da kontroliše utrku.koji je imao kao i svi ostali i svojih manje slavnih trenutaka,ali je na njima učio,pa sada i kada nije najbrži vozi hladne glave kao pravi šampion a ne kao pojedinci koji kada im ne ide odmah napadaju sve oko sebe,izazivaju udese,vrijeđaju itd.Znači poštujte rezultate,i ako nemate šta pametno da komentarišete nemojte ni ulaziti na ovaj dio foruma.A svako kome smeta Vetelov uspijeh može da ga stavi na ignore listu kao i mene:samo ja znam većini ne smeta Vetzelov uspijeh nego neuspijeh njihovih ljubimaca Hamiltona i Alonsa pa onda liječe svoje frustracije vrijeđajući svakog ko pokaže kako vozi pravi šampion.

- Centurion
- Test vozač
joooj zašto sam morao stisnuti onaj gumbić koji mi pokaže tvoj komentarostoja je napisao/la:Ovaj je forum pun ljudi koji svoje frustracije liječe vrijeđanjem drugih ljudi.Došli ste na ovaj dio i vrijeđate svijetskog prvaka.Koji je svoju titulu zaslužio samostalno,nije guran ni od koga niti favorizovan,koji je i preticao a znao i da kontroliše utrku.koji je imao kao i svi ostali i svojih manje slavnih trenutaka,ali je na njima učio,pa sada i kada nije najbrži vozi hladne glave kao pravi šampion a ne kao pojedinci koji kada im ne ide odmah napadaju sve oko sebe,izazivaju udese,vrijeđaju itd.Znači poštujte rezultate,i ako nemate šta pametno da komentarišete nemojte ni ulaziti na ovaj dio foruma.A svako kome smeta Vetelov uspijeh može da ga stavi na ignore listu kao i mene:samo ja znam većini ne smeta Vetzelov uspijeh nego neuspijeh njihovih ljubimaca Hamiltona i Alonsa pa onda liječe svoje frustracije vrijeđajući svakog ko pokaže kako vozi pravi šampion.
"Znači poštujte rezultate"
ovoga se sljedeći puta sjeti kada budeš govorio o Hamiltonu;
Nije da ga mi vrijeđamo, nego osoba koja ima superiorni auto nemože pokazati kako vozi, a koliko smo vidjeli po prošloj utrci, nije baš najbolji u prestizanju,
da, dobro kontrolira utrke, ali ne i da prelazi... tj još moramo vidjeti kako prelazi, možda baš u ovoj utrci bude krenuo sa zadnjeg mjesta i dođe na postolje, šta ja znam (nerealno - u hungaroringu smo)
samo vrijeme će pokazati
- -ferrari-F1-
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
vidili smo mi svi kako vettel prelazi...sjeti se samo spa i tuske prosle godineCenturion je napisao/la:joooj zašto sam morao stisnuti onaj gumbić koji mi pokaže tvoj komentarostoja je napisao/la:Ovaj je forum pun ljudi koji svoje frustracije liječe vrijeđanjem drugih ljudi.Došli ste na ovaj dio i vrijeđate svijetskog prvaka.Koji je svoju titulu zaslužio samostalno,nije guran ni od koga niti favorizovan,koji je i preticao a znao i da kontroliše utrku.koji je imao kao i svi ostali i svojih manje slavnih trenutaka,ali je na njima učio,pa sada i kada nije najbrži vozi hladne glave kao pravi šampion a ne kao pojedinci koji kada im ne ide odmah napadaju sve oko sebe,izazivaju udese,vrijeđaju itd.Znači poštujte rezultate,i ako nemate šta pametno da komentarišete nemojte ni ulaziti na ovaj dio foruma.A svako kome smeta Vetelov uspijeh može da ga stavi na ignore listu kao i mene:samo ja znam većini ne smeta Vetzelov uspijeh nego neuspijeh njihovih ljubimaca Hamiltona i Alonsa pa onda liječe svoje frustracije vrijeđajući svakog ko pokaže kako vozi pravi šampion.
"Znači poštujte rezultate"
ovoga se sljedeći puta sjeti kada budeš govorio o Hamiltonu;
Nije da ga mi vrijeđamo, nego osoba koja ima superiorni auto nemože pokazati kako vozi, a koliko smo vidjeli po prošloj utrci, nije baš najbolji u prestizanju,
da, dobro kontrolira utrke, ali ne i da prelazi... tj još moramo vidjeti kako prelazi, možda baš u ovoj utrci bude krenuo sa zadnjeg mjesta i dođe na postolje, šta ja znam (nerealno - u hungaroringu smo)
samo vrijeme će pokazati
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
-
- Veteran
Učinite nam svima uslugu pa ne citirajte ovoga iznad
...put u raj nije posut ružama...
-
bravo majstore, odličan krug, sam se doveo na pole position, najbolje se vidi u usporedbi sa webberom...
- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
Bravo RB7 odlican krug vidi se u usporedbi s slabijim MP4-26RedBull&Ferrari je napisao/la:bravo majstore, odličan krug, sam se doveo na pole position, najbolje se vidi u usporedbi sa webberom...

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
genije, webberu kers nije radio.. webber da bez kotaca bude iza vettela vi biste to abijali na nos kako ga je otresao???RedBull&Ferrari je napisao/la:bravo majstore, odličan krug, sam se doveo na pole position, najbolje se vidi u usporedbi sa webberom...
McLaren u <3
-
da vidi se, vettel bez značajne greške, a hamilton sa 2 značajne greške u zadnjem krugu i samo 0.150 iza vettela... vidi se da su slabiji nema šta... i weber više od pola sekunde iza... biseri i biseri, svašta se može čut na ovom forumu... zar stvarno ima toliko ljubomornih i zavidnih ljudi na ovom forumu...GERMAN je napisao/la:Bravo RB7 odlican krug vidi se u usporedbi s slabijim MP4-26RedBull&Ferrari je napisao/la:bravo majstore, odličan krug, sam se doveo na pole position, najbolje se vidi u usporedbi sa webberom...
-
- Veteran
Čestitke Vettelu
Ali toliko je arogantan sa onom team radiom a prstić mu nije ništa bolji,ali mora se priznati odlično odveženo
Ali toliko je arogantan sa onom team radiom a prstić mu nije ništa bolji,ali mora se priznati odlično odveženo
...put u raj nije posut ružama...
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
vidi se da od vettela nevidis dalje, hamiltonov taj krug kojeg je zeznuo je bio 0,250 sporiji od vettela, i nisu toliko znacajne greske bile..... a taj 0,150 je onaj prvi lewisov krug....RedBull&Ferrari je napisao/la:da vidi se, vettel bez značajne greške, a hamilton sa 2 značajne greške u zadnjem krugu i samo 0.150 iza vettela... vidi se da su slabiji nema šta... i weber više od pola sekunde iza... biseri i biseri, svašta se može čut na ovom forumu... zar stvarno ima toliko ljubomornih i zavidnih ljudi na ovom forumu...GERMAN je napisao/la:Bravo RB7 odlican krug vidi se u usporedbi s slabijim MP4-26RedBull&Ferrari je napisao/la:bravo majstore, odličan krug, sam se doveo na pole position, najbolje se vidi u usporedbi sa webberom...
McLaren u <3
- kowalski
- Rezervni vozač
Vrhunski krug - dominacija se nastavlja.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Dani
- Legenda
Webber ima sklepani bolid. Vettel na poleu zahvaljujući grešci Hamiltona ( ali treba priznati da je odvozio krug bez greške) . Dominacije ni na vidiku.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.