Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
A boze, pa kad ce vec jednom pocet letjet glave u Ferrariju, ovo ne moze vise ovako.... Pa ovo postaje smijesno, kao nekakvi amateri. Neshvatljivo.
Je li ovo payback za ono sto se desilo Hakkinenu u zadnjem krugu.....
Je li ovo payback za ono sto se desilo Hakkinenu u zadnjem krugu.....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ne znam sta da kazem vise. Kada sam za Australiju i Maleziju govorio " teske " rijeci za Ferrari, naslo se par ljudi koji nisu bili zadovoljni s tim.
I sada, kada je mogao doci do postolja, team radio:" Cuvaj gorivo, ne znamo da li ces moci doci do kraja ". Gori smo od Force Indie. Gori... Na kraju:" Propusti ga, imas 16. sec prednosti nad Alonsom". Na kraju ni to nije bilo dovoljno. Neka mi netko kaze sada da je to normalno, sta se desava tu.
Pouzdanost-Made in ne znam....
A sto se tice davanja otkaza, budite sigurni: Prije ce dati otkaz Felipeu i Kimiju nego nekim glavonjama, koji pojma nemaju.
I sada, kada je mogao doci do postolja, team radio:" Cuvaj gorivo, ne znamo da li ces moci doci do kraja ". Gori smo od Force Indie. Gori... Na kraju:" Propusti ga, imas 16. sec prednosti nad Alonsom". Na kraju ni to nije bilo dovoljno. Neka mi netko kaze sada da je to normalno, sta se desava tu.
Pouzdanost-Made in ne znam....
A sto se tice davanja otkaza, budite sigurni: Prije ce dati otkaz Felipeu i Kimiju nego nekim glavonjama, koji pojma nemaju.

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
žalosno,naprosto žalosno...nevjerojatno,dugo nisam vidio ovoliku količinu amaterizma i gluposti,u 5 utrka grešaka i kvarova ko sveukupno u zadnjih 10 godina...strašno
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Ovo je za ne povjerovati.Pa kao da je Super Aguri..Ja vise ne vidim izlaz iz ovog crnog oblaka koji se nadnio nad Ferrari-jem ove sezone.Nemam vise sta komentarisati.
Da imaju bolid brz poput Brawn-ovog oni bi sve sjebali sa ovim svojim slamperajom.
Pouzdanost na nivou proizvoda Made in China.
Da imaju bolid brz poput Brawn-ovog oni bi sve sjebali sa ovim svojim slamperajom.
Pouzdanost na nivou proizvoda Made in China.
FORZA FERRARI!!!
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
nešto si mislim, možda sam u krivu ali liči mi da na to da je ferari čačkao i po motoru, te da nova brzina nije samo aerodinamika o kojoj svi pričaju, već možda novi tip ubrizgavanja goriva i auto je brži, ali i troši više goriva nego se očekivalo i nego je trošio do prošle utrke
zez momčadi ali kaj nisu jučer znali koliko im auto troši?????
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
trebali su juce natociti pun rezervoar,preci 100 km i opet ga natociti i koliko litara natoceno toliko trosi..kao u 70-tim godinama posto se Ferrari zaista vratio jedno 20-tak godina unatrag sa brojnim odlukama i slamperaju...darky je napisao/la:nešto si mislim, možda sam u krivu ali liči mi da na to da je ferari čačkao i po motoru, te da nova brzina nije samo aerodinamika o kojoj svi pričaju, već možda novi tip ubrizgavanja goriva i auto je brži, ali i troši više goriva nego se očekivalo i nego je trošio do prošle utrke
Tragikomedija...!!!
FORZA FERRARI!!!
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes

McLaren u <3
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ako ništa,mogli su iz prva 2 stinta vidjet koliko goriva će trebat...darky je napisao/la:nešto si mislim, možda sam u krivu ali liči mi da na to da je ferari čačkao i po motoru, te da nova brzina nije samo aerodinamika o kojoj svi pričaju, već možda novi tip ubrizgavanja goriva i auto je brži, ali i troši više goriva nego se očekivalo i nego je trošio do prošle utrke
- ttco
- Početnik
- Navijam za: Ferrari + Vettel
Još jedna utrka čistog cirkusa za ferrari. A žalosno je da vozači nisu ništ krivi, nek ovi umišljeni mamlazi na pit-wallu rade... ko zna što...
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Massu je trebalo odmah povući u box čim su se pokazale i najmanje sumnje da će mu faliti goriva. U box-u bi stavili mekše gume,
koje su 1.5 sec. brže od tvrđih. I po tome Alonso ga vjerojatno ne bi prešao.
Za Raikkonenov kvar nemam komentara...
koje su 1.5 sec. brže od tvrđih. I po tome Alonso ga vjerojatno ne bi prešao.
Za Raikkonenov kvar nemam komentara...

