Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Michael Schumacher
Ako budu kišne kvalifikacije, a po poslednjim informacijama moguće je da će biti, Schumacher bi mogao ostvariti dobar rezultat.
A što se tiče ove usporedbe oko osvjenih naslova između pojednih momčadi, meni kao navijaču Ferrarija ne pada na pamet da omalovažavam naslov bilo koje momčadi, da li je ona osvojila jedan ili više naslova, to nije bitno sve su one zauzele zasluženo mjesto u povjesti F1 i svaki naslov je važan. Međutim vidim da neki na ovom forumu teško prihvataju Ferrari-jeve naslove i omalovažavaju Ferrari-jeve naslove, najradije bi Ferrari-ju oduzeli sve naslove ali na njihovu žalost oni se tu ništa ne pitaju, Ferrari zajedno sa ostalim ekipama čini povjest F1 i tako će i ostati.
A što se tiče ove usporedbe oko osvjenih naslova između pojednih momčadi, meni kao navijaču Ferrarija ne pada na pamet da omalovažavam naslov bilo koje momčadi, da li je ona osvojila jedan ili više naslova, to nije bitno sve su one zauzele zasluženo mjesto u povjesti F1 i svaki naslov je važan. Međutim vidim da neki na ovom forumu teško prihvataju Ferrari-jeve naslove i omalovažavaju Ferrari-jeve naslove, najradije bi Ferrari-ju oduzeli sve naslove ali na njihovu žalost oni se tu ništa ne pitaju, Ferrari zajedno sa ostalim ekipama čini povjest F1 i tako će i ostati.
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Ferrari najvise (pojedinacno) čini povijest f1, ipak je najduze u f1 i i ima najvise naslova!!!F2004_the_best_ever je napisao/la:Ako budu kišne kvalifikacije, a po poslednjim informacijama moguće je da će biti, Schumacher bi mogao ostvariti dobar rezultat.
- Schumy.d
- Legenda
16 godina manje i 11 naslova manje... stvarno puno impresivnije, nema šta.Kenny je napisao/la: Puno impresivnije nego Ferrarijevih 16 konstruktorskih i 15 vozačkih u 60 godina

Da se vratim na temu, nadam se da Michael sutra dolazi do recimo barem 5. mjesta.

Već mu je vrijeme...
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Pa koliko ti konstruktorski naslovi znače mogli smo zorno vidjeti u Brazilu prije dvije godine. Neznam zašto, ali činilo mi se daSchumy.d je napisao/la:16 godina manje i 11 naslova manje... stvarno puno impresivnije, nema šta.Kenny je napisao/la: Puno impresivnije nego Ferrarijevih 16 konstruktorskih i 15 vozačkih u 60 godina![]()
![]()
Da se vratim na temu, nadam se da Michael sutra dolazi do recimo barem 5. mjesta.
Već mu je vrijeme...
Ferrari i nije bio previše sretan svojim osvojenim naslovom, a u McLarenu su bili presretni svojim i nije im teško pao izgubljeni
konstruktorski, zar ne? Vozački naslovi su u puno većem centru pažnje od konstruktorskih pa samim time imaju veću vrijednost.
Sad je odnos 15-12, a smanjit će se to već ove godine isko kao i u konstruktorskom odnosu.
Nije McLaren kriv što se rodio cca. 40 god. poslije Ferrarija pa nije mogao osnovati tim kad i on. Ali njegova je krivica što je njegov
tim pobjeđivo u Formuli 1, Le Mansu i Indianaplisu 500 a to nije uspjelo ni jednom drugom timu u povijesti. Također su pobjeđivali
u Can-Am seriji i osvojili 5 naslova. Pogledaj si koji su sve vozači tamo vozili i vidjet će koju reputaciju je to prvenstvo imalo.
I Ferrari se tamo natjecao, ali sa jako malo uspjeha...
Znam da je ovo teški OT, ali bi stvarno neki mogli imati više poštovanja prema McLarenu. Schumy.d to većina posta se ne odnosi na
tebe već na izjavu o Schumacheru od prije. I kad smo kod njega, već sam napisao da me nebi iznenadio njegove pole ako bude kiše.
A mogao bi ostvariti i prvo postolje na domaćoj utrci, uz malo sreće.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Ovo je tema Michaela Schumachera a ne konstruktorskih naslova Ferrarija i Mclarena!!!!!
Michael is faster than you!!
- kowalski
- Rezervni vozač
Mercedesova krivnja isključivo što MS nije upao u q3. Sporiji od Williamsa. Napreduju - prema natrag.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
-
- Rezervni vozač
Kak je Rosby upao?kowalski je napisao/la:Mercedesova krivnja isključivo što MS nije upao u q3. Sporiji od Williamsa. Napreduju - prema natrag.
Opet ga je mali spljusko!

- kowalski
- Rezervni vozač
Kako obojica nisu upala?deda je napisao/la:Kak je Rosby upao?kowalski je napisao/la:Mercedesova krivnja isključivo što MS nije upao u q3. Sporiji od Williamsa. Napreduju - prema natrag.

Cijeli vikend su ispred, tako da je Mercedesova greška.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Šta Mercedes može ako je Msc pre spor?kowalski je napisao/la:Kako obojica nisu upala?deda je napisao/la:Kak je Rosby upao?kowalski je napisao/la:Mercedesova krivnja isključivo što MS nije upao u q3. Sporiji od Williamsa. Napreduju - prema natrag.
Opet ga je mali spljusko!![]()
Cijeli vikend su ispred, tako da je Mercedesova greška.
Jedino su si sami krivi što su ga uzeli...
- Schumy.d
- Legenda
Ne fantaziraj puno...deda je napisao/la: Kak je Rosby upao?
Spljusko ga je za 8 stotinki...

