Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Je, rooky moderator je kriv (ja).Cool Finn je napisao/la:Ma nikog ja ne napadam, samo sam se šokirala kad sam vidjela da mi fale postovi...mislila sam da su zabunom rooky moderatori izbrisali...a pošto sam matematičar, nevolim kad mi netko prčka po brojevima!
Puno ti hvala! Nadam se da vas rookyji neće razočarati!bugatti1001 je napisao/la:Zato ja imam potpuno povjerenje u naše moderator(ic)e!
edo je napisao/la:Stvarno ovo nema smisla,zasto se podnosi ova djecurlija koja prati F1 godinu dana,ja koji je pratim od 1996 ne mogu
posta napisati da ga se ne obrise,kao zadnji u temi o Felipeu koji nije bio off topic...nema smisla stvarno vise...
Zasto njih niko ne upozori da su tek dosli na sajt i dati im pravila neka citaju i neka postuju clanove koji su tu duze
vrijeme,a ne odmah ulijecu sa provokacijama i klizecim startovima...
gle nema veze sa temom ako ti nekom kažeš da je njegov komentar samo potreban,kako je to imalo vezano uz raspravu? zašto em nebi dečko komentiro,i zašto se ti obračaš njemu kao komentatoru a ne njegovu komentaru. točkaedo je napisao/la:Kako nema veze sa temom on je rekao nesto o kimiu i massi prosle sezone,ja sam se nadovezao na to
i odgovorio mu vezano za kimia i massu u temi FELIPE MASSA i kako onda nema veze sa temom???
najzadnji ili predzanji kolega?edo je napisao/la:Ma radite sta hocete,sta mislite da intelektualci,cast izuzetcima,dolaze na ovaj sajt,pa ocekujete da u postu
svaka rijec bude u skladu sa temom,schuey de mi prikazi taj obrisani post jer ovaj koji mi je obrisan tice se kimia
i masse i veze nema sa offtopicom,da nije neka greska...
Post gdje govorim o kimiu i massi prosle sezone,spominje se monza prosle godine!!!schuey je napisao/la:najzadnji ili predzanji kolega?edo je napisao/la:Ma radite sta hocete,sta mislite da intelektualci,cast izuzetcima,dolaze na ovaj sajt,pa ocekujete da u postu
svaka rijec bude u skladu sa temom,schuey de mi prikazi taj obrisani post jer ovaj koji mi je obrisan tice se kimia
Konkretno zadnji post na temi Massa sam ti ja obrisala jer su počele svađe na toj temi (ne samo tvoj nego i ostale postove koji su krenuli krivim smjerom). Schuey je već upozorio da se smire strasti, ali tenzije samo rastu i događa se to što se događa. Slažem se da neki ljudi na forum dolaze samo provocirati i pljuvati, ali se na njih ne treba obazirati jer će oni biti sankcionirani.edo je napisao/la:Ma radite sta hocete,sta mislite da intelektualci,cast izuzetcima,dolaze na ovaj sajt,pa ocekujete da u postu
gle,zar fakat moram crtat i prepucavat se,očito je da ne razumiješ što je OT i puštam te da razmisliš do navečer malo i pročitaš pravila,googlaš mali i kaj ti ja znam,a zakaj,zato jer ti se neke stvari pomućuju,taj post koji spominješ je OT kolega jer je u temi o Hamiltonu a nema veze i btw nije još izbrisan,i daj malo stani na loptu,gubiš mi se maloedo je napisao/la:
Post gdje govorim o kimiu i massi prosle sezone,spominje se monza prosle godine!!!
Taj post je bio replika na mclaremov post kako je kimi sve rasturio prosle godine...
E draga administratorice,kad se vec obrise post na kojem se sve lomi,onda se obrisu i ostali postovi i meni se posalje pmIcy je napisao/la:Konkretno zadnji post sam ti ja obrisala jer su počele svađe na toj temi (ne samo tvoj nego i ostali postovi koji su krenuli krivim smjerom). Schuey je već upozorio da se smire strasti, ali tenzije samo rastu i događa se to što se događa. Slažem se da neki ljudi na forum dolaze samo provocirati i pljuvati, ali se na njih ne treba obazirati jer će oni biti sankcionirani.edo je napisao/la:Ma radite sta hocete,sta mislite da intelektualci,cast izuzetcima,dolaze na ovaj sajt,pa ocekujete da u postu
edo je napisao/la:
E draga administratorice,kad se vec obrise post na kojem se sve lomi,onda se obrisu i ostali postovi i meni se posalje pm
da tema ide od pocetka u krivom smijeru i da mi je post obrisan iz tog razloga,znaci problem je offtopica zadnjih
10/20 postova,a ne samo moj post koji sam ja samo nadovezao na Mclaremov,iako ne vidim kako rasprava
koja se tice Felipea Masse u njegovoj temi moze da bude off topic???
edo je napisao/la:KIMI ubio prosle godine sve na stazi,Mclarem jesi ti dobar momak???jesi ti svjestan da su on i Massa bili skoro
poravnati do Monze kada crkava massin ferrari,jesi ti svjestan da su felipeu u kljucnom trenutku na kvalama
zaboravili nasuti gorivo,jesi ti svjestan da felipe nije odradio fantastican start utrke u brazilu i da kasnije nicim
izazvan covjek izlijece sa staze i pusta kimia naprijed prema tituli,to su facte odnosno cinjenice...i jesi li
svjestan da obojica imaju po 8 pobijeda u ferrariju u zadnje dvije sezone...i ko je koga razbio???
