kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:pa ima veze sto si moderator zbog nacina kako komuniciras sa nama, plebejcima i zbog toga sto nisi lepo procitao sta sam napisao vec si odma skocio da me pokopas
lepo sam naveo da je kimi najplaceniji po sezoni,jednoj sezoni za koju je dobio 51m$ a za koju informaciju sam naveo i neki link
znaci nisam ja izmislio vec nasao na netu opste poznatu cinjenicu da je kimi sa svojim advokatskim timom opeljesio ferari i filip moris u prvoj sezoni
e sad ako ti imas neki drugi info da je neki drugi sportista dobio za sezonu vise od 51m$ ja se izvinjavam
i da, plate su jedno a svi ekstra prihodi od reklama,sponzora i dr je nesto sasvim drugo
u svakom slucaju moj post da je kimi najplaceniji je vise bio u svrhu skretanja vese price oko kimijevog raskida ugovora i ko koliko dobija i ko je koga zaebao jer prave detalje tog ugovora necemo skoro doznati

ok,ako si uvrijeđen ispričavam se,ali ja sam taj podatak isti nabeo prije,i to juče-prekjučer tako da se ponavljaš,drugo naveo sam ti gdje si pogriješio,treće,ovisno o ugovoru,no plaća kao plaća je teško definirana,ima vozača koji su vozili samo za plaću i pod uvijetom da nesmiju uzimati novce od sponzora /Hamilton/ i vozača kojima je u plaću ulazilo koliko zarade promovirajući sponzore,teško je tu granicu potegnuti

ugl. wiki je lako falsificirati,zato sam rekao da semalo konzultiraš okolo po stranicama,taj podatak je poprilično točan,ali to je jedini točan podatak

kada ja tražim podatke,tražim na provjerenim stranicama koje si nesmiju i nedopuštaju dezinformacije,a to svakako nisu wiki i index itd

nadam se da smo izgladili nesporazum,nije namjera bitla biti bahat ili ikaj,samo uputiti u netočnost informacije (btw začudio bi se koliko netočnih info ima na službenom sajtu što je nevjerovatno po mom mišljenju )
eto,tolko od mene o Kimiju i plaći