Komentatori i prijenosi utrka
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: [2011.] Komentatori i prijenosi utrka
dobro da ne pocnu opet ponavljat sta znaci DRS i KERS

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Danas sam nakon dugo vremena opet gledal na Net tv prenos kaj mi je ovaj na netu stekal. Covjece kaj je prevec je prevec svakih 5min reklame, imam neki osjecaj da sam vise gledal reklama nek trku. Znam da se tak finaciraju al ke je prevec je prevec
Darkness rises when silence dies
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ja sam uvjeren da su davno oni otplatili sve za prjenos i sad gledaju na makimalni profit i to je to. Možda bi im bilo pametnije da imaju samo par sponzora koji će morat platit isto toliko ko sad hrpa sponzora, nešto ko na HRTu, jer će ovako svi prestat gledat njihov prjenoselder je napisao/la:Danas sam nakon dugo vremena opet gledal na Net tv prenos kaj mi je ovaj na netu stekal. Covjece kaj je prevec je prevec svakih 5min reklame, imam neki osjecaj da sam vise gledal reklama nek trku. Znam da se tak finaciraju al ke je prevec je prevec

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Mladenovo komentiranje tragikomično
Njegove procjene situacija uvijek pogrešne
A koliko navija za Hamiltona to je prozirno,nabrojao je da nije bilo grešaka MCM i Lewisa da bi bio izjednačen s Vettelom.Koja glupost
A nije mu palo na pamet da je Mclaren više bodova "uzeo" Buttonu
Njegove procjene situacija uvijek pogrešne
A koliko navija za Hamiltona to je prozirno,nabrojao je da nije bilo grešaka MCM i Lewisa da bi bio izjednačen s Vettelom.Koja glupost

...put u raj nije posut ružama...
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
gledajte svako navija za nekoga i naravno da će imati malu neku subjektivnost,
nemožete tako, mene više živcira što on još nastavi komentirati ono svoje dok piše "Safety Car" ili
Button unutar sekunde Vettelu on nastavlja pričati
ili još gore, danas je u onom grafikonu bilo prikazano kolika je vremenska razlika između 2 vozača, a ne prvog vozača i tog kojeg se gleda,
pa je npr Vettel bio udaljen od Buttona 2.5 sekundi a pored Alonsa je pisalo 2.6, i on je u par navrata komentirao kako je Alonso unutar DRS zone te kako je jako blizu dok se ta vremenska razlika računala od Vettela do Alonsa...
nemožete tako, mene više živcira što on još nastavi komentirati ono svoje dok piše "Safety Car" ili
Button unutar sekunde Vettelu on nastavlja pričati
ili još gore, danas je u onom grafikonu bilo prikazano kolika je vremenska razlika između 2 vozača, a ne prvog vozača i tog kojeg se gleda,
pa je npr Vettel bio udaljen od Buttona 2.5 sekundi a pored Alonsa je pisalo 2.6, i on je u par navrata komentirao kako je Alonso unutar DRS zone te kako je jako blizu dok se ta vremenska razlika računala od Vettela do Alonsa...
- elder
- Svjetski prvak
Ma njegovo navijanje za hamiltona je nem rekel kaj, ide mi na jetra samo radi jergovica ne gledam na tv-u f1 vec na netu. I kolko ja znam kometatori bi trebali biti nepristrani, to znaci da nebi smjeli iznositi koji su njegovi favoriti nek nepristrano komentrati. Trebali bi ih podhitno smjenitiChuck Norris je napisao/la:A koliko navija za Hamiltona to je prozirno,nabrojao je da nije bilo grešaka MCM i Lewisa da bi bio izjednačen s Vettelom.Koja glupost![]()
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Kakav je omjer reklama na njemačkom RTL-u i na našim lokalcima?
Michael is faster than you!!
- F1NAC
- Moderator
vjeruj mi RTL je gori njemački .. Bar zadnji put kad sam gledao Australiju . Prokleti Krombacher. To ti je ko nas RTL kad npr gledas CSI i onda imas 20 minuta reklame