-
- Rezervni vozač
Ma ni nije bito za kolko kad je to vec osmi ili deveti put ove sezone!Schumy.d je napisao/la:Ne fantaziraj puno...deda je napisao/la: Kak je Rosby upao?
- kowalski
- Rezervni vozač
King iCool
Neznam koje si ti kvale gledao, ali u ovima koje sam ja gledao MS je kasnio za kolegom 8 tisućinki.
Isto tako vidio sam samo dva 'pre spora' vozača, Webbera i Massu koju su za kolegama kasnili više od pola sekunde.
Neznam koje si ti kvale gledao, ali u ovima koje sam ja gledao MS je kasnio za kolegom 8 tisućinki.
Isto tako vidio sam samo dva 'pre spora' vozača, Webbera i Massu koju su za kolegama kasnili više od pola sekunde.

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
E moj Schumy neide nikako.Bolje se ti vrati u penziju nakon zavrsetka sezone.
Pokusao si ,ne ide....
Pokusao si ,ne ide....

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- pantera
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Schumacher Ferrari
šta se tiče mjesta sigurno da je loše, ali s obzirom na Rosberga je ok, bolje nego većinu sezone 

'cause everything is possible for those who believe..
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Schumacherova izjava nakon kvala LINK
Prvo kaze da cilja na top 5 na kvalama,onda izjavljiva da nije moglo bolje od ovoga.
Mogao bi malo subjektivno iznositi cinjenice,a ne njegove nerealne zelje.
Prvo kaze da cilja na top 5 na kvalama,onda izjavljiva da nije moglo bolje od ovoga.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
- Svjetski prvak
Jel Schumy ijednom pobjedio Rosberga u kvalama?

- Igor18
- Veteran
Na slobodnim treninzima sve je govorilo da bi bilo realno da se bore za cca 5 mjesto, pa i danas na 3.slobodnom treningu također su bili na tim pozicijama.Bibi je napisao/la:Schumacherova izjava nakon kvala LINK
Ali tako je bilo nekoliko puta ove sezone, najsvježiji primjer je Valencia. Ali kad u kvalama svi timovi krenu punom snagom pokaže se da mečka zaostaje.
Nije Schumacher ništa podbacio, niti ga je Rosberg ispljuskao. Za 8 tisućinki je ovaj ušao, a šta je 8 tisućinki???
I jedan i drugi su izvukli maksimum iz auta, nažalost taj maximum je za 9. i 11. mjesto u kvalifikacijama. Kad pogledam, i dobro da nije ušao u Q3, jer bi tam bio 9. ili 10. ovak će moći izabrat gume, makar mislim (ak nebu kiše) da će ići sa mekšima. Al bar će imat novi set guma na autu.
Jebiga, i sam Rosberg je rekao da je baza automobila pogrešna i da bez obzira na to kakav update donesu, to nije to zbog totalno promašene baze na koju ti update-ovi dolaze.
Čini se da su ove pozicije realnost do kraja sezone. Treba se usmjerit sljedećoj koja će sasvim sigurno biti puno bolja.
I schumi i rosberg ce od početka bit na razvoju bolida i siguran sam da će mečka bit bitan faktor u sljedećoj sezoni.
Očito je da je ova promašaj.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
9-2 za RosbergaFelipe Massa je napisao/la:Jel Schumy ijednom pobjedio Rosberga u kvalama?
...put u raj nije posut ružama...
- Schumy.d
- Legenda
2 puta... ali u dosta slučajeva su razlike bile jako male.Felipe Massa je napisao/la:Jel Schumy ijednom pobjedio Rosberga u kvalama?
imaju sličan skor kao Massa i Alonso.

- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
-
- Svjetski prvak
Sam ti zajebavajSchumy.d je napisao/la:2 puta... ali u dosta slučajeva su razlike bile jako male.Felipe Massa je napisao/la:Jel Schumy ijednom pobjedio Rosberga u kvalama?
imaju sličan skor kao Massa i Alonso.![]()

@Chuck kvala na odogovru

- Saša
- Navijam za: USF1
1:15.018Schumy.d je napisao/la:Ne fantaziraj puno...deda je napisao/la: Kak je Rosby upao?
1:15.026
8 tisućinki
Bolje biciklom u kurvanje,nego Mercedesom na utrku
- Igor18
- Veteran
"We have to remain calm now"
There is not much to say after a quite disappointing German Grand Prix for us, just that we can see a quite open variety of performances from us in the past races. It is with this in mind that I go to Hungary with still a positive egde. It is clear we need to understand our car still better, and the race in Budapest will help us in that respect. For the rest, it is as I said already yesterday evening: we have to remain calm, look into all details and analyse our performance well in order to learn as much as possible from weekends like the past one. This is the way we have to go in order to improve our situation, maybe already next weekend."
- kowalski
- Rezervni vozač
Solidnu utrku je odvozio. Dobar race pace, u granicama mogućnosti bolida. Ubrzo je Spa, vidjeti ćemo koliko će izvući tamo. Ako auto bude solidan, moguće je prvo postolje ove sezone. 92.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
A moguce je da Yamamoto ako auto bude solidan dode na postolje na SPAkowalski je napisao/la:Solidnu utrku je odvozio. Dobar race pace, u granicama mogućnosti bolida. Ubrzo je Spa, vidjeti ćemo koliko će izvući tamo. Ako auto bude solidan, moguće je prvo postolje ove sezone. 92.

Bolje bi bilo da se Mercedes baci sve karte na sljedecu sezonu i da probaju nesto konkretno napraviti od ove nema nista.Postolje je moguce jedino u lancanom sudaru vodece sestorice vozaca.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013