prijedlozi za poboljšanje foruma

Izrazite svoje prijedloge i kritike o našoj web stranici, pitajte što vam nije jasno...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Imam neke prijedloge da se otvori samo podforum kladionica gdje če biti kladionice i dnf utrke,i da se u profilu svakog pojedinoj člana napiše u kojem je podforumu najaktivniji i u kojoj temi je najaktivniji
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

sorry al mislim da je vrijeme da prestanu se otvarat topici za svakog vozača,možemo ih imat u nedogled najnoviji je o clarku,pa dajte stavite to u bografije,ovo je stvarno bezveze,mislim da ćete se složit s menom
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Ja sam protiv zatvataranja podforuma Auto&Moto!
1982 UCV 1919
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Evo jedan prijedlog, ali ne znam da li je izvediv...
Da li se može otvorit podforum u nekom podforumu? Ako da, onda u podforumu Prognoze, otvorite podforum kladionica (ili tako nekako), pa će sve bit puno preglednije...
A ako nemože, onda jednostavno nazovite jednu temu DNF, a drugu Kladionica i sve što je vezano uz nešto od ovog dvoje neka bude u toj temi(valjda kužite šta mislim... ;) )...
slika slika
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Moje mišljenje je da je ova kladionica uzela preveliki mah i da su svi ludi za tom reputacijom...
Kao član ovog foruma se imam pravo izjasniti i izjašnjavam se da ne podržavam otvaranje podforuma za kladionice.

LP :)
.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

red_devil je napisao/la:Moje mišljenje je da je ova kladionica uzela preveliki mah i da su svi ludi za tom reputacijom...
Kao član ovog foruma se imam pravo izjasniti i izjašnjavam se da ne podržavam otvaranje podforuma za kladionice.

Slažem se. Stvaramo ovisnike :D .
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

red_devil je napisao/la:Moje mišljenje je da je ova kladionica uzela preveliki mah i da su svi ludi za tom reputacijom...

Da stvarno postalo je malo sve klađenje imamo i ono dnf i obično pa se jos neki klade na vlastitu odgovornos međusobno :D malo pretjerano
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Podforum za kladionicu neće biti otvoren. Umjesto toga će se obrisati sve stare teme (vezano za kladionice) iz podforuma "Prognoze" kako bi se vratila preglednost ;)
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
Night Rider
Početnik
Početnik
Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes

Post Postao/la Night Rider »

Mislim da bi trebalo otvoriti forum ARHIVA i tu otvoriti teme ARHIVA i RECYCLE BIN (SMEĆE) gdje bi se premještale stare i nepotrebne teme.
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Imam jedan prijedlog ;) Ako se može kako smanjiti ono ograničenje za editiranje posta nakon postanja ;)
.
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

Night Rider je napisao/la:Mislim da bi trebalo otvoriti forum ARHIVA i tu otvoriti teme ARHIVA i RECYCLE BIN (SMEĆE) gdje bi se premještale stare i nepotrebne teme.

ili to .
pošto je sale napisao kaj će napravit onda me zanima kad će to bit.?
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Night Rider je napisao/la:Mislim da bi trebalo otvoriti forum ARHIVA i tu otvoriti teme ARHIVA i RECYCLE BIN (SMEĆE) gdje bi se premještale stare i nepotrebne teme.
To je pomeni nepotrebno takve teme koje su za brisanje neka se samo obrišu i to je po meni najbolje.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Kenny je napisao/la:
To je pomeni nepotrebno takve teme koje su za brisanje neka se samo obrišu i to je po meni najbolje.
Kenny pravo zbori ;)
Nema smisla držati smeće. Ako je nešto za obrisati ide ravno pod delete tipku, ako će nešto ostati, onda će ostati tamo je gdje.
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Toyota fan-girl je napisao/la:ili to .
pošto je sale napisao kaj će napravit onda me zanima kad će to bit.?
Nisam shvatio ovaj post. Što sam ja to napisao i što tebe točno zanima "kad će to biti"?
bugatti1001
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Safety Car

Post Postao/la bugatti1001 »

Može li se nešt' učinit po pitanju boja u izgledu foruma? Npr. da forum bude u bojama Studija F1? Ova kombinacija bijele i plave mi je već, da oprostite, dosadna. Čini mi se kao da je presvijetlo i jednolično. Bijela bi se savršeno mogla uklopit sa sivom i crvenom, kao što gledamo u Studiju F1.
Inače, design mi je predoobar!

Isto tako mislim i za stranicu. Crna, crvena i tonovi sive boje kombinirani s bijelom dodatno bi podiglo dinamičnost i uzbudljivost cijelog F1-HR.com portala. U tom slučaju bih s još većim žarom sudjelovala u raspravama, jer boje imaju snažan psihološki učinak na čovjeka.

