Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Robert Kubica
Ja sam: Vozač
Navijam za: Roberta Kubicu
Kontakt:

Re: Formula 1 team-McLaren

Post Postao/la Robert Kubica »

McM je dobro napredovao i mislim da su šanse za naslov malene
treba mu makar još 6 pobjeda da bi nadvladao i osvojio naslov (button ima 6 ) #-o
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

pa ja sam samo rekao ako ovako nastave, moglo bi biti svega.
1. vetel se već slomio jednom ove godine od pritiska
2. buton je pao u formi
3. sjetite se samo kaj je trema i nervoza napravila hamiltonu prije dvije godine kad je izgubio dobiveni naslov i cirkusa na kraju prošle godine

dakle, dok god postoji teoretska šansa da neko drugi pobjeđuje, a "favoriti" kiksaju, pa ja sam za to
Iako sumnjam da bi hamilton ili kimi mogli bit prvaci (šteta za masu, on je imao više bodova i bio je ozbiljniji protivnik ovima na čelu (ali njega neće biti bar mjesec dana u utrkama, a možda ni do kraja sezone), nemojte ih otpisati, bar ne još.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

darky je napisao/la: dakle, dok god postoji teoretska šansa da neko drugi pobjeđuje, a "favoriti" kiksaju, pa ja sam za to
Iako sumnjam da bi hamilton ili kimi mogli bit prvaci (šteta za masu, on je imao više bodova i bio je ozbiljniji protivnik ovima na čelu (ali njega neće biti bar mjesec dana u utrkama, a možda ni do kraja sezone), nemojte ih otpisati, bar ne još.
Ma ne otpisujem ja nikoga, ali jedna loša Vettelova i jedna dobra Lewisova utrka ne moraju ništa značiti! ;)
Svi spominjete Vettela, Buttona, a šta je sa Webberom??
Neka svaku trku bude na postolju i njemu dosta! ;)
Ima najbolji auto uz to.
(McLaren)
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la (McLaren) »

Ja nisam ciljao na prvo mjesto, ali medu prvih 4 bi moga biti Hamilton i mozda 3 McLaren kao konstruktor, ali otom potom vidjecemo nastavak kako ce sve to ici, ja se nadam najboljem za McLaren
IH!

Post Postao/la IH! »

Ljudi pa brawn je nevjerovatno pao u performansama. Dao se naslutiti taj pad vec dvije trke,ali ovaj zadnji pad je bas drastican.

Po meni,licno mislim da je trenutno McM vrlo blizu,da ne kazem da su sustigli,brawn,isto tako mislim da je i Ferrari tu u par grama razlike,iza njih odmah i renault,williams.

Nema vise one dominacije "bijelih" bolida :D ,jedini "problem" su red bull :arrow:

Moze se svasta ovdje jos izdesavati,naravno,ako ovaj trend napretka zadrce i McM,ferrari a i Renault.

Trke i sama borba ej sve zanimljivija..jedva cekam slijedecu =D>
slika
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

e ovakav su bolid trebali na početku sezone složit a ne ovi guzonje iz FIA-e su čekali da vide prve dve utrke da se GP Brawn nakupi bodova pa tek onda odobrit dvostruki difuzor al onda je kasno za ostale da ga razviju dok umeđuvremenu oni sve za redom pobjeđuju, al eto konačno su ga složili s dvostrukim difuzorom kako treba uz to još i kers. Pa da su takav bolid imali u samom startu di bi im bio kraj, al onda bi bila druga priča kad bi vidila FIA da McL pobjeđuje sve za redom kao i prošle sezone. Onda bi rekli ukinut ćemo difuzor i otet im bodove nikako da krene, al eto ko čeka dočeka .....napokon :)
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la keexx »

McLaren je puno napredovao, šta je bilo vidljivo i na zadnjoj utrci, i očekujem ih u borbi za postolja do kraja sezone... Bit će vjerovatno malo teže na bržim stazama, ali u Valencii i Singapuru bi trebali bit kandidati i za pobjedu.... ;)
slika slika
(McLaren)