- Centurion
- Test vozač
Nije toliko strašno kod nas, još ako razmislite da ovo nije neka velika korporacija, imaju neki smisao dužine reklamnih blokova.
jedino me živcira kad ubacuju te fore oko nagrada, ali dobro moraju se i sami malo reklamirati,
ali jako bih rado vidio da umjesto npr 1-2 reklamna bloka stave bannere unutar utrke,
tako je efektivnije, pošto jako puno nas ode obavljati neke dužnosti (PRIRODA ZOVE) dok su reklame...
sve u svemu zadovoljan sam u vezi reklama ^^
jedino me živcira kad ubacuju te fore oko nagrada, ali dobro moraju se i sami malo reklamirati,
ali jako bih rado vidio da umjesto npr 1-2 reklamna bloka stave bannere unutar utrke,
tako je efektivnije, pošto jako puno nas ode obavljati neke dužnosti (PRIRODA ZOVE) dok su reklame...
- elder
- Svjetski prvak
Ili jos bolje kak sam prije rekel, slika u slici na manjem ekranu da se vidi formula, a na vecem reklame svi sretni i zadovoljniCenturion je napisao/la:Nije toliko strašno kod nas, još ako razmislite da ovo nije neka velika korporacija, imaju neki smisao dužine reklamnih blokova.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Nije toliko lose na njem. RTL-u.F1NAC je napisao/la:vjeruj mi RTL je gori njemački .. Bar zadnji put kad sam gledao Australiju . Prokleti Krombacher. To ti je ko nas RTL kad npr gledas CSI i onda imas 20 minuta reklame
Od 2004. pa do VN Italije, gledao sam na nasim kanalima, ali sam se ponovon odlucio za njem. RTL.
Zasto?
Komentatori tijekom utrke uvijek imaju sta za reci, nisu dosadni, znaju se nasaliti, znaju " zadrzati dah " kada je onboard kamera (

Sto se tice reklama... Primijetio sam da imaju dvije "velike" reklame, koje znaju potrajati, te par manjih... U tim manjima, znaju staviti sliku, na kojem mozes pratiti tijek utrke, dok traje reklama. Nema zvuka, ali bolje ista, nego nista.

- Centurion
- Test vozač
čak mislim da bi takvi načini reklamiranja bili efikasniji nego totalno zaustavljanje prijenosa...elder je napisao/la:Ili jos bolje kak sam prije rekel, slika u slici na manjem ekranu da se vidi formula, a na vecem reklame svi sretni i zadovoljniCenturion je napisao/la:Nije toliko strašno kod nas, još ako razmislite da ovo nije neka velika korporacija, imaju neki smisao dužine reklamnih blokova.
- Kenny
- Legenda
hebem ti glupe reklame koliko ih je uspio sam zaspat na kvalifikacijama, nikako mi nisu jasni s brojem reklama i da misle da će ljudi gledat njihov prjenos ako se tako nastavi

- elder
- Svjetski prvak
Mozda je na pocetku bilo to da mozemo gledati F1 u Hrvatskoj, ali ovo prerasta u phlepnost. Neka imaju reklame ali neka onda zaposle nekoga ko bude komentiral kak spada, a neka maknu Jergovica jer ga nemrem vise cuti. A ovo gore kaj se odnosilo na reklame RTL-a, neka ih imaju tolko oni su ipak na svakoj trci i imaju prenose od tamo. A nasi su u studiju i imaju vise reklama nego rtl.
A sad boli ih briga kaj se ljudi bune, nemaju konkurencije i mogu raditi kaj oceju. Al bilo bi ljepo da izvrte barem 60% reklama prije trke, ili da zbilja uvedu ovo kaj sam rekel Slika u slici. Jer ovo je negledljivo
A sad boli ih briga kaj se ljudi bune, nemaju konkurencije i mogu raditi kaj oceju. Al bilo bi ljepo da izvrte barem 60% reklama prije trke, ili da zbilja uvedu ovo kaj sam rekel Slika u slici. Jer ovo je negledljivo
- Kenny
- Legenda
Pa kad su jedini mogu nabit i veće cjene za reklame tako da će ih imat manje, a zaradit isto, a više ljudi će ostat gledat njihov prjenos, ako se tako nastavi mislim da će puno ljudi počet gledat negdje dalje F1elder je napisao/la:Mozda je na pocetku bilo to da mozemo gledati F1 u Hrvatskoj, ali ovo prerasta u phlepnost. Neka imaju reklame ali neka onda zaposle nekoga ko bude komentiral kak spada, a neka maknu Jergovica jer ga nemrem vise cuti. A ovo gore kaj se odnosilo na reklame RTL-a, neka ih imaju tolko oni su ipak na svakoj trci i imaju prenose od tamo. A nasi su u studiju i imaju vise reklama nego rtl.