Nisam ti ja administratorica, samo moderatorica!edo je napisao/la:E draga administratorice,kad se vec obrise post na kojem se sve lomi,onda se obrisu i ostali postovi i meni se posalje pm
da tema ide od pocetka u krivom smijeru i da mi je post obrisan iz tog razloga,znaci problem je offtopica zadnjih
10/20 postova,a ne samo moj post koji sam ja samo nadovezao na Mclaremov,iako ne vidim kako rasprava
koja se tice Felipea Masse u njegovoj temi moze da bude off topic???
ok,schuey pa vidis da ne znam ni ko brise postove,ali taj moj post je samo bio replika na MCLAREMOV post,dakleschuey je napisao/la:edo je napisao/la:
E draga administratorice,kad se vec obrise post na kojem se sve lomi,onda se obrisu i ostali postovi i meni se posalje pm
koja se tice Felipea Masse u njegovoj temi moze da bude off topic???edo je napisao/la:KIMI ubio prosle godine sve na stazi,Mclarem jesi ti dobar momak???jesi ti svjestan da su on i Massa bili skoro
poravnati do Monze kada crkava massin ferrari,jesi ti svjestan da su felipeu u kljucnom trenutku na kvalama
zaboravili nasuti gorivo,jesi ti svjestan da felipe nije odradio fantastican start utrke u brazilu i da kasnije nicim
izazvan covjek izlijece sa staze i pusta kimia naprijed prema tituli,to su facte odnosno cinjenice...i jesi li
svjestan da obojica imaju po 8 pobijeda u ferrariju u zadnje dvije sezone...i ko je koga razbio???
http://forum.f1-hr.com/posting.php?mode ... 1&p=136538
dakle ispravak,tema je Heikki i to je tvoj post,rasprava riješena,ako i dalje smatraš da si u pravu obarti se na pp. Dakle em je OT em nije još izbrisan,em si pomutio lončiće,em nemožeš toi govorit nekom kako kaj da radi,za to su pravila tu,a već si trebao do sada bit na hlađenju jedno 5 mjeseci zbog toga.... nema više zajebancije,gotovo je.
kolega,da se brišu nebuloze ti bi imao 13 postova od čega 10 upitne kvalitete,tako da ne briše se što se nekom ne sviđa kod posta nego ako se kosi s pravilima. sva eventualna provokacija i poticanje na svađu što je recimo kod tebe iznimno čest slučaj,zato ti je pobrisan post i moj skup s njim te si zato i dobio upozorenje,sve ti je lijepo objašnjeno,mislim da je podosta bilo strpljenja i puštanja kroz preste kod nekih članova,svemu dođe kraj pa tako i tome,ili normalno postajte il nemojte uopće. TočkaMP4don je napisao/la:Bilo bi dobro da se brišu i nebuloze, a ne samo provokacije... ovako nestaju postovi na osnovu stava samog moderatora, a kako nema objektivnosti briše se sve što se dotičnom pojedincu kosi s njegovim mišljenjem...
jbga, tko jači taj tlači...
To je osobno obraćanje prema članu foruma jednog moderatora koji bi trebao raditi svoj posao... to što se tebi ne sviđa što ja ne volim Massu nema potrebe za osobnim vrijeđanjem... a to je osobno vrijeđanje... ako mi postovi ne valjaju gdje si da radiš svoj posao i brišeš moje gluposti? Po tvome je forum gdje si mod pun gluposti? Vjerujem da je po tome kriteriju svaki tvoj post najkvalitetniji... Očito se briše ono što se pojedincima u datom trenutku ne sviđa (kosi sa njihovim mišljenjem)... a što je s ovima što odgovaraju na provokacije i potiču daljnju svađu? Vidim da pojedinci grubo odgovaraju i modovi ostavljaju samo ono što se njima sviđa...schuey je napisao/la: kolega,da se brišu nebuloze ti bi imao 13 postova od čega 10 upitne kvalitete
Voliš tu s*ati po moderatorima i govoriti im da nisu objektivni, a pravi se javlja.MP4don je napisao/la: ...moj savjet, potrebno je malo više objektivnosti i sve će biti ok... ako se briše, neka se briše sve, a ne samo pojedinačno... svaka čast pojedincima...