Post Postao/la (McLaren) »

Naj bitnije da smo opet stali na svoje noge i da mozeno se nadati iz pozadine na jos koju pobjedi i hrpu bodova, ako sto sam rekao nevjerujem da mozemo biti prvaci ali visok plasman to se moze ocekivati
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

(McLaren) je napisao/la:Naj bitnije da smo opet stali na svoje noge i da mozeno se nadati iz pozadine na jos koju pobjedi i hrpu bodova, ako sto sam rekao nevjerujem da mozemo biti prvaci ali visok plasman to se moze ocekivati
Ma ja bih bio zadovoljan samo da budu bolji na kraju sezone od crvenih :D ... rivalstvo je ipak rivalstvo.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Ja da sam Norbert Houge naredio bi i Lewisu i Kovi da voze kao što nikad do sad nisu vozili, to znači da idu na nož i samo da se bore za prvo drugo i treće mjesto s što više pretjecanja da svima bude zanimljivije. Sezona je za McL završena iako su sad složili malo bolid i ulovili formu ne preostaje ništa drugo nego bit kamikaza i vozit poput Montoye 2001, 2002, 2003. godine pa čak i po cijenu razbijenja bolida al da bude samo zanimljivo...malo sam pretjerao al sam time želio reć da je za sigurne vožnje prekasno treba ić na sve ili ništa :)
slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Ja da sam Norbert Houge naredio bi i Lewisu i Kovi da voze kao što nikad do sad nisu vozili, to znači da idu na nož i samo da se bore za prvo drugo i treće mjesto s što više pretjecanja da svima bude zanimljivije. Sezona je za McL završena iako su sad složili malo bolid i ulovili formu ne preostaje ništa drugo nego bit kamikaza i vozit poput Montoye 2001, 2002, 2003. godine pa čak i po cijenu razbijenja bolida al da bude samo zanimljivo...malo sam pretjerao al sam time želio reć da je za sigurne vožnje prekasno treba ić na sve ili ništa :)
Tako bi trebalo voziti uvijek, nije baš pametno, ali je dobro za gledati, i ljudima se to sviđa. Što misliš zašto još uvijek toliko ljudi obožava Gillesa Villeneuva, ili zašto je u reliju Colin McRae imao najviše navijača.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
prekro

Post Postao/la prekro »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Ja da sam Norbert Houge naredio bi i Lewisu i Kovi da voze kao što nikad do sad nisu vozili, to znači da idu na nož i samo da se bore za prvo drugo i treće mjesto s što više pretjecanja da svima bude zanimljivije. Sezona je za McL završena iako su sad složili malo bolid i ulovili formu ne preostaje ništa drugo nego bit kamikaza i vozit poput Montoye 2001, 2002, 2003. godine pa čak i po cijenu razbijenja bolida al da bude samo zanimljivo...malo sam pretjerao al sam time želio reć da je za sigurne vožnje prekasno treba ić na sve ili ništa :)
naravno da treba...uostalom, lewis stalno tako vozi, baš je pravi racer, zato i navijam za njega

niko o tome ne govori (svi spominju KERS), ali lewis je pretekao webbera a bio je svega nekih 0,3 sec po krugu brži...dobro, KERS mu je uvelike pomogao, ali jednako bitno ako ne i bitnije je bilo kočenje i pravilna putanja...a ostali pizdeki ne mogu preteči 2 sec sporiji auto...pa daj ajde, nek se malo zadime gume, nek blokiraju na kočenju, riskiraj malo...
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

de ljudi su papci blago receno...sada se pominje kers mu pomogao ovo ono...a kada je Lewis zbog tog istog kersa i loseg balansa koji je prouzrokovao kers visio na 16 poziciji tada nikome nije smetalo...sada odjednom ce svi reci kako hamilton ima ne fer prednost zbog kersa,a ljudi u mercedesu i mclarenu su crkavali dok nisu priblizno izbalansirali bolid prema vodecima....sto Brawn i RBull nisu zapeli rukave pa poceli sezonu sa kersom i patili se sa balansom bolida umjesto sto su skupljali bodove i sada idu ka objema titulama...i na kraju svega nakon sto je Mercedes ulozio 50 miliona za razvoja KERSa usred recesije sada ga kao svi odbacuju za sledecu sezonu,jer oni sami nisu uspjeli da sa KERSom naprave dobar bolid....sramotaaaaaaaa......zato Lewis naprijed sve ih rasturi
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
sp33d
Početnik
Početnik