- Scuderia
- Moderator
Ljudi moji, to nije sve. Mislim da je to tek pocetak. Nagledat cemo se mi i gorih stvari. Kako je krenulo...

- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Ferari je postao prava sprdancija u Formuli 1, kad se sjetim vremena Toda, Brawna i Sumahera, pa tad nisi mogo zaustaviti i vidjeti gresu nikako, ljudi se kladiti hoceli Ferari imati jednu malu greskicu u toku cjele szeone, a vidi sad sta se radi...........................
- Ferrari-BiH
- Veteran
Da mi je cuti Brawnov i Todtov komentar na sve ovo u Ferrariju....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Zar moze neko kao sto je Tod i Brawn dati komentar na tako nesto, ali sto je zalosno ovo je postala praksa u Ferariju
- Scuderia
- Moderator
Brawn-boli ga briga za Ferrari. Oni ga nisu htjeli kao sefa momcadi. On ima sada vlastitu momcad koja gazi sve pred sobom.Ferrari-BiH je napisao/la:Da mi je cuti Brawnov i Todtov komentar na sve ovo u Ferrariju....
Todt-vjerovatno od srama nista ne bi ni rekao.

- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Hahaha... Bernie ima besplatne klaune unutar svoga cirkusa... hahahaha... ovo je stvarno smijesno...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
ovo je ferrari kakvog se sjećam......šlampav, neorganiziran i krajnje indolentan. enzo je svojedobno rekao dok je on živ neće talijan sjesti u ferrarija.......trebalo bi sve talijane istjerat od tamo jer očito nemaju pojma što rade......
ovakav amaterizam se vjerojatno viđa na utrkama onih modela na daljinski..........smiješno ferrari, smiješno.......samo im još fali irvine.....
ovakav amaterizam se vjerojatno viđa na utrkama onih modela na daljinski..........smiješno ferrari, smiješno.......samo im još fali irvine.....
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Uprkos ovom amaterizmu koji smo vidjeli danas i juče Ferrari je napredovao i po brzini su treći tim.
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Apsolutno su napredovali po brzini, ali vidi se da one greške s predhodnih utrka nisu slučajnost. Mislim da bi trebalo doći do reorganizacije ekipe jer ovo je prešlo sve granice. Lucu Baldisierija bi trebali vratit, najveća greška im je što su njega makli, a bio je odličan strateg. Nadam se da će do Monaka nešto poduzeti.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- rnrboi
- Početnik
- Navijam za: Kimi
Sramota, ne znam što da kažem. 2 amaterske greške za 1 vikend, ne znam jesam li ikad vidio na f1 da netko ostane bez goriva.
- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
stari enzo se u grobu okreće...samo ću to reć!to i sve govori!

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
U prošlosti je toga bilo, ali kažem u prošlosti, kad je bilo zabranjeno nadolijevanje goriva.rnrboi je napisao/la:Sramota, ne znam što da kažem. 2 amaterske greške za 1 vikend, ne znam jesam li ikad vidio na f1 da netko ostane bez goriva.

- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
jeste Hakkinen 2001. isto u Barceloni u zadnjem krugu,stao 300 metara prije cilja,a do tada vodio utrku ispred Schumachera sa 40 sekundi prednosti...utrka za ne povjerovatirnrboi je napisao/la:Sramota, ne znam što da kažem. 2 amaterske greške za 1 vikend, ne znam jesam li ikad vidio na f1 da netko ostane bez goriva.
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
- Kimi the best
- Početnik
- Navijam za: F1
Raikkonenu otkazala hydraulica.
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
- Schumy.d
- Legenda
Barem je uzeo bodove nekakve.McLewis je napisao/la:to je komentar za ovo s massom... na kraju se nije ni do boxa vratio...