Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
King iCool
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la King iCool »

Opet nula(0) za Ferrari...a jooooooj
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Sve u svemu bar vodimo u necemo :D :D :D uvjerljivo zadnji u konstruktorima i zadnji po bodovima ako okrenemo tablicu prvi smo i udri brigu na veselje :D
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

ivan599 je napisao/la:Sve u svemu bar vodimo u necemo :D :D :D uvjerljivo zadnji u konstruktorima i zadnji po bodovima ako okrenemo tablicu prvi smo i udri brigu na veselje :D
Ova ce sezona, ( bojim se) biti gora nego 05´ :|
slika
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Zar gore možemo??
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

ivan599 je napisao/la:Zar gore možemo??
Mozemo... Bahrein dolazi... Massa je tu dobar, ali nam auto ne valja nista. Pisi propalo, nazalost. :( I dalje stojim kod one svoje tvrdnje,da netko mora vise jednom odgovarati za ova s**nja... ](*,)
slika
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la jaki »

Previše je usijanih glava među navijačima Ferrarija. Da, Ferrari ponovno nije osvojio bodove, ali mene na neki način veseli da po čistoj brzini to i nije tako loše. Problem čak nisu niti neke čudne taktičke odluke, već katastrofalna (ne)pouzdanost. Massa je s jako teškim bolidom imao odličan tempo i hipotetski je mogao završiti na 4 poziciji. Ja se ne zavaravam da je sve u najboljem redu, ali mislim da i nije sve tako crno.
Ponašajte se, molim vas, kao pravi navijači i dostojanstveno podnosite poraze jer iskustvo nas uči da kod Ferrarija porazi ne traju dugo. Nemojte se ponašati kao nogometni huligani.
Već vidim neke od vas na utrci kako bacate baklje prema ferrarijevom boksu uz povike "Uprava odlazi". :lol:
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Ponašajte se, molim vas, kao pravi navijači i dostojanstveno podnosite poraze jer iskustvo nas uči da kod Ferrarija porazi ne traju dugo.
Koje iskustvo?

Ono koje nam govori na nisu osvojili ovzacki naslov od 1979 do 2000 godine ili ono koje kaze da nisu osvojili konstruktorski od 1983 do 1999.

Jer ova tri trke su me podsjetile na te crne dane Ferrarija i ako se nesto ne napravi mogli bi se ti crni dani vratiti.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Kad je zadnji put bilo da je Ferrari u tri utrke za redom završil bez bodova? Zna neko možda?
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Krscho »

King iCool je napisao/la:Kad je zadnji put bilo da je Ferrari u tri utrke za redom završil bez bodova? Zna neko možda?
Ako se ne varam rkeli su prije 28 godine, negdje 80-ih
ttco
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari + Vettel

Post Postao/la ttco »

Čini mi se da 1981. godine
Here’s To The Crazy Ones ... The ones who see things differently... >YT Link<
Scuderia
Moderator
Moderator

jaki je napisao/la:Ja se ne zavaravam da je sve u najboljem redu, ali mislim da i nije sve tako crno.
Ponašajte se, molim vas, kao pravi navijači i dostojanstveno podnosite poraze jer iskustvo nas uči da kod Ferrarija porazi ne traju dugo. Nemojte se ponašati kao nogometni huligani.
Ma nije crno uopce, ma kakvi. Mi i Force India jedini nemamo bodove ( konstruktori) dok sve ostale momcadi imaju. Nije to uopce crno,. ma kakvi... naj uspjesnija momcad da je zadnja u konstruktorima, da 3. utrke ne moze dovuci bolid do cilja, a da se nesto ne desi...

Zasto bi ja se tu pravio dobrica, i govorio da nije sve tako lose, kada je stvarno lose. Mislim stvarno...
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Scuderia je napisao/la: Mozemo... Bahrein dolazi... Massa je tu dobar, ali nam auto ne valja nista. Pisi propalo, nazalost. :( I dalje stojim kod one svoje tvrdnje,da netko mora vise jednom odgovarati za ova s**nja... ](*,)
Ja ne bih rekao da toliko auto ne valja (naravno, osim pouzdanosti) koliko nekakve gluposti u cijelom timu. Pa danas su bez KERS-a i difuzora bili čak 5. i 7. u jednom vremenu, a startali su 13. i 8. A u kvalama Ferrari ide u Q3. Naravno, treba to još sve doraditi i ugraditi te difuzore.
Znači, nije bilo loše, ali onda se dogodio taj kvar i kriva taktika...
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Ja ne bih rekao da toliko auto ne valja (naravno, osim pouzdanosti) koliko nekakve gluposti u cijelom timu. Pa danas su bez KERS-a i difuzora bili čak 5. i 7. u jednom vremenu, a startali su 13. i 8. A u kvalama Ferrari ide u Q3. Naravno, treba to još sve doraditi i ugraditi te difuzore.
Znači, nije bilo loše, ali onda se dogodio taj kvar i kriva taktika...
Ajd vidjet cemo sve za tjedan dana. Massi lezi staza, ako bude na postolju, castim te pivom. :D
slika
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

Krscho je napisao/la:
Ponašajte se, molim vas, kao pravi navijači i dostojanstveno podnosite poraze jer iskustvo nas uči da kod Ferrarija porazi ne traju dugo.
Koje iskustvo?