- mcLuke
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Dijaković se ne popravlja. Jako puno gluposti izrečeno.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- F1NAC
- Moderator
je*o ti kreator mater više i nagradna igra . nakon 20 minuta trke sam se prebacio na expat shield

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...meni je danas savršeno funkcionirala Bnet kombinacija njemačkog RTL i SLO2 nisam propustio niti sekundu trke...i što je žalosno i "mali slovenci" su davali prije utrke reportaže sa lica mjesta (reporter im je na istoku kugle zemaljske)...mislim da naši polako gube kredite kod svih zaljubljenika...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- F1NAC
- Moderator
ja gledam u kombinaciji RTL i nasi tako da ne propustim puno , da mi nije daleko kompjuter mogao bi i bbcToon je napisao/la:...meni je danas savršeno funkcionirala Bnet kombinacija njemačkog RTL i SLO2 nisam propustio niti sekundu trke...i što je žalosno i "mali slovenci" su davali prije utrke reportaže sa lica mjesta (reporter im je na istoku kugle zemaljske)...mislim da naši polako gube kredite kod svih zaljubljenika...

- elder
- Svjetski prvak
Ma nema boljeg prenosa od BBC prenosa
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
slažem se za BBC. Dogodi se i njima da pogriješe nešto, ali odmah ga ovaj drugi ispravlja...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny
- Legenda
Ja sam nakon 20 min igre odlučio ugasit TV i negledat hebene reklame, expat shield mi nešto zna zablokirat, pa nisam ni tamo gledao, sad trebam sačekat da miroslavmiki stavi link na forum i onda skidamF1NAC je napisao/la:je*o ti kreator mater više i nagradna igra . nakon 20 minuta trke sam se prebacio na expat shield

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Danas je bilo super na rtl-u.
Jedna podulja/poduza reklama, ostalo sve kratke. (3-5)
Jedna podulja/poduza reklama, ostalo sve kratke. (3-5)

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Dobro sam ja na početku rekao... Vlasnika tog Kreatora interesuje samo poslovna prilika za svoju firmu. Boli njih đon za narod.elder je napisao/la:Mozda je na pocetku bilo to da mozemo gledati F1 u Hrvatskoj, ali ovo prerasta u phlepnost. Neka imaju reklame ali neka onda zaposle nekoga ko bude komentiral kak spada, a neka maknu Jergovica jer ga nemrem vise cuti. A ovo gore kaj se odnosilo na reklame RTL-a, neka ih imaju tolko oni su ipak na svakoj trci i imaju prenose od tamo. A nasi su u studiju i imaju vise reklama nego rtl.
A i Jergović i Dijaković... majko mila!
Trkeljaju takve gluposti da je to nevjerojatno!
Baš je bilo za onaj natpis Ferrarija: "Ciao Pasquale"... Jergović je rekao nešto neumjesno. Nije mu palo na pamet da to piše možda zato što je čovjek umro (što se na kraju ispostavilo).
Makar neka unajme neke profesionalne komentatore, a ne kvazi novinare da komentiraju.
Avanti FER, Avanti!!!
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Ja gledam na BBC-u, potpuno sam odustao od ova dva mulca.
Prijenos je fenomenalan, emisija prije i nakon utrke. Reklama nema...
Ovu dvojcu bum slušal jedino ako mi internet crkne. A i onda bi mislim prije otišo kod susjeda i prikopčal se na njegov internet samo da ne slušam gluposti koje trabunjaju.
Prijenos je fenomenalan, emisija prije i nakon utrke. Reklama nema...
Ovu dvojcu bum slušal jedino ako mi internet crkne. A i onda bi mislim prije otišo kod susjeda i prikopčal se na njegov internet samo da ne slušam gluposti koje trabunjaju.
Michael is faster than you!!