Post Postao/la sp33d »

bome su dosta napredovali, svaka im čast. =D>
zaslužili su ovu pobjedu.
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

Toon Army je napisao/la: Ma ja bih bio zadovoljan samo da budu bolji na kraju sezone od crvenih :D ... rivalstvo je ipak rivalstvo.

upravo tako.. i mene sad zanima borba kimi i lewis, vise nego vodece borbe..
rFactor F1 HR server Info
slika
Robert Kubica
Navijam za: Roberta Kubicu
Kontakt:

Post Postao/la Robert Kubica »

moja durga najdraža momčad :D
slika
ivanpetka
Početnik
Početnik
Navijam za: Massu

Post Postao/la ivanpetka »

Za sada se čini da se Hamilton više pokazuje, i odličan je on vozač, ali mi se Kimi čini malo talentiranijim
AA! Ljuti umak je ljut!!
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Mclaren Automotiv dobio zeleno svjetlo za izradu tvornice u kojoj ce se raditi novi mclarenov sportski automobil.
Ocekuje se da ce model bit gotov 2011.
Evo link:
http://www.pitpass.com/fes_php/pitpa...s_art_id=38622
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Razgovor sa Whitmarshem o dizanju forme McLarena u Mađarskoj. Zvuči obečavajuće.
http://www.formula1.com/news/headlines/2009/8/9724.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

Armanini je napisao/la:
Toon Army je napisao/la: Ma ja bih bio zadovoljan samo da budu bolji na kraju sezone od crvenih :D ... rivalstvo je ipak rivalstvo.

upravo tako.. i mene sad zanima borba kimi i lewis, vise nego vodece borbe..

Ma nema šanse ferrari završava ispred mclarena na kraju :biggrin: Kimi bi mogao pokupit koju pobjedu do kraja
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Utrka u Valenciji će inače biti 250. za Mclaren i Mercedes od 1995 kad su se udružili.
IH!

Post Postao/la IH! »

Fino,fino :biggrin:

Izgleda da imamo brzinu i pred ovaj vikend =D> :biggrin:
slika
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Treba vidjeti šta je sa Lojzekom bilo. Možda mu je Kers štrajkao pa se zato okrenuo,kotači najednom blokirali...

EDIT: "In the afternoon, Lewis was even more pleased with the changes made between the break, but, on only his second flying lap, the rear-end snapped into oversteer and he hit the wall with the front wing."

Lewis:
"I touched the wall, but didn’t even really feel the impact,I only grazed the front wing – but, unfortunately, it couldn’t be repaired as we didn’t have a spare one. Hopefully, we can get a new one for tomorrow, or else we’ll have to make some changes – we don’t have lots of these wings available.

“I didn’t feel too happy with the car this morning, but the changes we made between the sessions were very positive. On my last lap, I was six tenths up and it was already looking quite good, so I feel positive for Saturday. It’s a shame we missed out on so much track-time, but I still think we’ll be okay tomorrow – that time can always be regained.”

Heikki:
“I am quite satisfied with my day’s running.We ran exactly the programme that we’d planned and the car feels pretty good. For me, this has been a much better start to my weekend than in Hungary and I feel like we’re in good shape. The pace at the front is very close, but I think we’re in the hunt. We now go into tomorrow fully focused on getting a good result.”

Inače,Lewis je vozil sa novim prednjim krilom,a Kova sa novom podnicom.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

konačno kvalifikacije kakve trebamo gledati :biggrin:
I drago mi je da se kovalainen razbudio
ivanpetka
Početnik
Početnik