Ono koje nam govori na nisu osvojili ovzacki naslov od 1979 do 2000 godine ili ono koje kaze da nisu osvojili konstruktorski od 1983 do 1999.

Jer ova tri trke su me podsjetile na te crne dane Ferrarija i ako se nesto ne napravi mogli bi se ti crni dani vratiti.
Iskustvo posljednjeg destljeća u kojem je Ferrari pokazao da je najbolji tim u F1.
Za tebe ne znam kako te "ove tri trke" mogu podsjećati na razdoblje kad se još nisi niti rodio i koje ne možeš uspoređivati sa sadašnjosti, a F1 si vjerovatno i počeo pratiti u vrijeme Schumachera u Ferrariju.(Ne moram te podsjećati da u razdoblju od 1997 do danas, ferrari se za naslov nije borio samo 2005)
Ne shvaćam tvoj pesimizam i ironiju, te potrebu da mene i meni slične uvjeriš u nešto što pravog navijača nikad nećeš.
Scuderia
Moderator
Moderator

jaki je napisao/la: Iskustvo posljednjeg destljeća u kojem je Ferrari pokazao da je najbolji tim u F1.
[/quote]

Sto je bilo, bilo je.
Ocito ga nisi shvatio kako treba.... on samo kaze, da uskoro ako se nesto ne promjeni, Ferrari se vraca u ono doba, kada nije mogao nista....
slika
elf
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

jaki je napisao/la:Previše je usijanih glava među navijačima Ferrarija. Da, Ferrari ponovno nije osvojio bodove, ali mene na neki način veseli da po čistoj brzini to i nije tako loše. Problem čak nisu niti neke čudne taktičke odluke, već katastrofalna (ne)pouzdanost. Massa je s jako teškim bolidom imao odličan tempo i hipotetski je mogao završiti na 4 poziciji. Ja se ne zavaravam da je sve u najboljem redu, ali mislim da i nije sve tako crno.
Već vidim neke od vas na utrci kako bacate baklje prema ferrarijevom boksu uz povike "Uprava odlazi". :lol:

sada bih se vratio na post od jucer gdje si navijacki ispljuvao reno i podcijenio sav trud i napredak koji su postigli... posle danas iako alonso nije osvojio ni boda moze se reci da je reno otisao daleko ispred ferrarija i nije bilo u pitanju samo takticka pogreska... evo i u renou su pogrijesili jer nisu racunali da ce im safety car "potrositi" gorivo... da ga nije bilo alonso bi definitivno ostavrio prednot u 8 krugova sto bi ga smjestilo u osvajace bodova i to dobrih... ferrari je uspavan i to je cinjenica ili ne mogu pronaci pravo rijesenje... sve u svemu losi su... pa ti sad vidi... mozda bi ti bilo pametno da organizujes jednu bakljadu...
slika
slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

jaki je napisao/la:Previše je usijanih glava među navijačima Ferrarija. Da, Ferrari ponovno nije osvojio bodove, ali mene na neki način veseli da po čistoj brzini to i nije tako loše. Problem čak nisu niti neke čudne taktičke odluke, već katastrofalna (ne)pouzdanost. Massa je s jako teškim bolidom imao odličan tempo i hipotetski je mogao završiti na 4 poziciji. Ja se ne zavaravam da je sve u najboljem redu, ali mislim da i nije sve tako crno.
Čistoj brzini, gdje ti tu vidiš neku brzinu u ferrarijevom bolidu?
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

jaki je napisao/la:Previše je usijanih glava među navijačima Ferrarija. Da, Ferrari ponovno nije osvojio bodove, ali mene na neki način veseli da po čistoj brzini to i nije tako loše. Problem čak nisu niti neke čudne taktičke odluke, već katastrofalna (ne)pouzdanost. Massa je s jako teškim bolidom imao odličan tempo i hipotetski je mogao završiti na 4 poziciji.
Kako nisu? Pa prošlu i ovu utrku su Kimiju uništili utrku sa taktikama, a i Massi kada su ga ostavili u boksu na kvalama.
Još uvijek vjerujem da će se poboljšati, iako sam to očekivao nešto ranije, a ne ovako kasno, ali dobro. Nije još ništa gotovo.
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Krscho »

Iskustvo posljednjeg destljeća u kojem je Ferrari pokazao da je najbolji tim u F1.
Za tebe ne znam kako te "ove tri trke" mogu podsjećati na razdoblje kad se još nisi niti rodio i koje ne možeš uspoređivati sa sadašnjosti, a F1 si vjerovatno i počeo pratiti u vrijeme Schumachera u Ferrariju.(Ne moram te podsjećati da u razdoblju od 1997 do danas, ferrari se za naslov nije borio samo 2005)
Ne shvaćam tvoj pesimizam i ironiju, te potrebu da mene i meni slične uvjeriš u nešto što pravog navijača nikad nećeš.
istina da se nisam tada rodio ali sam pogledo sve te trke, da ne velim da pratim f1 od 94

