luka_kimi je napisao/la:Navijači Alonsa očito ili ne vide ili ne žele vidjeti određene stvari.NIje sad stvar u tome tko je prvi počeo, važno je da je Alonso to nastavio.Zamislite koliko bi veći čovjek ispao da nije napravio u Mađarskoj ono što je napravio.Hamilton bi bio crna guja, a Alonso bi bio hvaljen kao veliki čovjekšto bi na kraju i bio.Koga vraga njega boli ona stvar što to Hamilton radi po stazi, njegovo je bilo da vozi i pobjeđuje, a ne uštopava timskog kolegu da ne bi napravio vrijeme.Alonso je cmizdrav, i mislim naravno da ima na to pravo, jer je dvostruki prvak, ali mislite li da bi se Kovalainen usudio nešto takvo napraviti?Stvar je u psihi, Alonso ima određenu dozu bahatosti, na koju, opet velim ima i pravo, ali što je previše, previše je.Alonso je sam sudjelovao u aferi Stepneygate, ali je izdao momčad da bi spasio vlastitu guzicu.Dobro je Lewis rekao sada na presici u Valenciji:zajdeno pobjeđujemo, zajedno gubimo.I zbog te rečenice cjenim Lewisa kao vozača više nego Alonsa.Naravno, poslije će mi Alonso biti draži budući da će voziti Ferrari, ali otom potom.Formula 1 nije pojedinačni, već i momčadski sport.Schumacher, koji je vama mnogima ljigav, nikad ne bi napravio nešto tako, radije bi potonuo sa Ferrarijem, nego izdao ekipu da bi spasio sebe.I ne znam za vas, ali ja uvijek cjenim više ljude koji ne bi prvo spašavali sebe i svoju guzicu iako u cijeloj toj priči imaju udjela, nego ljude koji su se spremni žrtvovati za ekipu.Sad da uzmem i Kimija za primjer u još jednoj situaciji:nije li se Alonso u cijeloj toj priči mogao ponašati kao on?Nije li?Dok se lijepo Alonso žalio, Kimi je osvojio naslov njemu pred nosom.I koji je pristup bolji?Procijenite sami...
Ti misljenja mijenjas kao carape
Sto se tice ove situacije Hamilton - Alonso, ne znam kome bih dao prednost, vjerovatno Hamiltonu jer nije cmizdrio, igrao je "prljavo", i Alonso je pokuso, ali je naisao na veci otpor nego li se nadao, nije navikao da nije sve po njegovom, mislim da bi se isto tako proveo da je te godine vozio sa Kimijem ili sa recimo Schumyem.
Mislim da je Alonso sada mnogo zreliji, i da te greske nece ponoviti, kao ni Hamiltonu uostalom.
Mislim da je staza mjesto gdje se takvi sukobi rijesavaju, ali ne nekim pogibeljnim potezima koji bi cijelom timu donijeli stetu, nego u smislu da jedan drugom budu motiv.