Hvala i nemojte ništ' zamjerit. ;)
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Ne znam kako sale gleda na to no ja bih to rekao ovako. Kada HRT bude sponzorirao stranicu onda će forum poprimiti boje Studia, u suprotnom nema reklame, a reklama se plaća. Što znači nema džabe ni u stare babe. ;)
To bi možda nekad davno prošlo kada je ova stranica (zajedno sa forumom) imala manje posjeta i članova.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
bugatti1001
Test vozač
Test vozač

Ako ništa drugo, barem da se razbije dosadna jednoličnost bijele i plave boje. :roll:
slika
bugatti1001
Test vozač
Test vozač

Voljela bih kombinaciju plave i crne kao autić na mom avataru, a crno-crvena bi mi bila ful žestoka. Vjerujem da će bit nešto tako...
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

na nekim forumima ima warn(upozoravan) kao mjerilo za bannanje. da pojasnim,to je mjerilo od 0-100% da se zna koliko je tko puta bio upozoravan i koliko radi problema na forumu,npr za manji prekršaj mu se stavi 10 % warna,za vrijeđanje i provociranje uz pokoji dan odmora od foruma se stavi recimo 80% i ako taj napravi još jedan prekršaj dobiva 100%i automatski doživotni bann. Jel to izvedivo tu,kaj se misli o tome?meni je čist dobra stvar,naravno ako je netko napravio prekršaj od 10% do trajnog banna nakon nekog vremena(npr.pol godine) može mu se smanjivat tj.vraćat prema nuli
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

schuey je napisao/la:na nekim forumima ima warn(upozoravan) kao mjerilo za bannanje. da pojasnim,to je mjerilo od 0-100% da se zna koliko je tko puta bio upozoravan i koliko radi problema na forumu,npr za manji prekršaj mu se stavi 10 % warna,za vrijeđanje i provociranje uz pokoji dan odmora od foruma se stavi recimo 80% i ako taj napravi još jedan prekršaj dobiva 100%i automatski doživotni bann. Jel to izvedivo tu,kaj se misli o tome?meni je čist dobra stvar,naravno ako je netko napravio prekršaj od 10% do trajnog banna nakon nekog vremena(npr.pol godine) može mu se smanjivat tj.vraćat prema nuli
Ajd da ja kažem da sale ne mora, makar to već i vrapci na grani znaju :D

"Novija verzija foruma to podržava" ;)

Sale jesam li u pravu? ;)
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

bugatti1001 je napisao/la:Ako ništa drugo, barem da se razbije dosadna jednoličnost bijele i plave boje. :roll:
Ima onaj kabel što od računala vodi u monitor - pa ti kada dođeš na forum posegni rukom za dio koji je uboden u monitor i lagano mrdaj izvlačeći ga prema van. Ako budeš mrdala dovoljno lagano i dugo taj spoj će se malčice odvojiti i vidi vraga - promijeniti će se boje foruma :) Kada ti i ta boja dosadi malo opet mrdaš ali nastojiš da ti se spoj otpusti sa druge strane pa ti se opet promijeni boja foruma.

Eto mislim da je to, do stavljanja novih skinova za forum, najbrže ali i jedino rješenje za promjenu boja na forumu. ;)
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

p@rtibrejker je napisao/la:Ajd da ja kažem da sale ne mora, makar to već i vrapci na grani znaju :D

"Novija verzija foruma to podržava" ;)

Sale jesam li u pravu? ;)
Podržava, ali funkcionira na malo drugačiji način. ;)
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Što se tiće mjenjanja boje i stila foruma mislim da nije potrebna...Jer je ova sasvim ok...A i čovjek se jednostavno navikne...Mislim da smo po ovom dizajnu prepoznatljivi....
1982 UCV 1919
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Dr. DJ je napisao/la:Što se tiće mjenjanja boje i stila foruma mislim da nije potrebna...Jer je ova sasvim ok...A i čovjek se jednostavno navikne...Mislim da smo po ovom dizajnu prepoznatljivi....
Poštujem tvoje mišljenje, ali ja bih ipak više volio malu promjenu. Npr. da se modernizira foum malo. Ovako kad sam na njemu isto kao da koristim Windows 98, a ne Windows XP. Ali šta, ako bude, bude. Idalje je najjači na svijetu :D .
kakav potpis staviti???
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

dali se može uvest obavijest da se zabrani u prognozama samo nabijanje postovao kao lewis hamilton ili kimi pobjeđuje,postalo je već navika ljudima da bezveze ukucaju post samo da bi nekaj rekli,ja nisam protiv tih tema ali može se onda bar napomenut kome kako zašto s kim oko čega se tome nadaju,to žele i bar nekaj reč a ne ovak. postovi koji nemaju nikakvo objašnjenje su čisto nabijanje postova i u istom rangu su sa solo smajlićem ili potpis postom koji su po samoj definiciji protiv pravila foruma te se odmah brišu. baš sam vodio raspravu nedavno s jednim članom i on je shvatio ali očito drugi il ne žele shvatit il ne razumiju
Odgovori