Ovo nije ista ekipa kao prije 2 godine, nema vise Browna, Todta, Stepnhya a sad su i ako se ne varam Chrisa Mayera protjerali a to cetvero ljudi je bilo zasluzno za ferrariju dominaciju pocetkom 2000 godina, tako da ova sadasnja uprava smrdi na veliko
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

Scuderia je napisao/la:
jaki je napisao/la:Ja se ne zavaravam da je sve u najboljem redu, ali mislim da i nije sve tako crno.
Ma nije crno uopce, ma kakvi. Mi i Force India jedini nemamo bodove ( konstruktori) dok sve ostale momcadi imaju. Nije to uopce crno,. ma kakvi... naj uspjesnija momcad da je zadnja u konstruktorima, da 3. utrke ne moze dovuci bolid do cilja, a da se nesto ne desi...

Zasto bi ja se tu pravio dobrica, i govorio da nije sve tako lose, kada je stvarno lose. Mislim stvarno...
Molim te kad me već citiraš napravi to u cijelosti jer ovako ispada da sam stvarno napisao da mislim da su neki od vas na forumu huligani.
Ja sam mislio da ti voliš ovaj tim ,bio on dobar ili loš, jer upravo to izdvaja pravog navijača od pozera.
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Boli glavina od briga,jako loše....
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Scuderia
Moderator
Moderator

jaki je napisao/la: Molim te kad me već citiraš napravi to u cijelosti jer ovako ispada da sam stvarno napisao da mislim da su neki od vas na forumu huligani.
Ja sam mislio da ti voliš ovaj tim ,bio on dobar ili loš, jer upravo to izdvaja pravog navijača od pozera.
Znam ja vrlo dobro, vjeruj mi, zasto sam taj dio uzeo. Nisam ga uzeo sigurno bezveze.

Vjeruj mi, volim svoj team. Los je ( sada), ali ga svejedno volim. Po komentarima tu, rekao bi da ga mrzim, ili da navijam samo za njega kada pobjedi., no to nije istina. A komentirati uspjeh i neuspjeh je dozovoljeno?! Tako da nikakvu gresku ja nisam napravio.
slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Loše, jako loše. Massa je bio dobar pa mu crkne motor, Kimiju od početka valjda nije nešto valjalo iako je poslje bio solidan među bodovima, njegovu utrku je uništio drugi SC, da je samo par krugova kasnije ušao u boks možda bi nešto i osvojio. Više sreće drugi put.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

Scuderia je napisao/la:
jaki je napisao/la: Molim te kad me već citiraš napravi to u cijelosti jer ovako ispada da sam stvarno napisao da mislim da su neki od vas na forumu huligani.
Znam ja vrlo dobro, vjeruj mi zasto sam taj dio uzeo. Nisam ga uzeo sigurno bezveze.

Vjeruj mi, volim svoj team. Los je ( sada), ali ga svejedno volim. Po komentarima tu, rekao bi da ga mrzim, ili da navijam samo za njega kada pobjedi., no to nije istina. A komentirati uspjeh i neuspjeh je dozovoljeno?! Tako da nikakvu gresku ja nisam napravio.
:lol: Pa naravno da ga nisi uzeo bez veze nego zato što ti taj dio paše, ali on je izvučen iz cjelokupnog konteksta i na taj si me način pogrešno citirao.
Nisam ja svojim postovima htio tebe osobno prozivati ili ti nešto predbacivati, već samo na pristojan način istaknuti da me dovoljno nerviraju besmisleni i zajednjivi komentari nekih navijača suparničkih momčadi i kojekakvih diletanata na temu Team Ferrari, pa bi volio da mi pravi navijači Ferrarija u ovoj temi pišemo objektivnije, pamatnije komentare i da razmjenjujemo mišljanja o nama najdražoj momčadi na malo drugačiji, civiliziraniji način.
Nema mi ništa gore od toga da se netko naziva Ferrarijevim navijačem, te kada piše nešto dobro o timu umjesto "Ferrari" uredno piše riječ "mi" i na taj se način poistovječuje s timom, a čim nešto krene po zlu pere ruke i svoje frustracije lječi pišući svakojake pizdarije o "tamo nekom" Ferrariju.
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Krscho »

Mislim da se sve frustracije odnose prema budali od Stefana Domichelija koji je vise politicar nego voda tima, barem kako je Mladen rkeo nakon onog intervjua sta bio na Studio F1 poslije trke, sta s emene tice ja sam protiv sadasnje uprave iliti Domenchelija jer potezi koje je donio i ljudi s kojim se okruzio su pre slampavi kao i on sam da ucine nesto da se sada uzdignu iz ove situaicje
Zadnja izmjena: gringo73, dana/u 19 tra 2009, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Odgovori